Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  31-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarstocht te Herne
  Hey,

  Men laatste wandeling van dit jaar was te Herne van de Marktrotters. Ik werd 's morgens opgehaald door Luc om dan door te rijden naar Kokejane. De afstanden waren 5, 10, 15 en 22km. Helaas zat het weer niet zo goed met ons mee. Toen we toe kwamen was het nog over maar wel bewolkt. Bij inschrijving kreeg iedere wandelaar een bonnetje voor gratis gluwhein. Buiten aan de stratzaal stond een tent waar je uw gluwhein moest gaan halen. Dus je kon zelf kiezen om dat voor je wandeling of na je wandeling nam. Wij hebben dat voor onze wandeling genomen. En dan maar vertrekken voor de 22km. De eerste controlepost was te Heikruis en zaten we op 4,5km. De volgende controlepost was ma 2,7km verder. De eerste 4,5km was wel een goe stuk. We waren nog maar goe vertrokken en we gingen al de natuur in. Dat eerste stuk was een mooi stuk. Dat 2de is wat anders. Het was gewoon van de ene controlepost naar de andere controlepost via de grote baan. Maar de rest is van de afstand was goed. De 2de controlepost was te Herfelingen. Daar maakte de 22km een lus van 6,6km. Het was een mooie lus door de natuur en de modder en niet te vergeten wat vals plat. Als laatste stuk was het 8,8km lang. Dit was een combinatie van alles. Soms was de verharde stukken iets te lang. Ma ja da kan eens voor vallen. De laatste 2u is da beginnen miezeren. Dan nog ne westmalle drinken na de wandeling samen met  ne wafel. En ik zen er in geslaagt om me te verlikken in suiker. Het was geen lachtertje. Het deed echt zeer op den duur van da hoesten. En mag natuurlijk ni vergeten dat ik weer wat mensen tegen het lijf zen gelopen. Wat ik ook ni mag vergeten te schrijven. Na de wandeling terwijl ik aan het genieten was van mijn wafel zen er mensen naar mij gekomen en die kende mij door foto's. Ik had die persoon nog ni  gezien. En hij wist me ook enkele zakens te vertellen dat hij over mij gehoort had van iemand anders. Het was alle geluk allemaal positief dus moet ik me nog geen zorgen maken. Foto's zen te vinden op picasaweb.
  Voor iedereen een goe nieuw jaar, veel wandelvreugde, een goede gezondheid, veel goede herinneringen en al de rest wat men maar wensen kan.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  31-12-2009 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  28-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 27 december
  Hey,
  De zondag kon ik helaas niet wandelen want moest naar een familiefeest voor kerstmis. Maar ik had 's morgens toch nog effe de tijd om mijn fietsje te nemen en naar Buggenhout te rijden. Daar organiseerde de Vossen Buggenhout hun wintertocht. De mensen daar vonden het tof dat ik toch mijne kop eens liet zien. Ik heb daar uur tot ander half uur door gebracht. Ge zou dan denken als ge dan daar toch een uur hebt rond gehangen in de startzaal konde even goed een 6km gaan wandelen. Daar geef ik jullie volkomen gelijk in maar als ik dan iets te lang blijf hangen dan was ik te laat terug thuis en dat wou ik niet. Dus maar het zekere voor het onzeker genomen.
  De vrijdag en de zaterdag was het nog zeer glad op de baan. Maar dan zen ik dus niet gevallen. Dat waren ook 2 dagen dat ik zen gaan wandelen. Maar nu de zondag  als ik opreed wou ik niet langs de kleine baantjes gaan omdat het daar nog glad zou zijn en het was nog wat donker. Ik had gelijk ook dat het nog glad was in die kleine baantjes dat heb ik op de terug weg ondervonden. De dag da ik niet wandel maar wel naar de wandeling zen geweest val ik toch ni zeker. Op weg naar huis in een klein baantje zen ik er onderuitgeschoven. En die andere dagen heb ik me nog zo goed recht kunnen houden. Het was blijkbaar wat te veel van het goeie.

  Van de afgelopen 3 wandeling heb ik geen foto's meer getrokken. Ik had geen goesting om te trekken en ik had zelfs men fototoestel ni mee.
  De planning voor de maand januari volgt nog.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  28-12-2009 om 17:54 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van 19/12 tot 26/12
  Hey

  Na men 110km die ik goed verteerd heb en een week met al enkele examens was het dan tijd voor een beetje te feesten. Ja feesten, ik zen namelijk weer een jaartje ouder geworden en toevallig viel da samen met de kerststallentocht met valavond van Horizon Opwijk op zaterdag 19 december. Er waren die het wisten omda ik ni zo goed kan zwijgen zoals jullie wel weten. Nu mene verjaardag is ni ongezien voorbij gegaan. Er is voor een volle startzaal happy birthday gezong. Op dat moment wou ik zover mogelijk wegkruipen ma da ging ni echt. Onze kerstvrouw die in de zaal rond liep kwam dan nog naast mij staan om te laten zien da ik het was. En vele hebben me dan ook ne gelukkige verjaardag gewenst. Ik heb me diene avond geamuseerd. Ik heb ma een klein beetje gedronken. Het was mene 18de verjaardag en ik zal hem ni te rap vergeten. Bedankt iedereen die er van zelf nog aan gedacht hebben en ook de gene die te laat waren. Beter te laat als nooit. Ik heb diene dag ook nog gewandeld ze. Alles bij een heb ik zo'n 20km gewandeld. En heb gene enkele km alleen gelopen.

  Men volgende wandeling was op kerstdag zelf ook te Opwijk van Horizon. Voor ne keer zen ik ni opgestaan en heb ik dan ook geslapen tot 20 na 9. Ik had geluk men mama heeft me in Opwijk aan de start afgezet. Ik geraak toch thuis op de ene of ander manier. Alles bij een heb ik diene dag ook een 22km gewandeld. Ik heb nog enkele mensen gezien dat al weer effe geleden was dat ik ze nog gezien had. En wa ik ni mag vergeten. Ik werd zelf nog verrast. Ik heb nog iets gekregen van wandelaars voor mijne verjaardag. Ik stond versteld, da hadden ze ni moeten doen maar toch bedankt. Ook deze keer liep ik bijna altijd met gezeldschap. Nu als ik men eerste wandelingetje deed da was er eentje van 16km. Vond er ene het plezant om ergens ver op het eind zo plezant om met wa sneeuw in men gezicht te wrijven. Alle geluk da ik er mee kon lachen. Ma het was wel wa koud. Daarna  ne goeie pannekoek eten in de startzaal en daarna nog een wandelingetje van 6km op het gemakske doen in een tof gezeldschap. Ook hier iedereen bedankt voor het gezeldschap en de vele leute.

  De dag er na op 2de kerstdag zen ik om 7u opgestaan wat veel moeite koste want zen pas om iets voor 3u gaan slapen. Om half 9 zen ik dan eindelijk me mijne fiets kunnen vertrekken naar Branst. Alleen ik was er nog ni uit langs waar ik zou rijden. Ik heb dan ma besloten om langs de dijk te rijden. Eigenlijk een foute beslissing want da lag nog goe vol met ijs. Ik heb geluk gehad da ik ni gevallen zen. Daar op de start was ik nog verrast ook door er mensen te zien die ik daar totaal ni verwacht had. Ma was wel bij om ze te zien. Zelf al die andere mensen die ik gezien heb. Kreeg de opmerking da ik geen zitten gat heb. Het waren 3 toffe dagen, vele mensen gezien, veel kunnen babbelen en lachen.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  26-12-2009 om 20:17 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurodax haaltert
  Hey,

  Het afgelopen weekend heb ik mijn eigen nog eens overtroffen. Ik was al blij toen de match van vrijdag werd uitgesteld naar de woensdag daarop. Zo kon ik geen nieuwe blauwe plekken of kneuzingen op lopen voor het weekend. Ja je leest het goed geen nieuwe, dus da betekende da ik weer eens lomp zen geweest. De zaterdag met de 50km van Horizon Opwijk zen ik in de laatste 10km gevallen en had ik wa last aan mijn dij. Zondags was da over ma de woensdag is da er terug in geschoten met de voetbaltraining. Donderdag deed mijn dij  nog evenveel zeer als de woensdag en kon dus moeilijk van den trap. Met alle gevolgen van dien da ik dus van den trap zen geschoven dus deed mijn staartbeentje ook nog eens zeer. Da weekend dat er op volgde zen ik ni gaan wandelen en had ik alle geluk geen match. Een weekje later terug op ne woensdag en terug op de voetbaltraining val ik toch ni weer zeker. En toch ni weer op da staartbeentje. Ik heb dan de training moeten stop zetten want het ging echt ni. Ik heb zelfs mijn moeder moeten opbellen om mij te komen halen want ik geraakte ni thuis met de fiets. Ma da staart beentje moest wel genezen zen tegen het weekend da kwam. In da weekend stond er een 100km gepland dus moest wel op en top zen.

  Die 100km was ne Eurodax te vertrekken in Haaltert. Ik had geluk da er nog mensen waren die ik kende die ook naar daar gingen en waar ik mocht mee rijden. Ik wist al van enkele op voor hand dat ze daar gingen zen en dan ook nog voor de 100km. Maar toen da ik daar zaterdag morgen toe kwam kende ik er meer dan ik dacht. Om stipt 11u zen we dan vertrokken aan de eerste lus van 25km van onze 100km. Tijdens deze lus zen we gestopt in de schoolstraat te Denderleeuw en aan het station van Denderleeuw. Daar konden we kiezen tussen enkele warme dranken en frisdranken en ook enkele zakens om te knabbelen. Na 25km kwamen we terug in Hof Ten Eede. Daar konden de wandelaars genieten van een Haaltertse waterzooi. Ik heb er ook van geprofiteerd om mijn short te veranderen in een lange broek. Het was van doen. Voor onze 2de lus trokken we richting Aalst en zen  we Aalst gaan onveilig maken. Aan electrabel hadden we onze derde wagenrust. Ook nu konden we kiezen tussen verschillende dranken zowel warm als koud en kreeg iedereen een puddingske. Hier hadden we dan al een goeie 32km van de 100 afgelegd. Dus nog 68 te gaan. Onze volgende rust was te Aalst centrum op de kerstmarkt. Daar kregen we effe tijd om de kerstmarkt te verkennen of iets te gaan drinken in café daar waard ge vrij in. Ik zen me enkele iest gaan drinken op café en ik heb dan ook men rijstpapje opgegeten dat ik de dag er voor heb klaargemaakt. Om 19u zen we op de kerstmarkt terug vertrokken richting Haaltert. Na 50km waren we terug in zaal Hof Ten Eede te Haaltert daar konden de wandelaars genieten van een warme maaltijd die bestond uit championeroomsoep dan kroketjes met kalkoen en appelmoes en dan nog een dessert van vanille ijs. Dan nog ne pul bij aan trekken zodat ik er 4 aan heb want het is al goed afgekoeld buiten. En dan vertrekken voor de volgende lus van 25km. Deze keer trokken we richting Denderhoutem. De wagenrust die bleef ma weg. We hadden misschien wel 12 tot 13km aan een stuk door gestapt. Het was presies of er geen einde aankwam. Ma uiteindelijk zen we aan de kerk van Denderhoutem aangekomen voor de wagenrust. Na 5minuten rusten zen we dan terug vertrokken. Na weer een uur of 2 te stappen zen we aangekomen te Haaltert-dorp waar we onze volgende wagenrust. Ik was eigenlijk al zo vermoeid da ik een banaan op de grond liet vallen. Kreeg dan de reactie das weer typisch katrien. Dan nog een dikke 3 kwartier wandelen en we waren terug in de zaal. We hadden dan 75km afgelegd. In deze laatste lus heb ik zelfs op men kousen gelopen wat deugd deed als het ni te lang duurde want de ondergrond was koud. Het was kwart voor 2 als we daar waren en ons ontbijt stond gereed. Ookal was het midden in den nacht en had ik gene honger toch ma wa gegeten voor den honger da komt he. En ik dacht zals altijd ne keer op te geven. Na 75km ik had genoeg en kreeg ook wa last dus dacht ik stop er mee. Ma had het dan toch ni gedaan. Ik vond het jammer om het dan op te geven. Dus effe wa op de tanden bijten en een pijnstiller nemen en alles ging weer goe ma toch nog voorzichtig geweest. De laatste lus van 25km leek er geen einde meer aan te komen. Het bleef ma duren en duren. Tja er luid een zegswijze de laatste loodjes wegen het zwaarst. En het is ook zo. Onze voorlaatste wagenrust was ergens te Heldergem aan een frituur. Daar verkleumde aleen al door de koude wind dat er was en omda je stil stond. Ma voor dat we daar waren moesten we eerst nog door enkele veldwegen waar een zaklamp wel noodzakelijk was. Zeker voor mij want wou men witte sportschoenen ni vuil maken en die waren ook ni waterdicht dus moest goed opletten waar ik liep. Van Heldergem gingen we via verharde wegen tussen de velden richting Aaigem waar je ook de goeie koude wind voelde. Op het dorpsplein te Aaigem hadden we dan onze aller laatste wagenrust. Daar wou ik blijven zitten want ik was echt moe. Ma da ging ni omda het koud was en ik van daar zeker ni thuis ging geraken. Na nog eens een beetje door te geven op het laatste want het einde kwam ik zicht en ik was blij da het gedaan was. Maar ik had wel nog 1 klein groot probleem. Hoe in hemelsnaam geraak ik thuis. Ik ben met iemand mee kunnen oprijden ma die heeft ma 25km gedaan dus moest op de een of andere manier zien thuis te geraken. Ik dacht er rijden bussen van Aalst station naar Opwijk station dus als ze me in Aalst afzetten geraak ik wel thuis. Maar helaas verkeerd gedacht. Er reden wel bussen ma alleen in de namiddag en niet 's morgens om half 8. Dus had ik pech en kon ik nog te voet naar huis want ik wou niemand uit zen bed bellen. En ik die tijdens den tocht nog al lachent zeggen als ik ni thuis geraak gaan we nog te voet. Wa is nu 20km als je als opwarming er 100 hebt gedaan. En dees had het dan nog zitten ook. Na de 100 heb ik nog 2u tot 2u30 alleen gewandeled op weg naar huis en dan was men goesting over om nog verder te wandelen en heb men moeder dan ma opgebeld. Om 10u zen ik dan uiteindelijk thuis gekomen. Ik zen ni gaan slapen. Ik zen opgebleven tot zondagavond 22u ongeveer. Moet wel toegeven da men oogskes optijd wel eens dicht vielen ma nooit voor lang.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  17-12-2009 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!