Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  18-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puurs
  Hey,

  Zondag 9 augustus, de dag na dat ik terug thuis gekomen ben van een weekje Oostenrijk, ben ik naar Puurs gereden. Natuurlijk wel eerst wat uitslapen voordat ik vertrok. Ik was rond de middag in Puurs. Daar heb ik dan een wandeling van 16km gedaan. Ik had geluk dat mijn voeten dat toelieten anders was het maar10km geweest. Ik ben wel in Puurs blijven plakken tot half 19 of zo iets. Da komt er van als je iedereen kent. Nu ik ben Willy tegen gekomen. Diene had ik ruim een jaar ni meer gezien dus wa bij geklets he. En onder tussen nog nieuwe mensen leren kennen. Meer heb ik er ni over te zeggen. Foto's heb ik niet getrokken omdat mijn geheugenkaart van mijn fototoestel.

  Groetjes zotte mie
  katrien

  18-08-2009 om 21:22 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dodentocht
  Hey,

  Vrijdag 14 augustus was het voor de 40ste keer de start van de dodentocht. Wat 40 jaar geleden met een paar mesnen is begonnen, is nu uitgegroeid tot een groot event. Over vele wandelaars in België en Europa is het bekend. Voor deze 40ste editie zijn er 10792 deelnemers vertrokken om 21u met de bedoeling 100km te wandelen. Natuurlijk niet alle deelnemers hebben de eindstreep gehaald. Er zijn zo'n 6500 deelnemers dus ongeveer een 60% dat binnen is gekomen.

  Voor mij was het de 2de keer dat ik daar aan de start stond. Vorig jaar stond ik daar iest vroeger dan nu. Dat komt omdat ik eerst een hele dag moest gaan werken. Ik mocht we een uurtje vroeger stoppen of we waren nog later in Bornem. Nicole de vriedin van mijn vader heeft ons (mijn vader en mij) in Bornem afgezet. Aan de tent ging mijn vader zich inschrijven. Ik was al op voorhand ingeschreven en ik had mijn schip al. Het wachten duurde te lang naar mijn goesting en ik ben vertrokken naar het café achter de tent. Daar zoals vorig jaar zaten mensen die ik ken en het waren veel de zelfde van vorig jaar. Dan maar naar de start plaats begeven. Daar dan nog tegen mensen gepraat die ik kende en nog nieuwe mensen leren kennen. Nu de start is redelijk gegaan. Ik ben alleen vertrokken maar er sloot zich al rap iemand bij mij aan. Nog wat later  sloten wij bij een groep van 4 personen aan. Samen stapten we verder tot in kalfort daar moest er iemand afhaken. De rest zijn samen gebleven tot aan het einde.

  Nu om een beetje over mijn ervaring vertellen van deze dodentocht.
  Rond een uur of 2 's nachts kreeg ik mijne eerst klop. Deze duurde echt tot da de dag weer aan brak. Ik kreeg op den duur hoofdpijn en dan nog van mijne rugzak nekpijn. Ik moest ook zo vechten tegen de slaap dat ik bijna met mijn ogen dicht aan het wandelen was. Nu mijn gedachten gingen meer en meer uit naar opgeven. Nu in de duvel stond ik bij wijze van spreken al met ene voet bij de opgevers. Maar ik heb in de duvel ne dafalgan genomen met water en wat gegeten en het ging al iets beter. Dus opgeven was dan weer wat uitgesteld. Op weg naar de duvel had ik ook belooft om het tocht zowiso te proberen om in Steenhuffel te geraken. Da was dan toch gelukt. Vanaf daar was het stapje voor stapje, stuk voor stuk en voetje voor voetje. Na Steenhuffel zijn we dan naar Merchtem getrokken. Daar stond mijn moeder me al op te wachten met mijn stiefvader. Voor ne keer konden ze niet uitslapen. Na een goeie banaan en wat frisdrank wandelde we verder naar Buggenhout. Voor de verandering is de dodentocht een klein stukje door buggenhoutbos getrokken. Iets daarna op het kruispunt met Kalkestraat en Bovendonkstraat stond mijn moeder me al op te wachten om een klein stukje mee te wandelen. In de Bovendonkstraat werden we dan nog aangemoedig door nog leden van de Hopbelletjes en de Vossen. Nu in Buggenhout zijn we door een kantine getrokken direct na de controlepost de Pit. Daar in dat kantinetje was familie van mij aan het helpen. Mijn neefje stond me al op te wachten. Het deed me deugd om hem te zien. Daar iets gedronken en gegeten en dan door stappen om aan de mobilhome te komen waar de rest van mijn companie op mij zat te wachten. Van daar uit was het naar Opdorp, Lippelo, Puurs, Sint-Amands, Branst en dan Bornem. Nu op weg naar Puurs liep ik weer een beetje achter. Daar had ik terug een kleine tegenslag gehad. Ik denk af en toe graag eens voorop maar deze keer was het niet leuk. Vorig jaar is er in Sint-Amands iets gebeurt en ik kan het helaas niet uit mijn geheugen wissen. En op weg naar Puurs begon ik daar dan terug aan te denken omdat ik al wist dat een zeker persoon binnen was. Ik dacht dat het dit jaar weer ging gebeuren maar ik had geluk. Diene persoon stond er niet. Terwijl ik daar aan dacht heb ik iemand op gebeld en die heeft er mij weer een beetje door gehaald. Voor de rest ging het redelijk tot op de dijk. Daar had ik ook een moment van zwakte en dan nog eens op het einde in de laatste 3km. In die laatste 2km heb ik me nog eens neer gezet. Het was eigenlijk niet de bedoeling maar iemand van onze groep zat er nog iets meer door dan ik en diene moest echt effe op zijn positieven komen. En ik heb dan van dat moment mee geprofiteerd om ook nog effe tot rust te komen. Dat laatste stuk ging dan weer en zeker als je bij de supporters komt. Iedereen die ge kent die u wilt feliciteren en zo. Maar ge kunt nooit weten hoe blij ik was toen ik over die eindmeet ging en dat ik dat diplomake in mijn handen had samen met al de rest.
  Ik wil die 2 gasten van de Hopbelletjes bedanken en die andere ook natuurlijk die er bij waren. Ook de mensen die mij geregeld gebeld hebben tijdens de tocht of een smsje gestuurd hebben. En ik mag de mensen ni vergeten die me via het internet hebben gevolgd. Er hebben meer mensen me gevolgd via het internet dan ik me denk ik kan voorstellen.

  Sorry voor de mensen die mee geweest zijn naar Oostenrijk. Het verslag van dan zal nog eventjes op zich laten wachten. De foto's staan al op het internet maar op een ander account van piccasa. Ik moest een nieuw aanmaken omdat mijn eerste dat ik doorgegeven heb helaas al te vol stond voor al de foto's van Oostenrijk er op te krijgen. Deze week stuur ik naar mensen door waarvan ik het email adres heb (die mee waren naar oostenrijk) en ik vermeld het hier op mijne blog ook. Ik ga nu afsluiten want ik zen doodop.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  18-08-2009 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk
  Hey,

  Voor de gene die zich afvragen waar da ik zit omda ge misschien ni ziet. Ik zen in Oostenrijk op wandelvakantie. Het is ne hele bus vol. Er zijn 4 van den horizon, enkele individuele en een 30 memsen van de wandelclub van Deinze. Tot nu toe is het al goe geweest. Het is een plezante bende waarmee ik op reis zen. Uitgebreide verslagen en foto's zijn voor na de zaterdag. Ik kom zaterdagvond thuis. Zondag ga ik met de velo naar puurs. Vraag me ni wa uur want da weet ik ni. Da hangt er van af van hoe moe ik de zaterdag ga zijn.

  alle misschien tot zondag
  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  06-08-2009 om 21:22 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  01-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planning maand augustus
  Hey,
  Er is alweer een maand voor bij.Het is zomer en voor alle studenten is de heflt van de vakantie nu voor bij. Voor mij betekent da YES eindelijk een week je van iedereen weg. Ik vertrek naar Oostenrijk voor een weekje. Niet om uit te rusten maar om elke dag te wandelen en me goe te amuseren. Vandaag nog rap de laatste zakens regelen zoals mijn valies maken, naar Bornem, enzo. Met andere woorden ik heb nog duizend en een zaken te doen voor da ik vertrek. Want na mijn weekje Oostenrijk zijn de lietjes voor mij uit en 'moet' ik een maand gaan werken. Elke dag met de fiets naar Asse en terug. In de maand augustus beginnen de trainingen voor de voetbal terug. We hebben ons schema al gekregen maar van de 9 training kan ik er maar 3 meedoen. De boslopen kan ik helaas niet meedoen omdat ik tot 18u moet werken en de bosloop in Buggenhoutbos al om 18.30u beginnen en dat haal ik niet met de fiets. Die 3 trainingen die ik kan meedoen zijn trainingen op het veld. Nu genoeg gezeverd over voetbal en zo. Tijd om mijn planning voor deze komende maand bekent te maken.

  ZONDAG-DIMANCHE 09/08/2009

  PUURS (ANTWERPEN) 07.30-15.00u

  Ibis Wandeldriedaagse - Duveltocht 4-10-16-21-30-42 km

  Organisator: W.S.V. IBIS PUURS V.Z.W. (093)

  Start: Cultureel Centrum Kollebloem, Kloosterhof (inrit Hooiveld), Puurs.

  (wisselbekertocht)

   

  OF

   

  ZONDAG-DIMANCHE 09/08/2009

  OUDENAARDE (OOST-VLAANDEREN) 06.30-15.00u

  20ste Ronde van Vlaanderen voor wandelaars 5-7-12-20-30-42 km

  Organisator: HANSKE DE KRIJGER OUDENAARDE (233)

  Start: Evenementenhall De Qubus, Lindestraat 45, Oudenaarde.

  (wisselbekertocht)

   

  VRIJDAG-VENDREDI 14/08/2009

  BORNEM (ANTWERPEN) 21.00u

  100 km Dodentocht 100 km

  Organisator: V.Z.W. DODENTOCHT - KADEE (310)

  Start: Tent, Kardinaal Cardijnplein, centrum Bornem.

   

  ZONDAG-DIMANCHE 16/08/2009

  SINAAI-WAAS (OOST-VLAANDEREN) 07.30-15.00u

  20ste Reynaerts-Bokkentocht 6-11-18-23-30 km

  Organisator: W.S.V DE REYNAERTSTAPPERS BELSELE-SINAAI (150)

  Start: Parochiezaal, Dries, Sinaai.

  (wisselbekertocht)

   

  ZATERDAG-SAMEDI 22/08/2009

  AFFLIGEM (VLAAMS-BRABANT) 08.00-15.00u

  Abdijtocht 6-12-18 km

  Organisator: DE PAJOTTEN HEKELGEM (038)

  Start: Gasthof d'Oude Brouwerij, Abdijstraat, Affligem.

   

  ZONDAG-DIMANCHE 23/08/2009

  OPWIJK (VLAAMS-BRABANT) 07.30-15.00uu

  17de Rondom Opwijk - Eén euro wandeling 6-12-19-25-31 km

  Organisator: W.S.V. HORIZON OPWIJK (300)

  Start: Turnzaal VKO, Karenveldstraat, Opwijk.

  (wisselbekertocht)

   

  ZONDAG-DIMANCHE 30/08/2009

  HAMME (OOST-VLAANDEREN) 07.00-15.00u

  35ste Internationale Mars Omloop 't Hoeksken 4 -6-10-15-21-30 km

  Organisator: W.S.V. 'T HOEKSKEN HAMME (040)

  Start: Zaal Den Bond, Kleinhulst, Hamme.

  (wisselbekertocht)

  Alle tot de volgende keer.
  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  01-08-2009 om 10:36 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!