Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  30-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste 50 van dit jaar
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey,
  Dit weekend was het onze 2daagse herfstwandeling. Vrijdag zijn er 3 trajecten van 6, 12 en 18 km. Ik zelf kon vrijdag niet wandelen omdat ik naar school moest. Na school ben ik wel naar Mazenzele gegaan. Normaal gezien was het de bedoeling om van in Mazenzele door te rijden naar de voetbal. Maar de andere ploeg heeft forfait gegeven. Dus vrijdagavond hebben ze me naar huis gevoerd en mijn vader is me zaterdagmorgend komen halen.

  Zaterdagmorgend ben ik om kwart na vier opgestaan. Wat behoorlijk vroeg is. Mijn vader is me om 10 na 5 komen halen en zat dus al van 20 na 5 in de startzaal. Om 6.05u ben ik aan de 50km begonnen. Ja ik weet dat je eigenlijk maar om 7u mocht starten. Het parcour was goed. Redelijk veel modder. En vele hebben dat kunnen waarnemen door alleen nog maar naar mijn wandelschoenen te zien. Ma als ge zijt zoals ik en overal gewoon los door de modder gaat dan weet ge al genoeg. Ma da is juist leuk en dan als ge daar reactie op krijgt vind ik het nog leuker. Ik ben binnen gekomen om kwart voor 15u. Over de 50km heb ik 8.30u over gedaan met controleposten inbegrepen. Dus goed door gestapt. Ik ben nog in de startzaal gebleven tot 19u. Dan ben ik met de fiets naar huis gereden. Die uren na de 50km heb ik nog een beetje geholpen. Dus ik was eigenlijk nog ni moe genoeg na die 50. Ook al had ik in da laatste stuk toch effjes last gehad.

  Zondag ben ik wakker geworden om 7u. Jammer genoeg was dat buiten aan het gieten en het zag er ni naar uit dat het rapover ging zijn. Mijn moeder heeft me dan maar aan de start afgezet met fiets en al. Ik was in Wolvertem ergens 9u, 9.15u. In Wolvertem heb ik de 13 gedaan. Ik heb met het weer geluk gehad. In begin heeft dat nog wat geregend, na 40minutjes wandelen is het over gegaan. En voor de rest heeft het ni echt geregend. En dat was mijn weekend. Dus ik ben niet thuis geweest.  Er zijn nog 6 foto's die wel de moeit te zijn om hier op te zetten. de laatste foto zijn mijn schoenen na de 50km.
  Groetjes zotte mie
  Katrien
  30-11-2008 om 17:47 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog enkele foto's van in Wolvertem

  30-11-2008 om 17:45 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lachertje
  Hey
  Ik heb een leuk weekend gehad ze. Geen wandeling, zo goed als geen match en een fiets tocht van 24km in de gieten de regen.

  Vrijdag na school ben ik eerst naar huis geweest voor mijn boekentas af te zetten en me droge kleren aan te trekken. Ongeveer rond kwart voor 17u ben ik vertrokken naar Sint-Amands. Ik moest naar mijn stage omdat ik de woensdag een papier was vergeten te laten invullen. Ik was bijna droog op mijn stage toegekomen. In de laatste km is dat beginnen te regen, echt gieten. Ongeveer rond kwart voor 18u ben ik op mijn stage vertrokken naar huis terug. Dan heeft dat van in Sint-Amands tot thuis gegoten. Dat het geen wat ik nu ga zeggen da da eigenlijk ni zo erg was omdat ge al klets nat waard. Het geen wat ik bedoel is, juist op het moment dat gij voorbij ne grote plas rijd, er ne auto in diezelfde plas rijd. Met alle gevolgen van dien dat ge al da water op u krijgt. Wa eigenlijk ni zo erg meer was omdat ge al klets nat waard maar alleen dat was ijs koud water en da was ni prettig.

  Zaterdag wou ik gaan wandelen in de namiddag naar de avond toe in Brugge. Maar ik mocht niet van mijn vader. Het weer was slecht, met diene sneeuw en zo. Voor mij maakt da eigenlijk ni uit wa voor een weer dat het is. Natuurlijk als het over is en het zonnetje schijnt is wel het leukst om te  wandelen maar zoals elk seizoen zijn charmes heeft, vind ik ook dat elk weer zijn charmes heeft. Dat is ieder zijn eigen keuze.

  Zondag kon ik ni gaan wandelen omdat ik in om 15u match had. We moesten tegen de Goalgetters in Beervelde. Het oprijden naar Beervelde was gemakkelijk, na een 40min rijden waren we er. Dan omkleden en gaan opwarmen. De scheidsrechter was ni zeker of hij de match wel zou laten door gaan want eigenlijk zag je de lijnen niet. Maar de match is toch door gegaan, alle de eerste helft toch. Het was eigenlijk te slecht om voetbal te kunnen spelen. Onderaan uw voetbalschoen klitte al diene sneeuw samen tot ijs en bleef het aan uw schoenen hangen. Wat zeer gevaarlijk is want ge hebt geen grip en schuift gewoon weg. En diene bal geraakte ni vooruit want diene bleef gewoon steken. Terwijl is het wel aan het sneeuwen als ge aan het spelen zijt. In de eerste helft zijn we 0-1 op voorsprong gekomen maar tijdens de pauze heeft de scheidsrechter besloten dat het geen doen was om voort te spelen. Dus is de match uitgesteld. Na ne douche en een consumptie reden we dan terug naar huis. Wij (Geert onze trainer, Lien en ik) zijn als eerst vertrokken de rest van de ploeg is een kwartiertje later vertrokken. We hebben er 3u over gedaan om van in Beervelde naar Opwijk te rijden. We stonden gewoon stil in Grembergen, dat stuk met al die winkels en dat standbeeld van da paard met die 4 ruiters. De rest van de ploeg stond dus ook stil. Op een gegeven moment deed er iemand de portier langs mijne kant open, het was Tinneke met Nele ze waren te voet op zoek ge gaan naar ons. Wat moet ge anders doen als ge meer als een uur en half doet over het stuk van het rond punt net over de brug in Grembergen tot aan het volgende rond punt richting Lokeren. Op dat stuk stond ge gewoon stil. Maar ik stop. Ik ga afsluiten want ik zen moe en het is nu iets voor 23u.
  Slaapwel
  Groetjes zotte mie
  Katrien

  23-11-2008 om 23:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ivm met de rangschikking van de voetbal competitie
  Hey,
  Nu ivm met de rangschikking van de voetbal competitie
  Nu weet ik wat de cijfers in elke kolom voorstelt door iemand die me dat heeft doorgestuurd.
  Dus hier onder vind een nieuwe uitslag van competitie. Dat wel is waar een beetje verandert is. En zal ook vermelden wat de cijfers voorstellen in elke kolom. Kolom a is het aantal wedstrijden, kolom b het aantal gewonnen wedstrijden, kolom c het aantal verloren wedstrijden, kolom d het aantal wedstrijden die gelijk gespeeld zijn. Kolom e zijn het aantal doelpunten die zelf gescoord zijn, kolom f zijn de tegen doelpunten en kolom g zijn de punten die al gesprokkeld zijn gedurende de competitie.

                                                                  a    b    c    d      e       f       g
   1.   Eendracht Mazenzele   8 8 0 0 34  2 24
  2. BG Waasmunster 8 7 0 1 47 3 22
  3. VM Opwijk 9 6 2 1 32 11 19
  4. VVH Girls Lippelo 8 5 1 2 31 9 17
  5. Dames Kalken 8 5 2 1 15 8 16
  6. Eendracht Verrebroek 8 5 3 0 34 13 15
  7. Terminus Girls Aalst 8 4 3 1 35 16 13
  8. Juventus Schoonaarde 9 4 4 1 26 16 13
  9. Lutterzele Girls 9 2 4 3 17 20 9
  10. Figaro Gentbrugge 7 1 6 0 7 34 3
  11. RZebras Denderleeuw 8 1 7 0 4 67 3
  12. DVC 84 Lede 7 0 7 0 1 52 0
  13. Goalgetters Beerveld 9 0 9 0 2 34 0
  Groetjes zotte mie
  Katrien

  18-11-2008 om 19:55 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.newsflash
  Hey,
  Laatste bericht ben ik geëindig bij zaterdag. Nu de zondag heb ik 'niks' gedaan. Het enige wat ik diene zondag heb gedaan is uitgeslapen en naar de film geweest. Dat uitslapen dat had ik echt eens nodig. Voor de film ben ik naar Dendermonde geweest naar cinema Albert.

  Nu the newsflash is
  Vandaag dinsdag 18/11 heb ik tijdens het 3de uur 2400m moeten lopen. Dus we hadden dat derde uur L.O. Wat de temperatuur betreft was het koud als je buiten kwam maar eenmaal dat ge aan het lopen zijt voelt ge daar niks meer van. Mijn bedoeling was om mijne tijd van de vorige keer namelijk 11min33sec te verbeteren. Op 7min en 15sec heb ik 15 sec moeten stappen. Ik had moeilijkheden met mijn ademhaling. Dan na die 15sec ben ik terug beginnen te lopen. In de laatste rechte lijn is mijn gewoonte om er nog een allerlaatste sprintje uit te trekken. Wat meestal ook lukt maar vandaag. Vandaag lukte dat ook maar het heeft me zoveel moeite gekost dat ik bijna moest overgeven en zelfs het gevoel had dat ik flauw ging vallen. Wat er dan ook nog bij kwam was dat ik ni goe kon ademhalen. Maar het is me toch gelukt om mijn tijd te verbeteren. Mijn tijd van nu is 10min39sec. Nu hop naar de 10min he maar dan zal ik wel moeten gaan trainen en op dit moment komt er daar niks van in huis. Zeker niet als ge meestal voor het eten moet zorgen in huis. Wat ik van da lopen heb over gehouden is wel dat ik redelijk lang last had van mijn ademhaling en dat ik lichtjes iets voel aan mijn heup. Het doet geen zeer maar toch gevoeld iets maar da is morgen al over.

  Dit weekend is de kans groot dat ik NIET ga wandelen. Wat ik heel jammer vind. De reden is dat ik op zondag match heb in Beervelde om 15u. Dus als ik ga wandelen is het zaterdag.
  Groetjes zotte mie
  Katrien

  18-11-2008 om 19:25 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog zotter dan ik al was
  Hey,
  Je zal wel denken wat bedoelt ze nu weer met nog zotter dan ik al was. Je wist natuurlijk al dat ik een zotte was maar nu ben ik nog zotter geworden. Alhoewel het kan zijn da ik al zo zot was maar dat ik het nog ni wist. Ah wel ik zal het zeggen waarom ik nog zotter ben geworden.

  Deze week was het de dinsdag 11 november en met school hebben we de brug gemaakt dus hadden we een verlengt weekend. Wat ik tot zondag heb gedaan is te lezen in mijn vorig bericht. Wat ik nog gedaan heb tijdens dat verlengt weekend. Wel maandag ben ik effjes met mijn moeder wat kleren gaan kopen en voor de rest heb ik niks gedaan. Diene dag toch.
  Dinsdag was mijn planning om te gaan wandelen. Wat ik ook gedaan heb maar het best moet nog komen. De dichtste wandeling was in Hamme net boven Dendermonde. Dus ik rij daar naar toe met mijne fiets, dat is een 16km van uit Buggenhout. Ik schrijf me daar in en na een praatje gemaakt te hebben, ben ik vertrokken aan de wandeling. Ik was nog maar net vertrokken en ik keerde al terug. Er was eigenlijk niks mis hoor maar ik had zo een ingeving om eens zotter te doen dan ik eigenlijk al doe. Ik heb mijne fiets gepakt en ik ben door gereden. Ik ben naar Sint-Niklaas geweest. Ja ik ben doorgereden naar Sint-Niklaas. Dat is van uit Hamme nog eens 10km ongeveer. Dus van bij mij thuis naar Sint-Niklaas is dat dus 26km en dan moet ge nog eens 26km naar huis. Wat er ook nog bij komt is dat ik tegen ten laatste 17u bij mijn meter en peter moest zijn. Dus was het aantal kilometers dat ik daar deed was ni zoveel maar op dat moment al meer als genoeg voor mij. Ik heb in Sint-Niklaas 11km gewandeld. Ge ziet da zot zijn ga ni weg met ouder te worden, dat word alleen maar erger zoals ge ziet.

  Woensdag heb ik iets langer geslapen dan gewoonlijk. Dan nog effjes gaan werken en zorgen dat je op tijd terug thuis waard voor het eten te maken. Dan rap voetbalzak gereedmaken en naar stage rijden in Sint-Amands en vandaar uit rij ik rechtstreeks naar de voetbaltraining. En ergens rond 21u kom ik dan thuis. Donderdag niks gedaan dan eens goed uit gerust na school. Vrijdag was het dan weer voetbal match. Deze keer moesten we tegen Bonte Girls. Helaas zijn we verloren met 1-3 maar we hadden zeker een gelijk spel verdiend want we hebben echt super gespeeld. En ik was eens content van mijn eigen omdat ik nog eens goed gevoetbald heb. De vorige matchen waren voor mijn ni echt denderend.

  Zaterdag had ik afgesproken met Sofie en haar ouders dat ik naar Deinze ging. Het was namelijk te wandelen in Astene. Ik ken die mensen van Deinze omdat ik er mee naar Zwitserland ben geweest. Ik heb samen met Sofie de 20 daar gedaan. Het eerste en het laatste stuk vond ik ni zo mooi, het stuk daar tussen was prachtig. Maar ik trek het me deze keer eigenlijk niks van aan want ik had super companie. Ik heb me kapot gelachen. Ik heb diene dag zoveel en neig gelachen da ik zere kaken kreeg. Ge zult warschijnlijk wel denken van hoe is die zotte daar in Deinze geraakt. Ah wel ik heb de trein in Buggenhout genoemen en een uurtje later was ik in Deinze. Als ik op reed was er geen probleem maar als ik afkwam was het iets anders. De bedoeling was dat ik de trein van 20.39u nam maar diene trein had 25minuten vertraging dus stond ik daar voor ne keer dat ik op tijd was. Dus de trein is pas om 21.05u vertrokken in Deinze en om 21.50 is de trein in Buggenhout aan gekomen. Dan nog wat in de donker aan mijn slot staan prutsen en ik was weg met de fiets verder naar huis. Om 22.05u was ik terug thuis. Ik ben nog nooit zolang weggeweest door een wandeling. Ik ben 13u van huis geweest de zaterdag.

  Groetjes zie zotte mie
  Katrien

  Heb nog enkele foto's van de omgeving en van mijn companie.


  16-11-2008 om 01:58 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de rangschikken van de voetbal competitie
  Hey,
  Hier onder vindt je een lijstje met de ploegen waarmee ik in de competitie zit van vrouwen amateur voetbal.
  Ik speel bij de ploeg VM Opwijk of de Vlugge Meisjes Opwijk. Zoals je kan zien staan we op de 3DE plaats.
  Deze uitslag is wel tot 11/11 dus de matchen van dit weekend staan er nog ni bij. Wat die cijfers allemaal
  voorstelt weet ik niet, toch niet van allemaal. De eerste kolom is voor het aantal matchen dat je als ploeg al
  hebt gespeeld. De laatste kolom is het aantal punten dat je verdiend hebt door te gelijk te spelen of te winnen.
  Ik weet ook dat er een kolom is voor het aantal doelpunten dat je zelf scored en die je tegen krijgt.
  En de rest weet ik niet. En nu kruip ik mijn bedje in het is namelijk 5minuten voor 2 kot in de nacht.


  1. Eendracht Mazenzele 7 7 0 0 31 2 21
  2. BG Waasmunster 7 6 0 1 44 2 19
  3. VM Opwijk 8 6 1 1 31 8 19
  4. Eendracht Verrebroek 7 5 2 0 34 10 15
  5. VVH Girls Lippelo 7 4 1 2 28 9 14
  6. Dames Kalken 7 4 2 1 11 8 13
  7. Terminus Girls Aalst 8 4 3 1 35 16 13
  8. Juventus Schoonaarde 8 4 3 1 26 13 13
  9. Lutterzele Girls 8 1 4 3 12 20 6
  10. Figaro Gentbrugge 7 1 6 0 7 34 3
  11. RZebras Denderleeuw 8 1 7 0 4 67 3
  12. DVC 84 Lede 6 0 6 0 1 48 0
  13. Goalgetters Beerveld 8 0 8 0 2 29 0

  Groetjes die zotte mie
  Katrien

  16-11-2008 om 01:57 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de week van 03/11 tot 09/11
  Hey,
  Weer een week voorbij. Nog 3 weken en het is de 50 van onze club. Ik kijk er al naar uit zoals ge kunt lezen. Het is namelijk mijn laatste 50 van dit jaar. Maar da is pas over 3weken. Nu wat heb ik deze week gedaan. Wel de training is voor ne keer van woensdag naar dinsdag verplaatst. Wat voor mij iets beter uit komt. Dat is natuurlijk niet het enige wat ik gedaan heb natuurlijk. Normaal gezien was het de vrijdag Match maar zoals we op de training al hadden voorspeld heeft de ander ploeg forfait gegeven. Wat we eigenlijk wel jammer vonden. Voor de rest heb ik eigenlijk ni veel gedaan op sportief vlak natuurlijk. Ah er schiet me nog iets te binnen. Ik ben zaterdagavond (verplicht) mee geweest naar Lebbeke voor de haloweentocht. Was verplicht voor mijn vader anders blijf hij maar zagen da ik ni buiten kom. Het was een mooie toch voor zover ge kunt zien in de donker natuurlijk. De versiering was ook super maar ze hebben mij ni doen verschieten. Ze zullen daar voor nog wat vroeger moeten opstaan.

  Nu de zondag.
  Vandaag ben ik naar Asbeek geweest. Da was een wandeling van de Trekplosters van Zellik. Na 12km te fietsen was ik aan de startzaal. Ongeveer om 10 voor 9 ben ik vertrokken aan een wandeling van 20km. Ik heb er 3u30min over gedaan over de 20km. Hier en daar fotootjes trekken van de prachtige natuur. Ik vind da tijdens de herfst of tijdens de lente de natuur op zen mooist is en vooral tijdens de herfst. En wat het parcour betreft da was goed, prachtig en "zeer proper". Ge weet wel wa ik bedoel met proper zeker. En als da ni zo is zult ge da wel zien op de foto's. De 20 is van in Asbeek naar Mazenzele zo over Meldert tot in Asse Ter Heide om dan zo over Essene terug in Asbeek terecht te komen. We hebben heel veel natuur onder onze voeten gekregen en een beetje asvalt natuurlijk ook maar ni al te veel. Op de foto's ga ge mijn schoenen zien van na de wandeling en als ze gekuisd zijn natuurlijk. En dan nog ne foto er van maar als cartoon. Maar genoeg gezeverd.
  Groetjes zotte mie
  Katrien


  09-11-2008 om 23:24 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.enkele foto's van de wandeling in Munkzwalm

  04-11-2008 om 23:23 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.deze week
  Hey,
  De afgelopen week was het voor mij vakantie. Wat heb ik zoal gedaan tijdens de vakantie. Awel eigenlijk niks. Ik op woensdag en vrijdag avond was het match. Woensdagavond was het tegen DVC 84 Lede. De match was op verplaatsing. Die match hebben gewonnen met 0-5. De match op vrijdagavond was tegen de Red Zebra's Denderhoutem. Ook die match hebben we gewonnen maar wel met een paar goals meer namelijk 0-7. Het was geen match voor de competitie maar een match voor de beker. Maar genoeg over de voetbal. Wat heb ik nog gedaan. Ik ben nog 1ne voormiddag gaan werken en voor de rest in mijne luie zetel gehangen en een heel klein beetje voor school gewerkt.

  En dan was het na een lange dood saaie week eindelijk zondag. Zondag staat bij mij bekend als wandeldag. Vandaag kon ik naar Lokeren gaan met de trein. Ik ben daar ook geweest maar ik was nog geen 3km ver of ik had al verschillende keren achter de pijlen moeten zoeken om te weten waar naar toe te wandelen. Dus heb ik me gekeerd en ben naar het station gewandeld en ik heb daar de trein genomen naar Munkzwalm. Om 11.20u ben ik dan in Munkzwalm toegekomen en 10minuten later ben ik aan de wandeling van 19km begonnen. We hadden 3 controleposten, om 4,...; om 4,...; om 6,...en om 4,...km. Op de 2de controlepost ben ik 2 mensen van de wandelclub van Deinze tegen gekomen die ik leren kennen heb in Zwitserland. Om 15.10u ben ik binnen gekomen van de 19km. En om 15.39u had ik mijne trein terug naar Opwijk en deze keer heb ik hem niet voorbij mijne neus laten voorbij gaan.
  Er volgen nog foto's maar dat is voor later. Ik ben ze namelijk op mijne laptop aan het zetten en dat lukt niet zo vlot. Dus de foto's zijn voor in de loop van de week.
  Groetjes die zotte mie
  Katrien

  02-11-2008 om 19:37 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!