juventus schoonaarde
  • hofstade A 0 - 10 juventus schoonaarde

15-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hofstade A 0 - 10 juventus schoonaarde
    hofstade A 0 - 10 juventus schoonaarde

het plein van hofstade ligt moeilijk te bespelen het ligt helemaal bevroren, maar er wordt tog gespeelt.

de vervangers zijn : brent, malo en sandro

hofstade opstelling word niet bekent gemaakt.

verslag van de match :

3de minuut : de match speel zich maar af in het middenveld met een paar kleine dreigingen van schoonaarde.

5de minuut : florian steekt een bal tussen door en freng staat oog in oog met de doelman hij trapt de keeper duwt de bal weg en zo kan derl de bal binnen leggen. 0-1

8ste minuut : manu heeft een goede pas naar xhabbo hij pakt aan en speelt in 1 tijd de bal diep naar freng, freng staat alleen voor de keeper hij trapt de keeper lost de bal en de goed gevolgde xhabbo tikt de bal binnen.

12de minuut : hofstade speler raakt de bal niet goed de bal gaat naar de zijlijn maar xhabbo kan de bal nog net binnen houden hij past de bal in 1 tijd langs de flank naar derl, derl zet goed voor naar ike , maar hij trapt hoog over.

15de minuut : eindelijk kans voor hofstade terugspeelbal op de keeper , keeper nordin trapt de bal in de voeten van hofstade speler die trapt direct maar recht in de handen van de keeper.

18de minuut : helemaal de zelfde kans keeper nordin trapt slecht weg maar hofstade speler trapt ver naast.

19de minuut : xhabbo steekt freng diep en die kan het afmaken maar net naast.

21ste minuut : hofstade speler trapt van ver heel ver naast geen gevaar meer keeper nordin wil om de lopen maar hij loopt onbewust tegen de paal.

de gebleseerde keeper word vervangen
    in : brent     uit : nordin

25ste minuut : florian met een goede bal langs de flank naar freng hij kapt zijn verdediger uit en trapt binnen. 0-3

28ste minuut : ver schot van ike gaat over

32ste minuut : florian kan nog eens dreigen hij dribbelt moet trap maar kapt kapt nog nog eens en dan wordt de bal ontzet.

1 minuut voor het einde 34ste minuut: manu met een diepe hoge bal naar freng hij gaat alleen naar de keeper en deze keer is het wel raak 0-4.

de ruststand is 0-4 waarbij schoonaarde de meeste kansen kreeg. hofstade kreeg 2 open kansen maar die werden niet benut.

de tweede helft wordt afgetrapt door hofstade.

de wissels bij schoonaarde uit:kenny in:sandro
    brent en freng wisselen van plaats brent links voor en freng in doel. manu en florian wisselen ook van plaats.

38ste minuut : manu speelt diep tot brent brent gaat tot op de achterlijn legt zo achteruit en ike staat op de goede plaats 0-5.

42ste minuut : manu van op het middenveld een diepe pas naar brent en hij weet de bal naast de keeper te schuiven. 0-6

45ste minuut : legt brent de bal achter uit op joren en hij trapt een goed laag schot de keeper duwt weg en zo staat manu op de goede plek. 0-7.

48ste minuut : trainer andre laat xhabbo op de links achter komen en joren rechts voor.

54ste minuut : xhabbo doet 1-2 tje met manu pakt  de bal mee gaat een mannetje opzij legt langs de flank naar sandro hij komt met een goede voorzet die afgewerkt word door brent 0-8

58ste minuut : xhabbo gaat een man voorbij legt langs de flank naar sandro die gaat alleen op doel maar trapt tegen de keeper en gaat zo in corner.

60ste minuut : de corner die volgt gaat keeper freng mee naar voor de corner word getrapt door xhabbo keeper freng staat op de goede plaats maar hij trapt hoog over.

63ste minuut : gaat manu nog alleen door maar hij trapt naast.

65ste minuut : kan xhabbo van ver trappen de bal komt terug manu op de goede plaats en 0-9.

1 minuut voor het einde 69 ste minuut : corner voor schoonaarde brent trapt de corner het moeilijk weg werken van hofstade.
    maar dan komt de bal hoog in de lucht xhabbo wacht tot op het juiste ogenblik en dan neemt hij de bal op de volley mooi afgewerkt 0-10