Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  28-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelingen van september
  Hey,

  Ik heb nog niet veel tijd gehad om verslagen te typen. Rap even wat vertellen over men wandelingen van de maand september. Nu de eerste 2 wandelingen heb ik al een verslag geschreven maar van 7 moet ik er nog typen. Ik ga beginnen bij het begin en dat is op zaterdag 11 september.

  11/09/10  2daagse van de dendersteek Aalst en Euraudax Ronse

  ’s morgens vroeg werd ik door Chris op gepikt om samen de 1ste dag te wandelen van de 2daagse van de Denderstreek. De wandelclub De Kadees Aalst en De Sportvrienden sloegen voor deze 2 daagse de handen in elkaar. De eerste dag organiseerde de sportvrienden en de kadees hielpen mee. De volgende dag was het omgekeerd. Op beide dagen konden de wandelaars kiezen uit afstanden tot 50km. De wandelaars die zich inschreven voor 2dagen 50km kregen op beide dagen drank en eet bonnetjes. Daar bij kregen ze op dag 2 nog een diploma en T shirt. Ik zelf heb maar 1 dag mee gedaan. De zondag kon ik helaas niet. ik moest ergens anders heen. Maar die ene dag was toch een goeie dag. Ik ben ’s morgens vroeg kunnen vertrekken. We hadden 6 controleposten. Maar we kwamen wel paar keer op de zelfde post. We hadden een controle post te Nieuwerkerken waar we 2 keer kwamen. Dan hadden we nog een controlepost in een schooltje en dacht dat die in Haaltert bevond. Hier moesten we 3 keer passeren. En dan was er nog een post te Aaigem. De eerste 37km heb ik samen met nog enkele goed doorgegeven. Dan heb ik gezegd dat ik de laatste 13km wat rustiger ging doen en wat ging blijven plakken op de controleposten. Zo zen ik nog enkele wandelaars tegen gekomen. Rond half 6 ben ik dan  binnen gekomen. Het parkoer was zeer afwisselend, het weer kon niet beter. Met andere woorden het was een geslaagde wandeling. Maar toch kwam er een kleine domper op mijn vreugde. Het was de bedoeling dak vandaar met iemand mee reed die me in Ronse ging afzetten. Dat is niet door gegaan. Dus kon de dees toch nog met de trein op rijden. Ik had dan de organisatie van euraudax Ronse verwittigd en zij hebben er nog voor gezorgd dat ik aan het station in Ronse werd opgepikt. De hele dag heb ik nog getwijfeld daar nog 25 of 50 km te doen. Uiteindelijk heb ik nog 50km bij gedaan. Veel van de omgeving daar kon ik niet zien want het was ’s nachts wandelen. Het weer was zelfs ’s nachts nog goed. Van in Ronse zijn we naar kerk Amougies om dan via het sportcomplex ’t Rosco te Ronse terug binnen te gaan. Dit was de eerste lus van 25km. Nog 1lusje van 25km en ook die 50km zat er op. Deze ging naar Kerkem en dan naar Etikhove. Om 7u zondag morgen waren we binnen. Dan nog wat drinken en wat na babbelen. Van in Ronse ben ik met Danny mee gereden. Die heeft me dan in Denderleeuw afgezet. Vandaar nam ik de trein naar Opwijk. Van daar nog een dik half uurtje te voet en ik was thuis. Rond 10u40 ben ik thuis gekomen. Het was wel later dan ik dacht. Ik moest namelijk om 12u30 op ne brunch zen en moest er nog met fiets naar toe. Het had dus geen zin meer dat ik nog ging gaan slapen voor de brunch. Nog een douchke en dan was het terug tijd om te vertrekken. Om 19u30 kon ik dan eindelijk slapen na dat ik op was van zaterdag morgen 4u.

  15/09/10    9de herdenkingstocht Marc Verstraeten Zottegem

   Woensdag morgen ben ik met de fiets naar Zottegem vertrokken. Daar organiseerde Egmont Zottegem hun 9de herdenkingstocht Marc Verstraeten. Na een goeie 2u fietsen ben ik dan eindelijk in Zottegem toe gekomen. Zoals gewoonlijk overal goeie dag zeggen, me inschrijven en rap vertrekken aan de wandeling. Het eerste stuk tot aan de controlepost liep ik alleen luisterend naar muziek. In de controlepost wat mensen tegengekomen. Daar een babbeltje mee geslaan. Iets gedronken, gegeten en dan verder gaan met de wandeling. Dit was terug naar binnen en ik had gezelschap. Terug aan de startzaal had ik dan 14 gedaan. Toen toch besloten om de 7km er nog bij te doen. Na 4km was ik weer op de controlepost. Nogmaals wat mensen gezien en met een paar ben ik dan terug gekeerd naar de startplaats. Nog iets drinken en dan was het tijd om naar huis te gaan voor mij.

  18/09/10   4de kermistocht Baasrode

  ’s middags na mijn werk ben ik naar Baasrode gereden. Daar organiseerde WSV Baasrode hun 4de kermistocht. Tegen de medewerkers en enkele wandelaars iets gaan zeggen en dan wou ik me gaan inschrijven maar da ging ni. Ik was platzak dus eerst nog rap naar de bank. Terug in de startzaal heb ik me dan ingeschreven en wat gegeten en gedronken. Dan was het tijd om aan mijn wandeling van 10km te beginnen. Ja maar 10 en alle geluk dat ni meer was. Ik ben alleen aan de wandeling vertrokken en net voor de controlepost te vlasbroek was er een taverneke. Toeval of ni maar daar zaten een paar op terras te genieten van een goei pint en het zonnetje. Ik kon het me ni laten en ben bij hen gaan zitten. Na een tijdje hebben we onze wandeling voort gezet want de tijd vloog vooruit. In de controlepost zen we ook nog iets gaan drinken maar daar bleven we niet plakken. Rond 17u was ik terug op de startzaal geraakt. Ik had nog effe tijd voor iets te drinken. En maar babbelen, babbelen en zo de tijd uit het oog verloren dat ik eigenlijk te laat naar mijn werk was vertrokken. Ik heb de benen onder mijn lijf gecrost en ik was nog net op tijd op mijn werk.

  22/09/10  Sporteltocht Lippelo

  Had ik effe geluk. Er was een wandeling op nog geen 5minuten fietsen van mijn werk. Die kon ik niet laten liggen. Ik had ook afgesproken met Luc om samen de wandeling te doen. Maar op laatste moment was er nog een verandering van plannen. Marc de broer ging ook nog mee dus moest ik nog iets langer wachten. Voor mij geen probleem. Ik kende er genoeg mensen en zo kon ik op mijn gemak genieten van pannenkoeken en het zonnetje. De wandeling was op gedeeld in 3 lussen en ze waren elk ongeveer even lang. We hebben mooi de volgorde gevolgd en dus bij lus 1 begonnen enzovoort. De mooiste lus was de eerste dan de laatste en de minst mooiste was de middelste lus. De middelste lus was in het begin wel goe maar de laatste 2 km niet. Dat was op een gegeven moment een brede baan en die bleven we volgen tot in Lippelo zelfs tot bijna aan de startzaal. Na de wandeling nog wat blijven plakken tot ik terug moest gaan werken.

  24/09/10  wandel 3daagse ’T Hoekske Hamme

  Donderdag, vrijdag en zaterdag organiseerde ’t Hoekske Hamme hun 3daagse wandeltocht. Dit is 3 dagen wandelen te vertrekken van uit een tentje in het centrum van Hamme. Daar was ook wat rand animatie voorzien. Ik ben vrijdag alleen geweest en effe tussen het werk door. Van in Sint Amands nam ik de overzet naar Moerzeke en vandaar volgde ik de dijk van de schelde en Durme tot in Hamme. Ik had de woensdag een wegbeschrijving gekregen dus ik dacht verkeerd rijden gaat niet. Ik ben ni echt verkeerd gereden maar eigenlijk te vroeg van de dijk gegaan. Maar zonder rond te rijden heb ik het toch gevonden. Ik heb diezelfde weg enkele uren later terug genomen. Ik kon de 15km doen maar dan moest ik me haasten en daar had ik echt geen zin in dus heb ik de 8 gedaan. Aan de startplaats was niet echt de gelegenheid om iets te drinken tenzij je op café of naar een taverneke ging. Daar had ik geen goesting in dus ben ik maar aan mijn wandeling vertrokken. Ik was nog ni goe weg of ik was al aan het babbelen met iemand dat ik daarvoor nog ni kende. Ja ik ken er al veel en vele kennen mij maar dat is dus nog niet iedereen. En alle geluk dat ik nog niet iedereen ken. De wandeling was goed, afwisselend en ik heb zelfs een paar nieuwe stukken gedaan. Op de controlepost ben ik een tijdje blijven plakken. Als ik direct door ging dan was ik veel te vroeg binnen en wat moest ik daar doen. Na een uurtje of langer daar gezeten te hebben, heb ik mijn wandeling voort gezet. Dan was het wel tijd om door te rijden naar mijn werk. Ah voor dak het vergeet. Iedere wandelaar kreeg tijdens de wandeling een zakje met daar in wat voor te eten, te drinken en enkele folderkes.

  25/09/10  Euraudax Velzeke

  Vrijdagavond nog een vriendenmatchke gespeeld want de tegenstanders hadden forfait gegeven. Moest ik me daarvoor zo haasten op mijn werk zo dat ik op tijd kon zijn voor de match. Maar we hebben toch kunnen voetballen en we hebben ons geamuseerd. Dat was het voornaamste. Ik lag daar door wel laat in mijn bed. Alles wat ik nog wou doen vrijdagavond heb ik moeten verschuiven naar zaterdag morgen. Daardoor moest ik er nog vroeger uit dan gewoonlijk. Ik moest ook nog zien dat ik op tijd was zodat ik mijn trein had naar Zottegem. In Zottegem werden we opgehaald en werden we veilig in Velzeke afgezet. Pas op vrijdag had ik besloten om met de trein naar Velzeke te gaan. Ik was eerst van plan om met de fiets te gaan maar toch wijselijk besloten dat niet te doen. Langzaam aan stroomde de wandelaars toe daar te Velzeke. Om 11u zijn we met 76 wandelaars vertrokken aan de wandeling. 50 van de 76 wandelaars hadden zich in geschreven voor 100km. Alle andere wandelaars deden minder. Voor die 100km hebben we 29euro betaald daarvoor kregen we een broodje, warme maaltijd, ontbijt en alles wat we kregen op de wagen rusten. De mensen die het organiseerde hadden voor alle wandelaars nog een pet en flessenopener als sleutelhanger voorzien. Om stipt 11u zijn we dan vertrokken voor 4 lussen van om de bij de 25km. Tijdens de eerste lus  hadden we onze eerste rust aan het begin van Mijnwerkerspad. Dit is een verhard deel van de vroegere spoorlijn Zottegem – Brakel – Ellezelles en dit maakte deel uit van spoorlijn Aalst – Ellezelles. De naam Mijnwerkerspad komt van de tijd dat het Fosttreintje de mijnwerkers van Zottegem en omstreken naar Borinage (Henegouwse steenkoolmijnen) bracht. Van daar stapte we door naar Oudenhove. Daar hadden we ergens in het dorpje een café rust. Dan was het al tijd om terug te keren naar het Sint Martinusplein te Velzeke. Daar hadden de medewerkers al goed doorgewerkt want onze broodjes lagen op ons al te wachten toen we binnen kwamen. Men kon kiezen tussen kaas, hesp of americain. Na 35minuten op ons gat gezeten te hebben vertrokken we voor onze 2de lus. Deden we Roborst – Zalm aan. We hadden wagenrust recht tegen over Biestmolen en aan het Kerkhof Rozebeke. Na deze lus kregen we onze warme maaltijd die bestond uit soep, hoofdgerecht en een dessert. Voor de laatste 50km heb ik mij een lange broek, warme pull en droge kousen aangedaan. Deze 50  was ’s nachts dus reflecterende vest en lamp moesten mee en de regenkledij mochten we ni vergeten. De 3de lus ging naar Zottegem en de 4de lus naar Balegem. Helaas zen deze 2lussen in het water gevallen. Het heeft heel de nacht geregend en soms zelfs gegoten. Na 75km was het nodig om terug droge kleren aan te trekken. Maar daarvoor heb ik bij iemand nog een lange broek gaan lenen want ik had zelfs geen meer mee. Zo in de regen ’s nachts wandelen dat steekt rap tegen. Na de 3de lus dus na 75km kregen we ontbijt. En ik kon het me ni laten en heb daar nog een goei zwaar biertje bij gedronken. Om iets voor 7u zijn we dan binnen gekomen van de laatste en 4de lus maar wel terug doorweekt. Tijdens de wagen rusten van de 4de lus werden we door enkele wandelaars die hun gouden arend liepen getrakteerd. Na de wandeling was het wachten tot we naar het station werden gebracht. Samen met de Denen en enkele Franstaligen hebben we gewacht om de trein van 8u47 te halen. De trein om 7u47 rechtstreeks naar Brussel werd afgelast want er was ene voor ne trein gesprongen te Oudenaarde. Maar wij hadden nog geluk onze trein had maar 20min vertraging. Om 11u zen ik dan eindelijk thuis geraakt.

  29/09/10 Duivenbostocht Sint Antelinks Herzele

  Na eens te kunnen uitslapen (wat wel deugd deed) ben ik met de trein naar Herzele getrokken. Vandaar was het 7km wandelen tot aan de startzaal te Sint Antelinks. Bijna in Sint Antelinks werd ik reden er auto’s voorbij met wandelaars die al naar huis gingen. Vlak voor dat ik aan de zaal was stond daar iemand voor mijn neus Chris. In de zaal kwam ik dan nog andere bekende tegen. Mijn wandeling van vandaag was de bedoeling te voet van station naar startzaal, een klein wandeling daar en dan te voet terug. Maar dat is lichtjes verandert. Ik heb samen met Anny en Chris de grootste lus (7,3km) gedaan.  Dan moest ik beslissen: met mensen al naar huis gaan of nog een lus wandelen. Ik heb besloten om nog een lus te doen. Die lus van 7,3km was vooral macadam. Als ik goe kan tellen hebben we 2 of 3 veldbaantjes gehad. Wat niet veel is. Op zich was het zeer landelijk maar macadam. De kleinste lus (5,3km) die trok door duivenbos. Dat was een zeer mooie lus. De omgeving was goed, het gezelschap nog beter. Het weer daar mochten we al bij al ni over klagen. Na de wandeling nog iets gedronken en dan was het tijd om te verrekken. Ik werd aan het station in Geraardsbergen afgezet en vandaar ging ik met de trein, bus en fiets naar huis.

  28-09-2010 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 en 10 september
  Hey,

  Op dinsdag 7 september ben ik tussen het werk door gaan wandelen te Ruisbroek. Rap met fietsje naar daar gereden. Daar iets gegeten, me ingeschreven, wa gebabbeld en dan was het tijd om aan de wandeling te vertrekken. Het was een wandeling die bestond uit lussen van 4, 6 en 8km. Ik heb zelf 1 keer de lus van 8km en 2keer de lus van 6km gedaan. De lus van 8 km ging naar de spoorweg om die een eindje te volgen richting Puurs. Een maal we de spoorweg verlieten kwamen wat verder uit naast Hof van Coolhem uit. We zijn er ni in geweest. We volgde de straat verder naar Ruisbroek. Daar was het nog wa keren en doen voor we terug aan de startzaal kwamen. De lus van 6km was stuk mooier. Deze ging door polder van Bree en door Hof ter Dilbeek. Dit vond ik dan ook beter lus dan die van 8km. Wandelclub Wandel mee Ruisbroek mocht 523 wandelaars ontvangen. Voor mij was de dag nog ni om. Ik moest nog effe gaan werken.

  Vrijdag 10 september ben ik naar Mazenzele geweest. Daar organiseerde W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk hun 21ste Stichtingstocht. Net zals dinsdag was het een wandeling van lussen. Een ging naar Krokegem, een door Kravaal bos en de andere weet ikni meer. Die laatste heb ik dan ook ni kunnen doen. Alleen moest ik ni wandelen. Ik kende nog meer als genoeg volk ook op de startzaal. De lussen waren ergens 5 - 6km lang. Beide lussen waren goed en zeer afwisselend. De startzaal buiten geraken was voor mij toch wel een probleemke ma is toch gelukt en zeker omdat ik moest gaan werken. Ik ben dan wa vroeger begonnen omdat ik na mijn werk nog voetbalmatch had. Dit was thuis en tegen de ploeg van Mazenzele. Veel tijd had in niet toen mijn moeder me daar afzette ma ik was wel optijd dus da was al iets. Rap nog wa opwarmen en dan was het tijd voor de match. Helaas hebben we die verloren met 1-3. Volgende keer beter. We hebben ons goe verweerd mar het mocht ni zijn.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  20-09-2010 om 15:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemmen Brugge en Kwaktocht
  Hey,

  Vrijdag avond hadden we onze eerste competitie wedstrijd van de voetbal. Deze was tegen The Zebras. De match ging door op het plein van F.C. Doggen te Erembodegem. Ik mocht direct meestarten en stond rechts back. Vorig seizoen heb ik daar de laatste 2 maand gestaan omdat onze rechts backspeelster uitgeschakeld was. Dit jaar sta ik daar terug omdat onze linker back speelster in de goal staat en de keepster op het veld. Daardoor zen er een paar veranderingen gebeurt. Onze keepster had geluk want veel moest ze niet doen maar ze heeft toch mooi de penaty tegengehouden. Ik ben na 1 time spelen gestopt. Ik werd dan gewisseld. De reden was dat ik daar omgevraagd had om mijn rechter voet nog wat te sparen voor volgende match tegen Mazenzele. Tegen hen speel ik de volledige match mee. Het is zelfs een beetje van moeten want er zijn 5 basisspeelsters die niet kunnen. De kans is dus reëel groot dat we niet met genoeg gaan zijn. Deze match tegen The Zebras zijn we gewonnen met 0-5.

  Zaterdagmiddag ben ik met de trein opgereden naar Brugge. Daar deed ik mee aan een openwater wedstrijd zwemmen. Ik had me ingeschreven voor 1km zwemmen en om 14u40 moest ik starten. Van aan het station van Brugge moest ik 2,5km stappen en dan was ik aan de Lange Rei. Aan het eindpunt dus waar we uit het water komen konden we ons omkleden. Ik wist dat niet en ik was door al door. Maar wat verder ben ik Gino (echgenoot van de trainster) tegengekomen en hij zei waar ik moest zen. Ik kwam uit de school en loop Carin tegen het lijf. Beide verschoten we van elkaar dat we mekaar daar zagen. Carin en Dirk zijn ook wandelaars zo heb ik ze leren kennen. Was blij ze daar nog eens gezien te hebben. Maar ik had geen tijd voor een babbeltje want ik moest nog ne 1km afleggen om aan de startplaats te komen. Blijkbaar reed er een bus de deelnemers van de ene plek naar de andere maar dat wist ik niet en op het moment dat ik daar was, was die bus dus weg. Ik heb dan nog mogen lopen om op tijd te zijn. Volledig bezweet toegekomen dan rap badmuts op, iets zeggen tegen Dirk en dan was het luisteren om te horen wanneer ze me afroepen. Dan was het wachten op het houten platform in het water en luisteren naar wat we moesten doen. We mochten in het water en moesten tot onder de koord zwemmen. Daar moesten we wachten op startschot. Ik kan je garanderen dat ik nog voor de start was ik eigenlijk geen lucht meer kreeg. Mijn ademhaling werd gewoon afgesnoert door de plotse koude. Het water was echt koud en als je dan volledig bezweet er moet inspringen. Kan je garanderen da je het uitroept van de kou. Iedereen was vertrokken en ik probeerde voor crawl te zwemmen maar omdat ik nog niet op ademgekomen was lukte dat niet. Ik snakte nog naar lucht dus maar begonnen in schoolslag. Wat later is het me dan toch gelukt om over te schakelen naar crawl. Dat was dan al iets maar dan kwam het volgende. Mijn spieren verstijfde gewoon tijdens het zwemmen door het koude water. Ik vermoed dat ik een van de enige was die zich niet had ingesmeert met vaseline of iets anders die de koude wat weert. Ik wou dat wel doen en zeker na wat meegemaakt had in charlerloi maar ik had er gewoon de tijd ni meer voor. Dus moest ik maar effe op tanden bijten. Ik ben als 1 blok lood uit dat water gekomen, het was nog erger dan in Charlerloi. Maar we hebben het overleefd en volgend jaar doe ik terug mee met openwater wedstrijdzwemmen.

  Zondagmorgen al 20minuten vroeger vertrokken naar mijn werk dan anders. Rede was dat ik nog effe op de startzaal moest zijn van de Kwaktocht te Buggenhout. Ik ben daar folderkes afgelegd en een affiche gaan omhoog hangen van de 2de alles aan 1euro wandeling. Buiten dat ben ik binnen ook wel tegen iedereen nog rap goeien dag gaan zeggen. Dan was het tijd om te vertrekken naar mijn werk. Na mijn werk ben ik direct naar brouwerij Bosteels gereden in Buggenhout. Deze is in het centrum van Buggenhout gelegen en op een paar 100 meter van de startzaal. Aan de brouwerij heb ik mijn fiets gezet en ben ik binnen gegaan. Natuurlijk wist ik van als ik dat doe dat ik er niet meer buiten geraak tot ik terug moest gaan werken. Het was een thuismatch voor mij zoals ze dat zeggen in voetbaltermen. Ik kende er veel mensen en ben er enkele tegen gekomen die van toch ver komen. Ni direct gedacht dat ik hen daar tegen zou komen. Buiten die ben ik dan daar ook mensen tegen gekomend die ik daar elk jaar zie. Ik zou zeggen standaart is dat we daar dan allemaal zijn. Met hen is het ook een fijn weerzien want meestal zie ik die ook niet vaak. Buiten de babbelkes dat ik daar kon doen, heb ik dan ook wat gedronken. Die karmeliet is toch veel te goe om te laten liggen. Maar om 15u30 heb ik wel moeten zeggen nu drink ik van alcohol niks meer want ik moest nog gaan werken. Ik kan je ook zeggen dat ik eigenlijk veel vroeger had moeten stoppen maar ja das niet gelukt. ALs ik niet moest werken had ik warschijnlijk 1 of 2 karmelieten meer op dan dat ik er nu al ophad. Je zou het al kunnen denken hebben. Ik die zottemie van uit Buggenhout heeft niet gewandeld. Maar heb wel genoten van de namiddag daar op de koer van brouwerij Bosteels tussen al mijn wandelkameraden.

  Volgende wandeling is morgen te Ruisbroek. Dan vrijdag te Opwijk, zaterdag de 50km te Aalst en zondag mss nog een kleine km te Aalst. Zondag kan ik niet blijven plakken want ik moet tegen de middag ergens zijn.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  06-09-2010 om 15:49 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korte planning van maand september
  Hey,

  Ik heb het op moment druk omet het organiseren van mijn agenda. Dit heeft te maken met mijn werk en met alle sporten dat ik doe. Dit berichtje typ ik na de eerste match dat we hebben moeten spelen van het nieuwe seizoen. Deze match hebben we gewonnen met 0-5, het was dus op verplaatsing. Ik heb ne time meegespeelt, de reden waarom is dat mijn voet wel genezen is maar ik nog voorzicht wil zijn en ik me nog wat wil sparen voor de volgende match. Dat wordt een zware match. Maar dat zullen we wel overleven zoals gewoonlijk. Nu tussen de vlagen door heb ik toch al eens kunnen zien waar ik zou kunnen gaan wandelen deze maand. Er zijn vele wandelingen bij die ik in de namiddag kan doen omdat ik in de voormiddag moet werken. Hier mee geef ik jullie de datum en gemeente waar de wandeling is zo weten jullie al iets. De rest van de informatie over de wandelingen zou je deze keer zelf in de marching moeten opzoeken. Sorry daarvoor maar het zij zo (te druk op het moment). Hier onder volgt het lijstje

  05/09     Buggenhout
  07/09     Ruisbroek
  10/09     Opwijk
  11/09     Aalst (50km)
  12/09     Aalst (kleine tocht)
  15/09     Zottegem
  18/09     Baasrode
  22/09     Lippelo
  24/09     Hamme (misschien)
  25/09     Zottegem Euraudax (alternatief is Hamme)
  26/09     misschien een van de 3 maar is verre van zeker Berlare, Stekene of Viane

  Voor de maand augustus ben ik verslag vergeten te maken van de wandelingen te Affligem en te Lier. Ik ga het hier over kort houden. Op de wandeling te Affligem heb ik 12km gewandeld tegen een rustig tempo en genoten van het goede weer, toffe gezelschap en voor ne keer een goed en ander parkour. Na deze wandeling moest ik zien dat ik op tijd door reed naar huis want ik ging die avond nog naar Maanrock. Ik bleef bij mensen slapen en die gingen me dan in Mechelen dan afzetten bij andere mensen. Met hen kon ik dan meerijden naar Lier. Te Lier hebben we onze clubwandeling gehouden. Het is een tochtje van 22km geworden. Het was er mooi, goe parkour en prachtig wandelweer. In Lier ben ik meer mensen tegen gekomen dan ik had kunnen denken. Onder hen bevonden zich redelijk wat Kadodders en lange afstandwandelaars. Natuurlijk ook van andere clubs. Enkele daarvan wisten nog niet dat ik verandert was van club maar toen wisten ze het wel. Eerst wouden ze het niet geloven maar uiteindelijk tegen het einde van ons gesprek geloofden ze het wel.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  03-09-2010 om 23:28 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!