Over mijzelf
Ik ben Willems Jurgen
Ik ben een man en woon in Grobbendonk (België) en mijn beroep is Kraanmachinist.
Ik ben geboren op 22/06/1978 en ben nu dus 46 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Japanse Koï.
Ben alleenstaand en een lieve vriendin zou welkom zijn om samen met mij mijn hobby te delen met name Koivisse


Inhoud blog
  • Biggest Koï
  • Filmje van YouTube eerste pik
  • Certificaat
  • Kweker Shinoda
  • Deze komt binnen!
    Foto
    De Koidokter
  • Maarten Lammens
  • Gekleurde Koï
  • KOHAKU KOI
  • Foto
    HI SHUSUI
  • Foto
    GINRIN-TANCHO-KOHAKU
  • Foto
    GINRIN-PLATINUM-OGON
  • Foto
    DOITSU-SHIRO-BEKKO
  • Foto
    DOITSU-KUJAKU en OGON
  • Foto
    ASAGI
  • Foto
    AKA-SANKE
  • Foto
    SHIRO-UTSURI
  • Foto
    TANCHO-KOHAKU
  • Foto
    YAMABUKI-OGON
  • Foto
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Agenda voor 2013

    Verjaardag Will 21 juni
    Verjaardag Ikke 22 juni
    Bouwverlof 2013 8 juli t/m 29 juli

    Japanse Koï
    Mijn selectie
    Liefst geen te grote afbeeldingen bij achterlaten van berichten a.u.b.
    30-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biggest Koï
    http://youtu.be/a3bfPpslOdA

    30-06-2013 om 14:39 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmje van YouTube eerste pik
       http://youtu.be/F7551zixaIo

    30-06-2013 om 14:28 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    10-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Certificaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is het certificaat welke bij onderstaande Koï hoort!
    Klik op de afbeeldingen en u komt op de website.

    10-11-2012 om 00:00 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kweker Shinoda
    Dit is de Japanse kweker waar ik regelmatig
    mijn Koï haal.
    Heeft ook reeds talrijke eerste prijzen in de
    wacht gesleept bij tentoonstellingen van Koï.



    Klik op de afbeeldingen en u komt in de website

    03-11-2012 om 00:00 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze komt binnen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze komt binnen in de loop van de maand november 2012.
    Het is een Doitsu Kohaku van de Japanse kweker Shinoda
    en word met certificaat geleverd.

     

    03-11-2012 om 00:00 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    27-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorne Koi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat is een plaats waar je zeker een bezoekje
    aan moet brengen.

    Klik even op de afbeelding en dan zit je meteen op hun websit!
    Voorne Koi geeft een uitstekende service en snelle levering.




    27-10-2012 om 00:00 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Incubator is handig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Arts&Ants: De Bacti Incubator
                                                            
    Als u bacteriën aanschaft voor uw vijver, zijn deze voordat ze verpakt werden, in een ruststadium gebracht. Hierdoor wordt de houdbaarheid van de bacteriën verlengd.

    Wanneer u de bacteriën in de vijver doet, duurt het gemiddeld 16 uur voordat de bacteriën uit dit ruststadium komen, gaan eten en zich voortplanten.

    Door de Bacti incubator te gebruiken versnelt u dit proces. Wanneer u de speciaal geselecteerde en gevriesdroogde bacteriën tesamen met de juiste voeding in de Bacti-incubator plaatst, geeft u de bacteriën een voorsprong t.o.v. "normale" bacteriën.

    In de stoof komen de bacteriën uit het ruststadium, voeden zich en planten zich voort.
    De Arts&Ants gevriesdroogde bacteriën bevorderen:

    • Helder vijverwater
    • Een goed werkend filter
    • Vermindering van zweefvuil
    • Verbetering van huidkwaliteit van de vissen
    • Betere groei van de vissen
    • Gezonde vissen
    Arts&Ants Oosteinderweg 213 1432 AS Aalsmeer
    Winkel:+31 297321693 Kantoor:+31 0297323006 Mobiel:++31 610894973 info@arts-ants.nl


    27-10-2012 om 00:00 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weetjes voeding

    Koi worden ook wel de ‘varkens van de vijver’ genoemd. Dit getuigt niet van al te veel respect, maar het bevat wel een kern van waarheid. Wat u uw Koi ook zult geven, opeten zullen ze het meestal wel. Alleen niet alles wat hen wordt gegeven, is even goed voor hun gestel. Variatie in het dieet is een vereiste, kwaliteitsvoeding is essentieel. Over dit onderwerp alleen al kan je een gans boek over schrijven. Goed Koivoer dient te bestaan uit de juiste ingrediënten en behoort een geschikte verhouding aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen te bevatten. Ook zult u rekening moeten houden met het feit dat een Koi koudbloedig is en dat de vertering daarom afhankelijk is van de seizoenen. Hoe warmer het is, des te meer men mag voeren. Beneden de 6 °C voert men niet meer, het is simpelweg te koud. ’s Zomers geeft men standaard voer, kleurvoer of groeivoer. Tijdens de winter heeft de Koi graag ‘wheatgerm’ voeding. Dit doet men het liefst in zo klein mogelijke porties verdeeld over de dag en vooral niet in één keer. Dagelijks voert men doorgaans 1 à 2% van het lichaamsgewicht. Het liefst drijvende voer moet dan in principe binnen 2 minuten zijn verzwolgen.

    26-10-2012 om 00:00 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Voeding
    23-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderverdeling collectie

    Hier zie je mijn eigen jumbo's Eén voor één, de voorlaatste moet natuurlijk zijn de nummer 8.

















    23-10-2012 om 00:00 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn verzameling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit zijn mijn op dit moment resterende Jumbo's rechtstreeks van de Japanse kweker TORAZO. Deze zijn allemaal ongeveer 43cm groot. Wanneer u op de afbeelding klikt zie je deze in groter formaat.

    23-10-2012 om 00:00 geschreven door Jurgen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.




    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek




    Categorieën

    Vissen uit eigen collectie

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


    Inhoud blog
  • Biggest Koï
  • Filmje van YouTube eerste pik
  • Certificaat
  • Kweker Shinoda
  • Deze komt binnen!

    Hoofdpunten blog JennyenWill
  • Veranda terras
  • Tuinterras in juli 2022
  • 1STE BBQ MET ROCK
  • Nieuwste lid van onze familie
  • Hoe krijg je het hele jaar door een groene tuin?

    Mijn gegevens



    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    movie
    www.bloggen.be/movie
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    fictiereeksen
    www.bloggen.be/fictier
    Een bezoekje waard
  • Seniorennet



  • Babykusjes


    Weekend, Alle dagen v/d week
    {TITEL_VRIJE_ZONE}


    Categorieën

    Foto

    Blog als favoriet !

    Hoofdpunten blog JennyenWill_2
  • Aruba op de Nederlandse Antillen
  • Herinneringen aan Bea
  • Een woordje over hoe ze was.... Madeleine
  • Onze lieve buurvrouw is heengegaan
  • Doodsbericht Bea

    Mailinglijst

    jurgen_2@msn.com



    Gastenboek
  • goede middag
  • nieuwe zending
  • Nog een prettige avond
  • Veel succes met je nieuwe blog!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs