Inhoud blog
  • Proficiat!
  • Bulletstorm - Kill with Style (and a lot of cursing)
  • Kleine introductie + uitleg
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Jeremy Goes Gaming
    Reviews van games die ik heb gespeeld
    28-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/jgg

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    Bloggen.be-team

    28-02-2011 om 22:04 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulletstorm - Kill with Style (and a lot of cursing)
    Hey beste lezers en welkom bij de eerste officiƫle bespreking van Jeremy Goes Gaming.
    Deze bespreking zal over Bulletstorm gaan en is gespeeld op PC

    Introductie: Bulletstorm werd ontwikkeld door People Can Fly, de makers van het legendarische Painkiller, in opdracht van Epic Games en wordt uitegeven door EA. Het spel draait volledig om zogenaamde Skillshots, het zo stijlvol (en bloederig) mogelijk afmaken van tegenstanders waarmee je punten scoort om zo nieuwe wapens en krachten te unlocken.

    Verhaal: Het verhaal draait rond Grayson Hunt, een ex spec ops soldaat die na een aanvaring met het Confederacy-schip Ulysses crasht op de planeet Stygia. De enige overlevende is zijn kompaan Ishi. Ishi is een cyborg, omgebouwd na de verwoestende aanval van ditzelfde 
    Confederacy-schip. Het enigste dat Hunt en Ishi willen is levend van Stygia afgeraken....

    Gameplay: Zeer goed, om niet te zeggen fantastisch, het concept van de skillshots is zeer goed uitgewerkt en er zijn zoveel verschillenden, dat je waarschijnlijk meerdere play-troughs nodig hebt om ze allemaal te zien. Zo kan je tegenstanders spietsen op cactussen of scherpe metalen voorwerpen, headshots, zelfs tegenstanders in diepe afgronden trappen levert je punten op.

    In het begin van het spel verwerf je de Leash, een soort van plasmakoord dat je kan gebruiken om tegenstanders naar je toe te trekken. Deze Leash kan later in het spel ook verbeterd worden met de Thumper, waarmee je tegenstanders in de lucht kan trekken. Je kan ook mensen een trap geven als ze in melee range zijn en onderuit sliden.

    De wapens in dit spel hebben zeer speciale namen zoals de Boneduster (4-barreled shotgun), Head Hunter (sniper-geweer met gestuurde kogels), Screamer (pistool met de mogelijkheid om een flare af te vuren), enz.... De wapens werken goed buiten de Head Hunter, die soms de neiging heeft om gelockte targets plotseling terug te unlocken zodat je niet kan schieten als je inzoomt.

    Graphics: Bulletstorm ziet er over het algemeen prachtig uit met een aantal kleine minpuntjes, het spel gebruikt een ruim palet aan kleuren en in bepaalde levels zijn de vergezichten oogverblindend mooi, zeker op maximum detail, alleen kan het soms wat chaotisch en overweldigend worden als er ineens een hele bende tegenstanders op je komt afgestormd, wat meer dan eens gebeurd. Deze tegenstanders zijn wel mooi weergegeven, maar het viel me wel op dat als ze ver verwijderd zijn, hun bewegingen wat houterig zijn. Clipping problemen kwamen zeer af en toe voor, maar dat heeft elk spel wel.

    Geluid: Het geluid is over de hele lijn goed, maar niet magistraal met uitzondering van menu muziek, die zeer goed is. De wapens maken geloofwaardige geluiden, explosies klinken goed, de pijnkreten van de tegenstanders klinken geloofwaardig.

    Samenvatting : Fantastisch en intens spel met een sterk verhaal, sublieme gameplay, zeer goede graphics en goed geluid. Het concept van skillshots is een geniale toevoeging en na een paar levels is tegenstanders naar je toe trekken, wegtrappen en spietsen een tweede natuur. Enige minpunten zijn de chaos die zich voordoet en de zich niet vaak voordoende grafische bugs. Bulletstorm krijgt van mij een 8,5/10 als score.

    28-02-2011 om 00:00 geschreven door A-Jeremy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine introductie + uitleg

    Hey beste lezers en welkom op mijn eerste blog 


    Deze blog is bedoeld als introductie en uitleg over wat de  blog zal bevatten en wat de opbouw is.
    Ik ben Jeremy, een fervente gamer van het eerste uur en met deze blog probeer ik mijn passie voor games over te brengen aan het mainstream publiek. De eerste berichten zullen altijd zeer simpel zijn m.a.w geen foto's of filmpjes, naar mate het bloggen vordert kan dit eventueel wel, maar op het moment wil ik mij toespitsen op het bespreken van games en constructieve discussies voeren erover.

    De besprekingen zullen altijd in 3-5 stukken verdeeld zijn afhankelijk van het type spel, en op het einde ook een score tussen 0-10 opgeplakt krijgen. De essentiƫle stukken zoals gameplay, graphics, geluid zullen er altijd bij zitten. Afhankelijk van het type spel kunnen er ook stukken zoals herspeelbaarheid, sfeer (vooral bij horror games), enz. bijkomen.

    Suggesties zijn altijd welkom en als er een game is dat je echt wilt besproken zien, post de titel en ik zal het proberen te verkrijgen.

    Dank bij voorbaat voor u tijd

    28-02-2011 om 00:00 geschreven door A-Jeremy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Archief per week
  • 28/02-06/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs