jASSper
FotoBlog als favoriet !

Vrije tijd voor en door kinderen met ASS
10-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk zijn we er!!!!
Dag lieve thuisblijvers,
Of misschien zijn jullie nog niet thuis? Misschien nemen jullie ook even de tijd voor een uitstapje of een rustpauze. Dan wensen wij jullie van harte een deugddoend genietmoment toe.
Hier is er flink gegeten geweest na een heel goed aankomstgebeuren. Iedereen is in een super goed humeur en ze hebben er enorm veel zin in! De zon is ook een fantastische bondgenoot, al zit ze nu al achter de berg. 
De kids zijn nog bezig met een kennismakingsspel in team 1 en team 2 is ook aan de avondactiviteit begonnen. We gaan ze nog een beetje vermoeien zodat het slapen wat makkelijker wordt.
Met de heimwee gaat het goed, verrassend goed zelfs. We zullen ze goed verzorgen!
Tot morgenochtend met het volgende relaas! En mag ik jullie nog bedanken voor de zeer vlotte ontvangstmomenten! 
Tot morgen!
Ann en jASSper

10-07-2022, 18:05 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen vanuit Bohan
Dag lieve jASSpers,
Velen van jullie zijn waarschijnlijk al bijna aan vertrek toe. Hier is de dag schitterend begonnen! De zon is weeral van de partij en alles staat klaar om jullie deze namiddag te ontvangen. Vergeet niet je favoriete zonnecrème of spray. We hebben er wel bij, maar geen drie soorten. Ook muggencreme is geen overbodige luxe. 
We hebben er ook bij, maar misschien niet jouw favoriet.
Verder voor een extra zwemhanddoek zorgen en je zwembroek of -pak zeker niet vergeten.
De zon zorgde wel voor een minder leuk extraatje: het kajakken zal niet kunnen doorgaan want er staat niet genoeg water in de Semois en varen wordt dan wandelen met de boot aan de hand.... Maar we zullen genoeg waterspel kunnen doen met de weersvoorspellingen die er zijn.
Breng je beste humeur mee, je mooiste lach en we maken er een TOPweek van!
Vele groetjes en tot straks!
Ann en jASSper

10-07-2022, 07:36 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
06-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wannes komt er ook nog bij!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog eens hallo,
Zopas kreeg ik ook de voorstelling van Wannes door! Zo leuk dat jullie dat zo moedig durven!
Bedankt aan alle jASSpers die zich al voorstelden! Dat is voor ons ook reuzefijn!
Groetjes,
Ann en jASSper

06-07-2022, 08:01 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voorlaatste moni en nog enkele moedige jASSpers!
Hallo,
Vandaag is het al woensdag en we zijn druk bezig met alle voorbereidingen! Nog 4 x slapen en dan is het zover voor jullie! Als het zonnetje ook zo zijn best blijft doen, gaan we weer een heerlijke tijd tegemoet. Maar vorig jaar hebben we bewezen dat we zelfs met veel kou en regen nog het zonnetje in huis hadden!
Vandaag ga ik alles klaar zetten voor de camionette, zodat jullie daar weer veel materiaal ter beschikking hebben om te spelen en te ontspannen. Er zijn ook visnetjes mee om lekker in de Semois te vissen. Zo proberen we voor elk wat wils mee te doen!
Staat jullie valiesje ook al bijna klaar?
Ik stel je graag nog onze Tanja voor, monitor sedert vorig jaar bij jASSper. Samen met Jouri is zij heel veel gaan betekenen voor jASSper. Jouri zorgt namelijk dat alles daar ter plaatse komt met de camionette en Tanja heeft altijd wel een specialleke klaar voor "haar" kids!
Daarbij krijgen jullie ook nog de voorstelling van Lena, Sieme en Jonas, nog drie moedige durvers die meegaan!
Kijk je even mee?
06-07-2022, 07:18 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
03-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even ook onze Sara voorstellen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo jASSpers,
Hier ben ik nog eens om nog een moni voor te stellen. Sara is onze nieuwste moni en ik heb haar zelf nog maar pas goed mogen leren kennen. Ze is een heel lieve en leuke jonge vrouw met een groot hart voor kinderen. Ze ging vaak mee met de Chiro, maar is reuzebenieuwd naar ons jASSperkamp. Sara en Lynn kennen elkaar al even, maar wij mogen haar nu ook tot onze grote jASSperfamilie rekenen en daar zijn we trots op!
Hier is ze (zo zie je meteen dat ze ook gevoel voor humor heeft):

03-07-2022, 10:23 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat gaan we eten op kamp???
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpers,
De vakantie is officieel gestart. Het is zondag en eigenlijk hebben we nog allemaal een beetje het weekendgevoel, denk ik. Het zal pas maandagmorgen echt binnen komen als we niet meer opnieuw hoeven te starten. Ik hoop dat jullie allemaal op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen van jullie klasgenootjes en voor degene die van school moeten wisselen, wens ik hen nu al veel succes. 
Maar dat is nog allemaal heel ver! Nu eerst maar eens aan het kamp denken!
Wat gaan we daar eten die week? Virginie, de gastvrouw van de Knapzak, verzorgt ons altijd heel goed. We krijgen een uitgebreid ontbijt, een lekker warm middagmaal en 's avonds nog een broodmaaltijd. Om 4 uur stoppen we ook nog even voor een drankje en een koekje. Tussendoor is er altijd water beschikbaar voor de dorstige mensen.
Als je bepaalde dingen echt niet lust of niet mag eten, kan je in uitzonderlijke gevallen iets van thuis meebrengen, zoals bvb een eigen pot suikervrije pasta of confituur, maar we verplichten de jASSpers nooit om van alles wat te eten en zoals je ziet is er veel variatie. We zorgen er wel voor dat je dagelijks voldoende vitamientjes binnen hebt om heerlijk te kunnen spelen.
Weet je dat de monitoren vandaag en een week al in Bohan toekomen om alles klaar te zetten voor jullie? We zorgen ervoor dat zondag jullie bedjes al netjes opgemaakt zijn. Dus beddengoed hoef je niet mee te brengen, tenzij je bvb je eigen hoofdkussen wilt gebruiken, dat mag zeker wel! En voor je eigen knuffel moet je ook zelf zorgen! De onze ligt ook al klaar!
Nog een week en een dag, lieve jASSpers en dan starten wij!
Vele groetjes
Ann en jASSper

03-07-2022, 10:17 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele jASSpers zijn zo moedig om ook zichzelf voor te stellen!
Nog eens hallo,
Van enkele jASSpers kregen wij ook een persoonlijke voorstelling en we zijn daar heel erg blij mee! Denk je nu "dat doe ik ook nog!", stuur dan vlug een Word-documentje naar info@jassper.org en dan kom je er ook nog op.
Hier zijn de moedige Zoë, Joppe, Lucas en Tiemen:

03-07-2022, 00:00 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
28-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele monitoren
Dag allemaal,
Met een lekker zonnetje dat door het venster komt, laat ik jullie graag nog kennismaken met nog meer monitoren: Hilde en Marie.
Hilde is aan haar jubileumjaar toe: 10e jASSperkamp met Covid meegerekend. Dat betekent dat ze maar 1 kamp niet gedaan heeft! Ze vraagt in het begin van elk jaar direct verlof aan bij haar baas om te kunnen meegaan, hoewel ze maar vier weken per jaar heeft. Als dat geen supermoni is!!!! Wie al lang mee gaat, weet dat Hilde mijn nichtje is en dat ze een zorgmama is die altijd klaar staat voor iedereen! 
Marie is dan weer nieuw, ook voor ons! Ze hoorde dat wij nog monitoren zochten en hoewel ze maar tot de woensdag mee komt, waren wij superblij met haar erbij! Ze is een goedlachse en behulpzame jonge vrouw van wie wij hopen dat ze nog vele jaren met ons mee wil gaan!
Geniet je mee met hun voorstellingen?
Groetjes
Ann
28-06-2022, 12:37 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste volle dag school voor velen!
Dag lieve jASSpers en familie,
Hoe gaat het met jullie? Alles naar wens gegaan? Nog enkele dagen school en dan is het echt vakantie! Grote vakantie! Veel spelen, genieten, weggaan, slapen, computeren, knutselen, niksen of wat je ook maar graag doet.
Wij gaan de eerste week heel veel verzamelen: spelletjes, activiteiten, strips, visnetjes, schietlappen, en nog zo veel meer. Dit is allemaal voor het jASSperkamp. We gaan er een prachtkamp van maken!
Ik stel jullie vandaag graag Klaas Jan en Rani voor. 
Klaas Jan is mijn partner en mijn beste vriend. Hij is er altijd voor mij en we hebben het heel goed samen. Binnenkort verhuizen we samen naar ons nieuwe huis in Moen. Daar hopen we nog velen onder jullie terug te zien! We gaan er samen iets fijns opbouwen. Wisten jullie dat een oud-jASSper onze tuin gaat aanleggen? Wij vinden dat heerlijk.
Rani is dan weer onze top-verpleegster, onze knappe en warme verzorgster en onze energieke en megafitte en sterke monitor. Ze gaat geen probleem uit de weg en speelt dolgraag met onze jASSpers mee. Ze is een echte durver en zelfs het koude Semoiswater schrikt haar niet af!
Tot het volgende nieuwsbericht!
Groetjes
jASSper
28-06-2022, 12:28 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoals beloofd nog wat kennismakingen!
Dag lieve jASSpers,
Bij de meesten is de toetsenperiode zo goed als afgelopen en de vakantie komt bijna in zicht! We komen elke dag dichter bij het kamp, dat nu geen twintig dagen meer weg is! Op enkele scholen zijn er nog schoolreisjes, gisteren was het in één van mijn scholen sportdag en het zware werk is er niet meer bij.
Straks komen de emmers en sponsen weer boven en worden de banken leeg gemaakt. 
Onder onze monitoren zitten er nog mensen die in het onderwijs zitten. We hebben er die zelf net afgestudeerd zijn en zelfs nog een andere studie willen bijdoen, zoals onze Rhüne, maar we hebben ook iemand die in een schoolinternaat werkt sinds jaren en dat is onze Annick.
Voor de jASSpers die niet nieuw zijn, is Annick ook al goed gekend: ze is een heel lieve en geduldige, steeds luisterbereide monitor. Ze lacht graag en veel maar ze kan evengoed heel ernstig zijn als het nodig is, maar bijna altijd in zachtheid. Ze is een heerlijke vriendin en ik kan het weten, wat ik mag haar al lange jaren mijn vriendin noemen! Haar hart is groot genoeg voor nog een hele hoop nieuwe jASSpers!
Rhüne is voor mij vanaf onze eerste ontmoeting dit voorjaar een doorzetter en ze weet wat ze wil! Ze heeft al een mooi diploma, maar toch wil ze nog wat verder. Ze heeft een pad in gedachten en dat doel zal ze halen. Onderweg wil ze heel veel ervaringen opdoen en het kamp paste precies in die plannen. Daar zijn wij heel blij mee en we heten Rhüne dan ook heel hartelijk welkom op haar eerste jASSperkamp als monitor.
Maak in hun voorstelling kennis met deze twee kampmonitoren!
Vele groetjes en tot heel gauw!
Ann en jASSper
22-06-2022, 20:32 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


E-mail jASSper!

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per week
 • 04/07-10/07 2022
 • 27/06-03/07 2022
 • 20/06-26/06 2022
 • 13/06-19/06 2022
 • 11/04-17/04 2022
 • 04/04-10/04 2022
 • 28/03-03/04 2022
 • 07/03-13/03 2022
 • 05/07-11/07 2021
 • 28/06-04/07 2021
 • 21/06-27/06 2021
 • 14/06-20/06 2021
 • 07/06-13/06 2021
 • 31/05-06/06 2021
 • 17/05-23/05 2021
 • 05/04-11/04 2021
 • 29/03-04/04 2021
 • 06/07-12/07 2020
 • 29/06-05/07 2020
 • 22/06-28/06 2020
 • 15/06-21/06 2020
 • 20/04-26/04 2020
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 27/10-02/11 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 03/12-09/12 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 27/02-04/03 2012


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!