Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  30-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aller laatste wandeling van de maand Maart
  Hey
  Alles goed.
  Proficiat aan alle die Welkenraedt hebben meegedaan. En dubbel proficiat die hem hebben uitgedaan.
  Deze tocht staat voor volgend jaar op mijn planning als het mij lukt natuurlijk. Mits een goede voorbereiding en natuurlijk liefst ook een goede companie. Zal da wel lukken denk ik.

  Vrijdag en zaterdag ben ik gaan zwemmen. Ik heb op die 2 dagen intotaal 110 lengtes gezwommen. Vrijdag heb ik 46 lengtes gezwommen. Na het zwemmen ben ik met de fiets door gereden naar de voetbal. Mijn ploeg speelde namelijk tegen Lutterzele en da kon ik ni laten liggen. Ik passeerde bijna aan da veld waar ze speelde als ik van het zwembad naar huis reed. Ik ga zwemmen in Dendermonde. Ik kan meedelen dat we vrijdagavond gelijk gespeeld hebben met 0-0. Het kriebelde toch om mee te doen ze, maja. Da is ni meer voor dit seizoen.
  Zaterdag heb ik dan 64 lengtes gezwommen. Maar in begin voelde ik het toch aan mijn armen da ik de dag er voor ook gaan zwemmen ben ze.
  Wa wilde. Het was jaren geleden da ik nog gezwommen heb. Maar ga proberen het toch zolang mogelijk vol te houden en ik denk wel da ik het ga volhouden. Ik doe het wel graag da zwemmen.

  Nu zondag.
  Zondag ben ik met de trein naar Scherpenheuvel geweest. Daar was een wandeling van de Grashoppers.
  Ze zeggen met de trein was je er al, maar dat was niet van toepassing hoor. Als alles volt verliep was ik een 1u20min onderweg met de trein. Maar, je hoort me al aan komen, je mag er nog een 1u bij tellen. Ik had ne trein in Buggenhout om 7u37 maar die is er pas door gekomen om 8u10. Dus heb ik in Buggenhout een half uur vertraging. In Mechelen toegekomen moest ik nog een half uur wachten op ne trein naar Leuven. In Leuven zou ik normaal gezien nog een uur moeten wachten hebben op mijne laatste trein, die naar Zichem. Maar ze zijn me in Leuven komen halen en moest dus maar een half uur wachten in Leuven. Tja, ik hoor jullie al denken: Het moest Katrien weeral overkomen. Die komt wel altijd iets tegen.

  Nu over de wandeling:
  De organisatie was goed. Het parcour was prachtig. We hebben redelijk wat veldbaantjes gehad afgewisseld met wat verharde wegen. Dan da weer was in begin wat bewolkt maar het heerlijke zonnetje is er doorgekomen en dan was het heerlijk wandelen. Ik heb de 17km gedaan samen met iemand van de club van de Grashoppers. Het was tof companie. Ik heb me geamusseerd. Dus voor herhaling vatbaar.
  Alleen kende ik weer al veel volk daar. Het kon ook ni anders. Daar was ne bus van de Vossen van Buggenhout, ene van De Kadees van Aalst, ene van de Zilverdistels van Dendermonde, 2 bussen van de Waterhoekstappers van Heester, ne bus van Schelle of van Welle dat weet ik ni zo goed meer. Ma ik denk van Schelle. Dus redelijk wat volk en veel die ik ken. (Met andere woorden diene tetter van haar stond dus ni stil)
  En ik had ook deze keer toch een beetje geluk. Als ik na 17km terug in de startzaal kwam, zag ik 2 mensen van mijn club. Ik ben met die mensen mogen mee naar huis rijden zodat ik diene trein ni terug moest nemen. Dus het was weer een geslaagd weekend voor mij
  En JA ik weet dat ik ni had mogen wandelen. Maar voor deze ene keer wou ik nog een uitzondering maken. Tijdens de maand april wandel ik niet maar de kans zit er in dat je me tegen komt op wandelingen hier in de buurt. Gewoon om eens buiten te komen en ne keer te kunnen babbelen. Anders ga ik het VEEL VEEL te neig missen.

  NOG een belangrijke mededeling.
  Vrijdag heb ik van De Kadee van Bornem een mailtje gehad. In da mailtje stond dat ik me al kon inschrijven voor de Dodentocht. Ik heb da dan maar gedaan. Voor de mensen die me op 14 en 15 augustus willen volgen. Ik heb het nummer 610.

  Groetjes die Zotte mie
  Katrien

  PS.
  Ik weet da ik een leuk onderwerp ben om over te praten. In Scherpenheuvel op de 2de controlepost kom ik 2 mensen tegen die Welkeraedt hadden meegedaan. En die wisten al dat ik ni mocht wandelen of een ander sport beoefenen nog voor da ik het hen zei. Ik weet ni wie hen da gezegd heeft ma ik vind da ni erg. Ik vind het zelfs leuk da ze over mij praten. Dan praten ze teminste over iets goed he

  30-03-2009 om 20:18 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel slecht nieuws
  Hey
  Ben vandaag voor de 3de keer naar de kine geweest. Das wel tof maar alleen voor de reden is wat minder. Ik heb zeer in mijne voet als ik moet voetballen en ook bij sommige andere sporten. De kinesist heeft gezegd gene voetbal meer :(
  Maar andere sporten ook niet
  Maar wandelen en fietsen blijf ik doen. Wandelen wel minder km's en minder snel. En de 60 km van Merchtem zal ik om mijn buikje kunnen schrijven. Dus diene voet brengt wel heel mijn planning als voorbereiding op de dodentocht in de war.
  Het voordeel er aan is wel dat ik nu meer thuis ben om aan mijn school werk te werken :(

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  23-03-2009 om 21:12 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste Grote wandeling voor een tijdje
  Hey
  Dit weekend kon ik het me toch niet laten om te wandelen ze. Ik ben zaterdag naar Evrehailles geweest. Ik ben daar NIET met de fiets naar toe gereden. Dat is net iets te ver voor mij. Evrehailles ligt in Yvoir in de provincie Namen. Daar heb ik de 42 gedaan die eigenlijk maar 40 was. En ja ik weet het. Ik had het beter niet gedaan. Maar ja gekend me he. Wandelen geef ik ni zomaar op.
  Ik ben met Frans Vermeir met zijn hondje Jefke kunnen meerijden naar daar. Iets later in de tocht voegden Luc en Marc van de Hopbelletjes Opwijk zich bij ons. En samen met ons gevieren hebben we de rest van de tocht gedaan. We hebben niks anders dan bergop en bergaf gehad. Die serieus bergop gingen. Ik en Frans zijn om 5 na half 8 vertrokken aan de 40km. En een tocht met mij, is wel een tocht waar er iets moet gebeuren. En deze keer was het ook zo. Op de eerste controlepost. Iedereen stempelt zijn controlekaart af en ik wil da ook doen maar da ging ni. Ik had mijn controlekaart niet bij me. Ze lag nog in de auto. Typisch ikke. Dan heeft Frans in het Frans aan de mevrouw die afstempelde een papiertje gevraagd zodat ik toch iets had om op elke controle te laten afstempelen. Dan we gaan voort naar de volgende controle. Dan gebeurt er niks. Die controle was gewoon een tent met wat banken en een tafel onder ergens waar je uit het bos komt in een wijk. Das wel leuk, da heeft iets.  Daar maken we een lus. Dat was de enige lus die we gemaakt hebben. Het 4de stuk leidde ons terug naar onze eerste controlepost. Daar kom ik mensen tegen die ik ken. Ja ge ziet zelf in Namen kom ik mensen tegen die ik ken. Het waren ook Vlamingen maar wel van een andere wandelclub. Het stuk tussen de voorlaatste en de laatste controle post was nog een heel goed stuk. Het eerst wat er was. Was dat ik ne foto wou nemen en mijn steun been weg schoof. En ge moet weten er was geen sprake van modder. De baantjes lagen er kurk droog bij. Terwijl ik val maak ik dus ne foto van de grond. Alle geluk heb ik me gene zeer gedaan. Het volgende was: Op een gegeven moment moesten we tussen grote rotsblokken door naar het volgende veldweggetje. Ikke was weer met me gedachten ergens anders en botste bijna op die stenen. En da kwam ook door da ik er ne foto wou van maken. En als ik niks deed dan smeten de ander met bloemen waar de bloempotten nog aan hingen. Met ander woorden het was een super geslaagde wandeling en dag geweest. Een dag waar veel gelachen en gezeverd met een klein beetje zottigheid bij. Wat ook goed was, was het weer. Het weer was zelfs zalig goed.

  Deze tocht is echt waar een aanrader om eens te doen voor de lange afstand wandelaars. Echt waar. Je komt bijna niet uit de natuur uit.
  Met de foto's heb ik me deze keer overtroffen. Had een 230 foto's getrokken en daarvan staan er 185 op http://picasaweb.google.com/kds006

  Zondags ben ik naar Buggenhout geweest. Daar heb ik 20km gedaan. Over deze tocht is niet veel te zeggen.
  Ik heb 1ne foto die ik wel bij dit verslag wil toevoegen. Da is ne foto getrokken na de wandeling. En da smaakt ook nog.

  En zondag namiddag ben ik mee gaan supporteren voor mijn ploeg maar helaas zijn ze verloren met 9-1. Volgende keer beter.

  Groetjes Zotte Mie
  Katrien  23-03-2009 om 21:11 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen voetbal

  Hey,
  Sinds woensdag ga ik naar de kine.
  Ik moet naar de kine voor mijne linkervoet omdat k tijdens de match van 13/02/09 diene een beetje heb zeer gedaan.
  Diene zeer was wel wa over. Maar ik blijf toch enige last ondervinden in diene voet.
  Dus ne keer naar de dokter geweest. Er zijn foto's gepakt en een echografie maar alle botstructuren en pezen waren nog in orde.
  Maar toch scheelt er iets met mijne voet ma vraag ni wa het is.

  Daardoor mag ik 3weken ni voetballen. Over het wandelen heb ik nog niks gevraagd ma zal het nog wel vragen en dan zullen jullie het wel lezen. Maar dat wilt niet zeggen da ge me voor een lange tijd moet missen hoor. Want ik heb geen zitten gat. En ja ik weet dat ik nu voorzicht en rustig aan moet doen. Ma ga afsluiten.

  Groetjes Zotte mie

  Katrien

  20-03-2009 om 22:05 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zellik en Kapelle-op-den-Bos
  Hey,
  Het was weeral voor de zoveelste keer een zeer druk weekend voor mij.
  Vrijdagavond was het match tegen de Red Zebra's. We zijn gewonnen met 8-0. Ik heb maar een halve match meer gespeeld.

  Zaterdag ben ik met mensen van de wandelclub van de Hopbelletjes Opwijk kunnen meerijden naar Zellik. Daar hebben we  50km gewandeld.
  Het parcour was afwisselend. Het weer was zalig goed om te wandelen. Alleen jammer van het voorlaatste stuk van 6km. Dan heeft het de hele tijd gemiezerdt. Het laatste stuk was terug over. En weeral slaagde ik er in om mijn benen goe te besmeuren met modder.
  We zijn aan de 50km om 25minuten voor 8u vertrokken. Voor mij is dat laat omdat ik gewoon ben om tussen half 7 en 7u te vertrekken. Maar zo laat vertrekken heeft ook zijn scharmes. Ik heb me goed geamusseerd. Het was ne geslaagde dag en 50km
  Deze 50km was mijn tweede voor het jaar 2009

  Zondag ben ik naar Kapelle-op-den-Bos geweest. Daar heb ik nog eens 22km gewandeld. Ik ben met de fiets tot in Londerzeel gereden en daar ben ik met mensen van de wandelclub van de Cracks Wolvertem kunnen meerijden.
  Net zoal de zaterdag was het pracht weer om te wandelen. Het parcour was afwisselend en goed. De organisatie was ook goed.
  Ik heb me ook dan goed geamusseerd, goed gebabbeld en weer nieuwe mensen leren kennen.
  Het was dus een geslaagde dag.

  Foto's van de 2 dagen kan je bezien op http://picasaweb.google.be/kds006.
  Mijn volgende grote wandeling is zaterdag in  Yvoir. Daar is de bedoeling dat ik 42km doe. Ik weet van hore zeggend at het daar zeer zwaar is.
  We zullen dat wel zien de zaterdag.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  18-03-2009 om 12:50 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een zeer toffe foto van mij
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey,
  Ik heb ne zeer mooie foto van mij tijdens een wandeling. Sommige zullen wel weten tijdens welke wandeling het is andere niet.
  Het is er ene waar ge een klein beetje mee kunt lachen.
  Reacties zijn altijd welkom. Ook op verslagen die ik achterlaat.

  10-03-2009 om 19:20 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorjaarstocht van De Hopbelletjes Opwijk

  Hey
  Zondag ben ik naar Nijverseel geweest. Dat is een deelgemeente van Opwijk. Daar organiseerde de wandelclub De Hopbelletjes Opwijk hun voorjaarstocht. Je kon kiezen uit de volgende kms: 6-12-18-24, ik heb 24km gedaan.
  Het weer was over ma bewolkt als ik thuis met mijne fiets vertrok. Ik was een 5minuten onderweg en het begon te miezeren. Het is stillekes aan harder gaan regenen. Ik was dus al wat nat aan in Nijverseel op de start. Ik ben aan mijn wandeling vertrokken als het over was. Na een 20 minuten wandelen is het terug beginnen regenen en het is niet opgehouden. Het is zelfs nog harder gaan regenen. Met andere woorden ik was doorweekt tot en met. Mijn jas, pull, t-shirt noem maar op was allemaal nat. Dat was nog maar in het eerste gedeelte van de 24km. Dat was een 10km lang. Het tweede stuk was een lus van 7km. In die lus is het opgehouden met regenen en is er heel stillekes aan de zon door gekomen. Het laatste stuk was nog een 6km. Ik was dus al wat opgedroogt voordat ik naar huis moest met de fiets.
  Tijdens de tocht heb ik foto's getrokken, wel wanneer het niet regende. Er zitten wel een paar mooie foto's tussen.
  Foto's zijn te vinden op volgende link:  http://picasaweb.google.be/kds006/HopbelletjesOpwijk#

  Volgende wandeling is Zaterdag 14/03/09 in Zellik voor de Bavotocht. Daar is de bedoeling dat ik 50km doe.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  10-03-2009 om 16:29 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pap-eterswandeling De Kadees Aalst
  Hey,
  Het voorbije weekend was weeral druk voor mij.
  Vrijdagavond match tegen Mazenzele voor de beker maar we zijn helaas verloren. Dus we liggen nu uit de beker.
  Zaterdag een beetje uit slapen, de was doen en 's avonds in de kantine van de sjoeters gaan helpen op de champagne avond. Ik was diene nacht om 4u thuis. Dacht wel dat ik vroeger thuis ging zijn maar ja. Tegen half 5 lag ik dan in mijn bed. Zondagmorgend liep mijn wekker al terug af om half 7. Maar ben pas om 10 voor 7 op gestaan. Ik geraak te echt ni uit mijn bed.
  De reden waarom ik zou vroeg opstond was dat ik naar Mere, Erpe-Mere ben gereden met de fiets. Dat is een tocht van 20km heen en dan nog eens 20km terug. Ik heb daar een wandeling van 20km gedaan. Het was goed georganiseerd, eenprachtig parcour, goed weer,... Op het parcour waren veel veldwegen met modder. Ik ben op een veld weg uitgeschoven en in de modder gevallen. Het was een grappig zicht.
  Foto's kan je bezichten op picasaweb.google.be/kds006;

  Maandag heb ik de achterband van mijne fiets lek gereden. Het was op een fietstocht georganiseerd van school uit. Heb de laatste 3km van die tocht te voet gedaan. Daarna moest ik nog 5,3km te voet op mijn kousen afleggen met de fiets aan de hand. Ik moest toch thuis geraken.
  Dinsdag ben ik te voet naar school geweest en had vervoer terug naar huis door een leerkracht. Ik was wel blij met het vervoer want mijne linkervoet doet zeer. Dat komt door een letsel van een match enkele weken geleden dat sins vorig week terug te voelen is. En dat komt ook door de 2uur kickbox die we hebben gedaan op school.

  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  03-03-2009 om 19:21 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!