Chocolade, wie houdt er niet van? Wij in ieder geval wel, en dat proberen we over te brengen in al wat we doen en maken. Wij kunnen met fierheid vertellen dat we nog één van de zeldzame zijn in België die hun hazelnootpasta ( basis van de praliné vulling ) nog zelf maken. Dat betekent dat wij nog onze hazelnoten zelf selecteren, voornamelijk Italiaanse origine. Deze zelf roosteren, pellen en fijnwalsen tot een halfvloeibare pasta. Een tijdrovend werk, maar hier kunnen we het verschil maken met de groot distributie. Wij kiezen voor het traditionele, zo hebben wij een aantal recepten terug opgevist die nog gemaakt werden door de grootouders van mijn vrouw, daterend uit de jaren 1950-60.
Wij proberen dan ook zo veel mogelijk zelf te maken, advocaat, karamel, Te veel komt tegenwoordig gestandaardiseerd uit emmers. Daar doen we niet aan mee. Wij bieden U een assortiment van 65 verschillende pralines waarvan 45 effectief verschillende vormen en smaken.
Waar we ook een verschil maken met de concurrentie zijn onze kleine modelletjes. Wij garanderen minimum 85 pralines per kg. Laat ik u meegeven dat 65 standaard is.