Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  29-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50km te Aaigem

  Hey,

  Ik was al bijna vergeten dat ik het verslag van mijn laatste wandeling nog ni getypt heb. Dus zal er nu maar ne keer aan beginnen he.
  Zondag 26 juli stond op mijn planning dat ik naar Everbeek ging gaan. Tot 2 weken daarvoor kreeg ik een folderke in mijn handen geschoven op de wandeling in Denderleeuw. Het was een folderke van de kadees van Aalst. Zijle organiseerde een wandeling te Aaigem en voor de verandering was er ook een 50km. Oei welke wandeling moet ik nu doen 50km te Aaigem of een 42km te Everbeek. Naar Everbeek zou ik de trein en ne bus moeten nemen om ginder te geraken, naar Aaigem is da alleen mijne fiets. Na lang te twijfelen heb ik besloten om naar Aaigem te gaan. Dat is voor mij het gemakkelijkst te bereiken t.o.v. Everbeek.

  Zondag morgend heel vroeg ben ik vertrokken met de fiets naar Aaigem. Na een uur en half fietsen of 26km ben ik in Aaigem toegekomen. Mij inschrijven en tegen de mensen die ik ken ne goeiendag zeggen en vertrekken aan mijn wandeling. Nu in de start zaal ben ik iemand van de wandelclub vanVollezele tegengekomen. We zijn samen vertrokken en samen toegekomen van 50km. Qua parcour viel het mee. Er was afwisseling van natuurwegen en geasvalteerde wegen. In de eerste 25km hebben we de meeste natuurwegen onder ons voeten gekregen, de 2de 25km waren meestal geasvalteerde wegen. Het parcour was redelijk goed maar de controleposten. De controleposten op zich waren goed verzorgd maar er mochten toch enkele posten meer zijn dan er nu waren. Nu waren er 5 controleposten wat weinig is voor 50km. Het kleinste stuk was 6,6 en dat was ook het laatste stuk. We hebben volgende stukken gedaan in volgorde: 8,9 - 7,6 - 10,8 - 7,9 - 7,7 en als laatste 6,6km. De eerste 4 stukken gingen redelijk goed maar de laatste 2 gingen minder goed omdat het warm was en veel op geasvalteerde wegen. Met de 50km zijn we door Ressegem, Herzele, Woubrechtegem, Sint-Antelinks, Aspelare, Nederhasselt en Heldergem getrokken. De controleposten bevonden zich in Woubrechtegem, Sint-Antelinks, Aspelare en Haaltert. In Aspelare hebben we 2keer controle gehad. Nu ga afsluiten.7
  Mijn volgende wandeling weet ik ni. Het kan zijn deze maand nog maar het kan ook zijn volgende maand.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  29-07-2009 om 13:29 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruisbroek en Humbeek
  Hey,

  Dinsdag was het Nationale feestdag van België. Diene zelfde dag was het ook wandelen in Ruisbroek. Ik heb er een fiets en wandeltochtje van gemaakt. Het is 20km fietsen heen en dan nog eens terug. Om te wandelen kon je kiezen tussen 5, 10, 15, 20 en 25km. Nu mijn moeder zou graag gehad hebben da ik op een redelijk uur thuis kwam zodat ik nog wa kon helpen thuis. Daarom was ik al om 7u30 in Ruisbroek en heb ik maar de 20km gedaan. Het was een mooie wandeling. Het eerste stuk was minder, het was zo goed als asvalt. De rest  was mooi en zeer afwisselend. Het weer was goe meer moest da ni zijn voor ne wandelaar, alleen hoe later op de dag hoe warmer het werd. Dan was het wel lastig om te wandelen ma. Nu rond 13u wou ik naar huis rijden (het kan iets vroeger geweest zijn ook) ma juist aan de start was er een cafetje da open was. Daar op het terras zaten wandelaars, enkele daar van waren van de wandelclub van Baasrode. Ik heb dan nog een tijdje bij hen gezeten. Ik was tegen 15u thuis. Da valt nog mee he. Dan heb ik nog wa in de nof gewerkt tot da het eten gereed was en daar na is da beginnen regen en dan was het aan gieten.

  De woensdag ben ik naar Humbeek geweest. Ook hier was ik met de fiets. Net zoals dinsdag was het een dikke 20km fietsen heen en terug. Da is voor mij tegenwoordig niks meer. Maar voordat ik kon gaan wandelen moest ik eerst nog een beetje werken zodat ik wa geld had om de wandeling te kunnen betalen. Je kon kiezen tussen 6, 12 en 18km. Het parcour zelf bestond uit 3 verschillende lussen. Nu ik dacht de 12 op mijn gemakje te doen maar ik zen ni aan 12km geraakt. Ik was bijna binnen van de eerste lus wanneer ik een berichtje kreeg van een nicht van mij. Zij wou graag gaan zwemmen en vroeg of ik mee ging. Dus voor de verandering zen ik meegeweest. Maar moest me wel een beetje haasten. Ik heb rap iets gegeten en dan vertrokken met mijn fiets naar huis. Ik moest nog een uur rijden en mijn nicht wou al om half 14 vertrekken. Maar da lukte mij net niet. Een 10minuten later was ik bij haar en iets later zijn we vertrokken naar het zwembad in Lebbeke. Da zwemmen heeft me deugd gedaan. Nu mijn volgende wandeling is zondag te Aaigem. Maar verder zeg ik niks daarover. Je zult het wel lezen in het volgende verslag.

  22-07-2009 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wolvertem en Bornem
  Hey,
  Na een saai, lui weekje op een camping inNieuwpoort eindelijk thuis. Zaterdagmorgend moesten we vroeg opstaan om de caravan op te ruimen, op te kuisen en de auto in te laden. Rond een uur of 11 waren we thuis en een goei 50min later zen ik terug vertrokken. Maar voor ik vertrok moest ik de auto uitladen, mijn mails checken en opzoeken waar de wandeling in Wolvertem was. Zodra ik de weg kende ben ik vertrokken met de fiets. Na een dik half uurtje fietsen heb ik de start bereikt. Tegen iedereen ne goeiendag zeggen, mij inschrijven en vertrekken aan mijn wandeling. Ik heb eerst de lus van de 15 en de 20km gedaan dat een 8km was. Dan was het controle in de startzaal zelf. Daar waren Chris en Anny zij moesten wel nog starten aan hun wandeling. Zijle hadden besloten om de 10 te doen da 11km was. Ik heb samen met hen die 10 gedaan. Als ge dan alles optelt bekom je de km's die ik gedaan heb en da is 19km (8+11). Het parcour was redelijk veel op geasvalteerde banen maar zeer landelijk en hier en daar een veld weggetje. Het weer was goed. het zonnetje scheen en meer moet da ni zijn.

  Zondag ben ik met de fiest naar Bornem geweest. Voor ne keer had ik een wandelmaatje voor heel de tocht. Van uit Deinze kwam ne bus met 64 man op, Sofie zat er ook op. Ik heb haar en nog andere mensen van Deinze leren kennen vorig jaar in Zwitserland. Een weekje Zwitserland op wandelvakantie en we hebben ons goed geamusseerd. Dit jaar ga ik terug mee met Deinze maar nu is het naar Oostentijk. Nu diene bus uit Deinze is iets voor 9u toegekomen in Bornem. Ik was daar al van kwart voor 9. Samen met Sofie hebben we de 30km gedaan. Het parcour was goed. Er was veel afwisseling. Onderwegen hebben we 2 mensen van de HopbelletjesOpwijk in gehaald en we zijn bij elkaar gebleven voor de rest van de tocht. We waren nog niet zo lang met onze gevieren als er iets gebeurde. Ik was aan het babbelen zoals gewoonlijk en in ene keer stond daar ne paal voor me. De rest moet ik ni meer vertellen want da kunt ge misschien zelf wel bedenken. Ma voor de gene da ni kunnen, ik zen tegen diene paal gelopen. Ik had op da moment ook mijne bril op. In het begin dacht ik da er aan mijne bril niks was maar da was fout gedacht. Diene stond wel wa scheef. Da is gebeurt als we op weg waren naar de 3de controlepost in Hingene waar we dan halverwegen waren. Voor alle zekerheid toch ijs gevraagd om tegen mijn hoofd te houden. Natuurlijk moest dan bijna iedereen weten wa er gebeurd was en me er een beetje mee plagen. Voor de rest is er niks meer gebeurd, alle geluk. Iets na 15u zijn we binnen gekomen van onze wandeling. De bus vertrok ma pas om 17u ma da was geen probleem. Ik ben daarna nog gebleven tot 18u30. Dan hebben mensen (nog andere) van de hopbelletjes Opwijk me met fiets en al naar huis gevoerd. En rond 18u heb ik nog een telefoontje gehad van mijn moeder met de vraag waar ik was. Ik had de zaterdag tegen haar gezegd da ik ne hele dag thuis ging zijn ma zen ne hele dag weggeweest. Ik had me vergist van dag. De zaterdag dacht ik da het zondag was. De maandag was ik dan wel ne hele dag thuis. Foto's van in Bornem zals gewoonlijk op picasaweb. Tot op een wandeling.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  21-07-2009 om 22:28 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudenaarde en Denderleeuw

  Hey,

  Het vorige weekend was druk voor mij. iets wat niet nieuw is voor mij. Vrijdag ben ik met de trein naar Oudenaarde gereden. Zo kon ik deelnemen aan de jubileumtocht van Hanske de Krijger Oudenaarde. Je kon kiezen tussen 100, 50, 32, 21, 14, 7, 4 km. De 100km vertrok wel de vrijdagavond. Nee ik heb niet deelgenomen aan de 100km. Dat was net iets te ver naar mijn goesting en ik had er geen tijd voor. Ik moest zaterdag op tijd thuis zijn omdat ik nog naar ne barbeque moest. De 50km wou ik en moest ik doen voor mij.

  Om de zaterdag zo vlug mogelijk te kunnen vertrekken had ik besloten om te overnachten op een camping. Die lag zo'n kleine 3km van de start. Door dat kon ik ook de deelnemers van de 100 veel succes gaan wensen voorda ze vertrokken en ik heb dat ook gedaan en ondertussen ook een babbeltje geslaan. Ondertussen probeerde enkele van hen mij om te praten om toch maar die 100 te doen. Mijn antwoord bleef neen. Om iets voor 21u vertrokken de wandelaars met de fanfare als begeleiding naar het marktsplein. Nog een kleine speech en dan wachten tot de klok 21u sloeg en de wandelaars konden vertrekken. Voor mij was het tijd om terug naar de camping te gaan. Maar was blijkbaar nog niet moe genoeg omdat ik eerst de verkeerde kant op ging. Na een 4uurkes te slapen was het al terug tijd om op te staan en alles in te pakken en af te breken. Dan was het gepakt en gezakt te voet naar de start te gaan. De rugzak was op zich niet al te zwaar maar toch te zwaar om er 3km mee te wandelen. na een goed half uurtje en afgezien van pijnlijke schouders was de start in zicht. Rap alles weg zetten, inschrijven en uiteindelijk kan ik vertrekken voor de 50km. De eerste controle post was in Eine en hadden we 4,7km afgelegd. Voordat ik daar was haalde 2 wandelaars me in die verkeerd waren gelopen. Ik heb mijn wagonnetje bij hen aan gehangen. We hebben de rest van de 50km samen gestapt. Ik heb wel nog een klein stukje van in Eine naar Welden met andere mensen gestapt. Het was een stuk van 5,6km waarbij we Nederename passeerden. In Welden zat je op 10,3km en kreeg je een yoghurtje. Daar voegde ik me terug bij die 2 wandelaars. Na een dikke 2.30u onderweg te zijn vanaf de start kwamen we in Mater terecht. Daar zagen we ook wandelaars van de 100km. De meeste waren daar voor hunne 2de keer. Wij hadden daar zo'n 18km afgelegd. Het parcour was stillekes aan aan het verbeteren want de eerst 10 km was volledig op asvalt. Vanuit Mater gingen we terug naar Nederename voor de volgende stempel op onze controlekaart en om precies half weg te zijn. Vandaar uit ging het via weld wegen terug naar Mater waar we dan nog net iets meer dan 18km moeten doen tot de finish. We moeten nog 2 controleposten passeren. De volgende is gelegen in Volkegem aan de voet van de Volkegemberg en in Leupegem. In Leupegem moesten we nog een iets meer dan 4km doen terwijl de 100 daar een lus maakt van een 14km. Daar kregen de 50 en de 100km ook een suikerwafel. Op de laatste 4km was er nog een kleine stop waar je gratis ne adriaan kreeg of ne frisdrank en nog ne granen koek. Voor een zeer uit gebreid verslag van het parcour van de 50km verwijs ik graag door naar http://www.bloggen.be/davymoerman/. Foto's zijn zoals gewoonlijk te vinden op picasaweb.

  Zaterdagavond was het barbeque van de voetbal. Nu die begon al om 18.30u met apperitief maar ik ben daar pas een uur later toegekomen. Ik was eigenlijk net optijd want het vlees was gereed en we konden aan tafel aan schuiven voor onze groenten en vlees. Ik heb wel laten weten als ik op de trein zat dat ik later ging zijn. Ik dacht dat ik in Dendermonde een goede aansluiting had want moest daar overstappen maar het was niet zo. Om 18u ben ik in Dendermonde station toegekomen en moest een 20 tal minuten wachten op de trein die richting Mechelen ging. Maar ja, ik zen er geraakt en ik heb me ook geamuseerd. Ik was om 23.30u thuis. Ik was op maar ben pas een uur, een uur en half later gaan slapen. Ik ben de zondag om 6.30u terug opgestaan. Ik moest zien da ik op tijd ne trein had naar Denderleeuw. Daar heb ik dan een lusje van 7,4km gedaan en voor de rest op de start blijven plakken. Ik kon nog wandelen maar had echt geen goesting om alleen te gaan want was echt moe en ik zou dan wel eens verkeerd kunnen lopen. En daar had ik echt geen zin in. Tussen 12u en 13u heb mensen van Fluitekruid me naar huis gevoerd.

  De maandag kon ik dan eens uit slapen en dan maken ze me wakker. Het eerste bericht kreeg ik om kwart voor 8. Ik heb er op geantwoord en ben terug in slaap gevallen maar niet voor lang. Om 10 voor 9 kreeg ik een 2de bericht en heb dan besloten om maar op te staan. Voor de rest van de dag heb ik ni veel gedaan. In de namiddag naar de winkel geweest. In de late namiddag ben ik dan te voet met ne zware rugzak naar het station in Buggenhout gegaan om daar ne trein te nemen naar Oostende. Na een 2u op de trein eindelijk in Oostende toegekomen en daar dan ne tram genomen waar ik nog een half uur moest opzitten om in Lombardsijde YMCA te komen. Daar wachte mijn moeder en mijn stiefvader me op om door te rijden naar de kompas camping in Nieuwpoort. Mijn moeder en mijn stiefvader waren daar al van zaterdag en wij bleven daar tot de zaterdag daarop. In die kleine week heb ik niet veel gedaan. Veel kruiswoordraadsels opgelost, wa gekookt, afgewassen, een zeer klein wandelingetje en ne keer gaan zwemmen. Voor de rest heb ik in de zetel gezeten of gelegen. Gewoon niks gedaan, ik heb me daar dus wat verveeld. Tja wa wilt ge da is nog een plek waar ik niemand ken en zal daar ni rap iemand leren kennen.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  13-07-2009 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling en paardenproccessie

  Hey,
  Zondag 5 juli organiseerde wandelclub Fluitekruid Wolvertem hun 29ste wolventocht. Ik zen naar daar geweest maar ik moest tenlaatste 13u thuis zijn. Dat was me net gelukt. Ja ik moest voor ne keer optijd thuis zijn ja. De wandeling was goed. Ik dacht eerst de 15 op mijn dooi gemak te doen maar bij de splitsting van 15 rechtdoor en 20, 25, 30 links af heb ik besloten om toch maar de 20km te doen. Het was een mooie 20km. Als ik op een gegeven moment toch zag da ik ni optijd ging zijn dan moest ik maar lopen. Maar dat was niet nodig. Om half 12 zen ik innen gekomen van de 20km. Het weer was goed. Het parcour was goed, beter dan ik verwacht had. Deze keer zijn ze richting Humbeek en Beigem getrokken i.p.v. richtig Meisse of Londerzeel. Omda ik om half 12 binnen was had ik nog tijd om een babbeltje te slaan met verschillende mensen. Maar niet lang, om 12 moest ik zeggen da ik weg was en tegen wanneer ik dan vertrokken was met mijne fiets was het 10 minuten na 12.

  De reden dat ik op tijd thuis moest zijn is omdat ik deelneem aan de paardenproccessie in Opwijk. Deze valt altijd samen met de wolventocht in Wolvertem. Ik moet ten laatste 14u in de sporthal in Opwijk zijn om mij om te kleden, te sminken. Soms heb ook een snor, baard of pruik. Dit jaar had ik niks van snor, baard of pruik omdat er iemand nieuw naast mij zat op de wagen. De persoon die normaal gezien naast mij zit op de wagen moest nu het glasraam dat voor onze wagen rijd voort duwen. Normaal doet haar vader dat maar die moest iemand anders vervangen. Ik zen niet de enigste die meedoet. Mijn broer loopt naast de wagen en mijn vader is een van de bestuurders. Ja de wagen van de klei wordt door 2 personen bestuurd. De ene stuurd de wielen van voor en de andere de wielen van achteren. Naast de wagen lopen 4 begeleiders die de chauffeurs moeten helpen om de wagen veilig door de straten van Opwijk te laten gaan. De chauffeurs hebben een zeer beperkt zicht. De stoet begint om 15u. Dit jaar hadden we echter een klein tegenslag. Tussen half 15 en 15u is dat beginnen gieten. De mensen te paard waren, waren kledder nat en de meeste haadden witte kleren aan. Wij konden nog net optijd schuilen dat we niet te nat waren. Een deel van onze wagen kon ni tegen de regen en werd afgedekt. Enkele kinderen werden mee onder het zeil gestoken dat ze ook ni nat werden. Maar de stoet is door gegaan en dan is het ook opgeklaard. Dan hadden we last van zon die in onze ogen schenen. Ma ga jullie laten.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

       

  Ikke in mijn costum in de sporthal. Deze keer geen pruik, snor of baard  De voorkant van onze wagen. Ik zit aan de rechterkant.  Onze wagen volledig. Onder dat wit beeld zitten de 2 chauffeurs. Er zijn 2 spleten waar zij door moeten zien. Wat noet gemakkelijk is.  Het glasraam dat voor onze wagen rijdt dat wordt voort geduwd door 2 personen  Geen commentaar hier bij  Mijn broer in zijn costum en Peter een van de chauffeurs. Mijn broer liep naast de wagen.
  Van links naar rechts. De verantwoordelijke van onze groep, de schilder en de beeldhouwer.

  06-07-2009 om 11:30 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planning maand juli

  Hey,
  Om er rap van af te zijn is hier een voorlopige planning. Ik ben Gewoon zo moe dat ik geen fut meer heb om 's avonds een defftig verslag te typen. Vandaaar ook dat dit rap en kort gaat zijn. Het zullen gewoon de datums zijn en de gemeente waar de wandeling plaats vindt zijn in dit bericht.

  5/07 wolvertem

  10/07 aalter

  11/07 oudenaarde (voor 50km en ondertussen een nachtje kamperen)

  12/07 denderleeuw

  19/07 bornem

  21/07 ruisbroek

  22/07 humbeek

  25/07 opwijk eekskes

  26/07 everbeek

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  04-07-2009 om 18:23 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ezeltocht
  Hey,
  Ik wou dit jaar terug de ezeltocht meedoen maar helaas heeft mijn vader er een stokje voor gestoken. Ik mag van hem niet deelnemen aan de ezeltocht omdat ik volgens hem onvriendelijk ben geweest. Da is de zoveelste 50 die voor mij letterlijk in het water valt. Dit jaar heb ik echt wel  te kampen metnwat tegenslagen. Nu door deze tegenslag met de ezeltocht ben ik een beetje gaan zoeken of er nog een 50 is voor de dodentocht die ik kan meedoen. Ik heb gezocht en gevonden. Mijn volgende 50km is in Oudenaarde volgend weekend. Normaal gezien kon ik daar niet aan deelnemen omdat ik dan voor een weekje naar zee vertrek met mijn moeder. Maar omdat die zaterdagavond een barbeque is van de voetbal vertrek ik pas maandag naar zee. Dus ik heb tijd genoeg om dan die 50km ook even mee te pikken. Ik had de keuze tussen 's morgens vroeg een 3kwartier fiets en een uur met de trein om in aude narde te geraken of de dag er voor vertrekken en ginder ergens overnachten. Nu Ik heb op het internet een beetje liggen surfen en heb een camping gevonden. Dus in de loop van vrijdag namiddag vertrek ik naar oudenaarde met de trein en stel mijn tentje op op de camping. 's avonds ga ik dan iedereen die voor de 100 vertrekt uitzwaaien. Lief he? Heb op dat moment ook niks anders te doen. Nadat iedereen vertrokken is ga ik dan terug naar de camping. 's morgens vroeg vertrek ik dan voor 50km. De tegenslag is toch ni zo groot geworden dan ik dacht. Van iets slecht kan nog iets goed komen. Al wie naar Oudenaarde gaat tot dan en anders tot op een volgende wandeling.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  03-07-2009 om 14:34 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!