Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  31-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Testelt
  Hey,

  Woensdag 26 mei ben ik samen met Marc en Luc naar Testelt geweest. Daar organiseerde wandelclub de Grashoppers Keiberg hun midweektocht. Helaas waren de weergoden ons wandelaars niet echt goed gezind. Voor woensdag was het bewolkt en regen. Ik was al nat door nog maar een half uurtje met de fiets van uit Buggenhout naar Steenhuffel te rijden. Van daar reden we met de auto naar Testelt. Rond 11u zijn we daar dan toegekomen.Voor dat we vertrokken wist ik niet welke club de wandeling organiseerde tot dat we daar waren. Binnen in de zaal kende ik een medewerker. We hebben daar de 21km gedaan. Het eerste stuk van 6 en het laatste stuk van 6 hebben we het droog kunnen houden. Maar het stuk van 9km er tussen in waren we door weekt. We droogde wel wat op tijdens het laatste stuk. De wandeling was een mooie wandeling door natuur. Grotendeels liepen we over grond gebied Wolfsdonk. Na de wandeling hebben we in de startzaal nog iets gedronken en ik weer wat meer mensen leren kennen van de wandelclub van Keiberg. Het was ne toffe dag ook al viel het weer tegen. Door het weer heeft de club een klein 400 wandelaars mogen verwelkomen wat de helft minder was dan vorig jaar.

  Groetjes Zotte mie
  katrien

  31-05-2010 om 17:07 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rillaar
  Hey,

  Zaterdag morgen werd ik opgepikt door Johny om 5u30. Het was de bedoeling dat ik dan om 4u opstond maar helaas heb ik mijn wekker niet gehoort en ben ik blijven slapen tot ik opgebeld werd. Ik schrok me ne bult als ik zag dat het 5u26 was. Ik was rap klaar en beneden. Dan was het door rijden naar Rillaar. Om 6u30 ongeveer zijn we daar toegekomen. In de zaal tegen een paar een goeie dag zeggen, me inschrijven en klaar maken om te vertrekken. Om 7u zijn we dan eindelijk aan onze tocht van 50km kunnen vertrekken die georganiseerd werd door W.S.C. Langdorp. Het tempo zat er goed in want we hebben de 50 op een dikke 8u gedaan. We hebben elke controlepost aan gedaan en 5min gerust behalve op de controle halverwege. Daar zen we gewoon doorgestapt. Over het parkour valt niet veel te zeggen buiten dat het goed was. Zeer afwisselend, veel natuur, prachtige uitzichten dankzij het goede weer. We hadden controle in volgende dorpjes Houwaart, Tielt, Bekkenvoort en Assent. In de eerste 3 zijn we telkens 2 keer moeten komen. Ook al zijn we om 7u vertrokken toch zijn we nog redelijk wat mensen tegen gekomen die we kende. Het was een fijn weer zien met vele. Nog iets wat ik bij deze tocht zeker wil onthouden is als we van uit controle te Assent naar Bekkenvoort terug gingen werden we verrast. We liepen op een pad aan de ene kant bos en de andere kant een boomgaard. Van uit het niets rent er een hertje of ree van uit het bos de boomgaard op en dat maar een dikke 10m voor onze neus. De eerste keer dat ik zoiets mee maak op een wandeling. Na de wandeling zijn we nog wat blijven zitten en nog wat gebabbeld met andere wandelaars en nog mensen leren kennen. Je ziet ook dees is nog niet overal gekend. Hier onder enkele foto's die Johny getrokken heeft. Ik heb er geen getrokken puur weg omdat ik deze morgen veel te haastig was en mijn fototoestel thuis was vergeten.

  Groetjes Zottemie
  katrien

  31-05-2010 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  27-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag en maandag 23 en 24 mei
  Hey,

  Zondag 23 mei ben ik niet kunnen gaan wandelen omdat ik iemand ging helpen op het communifeest voor hare zoon. Ik werd al om 10u bij haar verwacht. Dan was het alles voorbereiden van het eten. Ik was niet de enige die kwam helpen, er waren nog 2 andere die hielpen. Na dat en de mensen er waren. Bediende ik de mensen en de ander 2 bakte het vlees op de barbeque. Rond 17u waren de andere 2 helpers weg en moest ik niet veel meer doen. Ik mocht nog niet vertrekken, ik moest nog blijven en mee genieten. Dat heb ik ook gedaan. Het was ne toffe dag, het eten was goed, toffe mensen. En om 00u 's nachts was het dan toch tijd om naar huis te gaan. Ik moest er maandag weer op tijd uit om te gaan wandelen.

  Maandag 24 mei organiseerde de Doetjes hun benefiettocht te Eksaarde. Ik had belooft te gaan en belofte maakt schuld. Ik dacht thuis tussen 6u en half 7 te vertrekken maar dat was niet gelukt. Ik heb geslapen tot 6u15 en om 7u20 ben ik dan eindelijk kunnen vertrekken met de fiets naar Eksaarde. Na 1u en 40 minuten fiets ben ik dan in Eksaarde toegekomen. Een paar trokken een paar ogen en konden ni geloven dat ik met de fiets was en ook omdat ik een rok aan had en volledig openschoenen. Ik was mijn wandelschoenen thuis vergeten dus het was daar op wandelen. Ik heb de eerste lus van de 27 gedaan. Dat was een prachtige lus en de controlepost was aan de kruiskappel. Dan nog een klein babbeltje en dan was het door rijden met de fiets. Ik reed van Eksaarde door naar Mazenzele. Daar was er ook een wandeling maar daar heb ik niet meer gewandeld. Ik heb daar anderhalf uur tot 2u gezeten en gebabbeld. En dan was het tijd om door te rijden naar huis. Ik was doodop maar dat komt deels omdat ik de nacht niet veel geslapen heb.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  27-05-2010 om 17:09 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ertvelde
  Hey,

  Op zaterdag 22 mei organiseerde wandelclub WAK Sleidinge hun Augustijnentocht. Omstreeks half 9 ben ik in Ertvelde aan de brouwerij toegekomen dit na een reisje van 10km fietsen, trein van Dendermonde tot Gent, 3kwartier wachten en dan nog met de bus. Na de wandeling te Wippelgem kende al enkele medewerkster mij en werd ik daar nu door ontvangen. Overal een goeiendag zeggen en me inschrijven. Samen met enkele WAK leden ben ik vertrokken aan de wandeling. De bedoeling was om de 27km te doen, daar ben ik dan ook aan begonnen. Het eerste stuk was een lusje aan de brouwerij zelf. Na die lus kwamen we terug op de brouwerij en er zat al iets meer volk en natuurlijk tegen iedereen een goeiendag gezegd en een klein praatje met sommige. Dan werd het tijd om onze tocht verder te zetten. Van aan de Brouwerij ging het naar een kantine daar hadden we controle. De 27km maakte daar een lus. Maar net zoals op de brouwerij en samen met het gezegde: slecht volk is overal gekent. Kan je het al wel raden. Ook hier kwam ik meer als genoeg bekend volk tegen dus rap geraakte ik daar niet buiten. Eenmaal dat ik toch zei ik ga voort ging dat nog niet. Ik kwam buiten en kwam er Jan met zijn dochtertje tegen. Dus wat doet dees, blijven plakken. Dan heb ik besloten om samen met hen naar binnen te gaan. Terug aan de brouwerij had ik dan al 15km gedaan. Nu ik dacht van daar nog een klein toertje er bij te doen. Maar moet eerlijk gezegd toegeven dat dat niet meer gelukt is. Ik ben blijven plakken op de brouwerij. Het mooiste van die 15km was de eerste lus. Maar de rest viel al bij al ook nog mee. Het weer was goed, een prachtige zon die scheen. En dit mag ik zeker niet vergeten. Ik had goed gezelschap van iedereen die ik kende. En was blij dat ik hen nog eens zag en er een babbeltje mee kon maken. Buiten dat kan ik ook wel zeggen dat ik weer enkele mensen weer heb leren kennen.

  Morgen zondag wandel ik niet maar maandag ga ik naar Eksaarde voor de benefiettocht van de Doettjes.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  27-05-2010 om 15:32 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 mei
  Hey,

  Woensdag 19 mei ben ik met de fiets naar Oombergen gereden. Dat is maar een 30km van mijn deur en heb er maar ander half uur over gedaan. Het weer was zalig om in te fietsen. Een prachtige zon. Ik verschoot wel lichtjes dat het eigenlijk niet verder van mijn deur was. Toen ik toekwam in Oombergen zaten er toch wel bekent volk in de zaal. Pas een klein uur nadat ik daar toegekomen ben, ben ik aan mijn wandeling vertrokken. Ik dacht de 21km te doen maar op de eerste controlepost had ik besloten om toch naar binnen te gaan. Niet omdat ik moe was of omdat het niet ging maar omdat het te warm was en ik een ander t-shirt wou aandoen. Daar door heb ik dan ook weer mensen gezien die ik kende. Samen met hen heb ik dan nog eens de 10km gedaan. Dus ik heb 2 keer het zelfde parkour gedaan. Maar ik heb van mijn dag genoten. Het parkour was goed, het was afwisselend en ging over Sint Lievens Houtem. Volgende wandeling is ertvelde zaterdag en maandag Eksaarde.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  25-05-2010 om 18:55 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100km Kluisbergen
  Hey,

  Vrijdag namiddag werd ik door Paul opgepikt om naar Kluisbergen te gaan. Op camping Panorama tentje opgezet en gezorgd dat alles klaarwas om 's avonds er te kunnen slapen. Voor dat we wat zijn gaan drinken, zijn we eerst nog naar de startplaats geweest om te zien hoe ver ze al stonden. Er moest nog heel veel gedaan worden in de zaal tegen de zaterdag. Na wat te drinken zijn we opzoek gegaan om iets te eten. Daarna nog effe naar de camping voor een pull en dan zijn we nogmaals naar de startzaal getrokken. Deze keer was er al heel wat werk verzet door de vrijwilligers. Na een nachtje ni te slapen en elk uur van de nacht gezien te hebben was het 5u en tijd om op te staan en ons klaar te maken voor de dag. Om iets na 6u was ik al aan wezig op de start net zoals vele andere lange afstandwandelaars. Het was dan inschrijving halen en wachten tot 6u30 het uur van vertrek. Het weer was prachtig, we konden genieten van een tof zonnetje die toch na een tijdje door de mist doorkwam. Al van 's morgens was het tegen iedereen babbelen en nog nieuwe mensen leren kennen. Voor een iets meer gedetaileerd parkour moet je gaan zien op de blog van Steven Jaspers. Ook dit geld voor het parkour van zondag, de 2de dag van Kluisbergen.

  Na een 8u wandelen de zaterdag kwam ik samen met Erwin en Patrick binnen om 14u30. Het parkour was al pittig voor de eerste dag. Het tempo zat er goe in. Ik moest wel want ik moest zien dat ik op tijd binnen was. Ik moest nog naar een communifeest die zelfde zaterdagavond. Ik kreeg van Steven een lift tot in Mechelen. Daar nam ik de trein naar Buggenhout. Omdat wij (zowel ik, Steven en Rik) vroeger binnen waren dan we gedacht hadden, konden we ook vroeger naar huis. Daardoor kon ik dan ook een uur vroeger de trein nemen. Nog effe thuis wachten en dan was het al terug vertrekken maar dan naar het communifeest. Mijn neefje die zijn plechtige communi deed was heel blij dat ik er bij kon zijn en dat ik toch optijd was. Na apretief en een lekker menu was het om 23u toch tijd om naar huis te gaan voor mij. Om 00u30 lag ik dan eindelijk in mijn bed maar niet voor lang want moest er al terug uit om 2u30. Ja je leest het goed kot in de nacht moest ik terug opstaan. En dit alleen maar om in Kluisbergen te geraken. Ik werd om 4u40 in Ternat aan het station opgepikt. Maar ik moest er met de fiest naar toe dus moest ik thuis om 3u30 vertrekken. Het was een goe uur fietsen. Eerlijk gezegd was ik stik kapot op dat moment na 2 nachten niet slapen, al 1 dag rap kluisbergen en communifeest.

  Om 5u45 waren we in Kluisbergen in de startzaal. We waren nog niet de eerste. Er waren nog wandelaars. Net zals gisteren was het overal goeiedag zeggen en een praatje maken. En kreeg van enkel te horen dat ik er zeer fris uit zag na het geen wat ik al gedaan had. Net zoals de zaterdag was het vertek om 6u30. Deze keer ben ik nog iets langer blijven plakken en samen met Marc en Jan vertrokken. Deze dag was voor mij echt afzien en doorbijten. Ik had echt loodbenen. Mijn benen gingen echt niet mee. Daar buiten moest ik me ook gewoon concentreren op wandelen. Dus mijn mond was tijdens de tocht bijna volledig verzegeld. Af en toe tijdens het wandelen kwam er wel iets uit maar niet veel. Op de rustposten kon ik dan wel weer iets zeggen. Buiten dat kwam er dan nog bij dat ik vlak na dat we de rustpost hadden waar we appelsienstukjes kregen gevallen zen. Dat was in het bos waar we naar beneden moesten met behulp van een touw. Daar ben ik op mijn achterwerk geschoven. En eerlijk gezegd deugd deed het niet. Omdat ik zoveel moete had om vooruit te komen had ik dan besloten om aan de rustpost waar we water kregen iets langer te blijven zitten. En dat deed deugd. Daarna had ik minder moeite, ik had wel nog last maar het ging. Om 15u30 ongeveer zen ik dan terug binnen gekomen. Het was lastig maar ik zen blij dat ik ze gedaan heb en binnen ben gekomen. Ik ben in Kluisbergen gebleven. Ik wou niet naar huis want wou nog effe genieten van daar te zijn en nog wat met mensen babbelen. Ik had dan toch nog andere mensen gevonden waar ik mee mee kon rijden. Om reeks 19u55 ongeveer zijn we dan naar huis gereden. Na een fijn weekend was ik dood blij dat ik toch thuis was en in mijn bed kon kruipen.

  http://blog.seniorennet.be/stevenjaspers/
   
  http://picasaweb.google.com/steven.jaspers.2010
  http://picasaweb.google.be/paulbaestaens.2010.2
  http://picasaweb.google.be/116486161698820135789
  http://picasaweb.google.be/vanhammester/OMLKL100km150510#

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  18-05-2010 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verandering in Planning maand Mei
  Hey,

  Er zijn enkele wijzigingen plaats gevonden in mijn planning voor deze maand. Zo ben ik woensdag 12mei niet naar Leest geweest maar heb ik de wandeling op13mei te Puurs gedaan. Zondag 23 mei kan ik echt niet gaan wandelen.
  Er zijn dan nog enkele twijfel gevallen. Deze zijn 18, 29 en 30 mei. Die van 18 mei is afwel naar Heverlee of niet maar die van 29 en 30 mei is afhankelijk van transport. Daarmee wil ik zeggen van als ik iemand vind die op 29mei naar Geel gaat voor de wandeling de zotte 50 van geel en ik zou kunnen mee rijden dat ik naar daar trek anders wandel ik in Aalst. Ook dit geld voor 30mei alleen is het dan Lichtaarde voor de 50km en anders is het in Sint Amands. Eerlijk gezegd zou ik liefst natuurlijk naar Geel en Lichtaarde gaan omdat ik al vaak in Aalst en Sint Amands gewandeld heb. En wandel eens graag ergens waar ik weinig of niet kom.

  Dan zijn er nog 2 datums waarop de wandeling verandert. Op 22mei staat er dat ik eventueel naar Kuurne-Ieper ga. Dat is een euraudax. Maar daar ga ik dus niet naar toe. Ik ga in plaats daar van naar Ertvelde bij wandelclub W.AK. Sleidinge. De startplaats is Brouwerij Van Steenberge, Lindenlaan 25 te Ertvelde. Je kan kiezen uit volgende afstanden: 5 - 7 - 10 - 12 - 15 - 18 - 23 - 27km. De start is tussen 07.00u - 15.00u
  Volgende datum is 24mei dan ga ik niet naar Mazenzele maar naar Eksaarde. Dit is een tocht dat niet in de Marching staat.
  De startplaats is in het Stedelijke Basisschool, Dam 67, 9160 Eksaarde Lokeren. Dit is een wandeling voor het goede doel: De Doetjes (team 66) richten Wandeling in t.v.v. Oxfam Trailwalker. De start is tussen 07.00u - 15.00u en je kan kiezen tussen 7 - 12 - 21 - 27km. Het is een natuurwandeling om en rond de Zuidlede en het Provinciaal Domein te Wachtebeke. De startkaart inclusief 2 gewone consumpties kost 4 euro.

  Dan kan er nog een wandeling bijkomen te Hekelgem op 23mei. Helaas kan ik niet naar Stekene omdat ik om 10u al ergens moet zijn. Daarom zou ik misschien toch rap een kleine wandeling dan in Hekelgem kunnen doen. Dan mag ik natuurlijk niet blijven hangen. De start van deze wandeling is in Cultuurzaal Bellekouter, Bellestraat 99, Hekelgem-Affligem. Start is tussen 07.30u - 15.00u en de afstanden zijn 4 - 7 - 12 - 20 - 30km.

  Het is inderdaad ne hele boterham. Hopelijk is het duidelijk en anders stuur je maar een mailtje als je er niet aan uitkunt en antwoordt ik met plezier terug. Zou zeggen als er iemand voor 29 of 30 mei mij wilt meepakken en moet niet al te veel rondrijden laat iets weten via mail of spreek me aan op een wandeling. Veel wandelplezier op komende wandelingen en tot volgende

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  13-05-2010 om 21:16 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Brakel

  Hey,

  Zaterdag 8 mei heb ik een euraudax van 100km gedaan in Brakel. Je kon er ook nog 25, 50 en 75 doen. Het vertrek was om 11u en om de 5u kon je bij de groep toevoegen of afhaken naargelang hoeveel km's je wou doen. Ik heb de 100 gedaan en om daar te geraken ben ik met de trein tot in Lierde gereden samen met Anita. Daar werden we dan opgepikt door Jean Paul. Voor de 100km waren we zo met een 60 tal wandelaars en samen met de andere afstanden zen er iets meer dan 100 wandelaars vertrokken. De eerste 50km was een mooi parkoer. De organisatie heeft de omgeving mooi laten zien. Veel natuur afgewisseld met asvalt. Ook al was het licht bewolkt met af en toe de zon die er wou door komen, konden we toch genieten van verzichten. De laatste 50km konden we ni echt genieten van de omgeving omdat het donker was. Het parkoer was er dan ook naar. Het was asvalt maar niet in het centrum van de gemeentes maar meer de buitenranden er van. Het eten dat we na 3lussen kregen was redelijk goe. Na de eerste lus was het spaghetti, na de 2de lus soep, kippefillet met aardappelgratijn en groetjes en rijsttaartje als dessert. En 's nachts na de derde lus was het ontbijt. Voor mij was het niet echt een super weekend. Vanaf die 3de lus begon ik serieus af te zien. Ik was blij dat er toch een paar waren die mijn gedachten konden afleiden. Zo was ik ni constant aan de zeer aan het denken. Veel van de laatste 50km weet ik ook niet want was halvelings aan het slaapwandelen en aan het afzien. Ik was super blij als ik om 7u zondagmorgen binnen kwam. Na wat te drinken in de zaal en alles terug in te pakken was het tijd om "huiswaarst" te rijden. Bijna alle wandelaars rijden huiswaarts, ik en nog enkele niet. Ik had sjaans en mocht met Lucia meerijden naar Baasrode. In de auto heb ik dan ook goe kunnen slapen door die paar jeneverkes waar we op het laatste van onze tocht mee getrakteerd werden. Eerst dacht ik er geen te drinken maar heb het toch gedaan. In Baasronde dan eerst nog wat gegeten en was ik terug wat hersteld (niet volledig ma toch genoeg) om nog een 6km te doen. Das gewoon naar de brouwerij Malheur en terug. In Baasrode kreeg iedereen ne Malheur gratis en die wou ik dan toch nog meepikken. Ook Lucia die de 100 gedaan had heeft me vergezeld samen met Marnix. Hier was het toch nog een redelijk mooie 6km.

  De 100 van Brakel kon je al lezen bestond uit 4 lussen van 25km. Op elke lus hadden we 2 wagenrusten behalve in de laatste daar hadden we 1 wagenrust en 1 caférust. Ook in de laatste lus hadden we dan eigenlijk nog 1 extra rust daar waar we getrakteerd werden met jenever of frisdrank. De rusten van alle lussen geef ik hier onder weer. Zo weet je ook door welke gemeentes we getrokken zijn.

  ·         Wagenrust                               kerk Zegelsem                 7min                     8,5km

  ·         Wagenrust                               Plein Michelbeke             8min                     17,5km

  ·         Startzaal                                   Sporthal De Rijdt             35min                   24,8km

  ·         Wagenrust                               Kerk Everbeek Boven       7min                     33,7km

  ·         Wagenrust                               Ingang Brakelbos             8min                     40,7km

  ·         Startzaal                                   Sporthal De Rijdt             50min                   50,5km

  ·         Wagenrust                               Kerk Everbeek Beneden   8min                     60,7km

  ·         Wagenrust                               Kerk Everbeek Boven       7min                     68,0km

  ·         Startzaal                                   Sporthal De Rijdt             35min                   73,9km

  ·         Caférust                                   Café “The Corner”           30min                   84,4km

  ·         Wagenrust                               Tempelhof                        5min                     91,7km

  ·         Startzaal                                   Sporthal De Rijdt                                           97,5km

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  13-05-2010 om 20:39 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 en 14 mei
  Hey,

  Tornooi te Mechelen en Puurs op 13 mei
  Donderdag morgen werd ik opgepikt om in Mechelen een tornooi te gaan meedoen. We hebben 4 matchkes gespeeld van 2keer 12min zonder pauze tussen en op een klein terreintje. Dat is dus even aanpassen natuurlijk. Het eerste en het laatste matchke hebben we gelijk gespeeld. De andere 2 zijn we dan helaas verloren. Op elk van de 4 hebben we goed gespeeld maar het mocht niet zijn. Wij konden helaas niet elke doelpoging omzetten tot een goal. In het eerste matchke heb ik een van de goals gemaakt die er gevallen zijn. Helaas van het weer dat ons niet echt meezat. Als je zo moest wachten tussen elke match dat je moest spelen was het toch wel koud hoor en dan had je af en toe nog wat regen. Om half 13 hadden we onze laatste match gespeeld. Ik ben om gaan omkleden en was weg naar het station van Mechelen. Daar heb ik dan de trein naar Puurs genomen. Van het station te Puurs ben ik dan tot aan CC Kollebloem gestapt want dacht dat het daar de start was. Ik had dan nog iets van geluk dat daar een controlepost was van de 14 en de 20km. Vandaar heb ik dan het parkoer gevolgd naar de startzaal. Maar voor dat ik dat deed heb ik eerst nog wat gedronken met kameraden die ik daar dan zen tegengekomen. Samen met hen ben ik dan naar binnen gegaan. Dat was een stukje van 10km. In theorie zou ik van in Kalfort te voet naar huis moeten. Alle geluk dat het in theorie gebleven is. In de startzaal had ik dan geluk dat ik een paar mensen van Opwijk ben tegengekomen die me een lift naar huis wouden geven. De reden waarom ik blij ben dat ik lift naar huis kreeg was omdat ik al 10km met voetbalzak aan het sleuren was op mijn rug en zou er dan nog eens 16km moeten bij gedaan hebben. Eerlijk gezegd zou ik het wel gedaan hebben maar toch. Zo'n zak weeg veel hoor en was al blij dat die 10km voor bij waren. Dat stuk dat ik dan gewandeld heb was een mooi stukje parkoer. En het was over wel bewolkt maar toch over.

  Vrijdag 14mei
  Om 7u30 werd ik op gepikt door Chris. Samen gingen we wandelen te Wolvertem. De Cracks Wolvertem organiseerde hun lentwandeling. De start was in zaal De Lindeboom te Imde Wolvertem. De grootste afstand was 21km. Die hebben we dan ook gedaan. Van Imde trokken we naar Wolvertem zelf voor de eerste controlepost. Deze was in een schooltje. Daar moesten we 2 keer komen. De andere controlepost was in een cafétje. Het was afwisselend het parkour. Voor mij waren het wel allemaal bekende baantjes maar het was wel goed. Het zonnetje scheen ook nog. Op een dikke 3u hebben we deze 21km tot een goed einde gebracht. Ik moest optijd thuis zen want werd tussen 14u30 en 15u al terug opgepikt door de volgende.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  13-05-2010 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Herdersem

  Hey,

  Woensdagavond na de laatste voetbaltraining toch beslist om donderdag 6 mei toch naar Herdersem te gaan wandelen. Het was ne euraudax met afstand alleen 25km. De groep bestond uit 45 oude bekende waar bij het een fijn weerzien was met vele. Enkele wandelaars waren verrast me daar te zien. Voorlopig kan ik zowel in de week als in het weekend gaan wandelen.
  Deze wandeling begon om 10u en ging door de Faluintjes streek. Deze streek bestaat uit de gemeentes Moorsel, Meldert, Baardegem en Herdersem. De naam Faluintjes ontleend zich aan het moerassig natuurgebied in de vallei van de Molenbeek. Dit situeert zich tussen de ker van Moorsel en de pastorij van Meldert. De naam Faluin zelf is eigenlijk afkomstig van het franse woord Falourde en betekent houtbussel of takkenbos. Wellicht werd dit vroeger gebruikt om de drassige weilanden meer doorwaadbaar te maken.
  Tijdens die 25km hadden we 2 caférusten. Eén na een goed uur stappen in Moorsel aan de kerk en de andere rust was te Baardegem in Ons huis na ook een goed uur stappen. Bij vele ging er een belletje rinkelen op moment dat we in Baardegem vertrokken. We hadden nog 2u wandelen voor de boeg voor we terug op de start waren. Maar Lucia die het organiseerde had nog iets achter de hand. Ergens te Herdersem was nog een stopje voorzien. Een verrassingkje, iedereen kreeg daar kippenboutjes en iets om te drinken. Daarna was het nog een Dik half uur stappen en we waren binnen. Het was weer ne toffe dag. Ik was blij dak uiteindelijk toch gegaan zen. Het weer was goed, het zonnetje scheen.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  10-05-2010 om 13:01 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend van 1 en 2 mei
  Hey,

  Zaterdag 1 mei ben ik naar Dendermonde geweest. De zilverdistel organiseerde daar hun 23ste disteltochen. Ik ben daar toegekomen met de fiets om ongeveer 7u20 op mijn kousen. Ja ik heel de weg op mijn kousen op mijn fiets gezeten. Ik had nog geen goesting om mijn schoenen aan te doen. 10 minuutjes later ben ik aan mijn wandeling vertrokken en toen had ik wel mijn schoenen aan. Jammer dat het zo bewolkt was maar alle geluk kwam af en toe de zon er door. Maar toch als het open lucht zo zen geweest zou het pracht geweest zen. Ook vandaag op de 30km heb ik weer stukken gedaan die ik nog niet gedaan heb. De eerste en tweede controle post waren in Appels in een schooltje. Vandaar ging het naar Oudegem waar we onze 3de controlepost hadden in Kimco. Dit is een van de grootste verwerkers van wortelen in Europa. Naast wortelen doen ze ook nog ajuin, look en sjalotten. Als we in Kimco vertrokken gingen we direct veld in. Nu de boer vond het toch plezant om op moment dat wij er passeren te beginnen beren. En ja mijn compaan had het zitten. Spatten beersel op zen short en ik had er een paar op mijn benen. Na Kimco hadden we nog een controlepost. Deze was in Boonwijk ook in een school. Hier kwamen alle afstanden. Rond 12u30 zen we dan binnen gekomen. De zaal zat vol met wandelaars natuurlijk. Maar ik werd al gouw geroepen aan een tafel. Namelijk door Marc en zen vrouwtje. Hen ben ik tijdens de wandeling ook nog tegen gekomen Net als zovele. Na lang nadenken heb ik dan toch besloten om een portie friet te gaan halen omdat ik nog nie veel gegeten had diene dag en ik toch een redelijk zware pint bij me staan had. Regelmatig was het ook een rechtstaan en een paar mensen goeie dag gaan zeggen. Na een tijdje zen dan Chris en Any nog binnen gekomen. Met hen heb ik dan nog de 4km gedaan. Dus mijn teller is dan uiteindelijk stil komen te staan op 35km. Het was tof en nog eens gezien te hebben. Na die 4km terug binnen gekomen en nog iets gedronken en naar huis rijden. Neen dat zat er nog niet in. Eerst nog effe goeie dag zeggen tegen enkele mensen dat al lang geleden was dak ze nog gezien had. Dus dan ook nog iets drinken en dan zie je nog iemand die je kent. En ook hier was het een hele tijd geleden. Ik was heel blij dak weer al die mensen weer heb gezien en er een klapke mee te kunnen doen. Ik kreeg ook van enkele mensen te horen dat ze naar Dendermonde zen gekomen met in hun gedachte dat ze mij daar wel eens zouden kunnen tegenkomen. Da was wel tof toen ik da hoorde. Maar mijn tijd geraakte op. Ik moest eigenlijk al lang naar huis om op tijd te kunnen vertrekken naar Londerzeel voor zwemtraining. Maar ik wist al dat ik veel te laat vertrokken zen. Ik had geluk mijn stiefvader heeft me dan weg gedaan met fiets. Ik kwam ginder toe en blijkbaar was het geen zwemmen. maar toch heb ik training gehad. Ik was ni de enige dat het ni wist.

  Zondag 2 mei.
  Mijn wekker liep af om 5u30. Ja zovroeg en dat voor eigenlijk een gewone wandeling. Ik ben thuis om 6u15 vertrokken naar Sint Katelijne Waver. De Kadodders onganiseerde hun 14de Groentetocht. Tussen half 9 en kwart voor 9 ben ik dan in Sint Katelijne Waver toegekomen. Ik was wel is waar verzopen door de regen. Ik heb 35km in de regen gereden met mijn fiets. Ja je leest het goed dees is met de fiets door de regen naar ginder gereden. Daar toegekomen stonden ze wel effe verbaast dak het gedaan heb maar waren toch blij dak er was. Dan over al ne goeiedag gezegd en wat gebabbeld. Rond half 10 ben ik daan aan mijn wandeling van 20km vertrokken. Helaas door het slechte weer was er niet veel volk. Ik liep alleen rustig gedurende 13km. Op moment dat ik op de 3de controlepost wou vertrekken zag ik mensen toekomen. Dus dees is nog even gebleven. En alle geluk dat ik gebleven zen want nog geen 1minuut later was het aan het gieten buiten. Vandaar had ik dus compani tot binnen. Spijtig van het weer maar buiten dat was het een mooie wandeling. Ik ben daar zeer lang blijven plakken. Ik had sjaans, ik ben niet meer naar huis moeten fietsen. Ik werd naar huis gebracht met de auto. Daardoor was ik wel laat thuis maja. Het voor naamste is dat ik me heel de dag heb geamuseerd en mensen zen tegen gekomen dat weer een hele tijd geleden was of mensen die ik nog maar 1keer had gezien maar zij herkende mij nog. Dus zals het tegen woordig gaat zen mijn weekend weer goed geslaagd.

  Mijn volgende wandeling zal voor in het weekend zen en dat is Brakel en Baasrode. De wandeling dat in de week staat ga ik niet naar toe.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  04-05-2010 om 13:23 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Midweektocht van De Hopbelletjes Opwijk
  Hey,

  Woensdag 28 april ben ik eerst in de voormiddag nog wat boodschappen gaan doen op de markt in Merchtem. Daarna ben ik naar Opwijk door gereden. W.S.V. De Hopbelleltjes Opwijk organiseerde een midweektocht. De start was in Hof ten Hemelrijck in de schuur. Je kon kiezen uit 4 - 6 - 8 - 10 - 12 - 14 - 18km. Dit wel met keuze van 3lussen van 4 - 6 - 8km. Elke lus was goed verzorgt. Afwisselend parcour ook voor de 4km. Dankzij het goede weer mochten ze dan ook 737 wandelaars verwelkomen. Ik zelf heb zeker en vast van het goede weer genoten met ale gevolgen natuurlij wat verbrand. Ik heb 1 keer lus 8 en lus 4 gedaan en 2keer lus 6 en dat kom ik aan een totaal van 24km. Voor mij was het een thuismatch en toch kan ik zeggen dat ik weer enkele nieuwe baantjes heb gedaan. Hoe dan ook deze club slaagt er nog in om mij in Opwijk nieuwe baantjes te lere kennen. Buiten dat heb ik daan weer genoten van alle mensen dat ik zen tegen gekomen en van enkele was ik dan ook verbaast ze daar te zien. Kort weg het was ne geslaagde dag voor mij.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  04-05-2010 om 12:34 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!