Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  29-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 dagen wandelen
  hey

  Vrijdag na de kerststallentocht van Horizon ben ik verplicht thuis moeten blijven. Het was namelijk een familiefeest bij ons thuis en ik heb dan alles helpen gereed zetten en alles helpen klaar maken. Dus dan kon ik ni gaan wandelen in Bornem ma wandelen hoeft ook ni altijd want dan zou het op den duur ni meer plezant zijn. Maar ik heb diene dag toch 5km gedaan. Het is de traditie op het familiefeest van de Pierre's dat er een wandelingetje wordt gemaakt. En deze keer was ik de gids.

  Zaterdag ben ik naar Herne geweest om te wandelen. Ik ben in totaal 2u en 30 minuten onderweg geweest om van in Opstal tot in de startzaal in Herne te geraken. Ik heb een stuk met de fiets gedaan dan 1u en 51min met de trein en dan nog een stukje te voet. In Her ne heb ik 24km gedaan. Het was een mooie wandeling. Door rustig begaanbare banen met weinig verkeer. een een zeer prachtige ver zichten. Heb enkele foto's getrokken waar ik enkele ervan op de blog zal zetten. Ik heb wel geluk gehad, ik moest ni met de trein terug naar huis. Er waren mensen die me thuis wouden afzetten. Zo was ik een heel stuk rapper thuis.

  Zondag ben ik naar Puurs geweest om ook te wandelen. Maar ik had al van 's morgens pech. Mijne fiets was de zaterdag volledig afgespoten met de hogedrukreiniger. En heeft ne hele tijd in de garage staan uitdruppen en dan heeft mijn stiefvader nog wat aan zitten prutsen en buiten laten staan. Dus zondag morgend wou ik vertrekken en ik was mijn straat nog ni over of mijn ketting lag er al terug af. Conclusie was ketting, voorlicht, achterlicht, rem, kortweg ne bevroren fiets. Dan ben ik maar te voet vertrokken naar Puurs. Van uit Opstal is dat een goei 14km. Maar ik had dan toch nog geluk. Na een uur stappen hebben er mensen van de wandelclub van Baasrode me opgepikt.  Zo was ik rapper in Puurs en kon ik daar nog ne toer doen. IK heb daar nog 11km gedaan. In totaal heb ik 17km gedaan. Als ik volledig te voet naar Puurs en terug naar huis moest zou ik aan 28km gekomen zijn dat ik zou gewandeld hebben. Maar ik was wel content da ik  met die mensen kon meerijden. Zij hebben me ook terug thuis afgezet.

  Maandag ben ik in Nieuwenrode gaan wandelen met Geert. In Nieuwenrode hebben we de 15 gedaan. Het was wel plezant. Op de 2de controle zouden we normaal gezien 12km moeten gedaan hebben maar wij hadden er maar 1u35min over gedaan. We waren ergens onder weg een beetje verkeerd zonder dat we het wisten. Het was wel plezant. Ma zen nu weg.

  Groetjes zotte mie
  katrien


  29-12-2008 om 17:59 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 december Kerststallentocht
  Hey,

  Maandag, dinsdag, en woensdag heb ik een beetje gewerkt voor school. Da moet toevallig ook gebeuren. Wel iets wa ik ni graag doen en zeker ni tijdens de vakantie en zeker ni als ik het zo druk heb als nu.

  Donderdag 25 december was het wandeling van Horizon Opwijk. Ja van de club waar ik lid ben. Ik had jammer genoeg al problemen van 's morgens vroeg. Mijne fiets begaf het een beetje. Het lag aan de versnelling en aan de ketting. Ik heb dus naar mijn vader moeten bellen zodat hij mij kon komen halen. Anders moest ik een dik uur stappen om op de start te geraken en daar had ik geen zin in. Het was ne toffe dag. Mijn taak was de inschrijfkaarten sorteren volgens club en hun club nummer. Ni echt zo een tof werkje maar het moet ook gedaan worden. Ik heb een paar keer dezelfde vraag gekregen. Namelijk: moet gij ni mee zingen in het koor? Ik heb toen als antwoord gegeven dat ik ni kan zingen en dat ik nog ni direkt mee zou zingen met het zangkoor. Maar Ik kan nu wel zeggen dat het geen wat ik gezegd heb ni juist is. De laatste 2 keer dat er gezongen werd heb ik mee gedaan. De eerste keer stond ik achteraan het zangkoor en de tweede keer stond ik helemaal vooraan. Dus de kans zit er in dat als ik volgend jaar aanwezig ben op de kerststallentocht na valavond en / of de kerststallentocht dat ik mee zou zingen met het koor. Voor de mensen da me ni willen geloven, wat ik alvoorhand wist heb ik foto's laten trekken. En ik heb zelf ook foto's getrokken, ni alleen van het zangkoor maar van heel de startzaal.
  We hebben intotaal op deze tocht 1790 wandelaars mogen ontvangen. Op de tocht van zaterdag hebben we een 587 wandelaars ontvangen. Ik ga afsluiten maar eerst nog een paar fotookes op de blog zetten.

  groetjes zotte mie en voor iedereen
  een zallig kerstmis en een gelukkig nieuwjaar
  een goede gezondheid en alles wat men maar wensen kan
  Katrien


  25-12-2008 om 21:44 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.deze week
  Hey
  Wat heb ik deze week allemaal gedaan. Veel te veel voor goe te zijn. Maandag en dinsdag had ik nog examens. Vanaf de dinsdag 11u ben ik van school vanaf en is het dus vakantie. Alleen vrijdag moet ik nog effjes naar school voor mijn rapport te gaan halen, dat duurt toch maar 5minuutjes bij mij. Woensdag en donderdag was ik thuis en ook weer ni. Dan zou ik eigenlijk gerust moeten hebben maar dat is ni gebeurt. Die dagen ben ik van hier naar ginder gereden met mijne fiets. Van alles en nog wat wegbrengen bij mensen van de wandelclub in opdracht van mijn vader. Donderdagavond ben ik nog naar de film Australia gaan zien met iemand van school. Ik trakteerde voor mijne verjaardag. Vrijdag moest ik weer vroeg uit de veren voor de zalen gereed te zetten voor de wandeling van zaterdag. Diene avond dus achter mijn fantatisch rapport van 82% gaan en gaan eten voor mijne verjaardag want ik zen diene dag 17jaar geworden.

  Zaterdag was het een avondwandeling. Ik was al aanwezig in de startzaal van half 14. De eerste wandelaars zijn vertrokken rond de klok van 14u, dat was dus 2uur te vroeg want in inschrijvingen zijn eigenlijk maar vanaf 16u. Ik was aanwezig en aan het helpen tot 23u. Iets later ben ik naar huis gegaan want ik was stik kapot. De wandelaars konden op regelmatige tijdstippen luisteren naar het zangkoor dat verschillende kerstliederen bracht. Het zangkoor werd begeleid door een accordeonist. Die accordeonist speelde wel de hele avond door muziek. Het was een geweldige avond, we hebben net geen 600 wandelaars ontvangen maar we zijn wel content met het aantal.

  Zondag mocht ik met mensen van uit Nijverseel meerijden naar Wichelen om daar een wandeling te maken. De wandelclub de schooiers van Wichelen organiseerde  de 11de schooiertocht. Ik heb de 12km die uitkwam op 13km gedaan. Het was een mooie toch langs rustige veldbaantjes met wat modder. Modder hoort er bij zeker deze tijd van het jaar. En ergens ver op het einde kreeg je nog een gratis glühwein. Voor mij was de tocht meer dan geslaagd. Maar de zondag was nog niet om voor mij en voor vele horizonleden.
  In de namiddag stond er nog een groepswandeling op het programma bij zo'n 150 horizonleden. Deze leden kwamen tegen 16u samen in de schuur van Hof ten Hemelrijk te Opwijk. Om iets na 16u zijn we dan vertrokken voor een goeie 6km in Opwijk om ergens halverwegen te pauzeren. Daar kreeg iedereen (die da wou natuurlijk) een glühwein. Iets later hebben we onze toch voort gezet terug richting de schuur. In de schuur hebben we allemaal gesamelijk het avond maal benuttigd dat werd voor zien door de club zelf met achter af nog een dessert. En dan nog wat gezellig bij kletsen.

  Dit was mijn weekje. Zoals je ziet een beetje druk ma ik vind da ni erg. Nu 'sluit' ik me 3dagen op in mijn kamertje zodat ik kan werken voor school. Wat ik de rest van de week ga uitspoken zal je volgende week wel lezen en misschien wel met enkele foto's er bij.
  Groetjes zotte mie
  Katrien

  22-12-2008 om 12:48 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.af gelopen weekend
  Hey,

  Hier is alles goed. De examens zijn voorbij, da werd tijd. Ik heb 12 examens gedaan in 8dagen.
  Het weekend dat gepasseerd is heb ik de zaterdag geleerd dus ben ik van heel de dag niet buiten geweest. Zondag ben ik van heel de dag ni thuis geweest. Dus dat heeft mekaar wel gecompenseerd. Zondag ben ik om 20 na 7 's morgens vertrokken met mijne fiets om 12km te rijden. Na die 12km was ik in Wolvertem aan de Fusieschool. Daar was de startplaats voor de wandeling van de wandelclub Fluitekruid. Daar heb ik 16km gedaan maar ik moest wel mijne turbo op zetten want ik moest tussen 12u en kwart na 12 thuis zijn. Dan had ik tijd tot kwart na 13 om te eten en me klaar te maken voor de match. De match ging door in Beervelde. Ik heb een hele match gespeeld wa heel tof is maar op het einde was ik al aan het manken.
  Aan het manken? Ja, aan het manken, de tegenstanders hebben ons niet gespaard. De een na de andere werd er onder uit geschot of kreeg ne schot tegen haar enkels of schenen en zo door. Bij mij was dat ze op mijn 2 voeten hadden gestaan, ne trap tegen mijn voeten. En dan heb ik nog iets tegen mijn tanden gekregen. Geziet het was een gevaarlijke match. Maar toch we zijn gewonnen. Namelijk met 0 - 2

  groetjes zotte mie
  en hopelijk tot op de 20ste of 25ste december in Opwijk
  Katrien

  16-12-2008 om 13:13 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's van mij
  Hey,
  Als je nog grappige foto's wilt zien van mij moet ge naar Horizon Opwijk schotelt winterse tocht door de Faluintjesstreek voor en dan klik je op fotoreportage met er achter Paul Baestaens. Ik sta wel geteld 13keer op de foto in die reportage en het zijn natuurlijke grappige foto's. Ik krijg normaal gezien nog foto's door gestuurd maar dat kan nog effjes duren. Het zijn natuurlijk allemaal foto's van de 29ste november van tijdens de 50km.

  Vandaag 7december ben ik naar Vollezele gaan wandelen. Ik heb bijna 2uur op de trein gezeten. Wat normaal gezien verlore tijd zou zijn was het deze keer niet voor mij. Ik heb mijn boeken mee gedaan om te kunnen leren voor de examens van maandag. Ik heb daar in Vollezele maar de 8 gedaan. Ja ge leest het goe maar 8km. Da is het nadeel van examens en van bijna 2uur op de trein moeten zitten. Maar het was prachtig. Super rustig, prachtige natuur, veldbaantje vol modder. Kortom geweldige tocht.

   Vrijdag 5 december zijn we gewonnen met de voetbal tegen Lutterzele. Het was ni gemakkelijk ma het is ons toch gelukt. volgend weekend spelen we die afgelaste match tegen de goalgetters. Da is die match waar we maar ne halve match hebben gespeel in de sneeuw.

  Groetjes zotte mie
  Katrien

  07-12-2008 om 17:09 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.planning voor de maand december
  Hey,
  De maand november is al weer om. Het was voor mij een geslaagde maand. Zeker voor het laatste weekend van de maand november. Dan heb ik zaterdags 50km gewandeld en nog 4u wa geholpen, gebabbeld en gezeten. Zondags ben ik ook nog gaan wandelen ook al was het zeer slecht weer.
  Nu de maand december is aan gebroken. Een maand met nog 2 wandelingen van de club, mijn verjaardag, examens en feestjes. En daar ergens tussen door nog gewoon wandelen. Ik heb examens van de 5de tot de 16de december. Vanaf dinsdagnamiddag 16december ben ik dus thuis tot volgend jaar januari. Maar genoeg daarover. Hier onder vind je een lijst terug waar ik hoogst waarschijnlijk zal gaan wandelen.

  ZONDAG-DIMANCHE 07/12/2008

  VOLLEZELE (VLAAMS-BRABANT) 07.30-15.00u
  Parel van het Pajottenland6-8-12-15-20-27-32 km
  Organisator: PAREL VAN HET PAJOTTENLAND (254)
  Start: De Carrousel, Molenstraat 20, Vollezele.

  ZATERDAG-SAMEDI 13/12/2008

  HAMME (OOST-VLAANDEREN) 08.00-15.00
  Durmetocht - 36 jaar wintertochten5-10-15-20 km
  Organisator: W.S.V. 'T HOEKSKEN HAMME (040)
  Start: P.I.T.O., Meulenbroekstraat, Hamme.

  of

  ZONDAG-DIMANCHE 14/12/2008

  WOLVERTEM (VLAAMS-BRABANT) 08.00-15.00
  21ste Winterwandeling5-10-15-20 km
  Organisator: W.S.V.'T FLUITEKRUID WOLVERTEM (096)
  Start: Gemeentelijke Fusieschool, Hoogstraat 40, Wolvertem.

  ZATERDAG-SAMEDI 20/12/2008

  OPWIJK (VLAAMS-BRABANT) 16.00-21.00
  3de Kerststallentocht na valavond5-10-16 km
  Organisator: W.S.V. HORIZON OPWIJK (300)
  Start: De Schuur Hof ten Hemelrijck, Kloosterstraat, Opwijk.

  ZONDAG-DIMANCHE 21/12/2008

  WICHELEN (OOST-VLAANDEREN) 07.30-15.00
  11de Schooierstocht6-9-12-15-21 km
  Organisator: WANDELCLUB "DE SCHOOIERS" WICHELEN (494)
  Start: Gemeenteschool (Gibo), Margotestraat, Wichelen.

  DONDERDAG-JEUDI 25/12/2008

  OPWIJK (VLAAMS-BRABANT) 09.00-15.00
  15de Kerststallentocht5-10-16 -21 km
  Organisator: W.S.V. HORIZON OPWIJK (300)
  Start: De Schuur Hof ten Hemelrijck, Kloosterstraat, Opwijk.

  ZATERDAG-SAMEDI 27/12/2008

  HERNE (VLAAMS-BRABANT) 08.00-15.00
  Eindejaarstocht4-6-10-15-22 km
  Organisator: WANDELCLUB DE MARKTROTTERS HERNE VZW (114)
  Start: Café-Feestzaal Katholieke Kring, Centrum 20, Herne.

  ZONDAG-DIMANCHE 28/12/2008

  PUURS (ANTWERPEN) 08.00-15.00u
  23ste Eindejaarstochten - Winterserie A.P.W.C.5-8-14-20-25 km
  Organisator: WANDELVRIENDENKRING PUURS (A 023)
  Start: De Kollebloem, Hondsmarkt, Puurs.

  En de 29ste of 30ste december ga ik ook wandelen maar weet nog niet naar waar

  Groetjes zotte mie
  Katrien

  06-12-2008 om 16:14 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!