Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  31-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15, 18 en 19 December
  Hey,

  Op woensdag 15 december ben ik gaan wandelen in Leeuwergem op de Jenevertocht. Een tocht georganiseerd door Egmont Zottegem. Van in Leeuwergem gingen we over Dassegem, Walsegem naar de jenever stop. Deze bevond zich iets voor de controlepost te Oombergen. Iedereen die deelnam aan de tocht kon genieten van een gratis jenever of iets anders dat daar te verkrijgen was. Ik heb een oude klare jenever genomen. Een jeneverke dat ik nog ni gedronken had en slecht was het ni ma wel straf. In Oombergen hadden we rust en zaten we halverwege onze tocht van 15km. Van in Oombergen gingen we terug naar Leeuwergem. Zien dat ik op tijd binnen was want moest nog gaan werken.

  18 December nam ik deel aan een tocht waar de opbrengst naar een goed doel ging. De tocht Walk for Life werd georganiseerd door De Zotte50vangeel. De tocht ging van Geel naar het Glazen huis te Antwerpen. Aan iedere wandelaar die meewandelde werd gevraagd om 5euro in de spaarpot te stoppen. Iedereen die wou kon meegaan ook al kan je niet veel kilometers wandelen. Daar werd rekening mee gehouden want op verschillende plaatsen kon je mee vertrekken of stoppen. Ik ben vertrokken in Olen omdat ik met het openbaar vervoer niet op tijd in Geel kon geraken om van daar uit mee te vertrekken. Daarom ben ik mee gestart te Olen. Van in Olen ging het naar Lier. Ongeveer na 3u wandelen hadden we onze eerste stop waar iedereen een tasje soep kreeg. Gerekend van in Geel zaten we daar op een kleine 20km. Nu was het terug een 3u wandelen om in Lier aan te komen waar we in een zaaltje effe op adem te komen. Hier kreeg iedereen enkele sandwiches. Hier kreeg ik te horen dat we zeker al 3 kwartier achter zaten op het schema dat op gesteld was. Oei, dan had ik een klein probleemke. Ik moest op tijd terug zijn in Antwerpen want ik deed nog mee aan de GVA Santa Run. Maar voor we daar over beginnen nog wat over de tocht zelf. In Lier heb ik dan besloten om me ni op te jagen. Dus ik ben daar gestopt om dan een trein te nemen naar Antwerpen. Van aan station Antwerpen Centraal ben ik dan te voet naar Waagnatie gegaan waar de start was van de Santa Run. Onder tussen zien dat ik iedereen vond die er ook aan ging deelnemen. Alle ik moest er ni veel zoeken want ik was daar samen met Sandra als eerste van ons companie. Dan was alles gaan afhalen, kerstpak aandoen en wachten tot het startschot gegeven werd om te beginnen "lopen". Het was een toertje van 5km die we moesten lopen en het parkour ging via de groenplaats. Net voor we daar waren zouden we normaal gezien jenever krijgen maar helaas deze was juist voor ons op. Dus konden we daar mooi achter fluiten. Er zat dan niks anders op dan gewoon terug binnen lopen. Dan terug omkleden en zijn we naar de kerstmarkt geweest en zijn we nog ergens iets gaan drinken. Maar ik moest beslissen direct na het lopen zien dat ik trein haalde om al naar huis te gaan of anders vragen of ik bij iemand kon blijven slapen. Wel het is dat laatste geworden, dus kon ik nog mee wat gaan drinken.

  De wandeling Walk for life heeft ergens rond de 1225 euro op gebracht voor Music For Life. In totaal hebben er 50mensen de volledige 50km gewandeld en onderwegen zijn er nog 75 mensen bij aan komen sluiten. Foto's die ik tijdens deze wandeling heb getrokken zijn te vinden op volgende link: http://picasaweb.google.com/zottemie6/1812WalkForLife#

  Op zondag 19 december ben ik met de mensen waar ik bij blijven slapen zen naar Waarloos gaan wandelen. De Kleitrappers organiseerde hun wintertocht A.P.W.C. Toen we daar toe kwamen en zagen hoeveel km's we konden doen dachten we eerst voor de 23km te gaan maar dat hing ook af van hoe het gaat onder wegen tijdens de wandeling. Tijdens het eerste stuk hebben we besloten om het bij de 15km te houden en als het toch nog ging de 4km er bij te doen maar dat hebben we ni gedaan. De wandeling ging over Kontich, Duffel en Waarloos zelf. De controlepost bevond zich in Kontich en net in Duffel konden we als we wouden effe stoppen op 3km van het einde in een klein gezellig cafeetje. Het was een prachtige wandeling en door redelijk veel natuur. Een groot stuk over een oude spoorwegbeding. Na de wandeling was het dan voor mij tijd om eens naar huis te trekken en rustig genieten van een rustig avondje thuis.
  Foto's van de wandeling in Waarloos op volgende link: http://picasaweb.google.com/zottemie6/1912Waarloos#

  Groetjes Zottemie 
  Katrien

  31-12-2010 om 14:54 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wafelentocht
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey,

  Op donderdag 9 december ben ik terug met Marc gaan wandelen. Deze keer namen we deel aan de wafelentocht  georganiseerd door de Padstappers van Geraardsbergen. De tocht zelf vertrok in jeugdhuis De Spiraal aan de zakkaai. De wandeling was verdeeld in 3 lussen. Elke lus werd uitvoerig besproken zowel door een plan als door een klein geschreven tekstje. Er was een lus van 8km. Deze vertrok via het Denderpad naar Boeilarebos, Arduinsbos zo naar Hoge Buizemont en het Marktplein om zo dan terug binnen te gaan. Dit was ook de grootste lus van allemaal. De 2de lus die we deden was een lus van 7km. Net zoals de lus van 8km was het een heuvelachtig parcour. De 7km vertrok naar Adriaansabdij zo naar de Oudenberg, Hof ter Brickmeers om zo terug op het Marksplein uit te komen. Zo gingen de 8 en 7km via de zelfde weg terug naar de schelde. Telkens we weer in de startzaal kwamen, kwam ik ander bekend volk tegen. We moesten dan ook eigenlijk beslissen of we die 3de lus gingen doen. Dat is een lusje van 6km, een vlak parkour door het stadscentrum met geen moeilijke passages. Daarom effe twijfel of we die wel zouden doen. De dag er voor in Arc Wattripont hadden we eigenlijk al genoeg vlak gelopen. Dus hebben we besloten om de lus van 8km nog eens op nieuw te doen. En het verschil van de eerste keer en de 2de keer die we die lus deden was toch redelijk duidelijk. Het was zeer duidelijk dat het aan het ontdooien was. 's Morgens liepen we nog vaak op sneeuw en ijs maar in de namiddag was er al veel weg van die sneeuw en ijs. Het bleef dus nog een toffe lus gewoon alleen al dat in die paar uur tijd toch zoveel kan veranderen door het weer. Het was een toffe tocht met vele bekende gezichten. Op naar de volgende tocht.

  Foto's van deze tocht, door mij getrokken kan je vinden door op de foto te klikken. Deze brengt je direct door naar mijn picasaalbum van deze tocht.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  23-12-2010 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arc-Wattripont
  Hey,

  Vandaag ben ik samen met Marc van Hopbelletjes Opwijk gaan wandelen in Arc-Wattripont. Een dorpje gelegen niet ver van de Kluisberg maar al in de provinci Henegouwen. We hebben er een 2u over gedaan om ginder te geraken met de auto. In Asse stonden we wel 20minuten voor ne overweg. Op die 20minuten zen er een stuk of 6 treinen gepasseert. Eindelijk daar door geraakt dan was het nog stapvoets rijden op de Ring maar eenmaal daar voorbij hebben we geen problemen meer gehad. Om 9u30 zijn we dan eindelijk ginder in Arc-Wattripont geraakt. Ons in geschreven en vertrokken voor de 26km. In de lente was ik hier ook al eens geweest en toen trokken we verder Henegouwen in. Vandaag gingen we richtig Kluisbergen. Het was inderdaad richtig Kluisbergen. We zijn vertrokken door een veldbaantje dat op een gegeven moment op een veld uit kwam. Dat moesten we oversteken om op straat te geraken. Zo gingen we verder over deelgemeentes van Celles. Aan de eerste controlepost maakte we een grote lus waar ook nog een controlepost in zat. Deze controlepost lag in Escanaffles Celles. Vandaar keerde we terug naar de andere controlepost over een stukje van 3,6km. Van op deze post trokken we naar en door Celles zelf en volgde we de grote baan tot we terug binnen waren. Het parkour was goe, veel macadam en hier en daar stak er een veldbaantje in. Bijna alle banen lagen ergens in de middel of nowere, aan op het laatste hebben we een grote drukke baan moeten volgen om binnen te kunnen geraken.
  Ondanks het zeer mistig weer heb ik toch enkele foto's kunnen trekken.

  Groetjes Zottemie
  Katrien  09-12-2010 om 06:58 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Gits
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey,

  Zaterdag morgen was het heel vroeg opstaan om naar de euraudax wandeling te gaan te Gits. Ik heb eerst een uurtje met de fiets gereden tot aan Aalst station, daar werd ik op gepikt om verder te rijden naar Gits. Rond 10 voor 8 uur zijn we dan in Gits toe gekomen. En er zaten toch al een paar wandelaars. Maar terwijl de tijd verstreek kwamen er meer en meer wandelaars binnen. Om 9u zijn we vertrokken met een 40 tal wandelaars voor de eerst lus van 25km. Het eerste stukje was 6,3km en we bleven in Gits zelf. De eerste wagenrust was bij Meubels Stroobant. Ik weet ni of het daar echt was. Voor mij was het presies bij aan iemands zen huis buiten te doen. Dit was al een mooi begin, rustig afgelegen paden, open velden. Daar in open veld was het wel koud. De wind sneed in je gezicht en dan kwam er nog sneeuw bij. Alle geluk bleef het ni duren. Van in Gits gingen we via St. Jozef De Geite Hooglede naar een oude spoorbeding. Deze namen we naar Kortemark. In Gouden Leeuw te Kortemark hadden we in een zaaltje onze volgende rust. We hadden nu een dikke 15km gedaan. Hier kregen we een 25min rust, dan konden we even opwarmen, iets drinken en we kregen speculoos aan geboden. Dan nog 11km naar binnen, een begot lang stuk. Om iets voor 14u zijn we dan eindelijk terug binnen gekomen. Voor de gene die wouden konden dan genieten van een spaghetti die ze bij de inschrijving mee betaalt hebben. Om 14u15 vertrokken we voor een 2de lus van 25km. Het was een lus die naar Lichtervelde ging. Op een parking aan de E403 hadden we onze eerste rust en dat was een wagen rust en dit na 6,7km en hadden we al een totaal van 33,4km afgelegd. Na een warme gluhwein en iets te eten moesten we een stuk van 9,9km afleggen. Zo kwamen we na iets meer dan anderhalf uur wandelen aan bij het station van Lichtervelde. Daar in een zaaltje bij een café hadden we onze laatste rust van de wandeling. Dan nog een klein uurtje en we waren binnen. En voor dat laatste uurtje kregen weer wat winterse neerslag (sneeuw) over ons heen. Dat belooft om dan naar huis te rijden. En zoals ik dacht, was het ook waar.
  Met de auto was het nog redelijk te doen maar hoe dichter bij Aalst we terug kwamen hoe slechter de banen er bij lagen. Van Aalst station moest ik met de fiets dan naar huis. Begot ik heb er dikke 2u over gedaan terwijl ik bij normale omstandigheden er nog geen uur over doe met de fiets. Ik heb redelijk wat stukken te voet moeten doen om dat het te glad was om met de fiets te rijden. Dan kwam er nog bij dat die 2u het ook nog eens goe gesneeuwt heeft. Het laatste half uur kreeg ik het koud. De sneeuw (alle nattigheid) begon door mijn jas te komen. Viel nog mee maar toch het was koud. Ik was blij dat ik om 23u terug thuis was. Het was ne toffe dag zo in de sneeuw te ploeteren.
  Voor de foto's van deze dag te bezien klik je gewoon op de foto in begin van dit verslag.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  08-12-2010 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planning december
  Hey,

  de maand november is ook weeral voor bij gevolgen. Ze was rapper voorbij dan ik dacht. Daarom ook rap in Marching gezien waar ik zou kunnen gaan wandelen. Er zijn enkele dagen bij waarop ik zou kunnen gaan wandelen maar heb besloten die dagen iets anders te doen. Na deze maand zet ik nog eens een overzichtje van alles van mijn wandel carriere op blog. En kan je nu al zeggen dat het een super super jaar voor me is geweest. Meer kom je pas te weten op het einde van dit jaar. Ook zal ik er nog eens tijd voor maken om de statistieken van deze blog te bezien. Nu effe over deze maand. mijn planning ziet er weer goed gevuld uit. Kijk maar:

  04/12     Euraudax wandeling te Gits
                start: Dominiek Savio Instituut. Zaal Withuis, Koolskampstraat, Gits
  08/12     Arc-Wattripont, Midweektocht door Le Pays naturelles des Collines
                start: Au Domain de Jaurieu, Rue Jeauriex 1a, Arc-Wattripont
  09/12     Geraardsbergen, 3de Wafelentocht
                start: Jeugdhuis 'De spiraal', Zakkaai 29, Geraardsbergen
  11/12     Hamme, Durmetocht - 38jaar Wintertocht
                start: P.I., Meulenbroekstraat, Hamme
  18/12     Walk for Life, een tocht van Geel naar het Glazen Huis te Antwerpen
                Daarna nog deelnemen aan Run for Life. Dit is ook voor het Glazen Huis
  19/12     Wichelen, 13de Schooierstocht
                start: Gemeenteschool (Gibo), Margote 114, Wichelen
  21/12     Michelbeke, 8ste Winterwandeling
                Zaal De Vierklaver, Groenstraat 1, Michelbeke
  22/12     Opwijk, 5de Kerstwandeling
                De Schuur, Kloosterstraat, Opwijk
  25/12     Sleidinge, Eindejaarstocht
                Vrije Basisschool De Bijenkorf, Akkerken 2 (ingang schoolstraat), Sleidinge
  28/12     Nieuwenrode, 16de Antivriestocht
                parochiezaal De Mispelaar, Paddegaststraat 53, Nieuwenrode

  Dit is zo mijn planning. Als er iemand nog een goeie wandeling weet mag altijd laten weten.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  07-12-2010 om 16:34 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minderhout
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hey,

  Op donderdag 25/11 heb ik rustig wat uitgeslapen, dus geen wekker gezet. Afhankelijk van het uur dat ik op stond nam ik de trein in Buggenhout naar Antwerpen Centraal. Ik moest in Mechelen overstappen, daar had de trein al 20min retard. Dat was de reden dat ik ook de eerste bus dat ik kon nemen heb gemist. Op het Roosenveldplein nam ik bus 602 naar Minderhout. Maar eerst bijna een uur daar in Antwerpen wachten tot de bus daar is natuurlijk. Na 2u30min onderweg te zijn geweest zen ik dan eindelijk in Minderhout aan de startzaal toegekomen. net zoals ik naar Olen ging dacht ik dat ik niemand ging kennen. Dat is natuurlijk verkeerd gedacht en wanneer ga ik dat eindelijk in zien waar ik ook kom dat ik wel iemand zal kennen. Van in Antwerpen had ik al gezelschap op de bus, in de starzaal kende ik nog enkele mensen. Eeen dikke 10min later ben ik aan een wandelingtje van 15km vertrokken. na 7km prachtig en helemaal alleen gewandeld te hebben kwam ik aan de rustpost. Die 7km was goed door kleine padjes en klein beetje asvalt in het begin. Zo kwamen we aan een stiltegebied waar we door trokken. Vandaar gingen we ook het bos in en gingen we zo verder om letterlijk door veld en wei te trekken. In de controlepost zen ik nog enkele bekende tegen gekomen en toeval waren het enkle van de club bij. Samen zijn we dan terug naar binnen gegaan. Dit was nog een mooie afsluiter van een tochtje. Maar dan nog een lange rit naar huis. Dankzij enkele goei tips die ik van clubgenoten gekregen.

  De zondag die er op volgde ben ik eerst gaan werken en daarna ben ik een wandelingetje gaan doen in Wolvertem. De cracks organiseerde hun 21ste herfsttocht. Het was een toffe wandeling die begonnen is met een toertje van 6km samen met Liesbeth. Ik heb van deze 6km enorm genoten. We vertrokken zoals gewoonlijk richtig kasteel om zo naar het boskapel te gaan. Van aan het boskapel was het niet ver meer tot aan de controlepost. Deze bevond zich in Imde in een cafetje. Dan nog effe tot binnen wandelen en die 6km zat er op. Ik had nog wel tijd over dus ben ik nog wat gaan wandelen. Ik heb een totaal van 15km gewandeld. Het was een toffe dag.

  Groetjes Zottemie
  katrien

  05-12-2010 om 20:29 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!