We zijn de 19de week van 2021
Foto
Archief per maand
 • 08-2007
 • 07-2007
  Inhoud blog
 • Nieuwe site!
 • Nieuwe site gmaakt !
 • Foto's GBA - Club Brugge
 • 'Dit is een doorbraak'
 • Club en Ajax willen samenwerken
  Links...
 • Blue - Army
 • Officiële Site Club Brugge
 • Foto

   

  Jonathan Blondel

  Jonathan Blondel (03-04-1984, Ieper ) begon zijn carrière als voetballer bij de  jeugd van Excelsoir Moeskroen.

  Hij bleek een enorm talent te zijn en maakte op 7 september 2001, op zijn 17de, zijn eersteklassedebuut in de wedstrijd Moeskroen - Charleroi (0-1. Blondel speelde dat seizoen maar liefst 21 wedstrijden voor Moeskroen en werd opgemerkt door het Engelse Tottenham Hotspur, dat hem naar de Premier League haalde. Daar wist hij zich echter niet in de ploeg te spelen: in twee seizoenen tijd kwam hij slechts tweemaal van de bank als invaller. Blondel werd wel voor het eerst opgeroepen voor de Belgische nationale ploeg en debuteerde op 21 augustus 2002 in de match Polen-België (1-1). In 2004 werd Blondel tijdens de winterstop door Club Brugge weggehaald uit Engeland. Blondel speelde zich al gauw in de eerste ploeg, en lag met zijn prestaties aan de basis van de sterke terugronde van Club. De bevestiging kwam er de daaropvolgende seizoenen echter niet, door een opeenvolging van blessures. Bij het begin van het seizoen 2006-2007 lijkt Blondel eindelijk weer boven te drijven. Dankzij enkele sterke prestaties in de voorbereidingsperiode is hij opnieuw uitgegroeid tot een basispion bij Club. In de heenronde van 2006 kwam hij meermaals in opspraak vanwege zijn nogal agressieve speelstijl.. Maar beloofde dit jaar om héél wat serieuzer te worden zowel op als naast het veld! Hij verlengde daarbij ook zijn contract bij Club Brugge tot 2010. Waar hij ondertussen al bijna 4 jaar speelt ( sinds 2004).

  Jonathan Blondel
  Fansite Jonathan Blondel
  Hier vindt je niet alleen info over Jonathan Blondel,, maar ook over de andere Club-spelers.. Veel plezier!x.
  29-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe site!
  Nieuwe site ;; http://groups.msn.com/blondel-sterchele/_whatsnew.msnw

  Dikke kus!x.

  29-08-2007 om 15:27 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  20-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe site gmaakt !
  Ik héb nieuw site gmaakt ;; http://groups.msn.com/blondel-sterchele/_whatsnew.msnw
  Dus die hier gaat ni zo héél lang meer bestaan ..
  Mo ge moe mo ké op dienen andern dan gaan kijkn éh :)
  Tkunnen daar meer foto's enzo op én tis ook wel redelijk véél gemakkelijker!
  Ge moe u anders mo lid maken éh alsde supporter zijt van Blondel of één van d'andere spelers of gwn Club - supporter!

  Dikke kus!x.

  20-08-2007 om 00:00 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's GBA - Club Brugge
  Artikel in de categorie Beker van Belgie

  Thomas B. bezorgde ons een paar prachtige kiekjes van op het Kiel. Kijk en geniet hier mee.

  Bedankt Thomas.

  13-08-2007 om 12:48 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dit is een doorbraak'
  Artikel in de categorie
  Leko beschouwt uitzege als stap richting verrijzenis

  Het verschil met het Club dat vorig seizoen kansloos ten onder ging op Het Kiel was, in tegenstelling tot de bijna-goal van Sterchele, wel met het blote oog zichtbaar. Zonder euforisch te zijn, zag Ivan Leko hierin een belangrijke stap naar de wederopstanding.

  Bron: Het Nieuwsblad

  Vorig seizoen ging Club Brugge al in het eerste uitduel met de billen bloot tegen Roeselare, waarna een jaar vol miserie volgde. Of het een goed voorteken is, heeft weinig belang. Wel van tel is dat Club na de verplaatsing naar Het Kiel zes op zes heeft.

  'Na die 4-0 van vorig jaar - wat toch voor extra druk zorgde - is dit een belangrijk scharniermoment', vindt Ivan Leko. 'Anders kwam die druk weer: we moeten thuis met 5-0 winnen, uit met 0-3, we moeten mooi voetbal brengen, we moeten kampioen spelen. De kritiek van pers en supporters zou weer neerdalen en dat kruipt in je hoofd. Dankzij de zes op zes kunnen we in alle rust trainen en naar de volgende match toeleven. Het is een doorbraak. Zo moeten we buitenshuis iedere keer spelen: met een goede teamspirit en een elftal waar iedereen zich opoffert voor elkaar. We verdienen deze zege. En we waren ook extra gemotiveerd na enkele uitspraken van Germinal Beerschot. Zelfs al ben je Real Madrid, je moet een ander altijd respecteren en dat voelde ik toch niet bij hen.'

  Leko, vorig seizoen vaak ongelukkig wegens een bijrol, behoorde alweer tot een van de lichtpunten, niet alleen wegens de omgezette strafschop. 'Ik ben al sinds vorig seizoen in vorm. Ik weet wat ik kan en als een trainer mijn type speler nodig heeft, dan sta ik er.' Lees: maak mij belangrijk en ik betaal het terug.

  Geheim

  Met zijn strafschop bezorgde de 29-jarige linkspoot uit Split Club de zege, al had hij daar wel twee pogingen voor nodig.

  'De eerste keer trapte ik naar links, de tweede ging naar rechts. Gelukkig ging hij binnen. Of ik wachtte tot de keeper een hoek koos? Dat hang ik niet aan je neus. Ik heb mijn geheim als het op het nemen van strafschoppen aankomt. En ik wil niet dat doelmannen dat te weten komen.'

  13-08-2007 om 12:47 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club en Ajax willen samenwerken
  Club Brugge en Ajax zijn aan het onderhandelen om in de toekomst samen te werken. Een officieel samenwerkingsakkoord is er nog niet.

  'Er worden enkele voorstellen besproken die interessant zouden zijn voor Club', zegt Urbain Haesaert, scout bij Ajax. 'Club wil opnieuw de beste jeugd van België hebben. Daarvoor heb je de beste opleiding en de beste spelers nodig. Een beperkt aantal spelers zou de overstap naar Brugge kunnen maken. Maar zolang er niets getekend is, is het te vroeg om het over de modaliteiten te hebben.'

  Bron: Het Nieuwsblad

  13-08-2007 om 12:46 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-spelers: Mendoza op proef bij Ajax
  Artikel in de categorie

  Kent u Andres Mendoza nog? Deze Peruviaanse aanvaller die meer dan 4 jaar voor Club Brugge voetbalde, test momenteel bij de Nederlandse topper Ajax.

  Bron: belgiumsoccer.be

  De ondertussen 29-jarige Mendoza is de komende week op proef bij Ajax waar coach Henk Ten Cate zal bekijken of hij de Peruviaanse international kan gebruiken.

  Mendoza voetbalde van 1999 tot 2004 bij Club Brugge en ging nadien aan de slag bij Metallurg Donetsk, Marseille en Dinamo Moskou.

  13-08-2007 om 12:45 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-spelers: Ishiaku is de held van Duisburg
  Artikel in de categorie

  Borussia Dortmund en Nürnberg zijn begonnen met een valse noot. Beide ploegen verloren op eigen veld van een nieuwkomer in de Bundesliga.

  Bron: belgiumsoccer.be

  Nürnberg had zeker de kansen tegen Karlsrühe, maar verloor uiteindelijk wel met 0-2. Tamas Hajnal zorgde voor de twee doelpunten.

  Ook Dortmund verloor thuis. Tegen Duisburg ging het met 1-3 onderuit. Ishiaku (ex-Club Brugge) was de held bij de bezoekers. Eerst kopte hij na acht minuten de 0-1 tegen de netten en nadien verlengde hij de goeie voorzet van Lamey en zorgde zo voor de 0-3.

  13-08-2007 om 12:44 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe foto's uit Torino
  Artikel in de categorie Beker van Belgie
  Van Jeroen Roelants kregen we nieuwe foto's van de wedstrijd in Torino.
  Kom ze hier bekijken

  Veel plezier!

  Bedankt Jeroen

  13-08-2007 om 12:44 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathijssen: "Altijd strafschop"
  Artikel in de categorie
  Jacky Mathijssen heeft blijkbaar een konijnenpoot op de Kielse tribune liggen. Vorig jaar ontsnapte de Limburgse coach met acht Karolo's miraculeus aan een nederlaag (1-1), vanavond leverde de trip naar Antwerpen met tien spelers zelfs drie punten op. Na de niet toegekende goal van Sterchele werd Mathijssen net niet gek langs de zijlijn, zeker toen Blondel ook nog rood kreeg. Toen diep in de tweede helft Breda de strafschop floot, keerde het Brugse tij.

  bron: Het Laatste Nieuws

  Hulpmiddelen
  "Ik kan me voorstellen dat de ref bij die strafschopfase net als ik die goal van Sterchele nog in gedachten had", zegt Mathijssen. "Die bal was duidelijk over de lijn. Ik zag de grensrechter twijfelen en dan kan hij ook moeilijk beslissen. Dat die man geen hulpmiddelen krijgt, daar kan ik met mijn verstand niet bij. Bij de strafschop was er een duidelijke trekfout. Dat is altijd strafschop. Scheidsrechter Breda is ervaren genoeg
  om die situaties juist in te schatten."

  4-4-1
  "We hebben hier in moeilijke omstandigheden gewonnen. Toen we met tien man vielen, heb ik aan vorig seizoen gedacht en tegen mijn spelers gezegd dat ze zeker niet moesten panikeren. Wij stelden een 4-4-1 tegen de thuisploeg op, die het initiatief moest nemen en daar hadden ze het duidelijk moeilijk mee. Wij moesten dan scherp zijn bij die paar mogelijkheden die je dan altijd krijgt. En dat hebben we gedaan."

  13-08-2007 om 12:43 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Veldhoven: "Breda zal nooit de top halen"
  Artikel in de categorie Beker van Belgie
  GBA-trainer Harm Van Veldhoven had na de match moeite om zijn frustraties te verstoppen. "Jacky en ik zijn ex-ploegmaats, maar de zege is hem niet gegund. Al die manipulaties naast de lijn irriteren mij."

  Scheidsrechter Breda, die Club in de slotfase een fel betwiste strafschop gaf, kreeg eveneens de nodige kritiek van Van Veldhoven: "Ik heb hem nog nooit een goede match zien fluiten. De top haalt hij nooit. In duels als deze op het scherp van de snee hangt het van details af. En dan krijg je een penalty cadeau. Mathijsse mag hem een fles champagne gaan geven."

  bron: Het Laatste Nieuws

  13-08-2007 om 12:32 geschreven door GymLieslotjn  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

  Gastenboek
 • Gezocht Blondel...
 • blondeleke
 • zalige site!
 • Hallo
 • heej

  Dit is het gastenboek van de Fansite van Jonathan Blondel!!  Foto

  Rondvraag / Poll
  Wie wordt kampioen dit jaar ?
  Anderlecht
  Club Brugge
  Racing Genk
  Lokeren
  GBa
  KA Gent
  Andere club ...
  Bekijk resultaat


  Rondvraag / Poll
  Verdient Jonathan Blondel een basisplaats ?
  Ja
  Nee
  Bekijk resultaat


  Zoeken in blog


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!