Welkom op mijn blog! Ik ben Kirsten, gehuwd met Jimmy en mama van Finn en Tijl. Ik ben momenteel zwanger van ons nummertje 3 en hij of zij wordt eind april verwacht. Oorspronkelijk ging nummertje 3 er eentje uit een ver land zijn, maar ons adoptieavontuur is even uitgesteld.
Ik ga trachten hier wat te komen vertellen wat er in ons dagelijks leven en in mijn hoofdje omgaat.
Veel leesplezier

Foto
Foto
Mijn favorieten
 • Mijn kindjes
 • Ina' site (paswoord: wondertje)
 • Margo's site (paswoord: ukkie)
 • Inge Haveman site
 • Sanne Haveman site
 • Noa's site
 • Karolien blogt
 • Inge blogt
 • Annouk blogt
  Kirsten en co

  21-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinig te bloggen

  Nu ik de site heb veranderd en er een "gezamelijk" dagboekje gekomen is wat door mezelf verteld wordt, heb ik besloten om niet meer echt te bloggen. Ik laat het allemaal nog wel staan en zal wel af en toe wat aanpassingen doen, maar ga de website hier meer voor gebruiken. Ik dank jullie voor het trouwe lezen en jullie kunnen alles verder volgen op www.finneke.be

  21-12-2007 om 09:47 geschreven door Kirsten  


  17-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk!

  Na enkele avonden "werken" heb ik onze site terug vernieuwd en staat hij terug op het net. Dus jullie kunnen daar weer terecht voor foto's, dagboekjes ed... Deze nacht om één uur heb ik hem voltooid en na wat aanpassingen deze morgen is hij (normaal) dus in orde. Indien jullie opmerkingen ed hebben, mogen jullie het mij altijd laten weten.

  17-12-2007 om 17:13 geschreven door Kirsten  


  13-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud
  Vandaag had ik echt een wintergevoel toen we wakker werden. Ook toen ik besloot om Finn te voet naar school te brengen, merkte ik dat het serieus kouder aan het worden is. De kindjes waren goed ingepakt (sjaal, muts, handschoenen) in de bolderkar en ik hield mij lekker warm door het stappen. Zolang het niet regent, ben ik al ruim tevreden en ik vind die koude wel wat hebben, hoewel het ook niet te lang moet duren. Waar ik wel wat minder van hou is het verkeer in de koude maanden, ben nogal bang achter het stuur als het gevroren of gesneeuwd heeft, maar met mijn huidige job, moet ik mij niet in het verkeer begeven, wat op zich al een groot voordeel is.
  Deze middag blijft Finnemie eten en namiddag heb ik een bezoekje aan Sigrid, mama van mijn opvangkindjes Rune en Gitte, gepland. Al enkele keren hebben we afgesproken, maar telkens was er wel iemand ziek (tja de periode van het jaar he), daarna ga ik Finn rechtstreeks op school halen (zij wonen nog wat dichter bij de school dan wij).
  Tot gauw

  13-12-2007 om 12:12 geschreven door Kirsten  


  12-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproepje
  We hebben, zoals jullie wellicht al gelezen hebben, een nieuwe pc, maar ben hierdoor mijn adresboek van mijn emailadressen kwijt. Dus bij deze een oproepje om zelf eerst een mailtje te sturen: kirsten.reemers@telenet.be

  12-12-2007 om 09:56 geschreven door Kirsten  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog wat Sinterklaas gevierd.

  Maandag kregen we van mijn schoonzus Silvy, de meter van Tijl, een telefoontje met de mededeling dat onze welbekende heilige man langs was geweest. Vandaag hadden we een gaatje in onze agenda en zodra Silvy thuis zou zijn van het werk, gingen we langs. Wij hadden ook nog een laat verjaardagscadeautje mee voor mijn schoonvader (hij zat een maand in Thailand terwijl wij ook nog een weekje weg waren, vandaar dat het cadeautje 5 na datum arriveerde). De Sint was zowel op Silvy's vraag geweest voor onze Tijl (werkkoffertje en leuk gezelschapsspel en wat snoepgoed), als op bomma en bompa's verzoek want hier stond er ook wat voor Finn en Tijl (Finn werd eigenares van een Steffipop met paard en een prinsessenbadkamersetje en een Plopbestekje. Voor Tijl dezelfde grote camion met verschillende auto's als bij tante K en nonkel Johnny en ook een Plopbestekje en natuurlijk wat lekkers...). De kindjes speelden leuk met hun speelgoed en neefje Dennis en nichtje Eline en rond 20u30 gingen we richting Alken, waar we ons nog mochten haasten, wou Jimmy op tijd op werk zijn...
  Foto's volgen nog!

  12-12-2007 om 00:00 geschreven door Kirsten  


  10-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inpakken en wegwezen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer voorbij! De hele ochtend houden we ons vooral bezig met het inpakken van onze spullen. Wat een mens allemaal meesleurt ... Het is juist 10u25 als Jimmy de sleutels aan de receptie afgeeft (en dit terwijl we al rond 6u wakker waren!) en onze rit kan beginnen. Het was een leuke vakantie, de kindjes hebben zich geamuseerd, wij ook, Sinterklaas heeft ons een bezoekje gebracht, ze waren braaf (op Tijl zijn driftmomenten na!),... kortom voor herhaling vatbaar. Nog eens bedankt aan mijn ouders om het weekendje te sponsoren en volgend jaar zijn we weer van de partij, maar dan met eentje meer!

  Deze morgen heb ik Beebie trouwens voor het eerst echt voelen stampen, wat een zalig gevoel was!

  Na een rit van 1.5u kwamen we thuis aan; de kindejs waren heel braaf in de auto en in Lummen vielen ze in slaap. We lieten ze maar even liggen omdat het in de auto warmer was dan in huis, maar al snel waren ze wakker en klaar om de hele living overhoop te gooien. Normaal spelen ze ook in de opvang, maar deze is vandaag (en morgen waarschijnlijk ook) omgetoverd tot wasruimte; ik denk dat ik 17 machines was voor de boeg heb, dus weet wat te doen.

  We hebben ook noet met zijn allen onze kerstboom gezet, de kinderen waren superenthousiast en Finn vroeg zich vooral af of er nog pakjes onder moesten komen (ja hoor).

  Na een boterhammetje en een kort bezoekje van een vriendin met haar kindjes, was het bedtijd en het duurde niet lang alvorens ze in slaap waren!

  10-12-2007 om 21:55 geschreven door Kirsten  


  09-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik pas even
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik word 's nachts al wakker van de hoofdpijn en tegen de ochtend is het niet echt beter geworden (integendeel), dus om 6u neem ik een Dafalgan, drink een tasje koffie en duik terug mijn bedje in. Mijn mama is wakker en let op de kindjes, niet veel later staat ook Jimmy op, dus ik kan rustig even rusten. Rond 8u30 ben ik helemaal beter en kan ik er weer tegenaan. Er wordt besloten om voormiddag te gaan zwemmen (om de drukte van het zwembad wat voor te zijn), maar ik pas, er zijn nu voldoende mensen om op de kindjes te passen, dus ik kan ze gerust laten vertrekken. Ik trek niet veel later met mijn ouders naar het centrum waar we wat drinken en niet veel later komt de rest van de familie eraan. We drinken wat, gaan een kijkje nemen aan de schaatsbaan en vervolgens gaan we terug naar het huisje waar we lekkere soep eten. Namiddag gaan de mannen snookeren en wij blijven in het huisje. De kinderen amuseren zich met het entertainen met Cry (het hondje van mijn ouders), of Cry het even leuk vond, betwijfel ik, maar de kapoentjes waren in hun element. Tijl doet zich stoer voor en wil het beestje flink aaien, maar pas maar op als het zich wil bewegen want dan trekt hij maar een sip gezichtje en als Cry blaft is mijne Tijl helemaal in paniek. Finn is wat stoerder en wil zo dicht mogelijk bij Cry gaan zitten, ze verschuift zijn mandje, wil gaan wandelen en toch is ze constant voorzichtig. Ik besluit om toch even onze mannen op te zoeken en mijn zus vergezelt mij. De kindjes, die blijven liever bij Cry en oma, want ze gaan kappertje en ziekenhuisje spelen. Als we aan de snooker arriveren is het laatste spelletje al bezig en we wandelen nog wat rond alvorens naar de cottage terug te keren. Jimmy begint ondertussen aan de spaghetti en een uurtje later zijn we aan het eten. Finn heeft een nieuwe hobby ontdekt en was voor de 3e keer op een dag af. Het gaat allemaal wat langzamer, maar het is goed gedaan en ze heeft er fun in. Even later nemen we afscheid van mijn zus en haar vriend, want ze vertrekken al naar Belgie. Voor hun was het dus een blitsweekend, maar Johnny moet al vroeg (5u) gaan werken en Karen moet ook op tijd op school (politie) zijn. De kinderen zijn al vroeg moe, dus rond 18u45 gaan ze slapen. Jimmy en ik gaan nog even wat drinken onder ons tweetjes en tegen 20u30 zijn we ook weer in huis en niet veel later in bed.

  09-12-2007 om 00:00 geschreven door Kirsten  


  08-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Niet alleen in onze cottage waar we met 6 volwassenen, 2 kindjes en een hondje zitten, maar ook in het park zelf en onze dagindeling is ook druk!
  Voormiddag passeren we even langs de Baluba waar Karen en Johnny zich met de kindjes mogen uitleven in het klimtoestel. Karen vond het zelfs een zwaardere oefening dan het parcour bij de politie! Daarna wentelteefjes eten in het huisje en niet veel laten gaan we zwemmen. Mijn ouders passen deze keer en kiezen voor wat rustigers (een terrasje). Na het zwemmen nog iets drinken en om 17u gaan we eten. Mijn zus en ik hadden gereserveerd om onze ouders te trakteren voor het leuke weekendje. Het eten was lekker en gezellig en we eindigden de avond met het bedtimestory en de kinderdisco. Finn had zich hier heel de vakantie op verheugd en ze deed flink mee, maar tijdens het laatste liedje viel ze toch in slaap op oma's schoot. Onderweg naar het huisje werden we nog getrakteerd op een felle regenbui, maar de kindjes konden we droog houden (Finn al slapend ingepakt in de buggy en Tijl onder Jimmy zijn jas). Ik zelf was blijkbaar ook serieus moe, want ik denk dat ik voor Tijl in dromenland was.

  08-12-2007 om 00:00 geschreven door Kirsten  


  07-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze medevakantiegangers arriveren eindelijk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Oorspronkelijk en traditiegetrouw was dit een "weekendje" met de familie. Mijn ouders trakteren jaarlijks mijn zus en mij op een weekendje (vrijdag-maandag) bungalowpark en dit jaar boekten wij zelf een midweekje erbij, vandaar dat wij al een midweek in een huisje van 8 personen doorbrachten. Mijn papa was gisteren nog van wacht geweest en vandaag vertrokken ze na zijn thuiskomst en wat opfrissing naar Meerdal. Voormiddag gingen we naar de Baluba, om 12u aten we lekkere eitjes en om 12u30 arriveerden mijn ouders en hun hondje, Cry, dus. Na het installeren van hun spullen gingen we naar de Market Dome. Eerst gingen mijn mama en ik shoppen, mijn ouders hadden geen zwemgerief meegebracht, maar er was "toevallig" 50% op een groot deel badpakken, dus sleurde ik mijn mama maar mee naar de winkel. Voor mijn papa had ik een zwemshort van Jimmy mee, maar mijn mama zou niet echt staan met mijn zwangerschapsbadpakken... Nog even wat gedronken en vervolgens naar het zwembad. Oma en opa gingen oorspronkelijk alleen maar in de stoeltjes doorbrengen, maar al snel was opa met zijn kleinkinderen in het water aan het ravotten. Ook oma waagde zich even in het kruidenbad en ik denk dat dat al ondertussen 14 jaar geleden is dat ik haar nog heb weten zwemmen. NIet veel later gingen we terug naar het huisje en snel waren de kinderen al in slaap. Mijn zus, die arriveerde samen met haar vriend rond 1u 's nachts. Zij had nog proclamatie gehad van de politieschool en een etentje, vandaar hun late aankomst.

  07-12-2007 om 00:00 geschreven door Kirsten  


  06-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beestenboel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Voormiddag werd er weer gezwommen en de kinderen kunnen hier echt van genieten! Finn doet flink haar oefeningen van de zwemles en Tijl die waant zich een echte zwemmer en wil alles alleen doen... 's Middags aten we voor het eerst in de Market Dome en het waren frietjes die op het menu stonden. Daarna nog wat spelen in de Baluba en om 14u gingen we naar de schminckstand want mijn kapoentjes zouden graag omgetoverd worden tot clown en prinses. Nu veranderden ze snel van mening en werden ze een leeuw en een poesje. Natuurlijk hoorden hier attributen bij en het waren toevallig net dezelfde (gelukkig om ruzie te voorkomen). We gingen naar huis met een leeuw en een poesje en ze waren supertrots op hun nieuwe snoetje. 's Avonds wou Jimmy nog een duikje nemen en Finn mocht deze keer mee, terwijl ik Tijl in het (bubbel)bad stopte en niet veel later was mijn ventje doodop en al om 18u30 was hij in dromenland... dat zwemmen en spelen vergt toch wat van een kind (en van een mama).

  06-12-2007 om 00:00 geschreven door Kirsten  

  Archief per maand
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  willibrord
  www.bloggen.be/willibr
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  levend_geloof
  www.bloggen.be/levend_


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!