Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  27-01-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een super leuk weekend.
  Hey,
  Nu het beter is met heb ik de energie om een berichtje achter te laten op mijne blog. Ja ben een beetje ziekjes geweest.
  Wat heb ik dit weekend nu ook al weer gedaan. Ahja het was zaterdagavond ledenfeest. Dat is door gegaan in Asse Ter Heide. Maar dat was 's avonds. Zaterdagvoormiddag ben ik naar de kapper geweest in Dendermonde. Ze hebben 2uur aan mijne kop gewerkt. Ben dan van bij de kapper door gereden naar Lebbeke naar TopSport voor nieuwe wandelschoenen. En dan was het naar huis. Wel alles met de fiets, zoals gewoonlijk. Om kwart na 17u is mijn vader me komen halen bij mijn moeder voor het ledenfeest. Ik zag er fantastisch uit. Ik heb de hele avond complimentjes moeten aanhoren over mijn haar en over hoe geweldig ik er uit zag. Een wonder. Een paar mensen hebben me op de dansvloer gekregen. Dit is het eerste jaar dat ik gedanst heb op het ledenfeest. Dus ja mag wel zeggen dat het een groot wonder is, want ik en dansen gaan niet zo goed samen. Het was een zeer plezante, leuke, toffe, ... avond. Het enige nadeel was wel dat ik pas om 4u30 thuis was. Het was dus ni de moeite om te gaan slapen. Want ging om 7u terug opstaan. Die resterende tijd dat ik thuis wakker was van diene nacht heb ik in alle stilte mijn kamer opgeruimd ( wat wel echt eens nodig was). Om 8u zondag morgend ben ik met de fiets vertrokken naar Berlare. Jaja met de fiest naar Berlare om te wandelen ook al heb ik diene nacht ni geslapen. Ik zag er eigenlijk de zondag nog redelijk goe uit. Na een dik uur rijden ben ik aan de startzaal toegekomen. Daar ben ik dan vertrokken met de gedachte 24km te doen maar dat veranderde al rap naar 18km en op de controle was het nog maar 12km. Tja ik was blijkbaar toch moe. Na 12km ben ik dan terug in de startzaal. En zoals gewoonlijk tegen iedereen ne goeiendag zeggen die ik ken ( wat redelijk veel was). En iets later ben ik vertrokken. Niet naar huis maar aan nog een toertje van 6km om het af te leren samen met Nicole. Da is iemand van de club die voor ne keer alleen was. En ben dan met haar nog dat toertje van 6 gedaan. Om 15u vertrek ik dan in Berlare richting thuis. Maar was nog ni goe weg en kwam mensen tegen die ik heel lang ni meer had gezien. Ik heb me omgedraait en ben nog effjes met hen terug mee binnen gegaan voor zo'n uurtje. Ben dan om 16u echt naar huis vertrokken. In dat uurtje da ik daar nog was. Waren er nog mensen die da ik kende maar zij herkende mij "niet". Ze heeft me herkent aan mijn trainigsvest da ik aan had van de club anders had ze me ni herkend. Zo lang geleden was het dat ik ze gezien had. De weg naar huis was veel langer dan de weg die ik opreed. Ik heb 22km gefietst naar Berlare en 33km gefietst van Berlare naar huis. Oeps heb een toertje van 11km omgereden. Ik was doodop want ik geraakte pressies ni voor uit en toch rij ik nog 11km rond.
  Ge moet daar dus GOE ZOT voor zijn. Ma ga afsluiten zodat ik kan ga slapen. Ah de foto's zijn van de wandeling in Berlare.

  Groetjes zotte mie
  Katrien
  27-01-2009 om 23:41 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's van het ledenfeest
  het zijn vooral foto's van mij. Dus als ge me tegen komt toch ni te neig meer verschiet van mij.
  groetjes zotte mie


  27-01-2009 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-01-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.samenvatting van het wandeljaar 2008
  Het jaar 2008 was echt een super top jaar voor mij. Ik heb nog nooit zoveel gewandeld in een heel jaar. Ik ben wel fier op mijn eigen met mijn prestatie met het wandelen. De grote tochten die ik mee gedaan heb zijn de volgende
  16/02/08 4de winterwandeling in Vlassenbroek van W.S.V Baasrode voor 50kù
  08/03/08 Bavotocht van de Trekplosters Zellik-Asse voor wel 51km
  05/04/08 Euraudax Hobohem te Londerzeel voor 50km
  19/04/08 Wandelhappening 24ste Int. 60km van Merchtem De lustige wandelaars.
  03/05/08 Omloop Kluisbergen. 2dagen 50km wandelen dat tesamen effectief goed was voor 106km
  04/07/08 2de Ezeltocht rodom Bassevelde van VWV De Trekvogels Boekhoute voor 50km 's nachts wandelen.
  08/08/08 De dodentocht van V.Z.W Dodentocht Kadee Bornem voor 100km
  20/08/08 tot 23/08/08 De vierdaagse van de Ijzer. Ik heb 3dagen 33km en 1ne dag 19km gedaan.
  En als laatste 29/11/08 10de Horizontocht van W.S.V Horizon Opwijk voor 50km

  Voor de rest zijn het veel wandelingen tussen de 20 en 30km. Natuurlijk zijn er ook wandelingen die minder zijn. De kleinste afstand is 6km.
  Wandelen is niet mijn enige sport. Meestal combineer ik wandelen en fietsen met elkaar. Ik fiets meestal naar de wandeling en wandel dan nog een toertje van 20km. En als ik ni met de fiets ben dan met het openbaar vervoer of met de auto.

  Het wandeljaar 2008 liep ten einde en ook zo mijn 11de wandeljaar. Ja ge leest het goe ik heb al 11jaar gewandeld en ben nog lang ni van plan om te stoppen. In al die jaren heb ik een totaal bijeen gewandeld van 6211km gewandeld over 414 wandelingen.
  In het jaar 2008 heb ik 1959km gewandeld in 88 wandelingen. Dat betekent dat ik ongeveer 22,3km gemiddeld aflegde per wandeling.
  Ga afsluiten
  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  19-01-2009 om 21:01 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-01-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wandelen in Gijzegem
  Hey,

  Het laatste wat ik heb geschreven was dat mijn computer kapot was. Ik heb hem nu al een dikke 10dagen terug. Van 29 december tot nu heb ik 4 wandelingen gedaan. Op 04/01 naar Sint-Amands bij WSV Ibis Puurs. Dan op 11/01 naar Moerzeke bij wandelclub 'T hoeksken Hamme en als laatst op 18/01, vandaag dus naar Gijzegem en Merchtem.

  Vandaag ben ik met de fiets naar Gijzegem gereden. De wandelclub Kadees Aalst organiseerde de Sint-Antoniustocht. Ik ben 's morgens om 7u20 thuis vertrokken met de fiets. Rond 8u was ik in de startzaal. Ik heb in Gijzegem 18km gewandeld. De company die ik had was heel goed. Wat de wandeling betreft heb ik toch iets van commentaar. Ik ben vroeg vertrokken dan was wat verwarring aan de controlepost van hoe moest ge nu gaan. Het was daar ne warre boel en de mensen van de kadees hebben het redelijk rap veranderd zodat het duidelijker was voor de wandelaars. Voor de rest viel het wel mee. Alleen het weer viel nog tegen. We hebben dus regen gehad en niet een klein beetje. Na de wandeling heb ik nog wat blijven hangen in de startzaal. Ergens 20 voor 14u ben ik in Gijzegem vertrokken met de bedoeling naar huis te gaan maar ben van gedacht verandert. In plaats van thuis te stoppen ben ik door gereden naar Merchtem. Jaja ik ben van Gijzegem naar Merchtem gereden. In Merchtem heb ik nog een 6km gewandeld. Dus besluit van deze dag. Intotaal 24km gewandeld en 30km gefietsd. Ik weet dat ik een beetje zot ben. Maar eens zo sportief.

  Volgende week ga ik bij de boerenkrijgstappers van Overmere op hun scheldebroektocht. Ook met de fiets ten zij ik tegen dan nog iemand vind waar ik mee mee kan rijden. Met de fiets is het heen en terug een 38km en dan nog een toertje wandelen. Ma ga afsluiten.
  Groetjes Zotte mie
  Katrien

  18-01-2009 om 21:54 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-01-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Computerproblemen
  Hey
  Ik heb een paar problemen met mijn computer. Op dinsdag 30 december is zowel mijne laptop als diene van mijn broer kapot gegaan. Hoe raar het ook is maar het is waar. Beide pc's op een en dezelfde dag kapot. Dus heb sins dan gene pc meer. Nu ben ik sins de zondag bij mijn moeder en mag op hare pc mijn mails nakijken en laat nu rap dit berichtje achter op mijn blog. Van zodra da ik mijne pc terug heb zal het verslag van mijn wandelingen met de eventuele foto's op de blog komen.

  Groetjes zotte mie
  Katrien

  06-01-2009 om 18:12 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!