DS
19-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Mooie opklaringen verwelkomen de 7042 toeschouwers in wereld van sport stadion. Sportwereld speelt in een 4-3-3-opstelling. De coach heeft ons de volgende opstelling meegegeven: Sanders - Chaineux, Denis, Plaza, Huyghe - Phlips, De Vylder, Paternotte - Vannoppen, Chardon, Lovens.

thehonourablesamura begint de wedstrijd met een 4-4-2-opstelling. De volgende spelers betreden het veld: Beyaert - Hegen, Braun, Veerkamp, Wuyts - Coquin, Grumann, Labarthe, Delporte - Caspar, Krol.

Sportwereld opteert ervoor om aan te vallen door het midden. thehonourablesamura-speler Harjan Krol belemmert het nemen van een snelle vrije trap voor de tegenstander. Hij krijgt hiervoor een gele kaart in de 5e minuut. Twan Chardon van Sportwereld krijgt een gele kaart na het wegtrappen van de bal toen er al gefloten was. Sportwereld komt met 1 - 0 op voorsprong in de 28e minuut, Twan Chardon pakt een hele degelijke dieptebal goed aan en trapt de bal met een halve volley net onder de lat tegen de netten. De scheidsrechter toont Sportwereld-speler Aníbal Plaza een gele kaart na een vreselijke sliding langs achter in de 29e minuut. Dit had misschien wel rood moeten zijn. 1 - 0 is de ruststand. Deze helft was voor Sportwereld, dat de bal 73 procent van de tijd in bezit had.

66e minuut. Een geweldige combinatie door het midden en een niet te missen kans voor Sportwereld. 2 - 0. De doelpuntenmaker is Corneel Phlips. Hij trekt zijn truitje over zijn hoofd en maakt wat exotische dansbewegingen aan de zijlijn, voor het vak van de thuissupporters. De thuisploeg krijgt een penalty. Koele kikker Aníbal Plaza legt aan... een streep in het dak van het doel. Hij vergroot zo de voorsprong van Sportwereld tot 3 - 0. Corneel Phlips staat aan de cornervlag met een verdediger in de rug. Met een schitterende actie kapt hij zich vrij en levert een mooie voorzet af naar Eliott Paternotte, die magnifiek binnenschiet. Zo staat het 4 - 0. De manier van spelen verandert, Sportwereld trekt zich terug en zo moet de tegenstander meer vooruit spelen. Ewald Delporte countert op de rechterflank voor thehonourablesamura, maar zijn schot op doel mist richting. Sportwereld had het meeste balbezit, namelijk 82 procent.

Dean Sanders speelde de pannen van het dak voor Sportwereld. Julien Lovens speelde daarentegen als een pannenkoek. Als een giraf naast een bende pinguïns, zo stak Flavien Coquin boven de rest van thehonourablesamura uit. Hugo Braun speelde daarentegen als een pannenkoek. De wedstrijd eindigt op 4 - 0.

19-06-2007 om 18:40 geschreven door jelto

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)