Ontvang een gratis oplossing voor uw apparaten
Computer herstel
26-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. HOE INSTAGRAM MOBILE VIEW OP PC TE GEBRUIKEN
​Instagram-gebruikers willen de app zowel op hun computer als op hun mobiele telefoon gebruiken. Instagram gebruiken op een computer is eenvoudig en er zijn verschillende opties. Deze procedure kan worden uitgevoerd op elke manier die de gebruiker wenst. Instagram is een mobiele app waarmee gebruikers foto's en video's kunnen delen. Mensen kunnen berichten delen en volgen die met dit verzoek zijn gepubliceerd. Instagram kan worden gekoppeld aan internetbrowsers op desktops, waarbij elke dag nieuwe functies worden toegevoegd. Vanaf hier kunt u Instagram echter niet volledig gebruiken. Hier kunt u kleine reparaties en onderhoud uitvoeren. Op een computer kun je de mobiele weergave van Instagram als volgt gebruiken.

Instagram gebruiken vanaf een computer
Om je Instagram-account vanaf een computer te beheren, hoef je geen apps of add-ons te downloaden. Je kunt Instagram gebruiken als Instagram-app op je telefoon door in te loggen op het Instagram-webadres in je Google Chrome-browser. Transacties zijn eenvoudig en duidelijk. Zelfs onervaren computergebruikers kunnen de taak eenvoudig voltooien. Om Instagram te gebruiken, gebruiken we de Chrome-ontwikkelaarstool. De ontwikkelaarstools kunnen worden geïnstalleerd met behulp van de F12-snelkoppeling.

De benodigde tijd: 20 minuten.
Volg de onderstaande stappen als u de mobiele weergave van Instagram op pc wilt gebruiken.
1. Log in
We loggen in op ons Instagram-account door in te loggen op www.instagram.com vanuit onze Chrome-browser.
2. Chrome-ontwikkelaarstools openen
Nadat u zich hebt aangemeld bij ons account, opent u Chrome Developer Tools door op de sneltoets F12 te drukken.
3. Klik op de juiste iconen
We klikken op het telefoon- en tabletpictogram in de rechterbovenhoek van het openingsscherm; als u het pictogram niet ziet, kunt u op de sneltoets Ctrl + Shift + M drukken.
4. Vernieuwen
Ververs het scherm nadat u op het pictogram hebt geklikt. (F5)

Je merkt misschien dat de Instagram-paginaweergave lijkt op die van een mobiele applicatie nadat je het scherm hebt vernieuwd. Je kunt Instagram op dezelfde manier gebruiken als een app op je telefoon, met dezelfde menu's. U kunt ook aanpassingen maken vanuit het bovenste menu van de pagina of de pagina bekijken op basis van het telefoon- of productmodel.

Instagram gebruiken via emulators
Na het toegenomen gebruik van mobiele apparaten zijn verschillende technologiebedrijven begonnen met computergebaseerde gesprekken. Emulators zijn programma's die naar aanleiding van dit onderzoek zijn ontstaan. Met emulators kan een computerscherm in een telefoon veranderen en smartphones in computers. Gebruikers moeten eerst de emulator downloaden en installeren op hun computers om deze aanpak te kunnen gebruiken. Drie tot vier van deze op de markt beschikbare oplossingen zijn redelijk veilig en leveren uitstekende resultaten op. Gebruikers kunnen kiezen uit deze opties. Als gevolg hiervan zal het een stuk handiger zijn om Instagram op een computer te gebruiken. De onderstaande procedures moeten worden uitgevoerd nadat het programma op de pc's is opgestart. Dit zijn de te nemen acties:
 • De Google Play Store-app moet eerst worden geopend en ingelogd nadat de emulator is ingeschakeld.
 • Net als bij telefoons moet het Instagram-systeem eerst worden geopend en geïnstalleerd.
 • Klik vervolgens aan de rechterkant van de pagina op de Instagram-knop om in te loggen.
 • Accountinformatie moet hier worden opgegeven, net als op telefoons.
Instagram kan worden gebruikt nadat de vorige stappen zijn voltooid. Gebruikers kunnen op deze manier hetzelfde programma rechtstreeks op hun telefoon gebruiken. Hierdoor zal zoveel mogelijk aan de verwachtingen worden voldaan. Om veiligheidsredenen mogen deze acties echter alleen op uw pc worden uitgevoerd.

Instagram gebruiken op Windows 10
Er is een verscheidenheid aan software die computers laat werken, maar Windows wordt door de overgrote meerderheid van computers wereldwijd gebruikt. Door van tijd tot tijd nieuwe producten aan te bieden, probeert Windows daarentegen individuen in staat te stellen productiever te zijn. De laatste van deze producten is Windows 10. Deze app heeft veel bereikt en het pad om te concurreren met mobiele apparaten is duidelijk. Het gebruik van een aantal van de programma's die beschikbaar zijn op mobiele apparaten en pc's is een van de vorderingen die in dit verband zijn bereikt. De Instagram-app is er een van. Op Windows 10 raden we aan om de Chrome-browser te gebruiken om Instagram te gebruiken. Chrome is de beste browser om de meest gepersonaliseerde resultaten te krijgen.

Kort Instagram gebruiken op de computer
In dit artikel hebben we besproken hoe je de mobiele weergave van Instagram op een computer kunt gebruiken. U kunt uw computer gebruiken om toegang te krijgen tot Instagram op dezelfde manier als op uw telefoon. U kunt foto's en verhalen naar anderen sturen en ze op uw telefoon gebruiken. Volg gewoon de bovengenoemde instructies. We zijn van mening dat het leren vegen op Instagram op een pc heel nuttig voor u als pc-gebruiker zal zijn. Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van Instagram, kun je in ieder geval terecht bij Instagram Bellen.

26-10-2021 om 06:18 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Instagram Bellen
>> Reageer (0)
23-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Google Play-wachtwoord opnieuw in te stellen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Reset het Google Play-wachtwoord met de eenvoudigst mogelijke stappen

U hoeft zich geen zorgen te maken als u het wachtwoord van uw Google Play-account bent vergeten; het komt vrijwel elke Google-accountgebruiker voor. In dit bericht ontdekt u hoe u uw Google Play-wachtwoord snel en eenvoudig kunt wijzigen. Zorg ervoor dat u alle instructies zo goed mogelijk opvolgt.

De eerste stap is om naar de officiële accountherstelpagina van Google te gaan
 1. Bij het bereiken van deze Google Play-pagina voor wachtwoordherstel, moeten de gebruikers op het keuzerondje tikken naast de optie met de naam IK WEET MIJN WACHTWOORD NIET.
 2. Daarna moeten de gebruikers het e-mailadres van hun Google Play-account in het lege tekstvak invoeren.
 3. In de volgende stap moeten de gebruikers op de knop Doorgaan klikken.
 4. Ze moeten nu het laatste wachtwoord invoeren dat ze voor hun Google Play-account hebben onthouden op de volgende accountondersteuningspagina.
 5. Vervolgens moeten ze nogmaals op de blauwgekleurde knop Doorgaan klikken om naar de volgende pagina te gaan, waar ze twee alternatieven krijgen om hun wachtwoord opnieuw in te stellen.
 6. De eerste keuze is gekoppeld aan het mobiele nummer van het Google Play-account en de tweede optie is gerelateerd aan het herstel-e-mailadres, het alternatieve e-mailadres van de gebruiker.
 7. Ze moeten dus een van die twee mogelijkheden kiezen, en in de volgende fase krijgen ze instructies over hoe ze verder moeten gaan op basis van de optie die ze kiezen.
 8. De gebruikers worden in de laatste fase van deze methode naar de pagina Google Play-wachtwoord opnieuw instellen gestuurd, waar ze alleen een nieuw wachtwoord voor hun Google Play-account hoeven te genereren en de bewerking wordt voltooid nadat op de knop Wachtwoord wijzigen is geklikt.
Communicatie met het team voor het opnieuw instellen van wachtwoorden van Google Play
U heeft het proces voor het bijwerken van uw Google Play-wachtwoord voltooid door de hierboven beschreven kritieke richtlijnen te volgen. Als u echter technische assistentie wilt om uw Google Play-wachtwoord opnieuw in te stellen, neemt u contact op met het ondersteuningspersoneel voor het opnieuw instellen van het Google Play-wachtwoord via Google Bellen. Dus als u echt uitzonderlijke hulp wilt krijgen voor het opnieuw instellen van uw Google Play-wachtwoord via de juiste techniek, neem dan nu direct contact op met het Google Play-wachtwoordherstelpersoneel.

Bijlagen:
Reset Google Play Password.png (4.2 KB)   

23-10-2021 om 06:21 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Google Bellen
>> Reageer (0)
21-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe de LinkedIn-URL te wijzigen (2021)
Klik op de afbeelding om de link te volgen
LinkedIn is een platform voor professioneel netwerken. Het is een uniek stuk. U kunt de app gebruiken om werk te zoeken. Wanneer u wijzigt wat er op uw openbare profiel wordt weergegeven, kunt u de URL van uw openbare LinkedIn-profiel aanpassen en bijwerken.

Het zal een positieve invloed hebben op uw zoektocht naar werk. Visitekaartjes, e-mailhandtekeningen, cv's en websites kunnen allemaal de URL van uw LinkedIn-profielpagina bevatten. Daarom is het een wijs besluit. Gebruikers krijgen gepersonaliseerde openbare profiel-URL's op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Een lid kan op elk moment slechts één aangepaste openbare profiel-URL hebben.

De stappen om de openbare profiel-URL te bewerken:
 • Klik op het pictogram Ik boven aan uw LinkedIn-startpagina.
 • Klik vervolgens op Profiel bekijken.
 • Selecteer Uw openbare profiel en URL aan de rechterkant bewerken.
 • Klik in het gedeelte Uw gepersonaliseerde URL bewerken aan de rechterkant op het pictogram Bewerken naast uw openbare profiel-URL.
 • www.linkedin.com/in/uw naam moet een soortgelijk adres zijn.
 • Typ het laatste deel van uw nieuwe gepersonaliseerde URL in het tekstvak.
 • Klik op Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.
Hoe u uw LinkedIn-URL voor bedrijf kunt wijzigen 
Als de naam van uw bedrijf enigszins verandert (bijvoorbeeld als u een koppelteken verwijdert of "LLC" toevoegt), moet u mogelijk uw LinkedIn-pagina-URL (webadres) bijwerken.
Als je een gekoppelde paginabeheerder bent, kun je dit doen in het beheercentrum van je pagina.
 • De URL van uw pagina in het beheercentrum bewerken:
 • Meld u aan bij uw paginabeheercentrum.
 • Klik op het vervolgkeuzemenu Beheerderstools. Selecteer de openbare URL.
 • Als u de optie Openbare URL niet ziet in de vervolgkeuzelijst, neem dan contact met ons op.
 • Voer de gewenste URL-wijzigingen in en klik op Wijzigingen opslaan.
 • U ziet een bericht in de linkerbenedenhoek dat de bewerking is geslaagd.
Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het bewerken van de URL van je pagina:
 • Wijzigingen in de URL van een pagina worden beoordeeld op geschiktheid.
 • De oude URL wordt doorgestuurd naar de nieuwe.
 • Alle LinkedIn-pagina's hebben een tweede, permanente URL met hun ID-nummer.
 • Wanneer je naar het beheerdersgedeelte van je pagina gaat, geeft het ID-veld het ID-nummer weer in plaats van de gepersonaliseerde URL. Het ID-nummer van paginaleden is verborgen.
 • De secundaire URL van de pagina, die het ID-nummer bevat, kan ook worden gebruikt om verkeer naar de pagina te leiden.
 • Zoekmachines kunnen er enkele weken over doen om verkeer om te leiden naar de nieuwe pagina-URL.
 • Houd er rekening mee dat de oude URL 365 dagen nadat de URL is gewijzigd, door andere pagina's kan worden gebruikt.
 • De pagina-URL kan niet meerdere keren binnen 30 dagen worden gewijzigd.
 • De URL en naam van de pagina moeten overeenkomen. De voorgestelde URL-wijziging mag niet misleidend of dubbelzinnig zijn.
Wat u moet weten: de details
Wanneer het tijd is om de LinkedIn-URL te wijzigen, zorg er dan voor dat u deze onthoudt:
 • De lengte van uw unieke URL kan variëren van 5 tot 30 tekens, inclusief lange letters en cijfers. Gebruik geen spaties, symbolen of speciale tekens in uw tekst.
 • We raden aan om uw naam en de naam van uw professionele merk in uw URL op te nemen, omdat deze met andere mensen wordt gedeeld. Dit maakt het mogelijk voor mensen om uw LinkedIn-profiel te vinden. Sommige sollicitaties kunnen bovendien om uw LinkedIn-profiel-URL vragen.
 • In het veranderbare gedeelte van de URL is er geen scheiding van hoofdletters. Dat wil zeggen, alle termen Linkedin, LinkedIn en LinkedIn-uitdrukkingen verwijzen naar hetzelfde profiel.
 • Als de URL die u zoekt niet bestaat, probeer dan een andere. We kunnen geen aangepaste URL's geven als reactie op verzoeken van leden.
 • In zes maanden kunt u uw URL vijf keer wijzigen. Na de vijfde keer dat u uw URL wijzigt, moet u nog eens zes maanden wachten voordat u deze opnieuw wijzigt. Het is moeilijk voor mensen om u te ontdekken als u uw URL meerdere keren wijzigt.
 • Als leden een URL gebruiken en deze vervolgens wijzigen, is de oorspronkelijke URL zes maanden niet beschikbaar voor iemand anders dan de oorspronkelijke eigenaar.
 • Mogelijk ziet u Geen profiel gevonden als u al een URL hebt aangevraagd en naar een URL bent gegaan.
 • De profielen van andere talen gebruiken dezelfde URL, maar LinkedIn voegt aan het einde een taalveld toe.
 • Profielen in andere talen hebben dezelfde URL, maar LinkedIn voegt een taalveld toe aan het einde van het adres. 'fr' wordt bijvoorbeeld toegevoegd aan de Franse profiel-URL van een lid.
 • Wanneer een account wordt gesloten, is de gepersonaliseerde openbare profiel-URL van het account 20 dagen na de sluitingsdatum beschikbaar.
Ik hoop dat ik een nuttige oplossing voor uw probleem heb gekregen en dat u uw probleem naar behoren hebt opgelost. Maar in ieder geval, als u geen oplossing krijgt en nog steeds met hetzelfde wordt geconfronteerd, moet u contact opnemen met een technicus van LinkedIn Bellen.

21-10-2021 om 07:39 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:LinkedIn Bellen
>> Reageer (0)
19-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe LinkedIn-account te verwijderen (2021)
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Navigeer naar Privacy-instellingen en kies "Hoe anderen u ontdekken en contact met u opnemen" om uw Facebook-profiel te verbergen voor openbare zoekopdrachten. Maak het dan onmogelijk dat iemand je kan opzoeken met je e-mailadres of telefoonnummer.

U kunt er ook voor kiezen om uw account te deactiveren. Laat je je account langer dan een week uitgeschakeld? Laat het ons weten in de comments hieronder.
Als het gaat om sociale netwerken en privacy-instellingen, is Linkedin een van de beste. Ondanks het feit dat ze solide regels en gebruikersbeperkingen hebben, weten ze nog steeds veel over je. U kunt uw account deactiveren als u besluit dat u niet wilt dat Linkedin uw gegevens verzamelt.
U kunt op elk moment contact opnemen met de klantenondersteuning van Linkedin om uw gegevens te laten verwijderen. Zij zullen binnen 30 dagen op uw verzoek reageren. Het is echter vermeldenswaard dat het zelfs kan verschijnen als u vraagt ​​om het wissen van informatie die u met anderen deelt of die andere gebruikers hebben gekopieerd.

Om uw LinkedIn-account te sluiten vanaf de pagina Instellingen en privacy:
 • Log in op uw LinkedIn-account.
 • Klik op het Ik-pictogram boven aan uw LinkedIn-startpagina.
 • Kies Instellingen en privacy in de vervolgkeuzelijst.
 • Klik onder het gedeelte Accountbeheer van het tabblad Account op Wijzigen naast het sluiten van uw LinkedIn-account
 • Controleer de reden voor het sluiten van uw account en klik op Volgende.
 • Voer het wachtwoord voor uw account in en klik op Account sluiten en uw profiel wordt binnen 24 uur verwijderd.
U kunt uw account direct sluiten vanaf de pagina Account sluiten. Houd rekening met het volgende voordat u dit doet:
 • Je hebt geen toegang tot de informatie die je aan je links of account hebt toegevoegd.
 • Je profiel is dan niet meer zichtbaar op LinkedIn.
 •  Zoekmachines zoals Yahoo!, Bing en Google kunnen uw persoonlijke gegevens tijdelijk blijven weergeven vanwege de verschillende methoden voor het verzamelen en bijwerken van zoekgegevens.
 • Meer informatie over hoe uw profiel wordt weergegeven in de resultaten van zoekmachines.
 • U verliest alle verwijzingen en goedkeuringen die u op uw LinkedIn-profiel hebt verzameld.
 • Voordat u uw account sluit, wilt u misschien een kopie van uw LinkedIn-gegevens downloaden.
 • Als u een Premium-lidmaatschap, een LinkedIn-groep of een Premium-accountlicentie hebt, moet u deze Basic-accounts oplossen voordat u ze sluit.
 • Als je meerdere accounts hebt gemaakt, leer dan hoe je het dubbele account kunt verwijderen of samenvoegen.
Voor iOS 
Om uw LinkedIn-account te sluiten:
 • Tik op je profielfoto.
 • Tik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van uw profiel.
 • Tik op het tabblad Account op Account sluiten.
 • Tik op Doorgaan om door te gaan met het sluiten van uw account.
 • Tik op de reden om je account te sluiten en tik vervolgens op Volgende.
 • Voer het wachtwoord voor uw account in en tik op OK.
Voor Android
Om uw LinkedIn-account te sluiten:
 • Tik op je profielfoto.
 • Tik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van uw profiel.
 • Tik op het tabblad Account op Account sluiten.
 • Tik op Doorgaan om door te gaan met het sluiten van uw account.
 • Tik op de reden om je account te sluiten en tik vervolgens op Volgende.
 • Voer uw accountwachtwoord in en tik op Gereed.
Hoe minder e-mails ontvangen op LinkedIn?
Wilt u uw account beschermen maar minder e-mails en meldingen ontvangen?
Om het aantal e-mails, meldingen, groepsoverzichts-e-mails en LinkedIn-aankondigingen die u ontvangt te verminderen, kunt u de frequentie van e-mailcommunicatie en -meldingen instellen op het tabblad Contact van uw pagina Instellingen en privacy. De pagina Instellingen in de mobiele applicatie bevindt zich in de rechterbovenhoek van uw profielpagina.

Kunt u uw account opnieuw activeren?
Als uw account minder dan 20 dagen is gesloten, kunt u deze opnieuw openen. Ze kunnen de volgende informatie echter niet herstellen, ook al opent u uw account opnieuw:
 • Goedkeuringen en aanbevelingen.
 • Genegeerde en in behandeling zijnde uitnodigingen.
 • Volgende (Thought Leaders, Bedrijven, enz.).
 • Groepslidmaatschappen.
Als u na het toepassen van alle stappen uw LinkedIn-account niet kunt verwijderen, dient u contact op te nemen met een LinkedIn-vertegenwoordiger via LinkedIn Bellen.

19-10-2021 om 07:54 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:LinkedIn Bellen
>> Reageer (0)
15-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook: er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van het bericht
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Facebook Messenger wordt door miljarden mensen over de hele wereld gebruikt. Om contact te houden met je Facebook-vrienden, kun je de app op je pc of mobiele apparaat gebruiken. Het kan echter voorkomen dat Messenger uw berichten af ​​en toe niet aflevert. Wanneer dit gebeurt, verschijnt er een driehoek met een uitroepteken op het scherm of verschijnt er een foutmelding. Als u soortgelijke problemen ondervindt, bekijkt u de onderstaande opties voor probleemoplossing.

Waarom worden mijn Facebook-berichten niet verzonden?
Controleer of dit een bekend probleem is
Controleer of de servers van Facebook niet beschikbaar zijn. Controleren of andere gebruikers hebben geklaagd over soortgelijke problemen is een methode om dit te doen. Als dit het geval is, wacht dan tot Facebook het probleem heeft opgelost voordat u het opnieuw probeert.

Controleer of je de regels van Facebook hebt overtreden
Wanneer u Messenger op het sociale netwerkplatform gebruikt, moet u zich houden aan een reeks strikte beperkingen. Enkele van de belangrijkste regels worden hier vermeld. Als je ze schendt, zal Facebook je Messenger-account onmiddellijk deactiveren.
Stuur niet meer dan 150 mensen tegelijk een bericht. Facebook kan Messenger tijdelijk uitschakelen op je account als je in korte tijd met te veel mensen communiceert. Je kunt nog steeds reacties achterlaten op berichten en berichten plaatsen op je eigen profielpagina terwijl de blokkering op zijn plaats is. Het is echter mogelijk dat u geen uitnodigingen voor vrienden kunt verzenden.

Tag niet te veel mensen. Facebook kan achterdochtig worden als je een groot aantal personen tagt, vooral degenen met wie je zelden contact hebt.

Plaats hetzelfde bericht niet meerdere keren opnieuw. Als u hetzelfde bericht herhaaldelijk in korte tijd in verschillende Facebook-groepen publiceert, kan het systeem de berichtenfunctie van uw account uitschakelen.

Facebook Messenger werkt niet op pc
Controleer of andere websites werken en start uw router opnieuw op. Kijk dan of het uw browser is die de schuld heeft. Wis eerst je cache en cookies. Schakel uw extensies uit en laad vervolgens het Facebook-tabblad opnieuw om te zien of u opnieuw berichten mag verzenden.

Werk uw browser bij en probeer het opnieuw als het probleem zich blijft voordoen. Als niets lijkt te werken, probeer dan uw browser te verwijderen en opnieuw te installeren, of over te schakelen naar een nieuwe. Chrome, Edge, Firefox en Safari zijn de beste browsers voor Facebook en de ingebouwde instant messaging-software.

De mobiele Facebook Messenger-app repareren
Als dit probleem van invloed is op de mobiele app, gebruikt u de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.
Schakel de vliegtuigmodus in. Wacht vervolgens een paar seconden, ga weer online en controleer of het probleem is verdwenen. Als u problemen met mobiele data ondervindt, schakelt u over naar een ander netwerk.
Wis de cache. Als de app-cache de boosdoener is, zou het probleem moeten worden opgelost door deze te wissen. Ga naar Instellingen, selecteer Apps, tik op Messenger en ga naar Opslag. Tik vervolgens op de knop Cache wissen. Doe hetzelfde voor Facebook.
Boodschapper bijwerken. Ga naar de Google Play Store-app en typ 'Messenger'. Om de meest recente Messenger-versie op uw smartphone te installeren, tikt u op de knop Bijwerken.
Installeer de app opnieuw. Verwijder Messenger en start uw apparaat opnieuw op als het probleem zich blijft voordoen. Installeer het programma vervolgens opnieuw om te zien of het probleem is opgelost.

Conclusie
Of je nu niet kunt communiceren met andere Messenger-gebruikers, controleer of je een van de communitynormen van Facebook hebt overtreden. Controleer daarna nogmaals uw netwerkverbinding. Wis uw browsercache, schakel uw add-ons uit en upgrade uw webbrowser als u een pc gebruikt. Wis de cache, update de app en installeer Messenger opnieuw als je de mobiele app gebruikt. Heeft deze tutorial u geholpen bij het oplossen van het probleem? Laat het ons weten op Facebook Bellen.

15-10-2021 om 07:44 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Facebook Bellen
>> Reageer (0)
13-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fix Instagram 'Nog niet gepost. Probeer het opnieuw' op Android
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het kan best vervelend zijn om geen foto's op Instagram te kunnen publiceren. Als je veel moeite hebt gestoken in het bewerken van die geweldige foto, hoop je op honderden likes.

We concentreren ons op een specifiek probleem dat zich voordoet wanneer je een bericht in deze handleiding niet kunt publiceren: 'Instagram nog niet gepost'. 'Probeer het opnieuw.'

Waarom zegt Instagram 'Nog niet gepost? Probeer het opnieuw,'?
De meest voorkomende reden waarom je Instagram-bericht niet wordt gepubliceerd, is een kort probleem met je telefoon. Het kan zijn dat de app niet goed werkt. Als alternatief blokkeert de cache op uw apparaat u om een ​​nieuw bericht te plaatsen.

Hoe los je 'Nog niet gepost? Probeer het opnieuw' op Instagram?
Controleer uw verbinding
Controleer of uw netwerkverbinding actief is. Om de internetverbinding te verbreken terwijl u mobiele data gebruikt, raakt u het pictogram Mobiele data aan. Druk er vervolgens nogmaals op om terug te keren naar internet.

Maak indien mogelijk verbinding met een draadloos netwerk of een mobiele hotspot. Controleer of deze eenvoudige oplossing het probleem heeft opgelost.

Ga verder met de volgende stap als u zeker weet dat uw netwerkverbinding niet het probleem is.

Meld u af en start uw telefoon opnieuw op
Zet je telefoon uit en log uit bij je Instagram-account. Hiermee worden alle tijdelijke bestanden verwijderd die u ervan weerhouden op Instagram te publiceren.
Uitloggen bij Instagram:
 • Tik op je profielfoto (rechtsonder).
 • Tik vervolgens op de drie puntjes (rechtsboven) en ga naar Instellingen.
 • Scroll naar beneden en tik op Uitloggen.
 • Houd de aan / uit-knop op uw telefoon ingedrukt. Wacht tot je de optie Opnieuw opstarten/Opnieuw opstarten op het scherm ziet.
 • Tik op Opnieuw opstarten of Opnieuw opstarten (afhankelijk van uw telefoonmodel).
 • Wacht tot je apparaat weer verbinding heeft met internet.
 • Log vervolgens weer in en probeer het bericht te publiceren dat eerder is mislukt.

Achtergrond-apps sluiten
Wanneer je een nieuw bericht probeert te uploaden, zorg er dan voor dat Instagram de enige app is die op je smartphone is geopend. Om alle andere toepassingen die op de achtergrond worden uitgevoerd te sluiten, drukt u op de startknop en schuift u omhoog.

Nadat je dat hebt gedaan, controleer je of je je bericht kunt publiceren.

Wis de cache
Het wissen van de cache kan u helpen deze fout te omzeilen.
 • Ga naar Instellingen.
 • Selecteer Opslag.
 • Druk op de knop Opruimen.
 • Tik vervolgens op Ongewenste bestanden om deze onnodige bestanden permanent te verwijderen.
 • Ga vervolgens terug naar Instellingen.
 • Selecteer deze keer Apps.
 • Tik op Instagram en selecteer Opslag.
 • Tik op de knop Cache wissen.
 • Als het probleem daarmee niet is opgelost, tikt u op Gegevens wissen. Kijken of dat heeft geholpen.
Instagram bijwerken
Schrik niet als je niet kunt publiceren als je niet de meest recente Instagram-versie gebruikt. Stel het niet uit totdat u problemen en bugs begint te krijgen. Uw app moet regelmatig worden bijgewerkt.
 • Start de Play Store en zoek naar Instagram.
 • Als je een Update-knop naast de app ziet, tik je erop.
 • Hiermee wordt je telefoon bijgewerkt naar de meest recente versie van Instagram.

Probeer de bestandsgrootte te verkleinen
Je krijgt een foutmelding als je een afbeelding probeert te uploaden die groter is dan 1936 x 1936 pixels - misschien krijg je de foutmelding 'Nog niet gepost'. 'Probeer het opnieuw.'

Breng op uw telefoon of computer wijzigingen aan in de afbeelding. Zorg ervoor dat de grootte kleiner is dan 1936 × 1936 pixels.

Installeer de app opnieuw
Verwijder Instagram als niets anders werkt. Houd het programmapictogram lang ingedrukt totdat de optie Verwijderen wordt weergegeven. Installeer vervolgens de app opnieuw vanuit de Play Store.

Laat het ons weten als je dit probleem hebt kunnen oplossen.

Fix Instagram 'Nog niet gepost. Probeer het opnieuw' op Android

Als je om welke reden dan ook verbinding wilt maken met het Instagram-ondersteuningsservicecentrum, ga dan naar Instagram Bellen. Ze zijn 24 uur per week bereikbaar. Zij zullen u de beste oplossing bieden omdat ze de juiste kennis hebben waarmee ze elk probleem van u kunnen oplossen.

13-10-2021 om 08:00 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Instagram Bellen
>> Reageer (0)
11-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe u uw Instagram-account kunt verwijderen (en een back-up van uw foto's kunt m
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het wegwerken van sociale media is tegenwoordig een beetje een bevlieging - vreemd genoeg is het soms trending op sociale media, zoals bij #DeleteFacebook. Inst

Het wegwerken van sociale media is tegenwoordig een beetje een bevlieging - vreemd genoeg is het soms trending op sociale media, zoals bij #DeleteFacebook. Instagram is niet anders. Mensen verwijderen hun accounts om verschillende redenen, maar het basisconcept van het verlaten van het op een na grootste sociale netwerk is tegenwoordig vrij gebruikelijk.

Misschien, over ironie gesproken, heb je dit bericht ook op sociale media gevonden.

Mijn grondgedachte om Instagram te dumpen is een bekende: scrollen door een feed met de heerlijke gerechten van andere mensen en mooie vakantiebestemmingen, maakt mijn leven er in vergelijking deprimerend saai uit. Ik heb het gevoel dat mijn leven saai is na 5 minuten op Instagram (dat is het niet), dus ik heb ervoor gekozen om de sociale media-website te verlaten.

In dit stuk laat ik je zien hoe je een back-up van je Instagram-profiel maakt voordat je het tijdelijk uitschakelt of volledig verwijdert van het sociale netwerk.

Hoe u een back-up van uw Instagram-profiel maakt

Aan de ene kant is Instagram nogal genereus als het gaat om back-ups, waardoor je niet alleen al je foto's kunt downloaden, maar ook je andere informatie: vind-ik-leuks, opmerkingen, contacten, bijschriften voor je foto's (inclusief hashtags), zoekopdrachten, instellingen, en meer.

Aan de andere kant wordt alles behalve foto's verpakt in JSON-bestanden (JavaScript Object Notation). Je kunt ze nog steeds lezen (zoals parseren) met behulp van eenvoudige tekstbewerkingssoftware zoals Kladblok, WordPad of TextEdit, maar het formaat is niet bepaald handig.

Hoe dan ook, de belangrijkste reden voor het aanvragen van een Instagram-back-up is waarschijnlijk om foto's te maken. Goed nieuws: je krijgt ze in JPEG-indeling, gesorteerd in mappen op datum. Slecht nieuws: ze hebben een lage resolutie - 1080 × 1080. Dat is hoe Instagram ze opslaat, dus er is geen reden om iets anders te verwachten, maar je moet wel voorbereid zijn.

Hoe u een back-up van uw Instagram maakt met de Android- of iOS-app

Om een back-up van je Instagram-profiel op een smartphone of tablet te downloaden, moet je het volgende doen:

 • Open de Instagram-app.
 • Tik op uw profielpictogram in de rechter benedenhoek.
 • Tik op het menupictogram in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Instellingen, dat verborgen is in de rechterbenedenhoek van het menu.
 • Scrol omlaag naar Privacy en beveiliging en selecteer Gegevens downloaden.
 • Accepteer de standaardinstelling of wijzig het e-mailadres voor bezorging.
 • Bevestig het e-mailadres en typ je Instagram-wachtwoord.
 • Wacht tot Instagram je een link per e-mail stuurt om het archief met al je gegevens te downloaden, wat tot 48 uur kan duren (maar over het algemeen slechts een paar minuten).
 • Om te beginnen met het downloaden van het ZIP-pakket met uw foto's en andere profielinformatie, klikt u op de link, logt u in op de Instagram-website met uw gebruikersnaam en wachtwoord en selecteert u vervolgens Gegevens downloaden.

Hoe u een back-up van uw Instagram maakt met behulp van de webinterface

In een webbrowser is het een beetje gemakkelijker om een back-up te maken van je Instagram-profiel, vooral als je een desktop of laptop gebruikt. Voer de volgende stappen uit:

 • Ga naar Instagram.com en log in.
 • Klik op je profielavatar in de rechterbovenhoek van het scherm.
 • Klik op Profiel bewerken naast je naam.
 • Selecteer Privacy en beveiliging in het menu aan de linkerkant.
 • Scrol omlaag naar de subsectie Gegevens downloaden en selecteer Download aanvragen. Instagram stuurt je een e-mail met een link naar je profielfotoarchief en andere informatie.
 • De rest is hetzelfde als hierboven: Open de e-mail en klik op de link.
 • Log in op de Instagram-website.
 • Klik op Gegevens downloaden om het ZIP-archief met uw foto's en andere informatie uit uw profiel te downloaden.

Nu je een back-up van je foto's hebt gemaakt, kun je je Instagram-profiel verwijderen.

Hoe u uw Instagram-profiel kunt verwijderen

Als je de webinterface gebruikt om door de instellingen van Instagram te bladeren, is de enige optie die je zult vinden, je account tijdelijk uitschakelen. Als u echter de geheime URL kent, kunt u uw account permanent deactiveren. Beide mogelijkheden worden in dit artikel besproken. Het is vermeldenswaard dat je je Instagram-account niet kunt deactiveren of tijdelijk kunt uitschakelen via de mobiele app; in plaats daarvan moet u uw browser en de webinterface gebruiken.

 • Tijdelijk uw Instagram-account uitschakelen via de webinterface
 • Open je browser en ga naar Instagram.com.
 • Log in.
 • Klik op je profielavatar in de rechterbovenhoek van het scherm.
 • Klik op Profiel bewerken, naast je naam.
 • Scroll naar beneden om de link Mijn account tijdelijk uitschakelen te vinden en klik erop.
 • Selecteer waarom u het account uitschakelt, voer vervolgens uw wachtwoord in en klik op Account tijdelijk uitschakelen.
 • Ja, moet worden geselecteerd. Je account is uitgeschakeld, wat betekent dat je profiel, opmerkingen en vind-ik-leuks allemaal verborgen zijn totdat je het weer inschakelt.

Je Instagram-account permanent verwijderen via de webinterface

 • Open uw browser en ga naar https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/.
 • Log alsjeblieft in.
 • Selecteer de reden voor het uitschakelen van het account, voer uw wachtwoord in en klik op de grote rode knop met de tekst "Account uitschakelen". Verwijder mijn account voorgoed.
 • Klik OK
 • Dat is alles wat er is; uw account is verwijderd. Het is belangrijk op te merken dat er in deze situatie geen manier is om uw account terug te krijgen. Dus als u het niet zeker weet, kiest u voor de veiligste keuze en schakelt u het account tijdelijk uit.

Hoe u uw Instagram-account opnieuw kunt inschakelen

Als je je account tijdelijk hebt uitgeschakeld in plaats van het volledig te verwijderen, kun je het opnieuw activeren door in te checken op Instagram.com met behulp van de app of de webinterface.

In tegenstelling tot Twitter verwijdert Instagram je account niet als het een tijdje tijdelijk is uitgeschakeld, dus maak je geen zorgen als je het vergeet. In tegenstelling tot Twitter staat Instagram je echter niet toe om je account opnieuw te activeren nadat deze tijdelijk is uitgeschakeld. Volgens Instagram kost het uitschakelen van een account vele uren, dus als je het eenmaal hebt gedaan, moet je die uren wachten voordat je het weer inschakelt.

Als je nog steeds problemen hebt met het verwijderen van je Instagram-account, dan is het een must om contact op te nemen met de technicus via Instagram Bellen.

11-10-2021 om 05:51 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Instagram Bellen
>> Reageer (0)
06-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe verander je het wachtwoord op Instagram?
Als je problemen hebt met inloggen op je Instagram-account, kun je snel je wachtwoord wijzigen op Instagram. Een andere reden om uw wachtwoord te wijzigen, is om uw account beter te beveiligen tegen onbevoegde toegang. Mensen richten zich tegenwoordig in een alarmerend tempo op sociale mediaplatforms. Dus als u denkt dat de beveiliging van uw account is geschonden! De veiligste manier voor gebruikers om hun accounts veiliger te houden, evenals gegevensbeveiliging, is door een wachtwoordbeheerder te gebruiken.

Als je gewoon wilt weten hoe je het wachtwoord van je Instagram-account kunt wijzigen, is dit een heel eenvoudige procedure. Volg hiervoor de onderstaande basisstappen om het probleem snel op te lossen.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat uw accountwachtwoord uniek en veilig moet zijn. Hier leest u hoe u het wachtwoord van uw Instagram-account kunt bijwerken via de online- en smartphoneversies van de website, evenals de Apple iOS- en Android-apps. Dit zijn dus de te nemen stappen: -

Stappen om het wachtwoord op Instagram te wijzigen: -
Stap 1: Start eerst de Instagram-applicatie.
Stap 2: Daarna moet u naar uw profieltabblad gaan.
Stap 3: Tik daarna op de knop "Instellingen" in de rechterbovenhoek (iOS) of het pictogram "Instellingen" in de rechterbenedenhoek (Android) (Android).
Stap 4: Scrol vervolgens omlaag en tik op "Wachtwoord wijzigen" en kies vervolgens "Wachtwoord wijzigen".
Stap 5: Typ uw oude wachtwoord in de daarvoor bestemde sector.
Stap 6: Voer daarna uw nieuwste wachtwoord dubbel in.
Stap 7: Als u klaar bent, drukt u op de knop "Gereed" in de rechterbovenhoek van het scherm. Uw nieuwe wachtwoord is nu ontwikkeld.
Als u problemen ondervindt bij het volgen van de stappen, kunt u online hulp van een specialist zoeken om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. neem dus gewoon contact op met monteurs via Instagram Bellen.

06-10-2021 om 07:44 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Instagram Bellen
>> Reageer (0)
04-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube-foutcode 910
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De installatie van "Youtube" is niet mogelijk. Als het probleem aanhoudt, vraag dan hulp bij het oplossen van problemen (foutcode: 910). Dit is een typische blunder die mensen maken bij het downloaden en installeren van een app uit de Google Play Store. En je zult niet geïrriteerd raken als je dit probleem tegenkomt met grote programma's zoals YouTube.

Deze fout kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. Dit zijn echter de meest voorkomende oorzaken van deze fout: beveiligingsproblemen in de Google Store, incompatibiliteit van het netwerk, problemen met vooraf geladen apps, onvoldoende RAM, accountproblemen en meer.

Hoe de 910-fout in de Play Store op te lossen?
De beste manieren om probleem 910 te repareren, kan het programma niet in de Google Play Store voor uw smartphone installeren, worden hieronder vermeld.

1. Tweak SD-kaartinstellingen
U kunt proberen de SD-kaart te verwijderen en het programma opnieuw te installeren. Deze aanpak is succesvoller in het oplossen van het probleem. Externe opslag veroorzaakt problemen met het plaatsen van bestanden, wat resulteert in fout 910. U kunt de kaart opnieuw plaatsen nadat het bestand is geïnstalleerd, omdat er dan geen problemen zijn.
Het wijzigen van de standaard opslaglocatie is een andere haalbare optie. Stel de standaardopslag in op "Telefoongeheugen" of "Laat het apparaat beslissen" onder de opslaginstellingen. Als opslag is gedefinieerd als een externe adapter, brengt u deze wijziging aan.

2Apparaatbeheerder wijzigen
Wijzig het beheerdersbeheer om volledige toegang te krijgen.
 • Ga naar Instellingen → Beveiliging → Apparaatbeheerders / Apparaatbeheerderstoepassingen.
 • Schakel hier de "Google Pay"-beheerder uit en activeer de "Vind mijn apparaat".
 • Ga nu naar Instellingen → Apparaat → Gebruikers, selecteer Gast en keer terug naar het origineel.
 • Start uw apparaat opnieuw op.
 • Open Google Play en installeer de gewenste applicaties.
3. Wis app-gegevens en cache
 • Open Instellingen van uw Android-apparaat
 • Zoek de optie genaamd Apps of App Manager.
 • Zoek onder Alles in de Google Play Store.
 • Nu onder opslag, Wis de gegevens en cache gevolgd door een snelle herstart.
Opmerking: als u gegevens wist en de cache wist, worden toepassingsgegevens verwijderd, zoals voorkeursinstellingen, account bij de toepassing, enzovoort.

4. Google-account verwijderen
 • Ga naar de instellingen.
 • Open Accounts en selecteer vervolgens uw Google-account.
 • Verwijder het Google-account.
 • Start het apparaat opnieuw op.
 • In accountinstellingen zie je een optie om een ​​account toe te voegen.
 • Voeg het Google-account opnieuw toe.
 • Open Play Store en probeer de applicatie te downloaden. Het probleem moet worden verholpen.
5. Wis de cache van Google Services Framework
Google Services Framework synchroniseert en bewaart gegevens van uw apparaten. Dit helpt ook om ervoor te zorgen dat systeemprogramma's soepel werken. Als u een apparaat met Google-camera gebruikt, kunt u het probleem oplossen door de cache te verwijderen.
 • Ga naar Instellingen> Toepassingsbeheer> Alles> Google Services Framework> druk op "Forceer afsluiten" en druk vervolgens op de knop "Cache wissen".
 • Start uw apparaat opnieuw op om fout 910 op te lossen.

Als je alle methoden hebt geprobeerd, maar het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met een technicus van Youtube Bellen.

04-10-2021 om 07:20 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:YouTube Bellen
>> Reageer (0)
01-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe maak je een eBay Sandbox-account aan?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Je moet verbinding maken met het eBay Sandbox-account met het account van de sandbox-testgebruiker in plaats van met het productie-ebay-account. Sandbox-testgebruikers zijn fictieve eBay-accounts die alleen in de Sandbox bestaan. Dus in dit artikel zullen we stap voor stap doornemen hoe u een eBay-sandbox-testgebruikersaccount kunt maken: -

Opmerking: – Je moet een eBay-ontwikkelaarsprogramma-account hebben voordat je je kunt aanmelden bij het eBay-ontwikkelaarsprogramma en testgebruikersaccounts kunt configureren.

STAP 1: Log in op het eBay-ontwikkelaarsprogramma
STAP 2: Selecteer Sandbox-registratietool in het vervolgkeuzemenu.
Ga naar het navigatiemenu onder Tools & Samples -> eBay Sandbox en klik op de Sandbox User Registration-optie zodra je succesvol bent ingelogd op je eBay-ontwikkelaarsaccount. De pagina Sandbox-gebruikersregistratie verschijnt wanneer u hieronder op de instelling Sandbox-gebruikersregistratie klikt.

STAP 3: Maak een oefenaccount voor eBay-verkopers/kopers.
Om uw nieuwe Sandbox-testgebruikersaccount aan te maken, vult u het formulier Registreren voor Sandbox in en klikt u op de knop Registreren. Afhankelijk van uw wensen kunt u meerdere testgebruikers aanmaken. Wanneer je een nieuw testgebruikersaccount aanmaakt, wijst eBay een vooraf bepaald kredietbedrag toe aan dat account. Naast dit startgeld geeft eBay elk weekend $ 5000000 aan het vermogen van elke testgebruiker om week na week een groot aantal transacties uit te voeren.

Standaard gaat eBay vooraf aan de gebruikersnaam van alle Sandbox-testgebruikers met TESTUSER_. d.w.z. als je een testgebruikersaccount hebt gemaakt met de gebruikersnaam van David, dan is je eBay-sandbox-testgebruikersnaam TESTUSER_David en moet je met deze gebruikersnaam inloggen op de sandbox-account.

Nu is uw eBay-testgebruiker met succes aangemaakt. U kunt inloggen op sandbox-account http://sandbox.ebay.com/ met nieuw aangemaakte testgebruikersaccountgegevens

Wij zijn een team van getalenteerde professionals die 24/7 werken bij eBay Support Nederland om toekomstige effectieve oplossingen naar je bureau te brengen. Technici zijn gekwalificeerd en bekwaam om elk niveau van het probleem in de e-mail aan te pakken. Bel eBay-ondersteuning via eBay Bellen en krijg onmiddellijke oplossingen.

01-10-2021 om 07:46 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:eBay Bellen
>> Reageer (0)
28-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPLOSSING: inventarissoftware voor eBay
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Je verkoopt al een tijdje artikelen op internet en je eBay-winkel is zo gegroeid dat je inventarissoftware nodig hebt. Laten we eens kijken hoe software voor voorraadbeheer u kan helpen uw bedrijf te laten groeien, inclusief uw eBay-verkopen.

Voordat we verder gaan, onthoud dat de beste methode om software te beoordelen is om het uit te testen. De meeste serviceproviders bieden gratis proefperiodes. Mensen experimenteren vaak na het kiezen van een provider, wat onverstandig is.

Kernfuncties van voorraadsoftware voor eBay
Kortom, inventarissoftware automatiseert het meeste van wat u regelmatig doet als eBay-verkoper:

Voorraadbeheer. Het houden van een gezond voorraadniveau is nu slechts een paar klikken verwijderd. Bestelpunt automatisering maakt dit mogelijk! Bovendien, als u een verkoop doet of producten van uw leveranciers ontvangt, veranderen de voorraadtellingen onmiddellijk. Dat wil zeggen dat uw voorraad altijd exact en foutloos is.

Beheer van bestellingen. De tijd die nodig is om een ​​bestelling te ontvangen en te verzenden is bijna onmiddellijk. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een rederij uit een lijst kiezen en de doos fysiek klaarmaken. Alle kopieer- en plakprocedures zijn geautomatiseerd en er zijn printklare labels inbegrepen.

Handige tools om je bedrijf te laten groeien

Door inventarissoftware voor eBay te gebruiken, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid tijd besparen. Ons programma bevat ook functies waarmee u uw bedrijf kunt uitbreiden, zodat u geen tijd kwijt bent.

Een array van rapporten is een van de tools. U kunt rapporten maken over hoe uw bedrijf het doet over een bepaalde periode. Of het nu gaat om het vergelijken van de prestaties van verschillende goederen, algemene prestaties of een andere maatstaf. Dit is essentieel voor het nemen van goed geïnformeerde zakelijke beslissingen die leiden tot winst in plaats van verlies.

Ondersteuning via meerdere kanalen is een ander kenmerk. Het is mogelijk, maar niet aangeraden, om voorraadsoftware alleen voor eBay te gebruiken. U hebt nu een sterke oplossing waarmee u uw voorraad op verschillende verkoopkanalen kunt ordenen.

Met andere woorden, als je je items op Amazon, Etsy of een ander platform naast eBay verkoopt, zal je verkoopvolume vrijwel zeker groeien. Als gevolg hiervan zal uw winst toenemen.

U kunt zelfs uw eigen winkelwebsite hosten als u zich genoodzaakt voelt om een ​​bedrijf op te richten. Deze winkelwagendiensten werken, net als marktplaatsen, samen met voorraadbeheersoftware.

Overweeg ook om de hervonden vrije tijd te besteden aan het onderzoeken van nieuwe producten die u wilt verkopen.

Er is bijna geen limiet aan wat u kunt verkopen als u het effectief kunt verkopen - Max Godin

eBay-voorraadsoftware met meerdere bestellingen

Zoals we in het begin al zeiden, is een proefperiode essentieel om goed te kunnen bepalen of iets bij je past. Meerdere bestellingen zijn de eerste 14 dagen gratis beschikbaar. Er is geen vereiste voor een creditcard of een ander soort verplichting.

Om aan de slag te gaan met onze eBay-inventarissoftware, hoef je alleen maar een account te registreren en deze aan je eBay-profiel te koppelen — zo eenvoudig is het. Trouwens, de prijs voor meerdere bestellingen is een fractie van het marktgemiddelde. Maar raak nog niet te verstrikt in de cijfers; kijk eerst of je het leuk vindt!

Meerdere bestellingen, voorraadsoftware voor eBay

Zoals we in het begin al zeiden, is een proefperiode essentieel om goed te kunnen bepalen of iets bij je past. Meerdere bestellingen zijn de eerste 14 dagen gratis beschikbaar. Er is geen vereiste voor een creditcard of een ander soort verplichting.

Om aan de slag te gaan met onze eBay-inventarissoftware, hoef je alleen maar een account te registreren en deze aan je eBay-profiel te koppelen — zo eenvoudig is het. Trouwens, de prijs voor meerdere bestellingen is een fractie van het marktgemiddelde. Maar raak nog niet te verstrikt in de cijfers; kijk eerst of je het leuk vindt!

Ga naar eBay Bellen om contact op te nemen met een technicus.

28-09-2021 om 06:24 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:eBay Bellen
>> Reageer (0)
25-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe een item van eBay te verwijderen?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het eerste advies dat een e-commerceplatform zijn verkopers geeft, is om hun artikelen actief te houden. Met andere woorden, ze raden af ​​om het te wijzigen of te verwijderen, omdat dit hoogstwaarschijnlijk leidt tot teleurstelling bij uw consumenten. Om de kans op conversie van een bezoeker te behouden, moet je een item niet van eBay verwijderen. Desondanks kan het voorkomen dat verwijderen de enige keuze is. Bijvoorbeeld als uw goederen beschadigd of zoekgeraakt zijn. In deze situatie heeft u dringend behoefte aan een update van uw vermelding. In dit artikel laten we je zien hoe je een item van eBay verwijdert.

Hoe een item van eBay te verwijderen?

Zoals eerder vermeld, wordt dit gedrag niet aanbevolen op eBay, maar het is af en toe vereist. Als u een item van eBay wilt verwijderen, moet u zich eerst aanmelden en naar het gedeelte 'Mijn eBay' gaan. Zoek de optie "Verkopen" en klik op de knop "Alle verkopen" in het gedeelte "Verkopen". Klik vervolgens in het gedeelte "Actie" op "Meer acties" om een ​​vervolgkeuzelijst te krijgen. Kies de optie "Item voltooien". Daarna moet u beslissen waarom u uw vermelding eerder wilt stopzetten. Er zijn vier alternatieven voor u beschikbaar:
 • Het artikel is niet langer beschikbaar
 • Er was een fout in de aanbieding
 • Er is een fout opgetreden in de startprijs, Nu kopen-prijs of reserveringsprijs
 • Het artikel is verloren of kapot gegaan
Klik op de knop "Mijn vermelding beëindigen" zodra u een van deze vier redenen heeft gekozen. Je kunt een item van eBay verwijderen zodra je al deze procedures hebt voltooid. In principe verbiedt de eBay-regelgeving je om het te verwijderen, tenzij je een geldige reden hebt. Ze kwamen met deze vier alternatieven om u te helpen de ernst van uw probleem in te schatten. Als gevolg hiervan werkt het voor zowel aanbiedingen met een vaste prijs als voor veilingen.

Om verbinding te maken met het klantenservicecentrum van eBay, moet u op Ebay Bellen klikken.

25-09-2021 om 06:29 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Ebay Bellen
>> Reageer (0)
18-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Google-advertenties weergeven?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
In het moderne leven is promotie de basisbehoefte voor iedereen en bedrijf, omdat iedereen graag tijd doorbrengt op het sociale netwerk, zoals online winkelen, gamen, downloaden van software, productmarketing en meer. Miljoenen mensen gebruikten de Google-advertentie en kregen het voordeel. Dit is een geweldige methode om contact te maken met mensen, digitale marketing en zakelijke promoties, enz.

Google biedt de vele promoties zoals overzichtszoekadvertenties, display-advertenties, videoadvertenties, universele app-campagnes en nog veel meer. Enige tijd plaatst de gebruiker de advertentie, maar betalingsfouten beschadigen het aantrekkingspunt van de post. Wilt u dat uw advertentie goed wordt weergegeven? Onze technicus geeft een richtlijn voor uw hulp. U kunt de onderstaande methoden proberen en ondersteuning voor Ad Run-ondersteuning krijgen.

Volg deze stappen voor het uitvoeren van Google Ads
 • Ten eerste kunt u inloggen op uw Google Ads-profielaccount
 • Controleer uw inhoud, is uniek of niet
 • Markeer de belangrijkste zoekwoorden
 • Stel uw Scripts-uitlijning in
 • Selecteer de locatie waar u uw advertentie wilt promoten
 • Selecteer het advertentieproces dat perfect is voor uw advertentie
 • Controleer uw budget
 • Controleer de betalingspremie
 • Nu kunt u op het apparaatsymbool tikken en Facturering en betaling kiezen.
 • Tik om een ​​betaling te doen.
 • U heeft op dat moment de mogelijkheid om alle betalingsstrategieën te bekijken die nu verband houden met uw record, of u kunt een andere betalingstechniek opnemen
 • Ontvang een betalingsbewijs, afschrift of betalingsbewijs
 • Bekijk uw kostenbetalingsgeschiedenis
 • Controleer uw betalingsstatusinstellingen controleer uw betalingsstatus en registreer aanpassingen
Opmerking: let op de leeftijdsverzameling, het salarisniveau en de uitzonderlijke interesses van uw beoogde belangengroep. Je moet ook rekening houden met de toon en het uiterlijk van de promotie. Neem regelmatig contact op met uw groep mensen om te zien hoe zij reageren. Ongeacht of je ooit de beste promotie hebt gemaakt, het zal niet haalbaar zijn in het geval dat het de algemene bevolking die je item koopt niet interesseert, zoals de proxy voor volwassenen, het aantrekkingspunt voor kinderen, waardevol voor ouderdom en etc.

Voor meer details: Bel op Google Bellen en krijg snelle ondersteuning door Ad experts. 

18-09-2021 om 06:03 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Google Bellen
>> Reageer (0)
16-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MS Word heeft een onleesbare inhoudsfout gevonden| Methoden om deze fout te corrigeren
Gebruikers van verschillende versies van Microsoft Windows-besturingssystemen melden vaak het probleem "MS Word vond een onleesbare inhoudsfout". Laten we eens kijken wat we eraan kunnen doen.
Corruptie is de meest voorkomende oorzaak van het door Word gedetecteerde probleem met onleesbare inhoud, dat in ernst varieert van bestand tot bestand. Als gevolg hiervan hebben verschillende mensen hun eigen oplossingen bedacht voor hun defecte bestanden die deze foutmelding vertonen.
Word-documenten kunnen van tijd tot tijd fouten bevatten. In dit scenario genereert het programma foutmeldingen waarin gebruikers worden gewaarschuwd dat er een probleem is met hun Word-document. " "Het bestand kan niet worden geopend omdat de inhoud beschadigd is", geeft bijvoorbeeld aan dat de inhoud van het Word-bestand is beschadigd en dat het programma het niet kan openen. Tabellen, afbeeldingen, kopteksten, voetteksten en hyperlinks die voorheen deel uitmaakten van het woordbestand, kunnen allemaal problemen veroorzaken. Als u deze componenten verwijdert, zou het probleem moeten verdwijnen en zou u toegang moeten hebben tot het Word-document. Het is echter niet altijd eenvoudig en het werkt niet altijd.

Wat zijn de oorzaken van MS Word vond een onleesbare inhoudsfout?
De foutmelding "ontdek het onleesbare inhoudswoord" wordt zelden gezien in MS Word. De gebruikers van de software zullen het minder snel merken. Dus als u deze foutmelding krijgt, komt dit waarschijnlijk door een beschadigd Word-document. Enkele van de redenen waarom Word-bestanden beschadigd kunnen raken en deze fout kunnen veroorzaken, worden hieronder vermeld.
Macrovirussen: Macrovirussen zijn een van de meest voorkomende oorzaken van corruptie van Word-bestanden. Ze gaan achter documenten aan en verwijderen de gegevens die ze bevatten. Omdat de inhoud van het Word-bestand wordt vernietigd, genereert het programma deze foutmelding wanneer u het probeert te openen.
MS Word stort in: MS Word kan crashen als het lange tijd niet is bijgewerkt. Het programma heeft de neiging om na verloop van tijd fouten te krijgen. Het zal invloed hebben op de Word-bestanden die ermee zijn geopend als ze niet zo snel mogelijk worden gecorrigeerd.
Vorming van slechte sectoren op een lokale harde schijf: Er kunnen slechte sectoren ontstaan ​​als harde schijven niet regelmatig worden geformatteerd. Deze defecte delen zijn vooral gevoelig in Word-bestanden. Als u Word-bestanden opslaat in deze defecte sectoren, raken ze beschadigd.
Onjuist afsluiten van de server: de meest voorkomende oorzaak van de fout "Microsoft woordfout woord gedetecteerd onleesbare inhoud" is corruptie van het woordbestand. Als een Word-document geopend was toen de computer onjuist werd afgesloten, kan het beschadigd raken.

De tool die sterk wordt aanbevolen door professionals

Het kan een uitdaging zijn om Word-bestanden te repareren die problemen hadden met hun inhoud. Geen van de conventionele reparatieprocedures kan worden gebruikt om hun inhoud te herstellen. U hebt een goed herstelprogramma voor Word-bestanden nodig om problemen op te lossen, zoals "Word ontdekte onleesbare inhoud Windows 10", enz.
Helaas zijn slechts enkele internetprogramma's in staat deze taak uit te voeren. Zelfs programma's voor het herstellen van Word-bestanden die beweren inhoudsproblemen in Word-bestanden te kunnen oplossen, komen af ​​en toe hun beloften niet na. Er is echter nog hoop. Professionele software Word Recovery Tool is een Word-bestandherstelprogramma waarvan is aangetoond dat het in staat is om veilig en effectief allerlei foutmeldingen te corrigeren, zoals "MS Word heeft een onleesbare inhoudsfout ontdekt".

Werkinstructies van MS Word hebben een onleesbare inhoudsfout gevonden
 • Terwijl u Word Recovery Software downloadt en uitvoert, ziet u het volgende scherm.
 • Voor een hersteltechniek om een ​​Word-bestand te herstellen, bladert u door de Word-bestand(en), de map of zoekt u in Drive.
 • Mogelijk ziet u herstelde Word-documentinhoud in Rich Text-modus met alle opmaak intact, of in platte tekstmodus zonder opmaak.
 • Sla het bestand op naar de voorkeurslocatie van de gebruiker voor het herstelde bestand.
Handmatige techniek voor het oplossen van onleesbare inhoud in onleesbare woorden
U kunt de "Word-ontdekte onleesbare inhoudsfout" in de MS Word-toepassing herstellen met behulp van specifieke processen in Windows OS, maar u mag geen tekstfouten maken omdat u het anders niet kunt repareren. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan:

Een beschadigd Word-document repareren door het te openen
Als u het beschadigde document kunt openen, volgt u de onderstaande procedures om Word te dwingen het te repareren.
 • Selecteer op het tabblad Bestand de optie Openen > Browser. Selecteer in het dialoogvenster Openen het beschadigde bestand dat u wilt openen.
 • Klik vervolgens op de knop Openen op de pijl en vervolgens op Openen en herstellen.
 • Controleer of het probleem wordt opgelost door het document te repareren. Onderzoek om te bepalen of de vreemde activiteit is verdwenen. Voordat u doorgaat naar stap 3, start u Windows opnieuw op als het vreemde gedrag aanhoudt.

Open het tekstherstelbestand met behulp van de tekstherstelconverter.
Als het beschadigde document niet kan worden geopend, ziet u mogelijk een van de volgende foutmeldingen: "Er is een onleesbare inhoudsfout ontdekt door MS Word. Wilt u een converter zoeken waarmee u het bestand in Microsoft Office Online kunt openen?” Nadat u de OOXML Strict Converter voor Office 2010 hebt gedownload van het Downloadcentrum van Microsoft, volgt u deze stappen:
 • Nadat u Word hebt geopend, gaat u naar Bestand > Openen. Selecteer daarna Bladeren.
 • Zoek het bestand dat u probeert te openen. Wanneer u bij het bestand bent, kiest u het bestandstype "Tekst uit elk bestand (*.*) herstellen" in het vervolgkeuzemenu.
Met behulp van de "Recover Text from Any File"-converter is er een kleine hoeveelheid binaire gegevenstekst die niet wordt getransformeerd. Tekst met binaire gegevens kan worden verwijderd voordat deze als Word-document wordt opgeslagen.

Laatste woorden
Ik heb in dit bericht veel technieken behandeld voor het oplossen van het Microsoft Word-foutwoord dat onleesbaar materiaal zelf heeft ontdekt. Deze blunder kan al uw inspanningen verpesten en een vertraging in uw project of andere taken veroorzaken. Om gegevens van een onleesbaar Word-bestand te herstellen, moet elke gebruiker controleren of een van de plug-ins van het systeem voorkomt dat MS Word het bestand in kwestie opent. U kunt ook de optie "alle tekst herstellen" van Word gebruiken om de tekst uit het document te herstellen. Gebruikers zijn daarentegen vaak niet in staat om verloren bestanden te herstellen en moeten vertrouwen op de Word Recovery Tool om het proces te voltooien.
Ga naar Microsoft Bellen om contact op te nemen met de klantenondersteuning van Microsoft.

16-09-2021 om 08:07 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Microsoft Bellen
>> Reageer (0)
14-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe u uw inlogwachtwoord op Windows 11 kunt verwijderen
 • Wijzig eenvoudig uw accountinstellingen als u het wachtwoord op Windows 11 wilt verwijderen.
 • Binnen enkele seconden kunt u uw wachtwoord wijzigen of verwijderen met behulp van de Windows Terminal.
 • Breng eenvoudig een paar registerwijzigingen aan om uw Windows-inlogwachtwoord te deactiveren.
We stellen Restoro PC Repair Tool voor om verschillende pc-problemen op te lossen:
Deze software lost veelvoorkomende computerproblemen op, beschermt u tegen bestandsverlies, virussen en hardwarestoringen en optimaliseert uw pc zodat deze optimaal werkt. In drie eenvoudige handelingen kunt u direct pc-problemen oplossen en virussen verwijderen:
 • Download de Restoro PC Repair Tool, die technologieën bevat waarop patent is aangevraagd (patent hier beschikbaar).
 • Klik op Scan starten om Windows-fouten te ontdekken die pc-problemen kunnen veroorzaken.
 • Klik op Alles herstellen om problemen op te lossen die van invloed zijn op de beveiliging en prestaties van uw computer.
Het is van cruciaal belang om uw pc te beveiligen en u doet dit vermoedelijk met een accountwachtwoord. Hierdoor hebben alleen geautoriseerde personen toegang tot uw Windows-profiel.

Dit is niet altijd de ideale vorm van beveiliging, maar het klaart de klus in de meeste situaties, vooral voor thuisgebruikers.

Maar wat als u geen accountwachtwoord meer nodig heeft? U zult opgelucht zijn te horen dat het niet nodig is en dat u het snel kunt verwijderen.

Er zijn talloze manieren om wachtwoorden te wissen op Windows 11, en we laten u in dit artikel de gemakkelijkste en snelste zien.

Worden mijn bestanden versleuteld als ik een Windows-wachtwoord gebruik?
Het wachtwoord en de bestandscodering in Windows zijn twee verschillende dingen. Uw Windows-profielwachtwoord beveiligt uw gebruikersaccount en persoonlijke gegevens tegen ongewenste toegang.

Dit houdt in dat uw gegevens niet-versleuteld op uw schijven staan ​​en dat mensen er nog steeds toegang toe hebben als ze weten hoe.

Het is beter om uw gegevens te versleutelen met gespecialiseerde software voor bestandscodering om ervoor te zorgen dat ze volledig veilig zijn.

Hoe kan ik het wachtwoord van mijn account wijzigen?
 • Klik op de optie Wachtwoord opnieuw instellen op het inlogscherm.
 • U wordt gevraagd een USB-station voor wachtwoordherstel aan te sluiten.
 • Maak nu een nieuw wachtwoord en beveiligingsvragen aan.
Houd er rekening mee dat u een USB-herstelapparaat moet bouwen voordat u begint met de procedure voor het opnieuw instellen van het wachtwoord. Als u deze niet heeft, kunt u mogelijk uw wachtwoord herstellen met behulp van software voor wachtwoordherstel.
Als u een Microsoft-account gebruikt, kunt u deze opnieuw instellen vanaf de website van Microsoft op elk ander apparaat.

Hoe kan ik mijn wachtwoord op Windows 11 verwijderen?
1. Accountinstellingen wijzigen
 • Open het menu Start door op het pictogram Start in de taakbalk te klikken.
 • Selecteer Instellingen.
 • Selecteer in het linkerdeelvenster Accounts. Ga in het rechterdeelvenster naar Aanmeldingsopties.
 • Vouw het wachtwoordgedeelte uit en selecteer Wijzigen.
 • Voer uw huidige wachtwoord in.
 • U wordt gevraagd een nieuw wachtwoord in te stellen. Laat de velden leeg en klik op Volgende.
 • Klik nu op Voltooien om het proces te voltooien.
Dit is de eenvoudigste techniek om een ​​wachtwoord van een lokaal account in Windows 11 te verwijderen, maar houd er rekening mee dat het niet werkt als u een Microsoft-account gebruikt.

2. Gebruik de Windows Terminal
 • Druk op Windows-toets + X en selecteer Windows Terminal (Admin) in het menu.
 • Voer nu het volgende commando uit:
 • U wordt gevraagd een nieuw wachtwoord in te stellen en te bevestigen. Voer niets in en druk gewoon twee keer op de Enter-toets.
 • Hierna wordt het wachtwoord voor het account WindowsReport verwijderd.
3. Wijzig uw register
OPMERKING: Het wijzigen van het register kan leiden tot problemen met de systeemstabiliteit, dus maak een back-up van uw register voordat u wijzigingen aanbrengt.
 • Druk op Windows-toets + R en voer regedit in. Klik OK.
 • Wanneer de Register-editor wordt geopend, navigeert u naar het volgende pad in het linkerdeelvenster:
 • ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon
 • Klik met de rechtermuisknop op het rechterdeelvenster en vouw het gedeelte Nieuw uit. Selecteer Tekenreekswaarde. Voer DefaultUserName in als de naam van de nieuwe tekenreeks.
 • Dubbelklik nu op de tekenreeks DefaultUserName.
 • Voer het e-mailadres van uw Microsoft-account in als Waardegegevens en klik op OK.
 • Maak een nieuwe string met de naam DefaultPassword. Dubbelklik erop om de eigenschappen van het DefaultPassword te openen.
 • Om wijzigingen op te slaan, typt u het wachtwoord van uw Microsoft-account in het gebied Waardegegevens en klikt u op OK.
 • Dubbelklik ten slotte op AutoAdminLogon.
 • Om uw wijzigingen op te slaan, werkt u de waardegegevens bij naar 1 en klikt u op OK.
U zou nu in staat moeten zijn om in te loggen op Windows 11 zonder dat u uw wachtwoord hoeft in te voeren. Zelfs als u een Microsoft-account gebruikt, kunt u op deze manier het Windows-inlogwachtwoord deactiveren.

Wat is het verschil tussen een pincode en een wachtwoord?
Een pincode biedt een aantal voordelen ten opzichte van een wachtwoord, vooral als je inlogt met je Microsoft-account. Een sterk wachtwoord moet lang zijn en een verscheidenheid aan tekens bevatten, zoals cijfers en symbolen.

Wanneer het invoeren van een lang wachtwoord elke keer dat u wilt inloggen op uw computer onhandig is, kan een pincode een betere optie zijn.

Omdat uw pincode alleen met uw pc is verbonden en niet kan worden gebruikt om online toegang te krijgen tot uw Microsoft-account als deze wordt gestolen, moet deze minimaal vier tekens lang zijn. Als u problemen ondervindt, kunt u altijd ons advies raadplegen over wat u moet doen als uw pincode niet werkt.

Ten slotte werkt uw pincode met een TPM-chip, dus zelfs als uw apparaat wordt gestolen, heeft niemand er toegang toe zonder een pincode.

De TPM-chip garandeert dat er niet met uw apparaat wordt geknoeid en moet voorkomen dat iemand de pincode verwijdert via software- of hardwaretechnieken.

Ga naar Microsoft Bellen om contact op te nemen met een technicus.

14-09-2021 om 08:08 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Microsoft Bellen
>> Reageer (0)
11-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het wachtwoord van Microsoft te herstellen?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Microsoft is een begrip in de IT-sector over de hele wereld. Het is een van de weinige computergiganten die, door zijn talrijke producten zoals MS Office, SQL Server, Sharepoint en een hele reeks andere, de normen voor innovatie in hun vakgebied bepalen. Gebruikers komen echter af en toe in de problemen terwijl ze eraan werken. Een van de meest voorkomende problemen is uitzoeken hoe u een Microsoft-wachtwoord kunt herstellen. Om dit te doen, kan de gebruiker hulp vragen aan het technische ondersteuningspersoneel of gewoon de onderstaande stappen volgen:

Stappen om een ​​Microsoft-wachtwoord te herstellen zijn als volgt:
 • Om te beginnen moet de gebruiker de Microsoft Reset Password-pagina bezoeken.
 • De gebruiker moet vervolgens uit een selectie van mogelijkheden een specifieke reden voor het resetten van het wachtwoord selecteren.
 • Om te proberen te herstellen, klikt u nogmaals op de knop Volgende en voegt u het e-mailadres van het Microsoft-account toe of voert u dit in.
 • Voer het captcha-codeteken op het scherm in de gegeven ruimte in.
 • Om uw account te herstellen, klikt u nogmaals op het tabblad Volgende knop en beantwoordt u vervolgens de beveiligingsvraag.
 • Als u de beveiligingsvraag niet meer weet, probeer dan de alternatieve media te herstellen die de OTP genereert of stuur het herstel-e-mailadres of mobiele nummer van uw keuze.
 • Zorg ervoor dat u op de knop Volgende klikt.
 • Nogmaals beantwoord de beveiligingsvraag om uw account te herstellen.
 • Als de gebruiker nu een mobiel nummer gebruikt, wordt er een OTP naar dat nummer gestuurd, dat u in het daarvoor bestemde veld moet invoeren, gevolgd door het nieuwe wachtwoord en de bevestiging.
 • Klik verder op de knop OK om het wachtwoord te wijzigen.
 • Er wordt een herstellink naar het secundaire e-mailadres verstrekt en de gebruiker kan zich vervolgens aanmelden bij het secundaire e-mailaccount en op de herstellink klikken.
 • Voer daarna het nieuwe wachtwoord in, bevestig het en klik vervolgens op de knop OK.

Reset Microsoft-wachtwoord
Als een klant problemen heeft met het opnieuw instellen van zijn Microsoft-wachtwoord, kan hij hulp zoeken bij het technische ondersteuningsteam, aangezien het Microsoft-technicusnummer beschikbaar is op Microsoft Bellen. Ze hebben een hoog opgeleid technisch ondersteuningsteam dat goed thuis is in hun domein en een schat aan expertise hebben om ervoor te zorgen dat al uw problemen snel worden opgelost.

11-09-2021 om 06:14 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Microsoft Bellen
>> Reageer (0)
09-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het Desktop Search PDF-probleem op te lossen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
In dit moderne technologietijdperk is een van de dingen die eenvoudig moeten zijn, precies datgene te vinden wat u nodig hebt op uw computer: zoeken op een desktop moet eenvoudig zijn. Desalniettemin zijn er in de loop der jaren een paar apps gemaakt die ervoor zorgen dat de standaard Windows-zoekopdracht ernstig tekortschiet als zoekmachine. Dit geldt met name bij het zoeken naar PDF-inhoud. Hoewel de native desktop-zoekopdracht in Windows 7 en Windows 8 PDF-materiaal zou moeten opleveren, zult u enkele problemen ondervinden als u Windows 64-bit gebruikt.

Problemen met zoeken in pdf op bureaublad
Voordat u het probleem met het zoeken naar PDF's op de desktop aanpakt, moet u begrijpen wat het 64-bits woord betekent. Deze woorden hebben simpelweg betrekking op hoe de CPU van uw pc alle informatie en gegevens beheert, ongeacht of u een 32-bits of 64-bits versie van Windows gebruikt. In dit geval zal de 64-bits versie van Windows veel beter in staat zijn dan de 32-bits versie om grotere hoeveelheden RAM te verwerken (Random Access Memory). Het is eenvoudig om erachter te komen welke versie u gebruikt.
Voor Windows 7-gebruikers:
 • Klik op de Start-knop
 • Klik nu met de rechtermuisknop op Computer, selecteer Eigenschappen.
 • Onder de kop Systeem zal het systeemtype u vertellen of u 32 of 64 bit gebruikt.
Voor Windows 8-gebruikers:
 • Open eerst het Configuratiescherm
 • Selecteer Systeem/Beveiliging
 • Selecteer Systeem
 • Hier vindt u welke versie van Windows u gebruikt.
We kunnen het probleem met het zoeken naar PDF op de desktop oplossen nu we weten welke versie van Windows u gebruikt, maar dit bericht concentreert zich op de bekende problemen met de 64-bits versies, dus als u problemen ondervindt met de 32-bits versies, het kan een indexeringsprobleem zijn. Deze informatie zal u echter niet helpen. De reden hiervoor is dat zoeken op desktop in 64-bits versies van Windows 7 en 8 problemen lijkt te hebben met het indexeren van PDF's. Om de een of andere reden gebruiken zoekhulpmiddelen een iFilter om bestanden te indexeren, en dit filter ontbreekt volledig voor PDF's in deze versie.
De oplossing is om het ontbrekende iFilter te downloaden. U kunt controleren of het ontbreekt en later controleren of het is geïnstalleerd door de volgende stappen te volgen. (Let op: u heeft hiervoor beheerdersrechten nodig)
 • Ga naar het menu Start en selecteer Configuratiescherm.
 • Wijzig de optie Weergeven op in 'Kleine pictogrammen' en selecteer de Indexeringsopties
 • Klik in het pop-upvenster op Geavanceerd
 • Selecteer vervolgens het tabblad Bestandstypen
 • Scroll naar beneden om "pdf" te vinden. Als de iFilter niet is geïnstalleerd, staat er "Geregistreerd filter is niet gevonden". Zodra u de juiste iFilter hebt geïnstalleerd, moet er "PDF-filter" staan.
 
Zoeken in PDF-inhoud Windows 7
Als u wilt dat Windows 7 pdf-materiaal doorzoekt, moet u een iFilter installeren, zoals eerder aangegeven. Controleer nogmaals of uw systeem 32-bits of 64-bits is. U moet controleren of u de PDF iFilter hebt geïnstalleerd door naar Configuratiescherm > Indexeringsopties > Geavanceerde opties > Bestandstypen te gaan en te kijken wat er naast de PDF-extensie staat; als er "PDF-filter" staat, hebt u het filter al geïnstalleerd. Als u het nog niet hebt geïnstalleerd, moet u dit doen om Windows 7 Search PDF-materiaal te kunnen gebruiken. Hier vind je het:
 • 32-bits Windows. De iFilter wordt geleverd met Adobe Acrobat Reader en is beschikbaar als gratis download.
 • 64-bits Windows. U moet de 64-bits versie van het PDF-filter van Adobe downloaden en installeren.
Zodra u het hebt geïnstalleerd, kunt u het indexeren van PDF-inhoud inschakelen. Ga hiervoor naar Configuratiescherm > Indexeringsopties > Geavanceerde opties > Bestandstypen, nu zou het "PDF-filter" naast de PDF-extensie moeten verschijnen. Selecteer "Index-eigenschappen en inhoud van bestanden" onder waar staat: "Hoe moet dit bestand worden geïndexeerd?" en klik vervolgens op OK.

Nu kan Windows 7 PDF-materiaal doorzoeken, wat een handige functie is omdat PDF's tegenwoordig een van de meest gebruikte bestandstypen zijn.

Uw zoekopdrachten zouden niet langer moeten worden beïnvloed door het probleem met zoeken op de desktop in PDF's, en u zou materiaal in PDF's moeten kunnen ontdekken. Als je nog steeds betere zoekresultaten nodig hebt, moet je een alternatief zoeken voor Windows Desktop Search, maar het installeren van het filter voor Windows 64-bit is een fantastische plek om te beginnen.
Als u contact wilt opnemen met een technicus, gaat u naar Microsoft Bellen.

09-09-2021 om 08:14 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Microsoft Bellen
>> Reageer (0)
07-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe maak je een boemerang op Instagram?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Instagram is niet langer alleen een platform voor het delen van foto's. Het heeft nu alle andere sociale-mediaplatforms overtroffen wat betreft het aantrekken van jongere generaties. Maar wat maakt het zo aantrekkelijk voor ons?

Het is het vermogen van Instagram om te blijven groeien met nieuwe functies die ons ertoe aanzetten om ons steeds meer te engageren.

Verhalen, stickers, filters, live streaming, rollen en meer functies zijn beschikbaar. Er zijn talloze methoden om je creatieve vaardigheden op Instagram te demonstreren en om je bedrijf op verschillende manieren te promoten om bekendheid te krijgen.

Boomerang is een van de Instagram-functies waar we verliefd op zijn geworden. Het is een fantastische manier om leuke Instagram-inhoud te maken en te delen met je volgers.

Boemerangs kunnen ook leuker zijn nu Instagram nieuwe effecten heeft geïntroduceerd.

Wat is een Instagram-boemerang?
Instagram lanceerde Boomerang als een video-app in 2015. Mensen kunnen dit gebruiken om looping-video's te maken die eruitzien als geanimeerde GIF's.
U kunt de boemerang-app gebruiken om video's te maken die uw gewone momenten illustreren, vastgelegd in een videoclip van één seconde die zes seconden loopt.
Deze heen-en-weer microfilms kunnen worden gemaakt met foto's en video's, aldus Instagram.

Mensen beschouwden boemerangs als zeer aantrekkelijk en ongebruikelijk, en ze werden al snel populair. Boomerang-clips zijn veel gemakkelijker te maken dan hele video's. Bovendien zijn ze vaak grappig, waardoor je kunt lachen met je volgers terwijl je ook veel Instagram-weergaven krijgt.

Hoe maak je een Instagram-boemerang
Er zijn twee basismanieren om een ​​boemerang te maken op Instagram. Je kunt dit gebruiken om van je verbluffende afbeeldingen een nieuw Instagram-verhaal te maken.

Methode 1: Gebruik de Boomerang-app
Je moet de Boomerang-app op je telefoon downloaden om toegang te krijgen tot deze functie. Volg hiervoor deze stappen:
 • Zoek in de app store naar "Boomerang van Instagram" en download deze.
 • Start de Boomerang-applicatie. Het is niet nodig om je te registreren om er gebruik van te maken.
 • Er is maar één knop in de app. Je kunt erop tikken om meteen een boemerang te maken.
 • Plaats de boemerang in je Instagram-verdieping.
Je kunt de boemerang rechtstreeks vanuit de app delen met je Instagram-verdieping, of je kunt de video downloaden naar je telefoon en deze later op Instagram publiceren. Veel Instagram-gebruikers zijn dol op deze methode, omdat het een van de beste en gemakkelijkste manieren is om een ​​boemerang te maken.

2. Maak gebruik van Instagramverhalen
De tweede methode is om Instagram stories te gebruiken om een ​​boemerang te maken. Volg hiervoor deze stappen:
 • Ga naar de Instagram-app op je telefoon.
 • Veeg naar rechts of klik op het kleine profielsymbool in de linkerbovenhoek van uw scherm.
 • Tik op het oneindigheidsteken tussen de alternatieven om een ​​boemerang te maken. Het staat helemaal onderaan het scherm.
 • Om je boemerang unieker en aantrekkelijker te maken, kun je Instagram-filters toepassen of stickers toevoegen.
 • Je kunt het verhaal delen op Instagram of het op je telefoon opslaan om het later te uploaden.
Omdat het een eenvoudige methode is, gebruiken de meeste Instagram-gebruikers deze methode liever om een ​​boemerang te maken. Als u deze methode gebruikt, hoeft u geen andere app op uw telefoon te downloaden of te bewaren.

5 manieren om de meest geweldige Instagram-boemerangs te maken
Wanneer je je creativiteit combineert met elk element op Instagram, doet het wonderen. Evenzo, met boemerangs, is het niet genoeg om gewoon op de cameraknop te drukken en de video op te nemen.

Om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en een groot aantal Instagram-likes en views te krijgen, moet je meer doen.

In dit artikel bespreken we enkele handige tips voor het maken van de beste boemerangfilms op Instagram.

 • Plan je verhaal
Omdat je maar een paar seconden hebt om op te vallen en iets te bouwen dat de kijkers aanspreekt, creëer je een structuur voor je boemerangfilm.

 • Wees onvolmaakt
Om in de wereld van vandaag de aandacht van anderen te trekken, hoef je niet perfect te zijn. Hierdoor hoeven uw boemerangs niet professioneel te zijn. Terwijl je je artistieke ding doet, ben je misschien oprecht, heb je plezier en geniet je ervan.

 • Andere accounts verkennen
Je kunt boemerangvideo's van andere mensen bekijken als je niet weet hoe je er zelf een moet maken. Dus ga je gang en bekijk enkele andere boemerangvideo's om wat ideeën op te doen.

 • Wees creatief
Omdat het een directe benadering is, gebruiken de meeste Instagram-gebruikers het graag om een ​​boemerang te maken. Als u deze methode gebruikt, hoeft u geen andere app op uw telefoon te downloaden of te bewaren.

Je Instagram-boemerangvideo moet innovatief zijn om de aandacht van de consument te trekken. Probeer dus iets unieks of onconventioneels, of iets dat past bij de missie van uw merk.

 • Focus op het onderwerp
Elke Instagram-boemerangvideo moet een doel dienen. Maak dus een film met een specifieke actie of onderwerp in gedachten en toon deze op de best mogelijke manier aan je publiek.

Conclusie
Boomerang-video's zijn grappig en boeiend. Ze helpen bij de betrokkenheid van je actieve Instagram-volgers en bij de ontwikkeling van je originaliteit.

Je hoeft geen pro te zijn of enige ervaring te hebben om boemerangfilms te maken; alles wat je nodig hebt is de mogelijkheid om alle effecten te gebruiken en een geweldig stuk te bedenken.

Dus, klaar om je spullen te maken? Ga je gang en veel plezier.

Ga naar Instagram Bellen om contact op te nemen met de klantenservice van Instagram.

07-09-2021 om 08:16 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Instagram Bellen
>> Reageer (0)
06-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leer hoe u uw Facebook-profiel kunt vergrendelen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Facebook is zonder twijfel een van de meest gebruikte sociale-mediasites van vandaag. Naast het communiceren met uw dierbaren kunt u verschillende dingen doen om de marketing van uw internetbedrijf te verbeteren. Bovendien biedt Facebook je een fantastische optie om je account te beschermen tegen onbekende gebruikers, zodat je onaangename ervaringen kunt voorkomen in dit tijdperk van toenemende sociale media-misdaden. Ja, u kunt nu uw Facebook-profiel vergrendelen op uw computer, mobiele telefoon, tablet, iPad en andere apparaten. Mensen die niet op de lijst van je vrienden staan, kunnen je hele profiel niet zien als je het eenmaal hebt vergrendeld.
We zullen doornemen hoe u uw Facebook-pagina kunt vergrendelen, zodat u uw identiteit veilig kunt bewaren op het sociale netwerkplatform. Lees verder!

Wat is Facebook-profielvergrendeling en hoe werkt het?
Laten we eens kijken naar wat een Facebook-profielvergrendeling is voordat we ingaan op het vergrendelen van een Facebook-profiel. Mensen die niet op je Facebook-vriendenlijst staan, kunnen alleen een beperkte versie van je profiel zien, inclusief je profielfoto; ze kunnen echter niet het hele plaatje zien. Ze kunnen ook alleen uw naam en enkele essentiële informatie bekijken.
Zodra je je Facebook-profiel hebt vergrendeld, kan niemand je profielafbeelding downloaden en heeft niemand toegang tot je hele profiel.

Hoe kan ik mijn Facebook-profiel op mijn computer vergrendelen?
Als u zich afvraagt ​​hoe u uw Facebook-profiel op een pc kunt vergrendelen, moet u weten dat u dit niet rechtstreeks vanuit de online browser kunt doen. Als u echter geen toegang hebt tot de mobiele Facebook-app, is er een tijdelijke oplossing die u kunt gebruiken. Dit is wat je moet doen:
 • Open de webbrowser van uw pc en ga naar https://www.facebook.com/.
 • Klik op het URL-gedeelte en vervang 'www' door 'm'. Zorg ervoor dat de URL nu 'm.facebook.com/yourprofilename' is.
 • In de webbrowser van uw pc wordt u nu doorgestuurd naar de mobiele versie van Facebook.
 • Zoek naast de optie 'Profiel bewerken' naar het menu met drie stippen.
 • Zoek de optie "Profiel vergrendelen" onder het menu met drie stippen.
 • Wanneer u op 'Profiel vergrendelen' klikt, wordt u naar een pagina gestuurd waarin wordt uitgelegd hoe u uw Facebook-profiel kunt vergrendelen.
 • Je Facebook-account is beveiligd.

Een Facebook-profiel op een Android-apparaat in stappen vergrendelen
Nadat u hebt geleerd hoe u een Facebook-profiel op een pc kunt vergrendelen, leest u verder om te leren hoe u een Facebook-profiel op een Android-smartphone kunt vergrendelen. Op uw Android-smartphone kunt u zowel de webbrowser als de mobiele Facebook-app gebruiken. Zo gebruik je Android om een ​​lokaal Facebook-profiel te maken:
 • Open op uw Android-smartphone de mobiele Facebook-app.
 • Gebruik de juiste inloggegevens om toegang te krijgen tot uw account.
 • Tik op het menusymbool met drie stippen naast 'Toevoegen aan verhaal' zodra je bent ingelogd.
 • Selecteer de optie om 'Profiel te vergrendelen'.
 • Onderaan de pagina vind je een korte uitleg over hoe de Facebook-profielvergrendeling werkt, evenals de mogelijkheid om je profiel te vergrendelen. Er moet op worden getikt.
 • Op het scherm verschijnt een pop-up met de tekst 'U heeft uw profiel vergrendeld'; raak "OK" aan om uw actie te bevestigen.
Op Android-smartphones kunt u deze methode gebruiken om uw Facebook-profiel te vergrendelen. Zodra je je profiel hebt beveiligd, kun je er zeker van zijn dat geen vreemden of iemand die niet op de lijst van je vrienden staat, je hele profiel op Facebook kan zien.

Hoe kan ik mijn Facebook-account op mijn iPhone vergrendelen?
Als je een iPhone hebt en je Facebook-account wilt gebruiken, kun je dat doen met de ingebouwde Safari-webbrowser en de mobiele Facebook-app. Mensen die niet je vrienden zijn, hebben geen toegang tot je hele Facebook-pagina nadat je hebt uitgezocht hoe je je Facebook-profiel op je iPhone kunt vergrendelen. Als u de mobiele Facebook-app op uw iPhone wilt gebruiken, raakt u deze eerst aan om deze te openen. Nadat je de Facebook-app op je iPhone hebt geopend, log je in op je account en druk je op het symbool met drie stippen naast 'Toevoegen aan 'Verhaal'. De volgende stap is om 'Profiel vergrendelen' aan te raken, waarmee u een korte uitleg krijgt over hoe Facebook-profielvergrendeling werkt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt voltooid, zie je een optie om je profiel te vergrendelen onderaan de Facebook-pagina van je iPhone. Druk ten slotte op de keuze en er verschijnt een pop-up met de tekst 'Je hebt je profiel vergrendeld'. Tik gewoon op 'OK' om uw actie om uw Facebook-profiel te vergrendelen te bevestigen, en uw Facebook-profiel wordt vergrendeld.

 • Hoe u uw Facebook-account op een Mac kunt beveiligen
Hoewel Safari de standaardwebbrowser op Mac is, hebt u mogelijk toegang tot uw Facebook-account met andere browsers zoals Chrome of Firefox. Als je je afvraagt hoe je je Facebook-profiel op een Mac kunt vergrendelen, kun je dit doen met een van de online browsers die op je computer zijn geïnstalleerd.

 • Hoe Facebook-profiel op Mac te vergrendelen met Safari?
Als u de Safari-webbrowser samen met andere webbrowsers op uw Mac hebt geïnstalleerd, maar u liever Safari gebruikt om toegang te krijgen tot Facebook, kunt u uw Facebook-profiel op dezelfde manier vergrendelen als elke andere browser. Nadat je met Safari bent ingelogd op je Facebook-account, plaats je m.facebook.com/yourprofilename in de URL-balk en klik je op Enter. Hiermee kunt u vanaf uw mobiele apparaat toegang krijgen tot uw Facebook-account. U moet ook de optie 'Profiel bewerken' selecteren voordat u het menu met drie stippen selecteert. Tot slot, om uw Facebook-profiel op Mac te vergrendelen, selecteert u de optie 'Profiel vergrendelen' en volgt u de aanwijzingen op het scherm.

Hoe FB-profiel in de Chrome-browser te vergrendelen?
U kunt een oplossing krijgen voor het probleem van het vergrendelen van het FB-profiel in de Chrome-browser door de onderstaande procedures te volgen:
Dubbelklik op het pictogram om de Chrome-browser te openen.
 • Typ https://www.facebook.com/ in de adresbalk van de browser en klik op Enter.
 • Vervang 'www' door 'm' zodat de volledige URL luidt: 'm.facebook.com/yourprofilename'.
 • In de Chrome-browser wordt u doorgestuurd naar de mobiele versie van Facebook.
 • Klik naast 'Profiel bewerken' op het menu met drie stippen.
 • Klik op de optie 'Profiel vergrendelen' en u kunt zien hoe de Facebook-profielvergrendeling werkt.
 • Om de vergrendeling van uw Facebook-profiel te bevestigen, klikt u op 'OK'.
 • Je Facebook-account is beveiligd.
Dit zijn de vele methoden om uw Facebook-profiel te vergrendelen. Het vergrendelen van uw Facebook-profiel is een geweldige methode om uw account te beschermen tegen criminelen van sociale media. Als u ooit uw profiel wilt ontgrendelen nadat het is vergrendeld, hoeft u alleen maar op uw profielafbeelding te klikken, vervolgens op het menupictogram en vervolgens op de optie 'Uw profiel ontgrendelen'.

Als u contact wilt opnemen met een technicus, moet u het Facebook-klantenondersteuningsnummer bellen dat beschikbaar is op Facebook Bellen.

06-09-2021 om 08:55 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Facebook Bellen
>> Reageer (0)
04-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat valt er onder het PayPal-terugbetalingsbeleid van 180 dagen?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het PayPal-terugbetalingsbeleid heeft betrekking op restitutieverzoeken van zowel kopers als verkopers. Dit exacte retourbeleid van 180 dagen is echter exclusief toegankelijk voor kopers.

Volgens dit beleid kan een klant, als hij iets op het PayPal-platform koopt en vervolgens besluit dat hij het niet wil, een terugbetaling krijgen als hij de transactie binnen een bepaalde tijd annuleert.

De meeste klanten zijn echter verbijsterd door de situatie en zijn zich niet bewust van wat wordt gedekt door het Paypal-terugbetalingsbeleid van 180 dagen voor kopers. Dit beleid wordt geleid door een reeks principes waarmee u kunt kiezen hoe u uw terugbetaling wilt ontvangen.

Als het niet meer dan 180 dagen geleden is nadat u uw PayPal-betaling heeft gedaan, kunt u snel een terugbetaling aanvragen.

Een terugbetaling kan op drie manieren worden verkregen:
 • Het eerste dat u moet doen, is de betaling die u al heeft gedaan annuleren.
 • U kunt ook een e-mail sturen naar de verkoper waarin u het probleem beschrijft dat u met de goederen ondervindt en verzoekt hem uw geld terug te geven.
 • Daarnaast heeft u, als de verkoper uw vragen niet beantwoordt, de mogelijkheid om een ​​geschil in te dienen.
Deze drie methoden worden hieronder in detail uitgelegd.

Een PayPal-betaling annuleren
1. Ga naar uw PayPal-rekening door in te loggen.
2. Doorloop de transactiegegevens.
3. Selecteer de betaling die u wilt annuleren.
4. Kies voor dezelfde transactie de optie ‘annuleren’.
5. Bevestig uw actie op het einde.

Een e-mail met een verzoek om terugbetaling naar de verkoper sturen
1. Log eerst in op uw PayPal-account.
2. Zoek daarna de betaling die u wilt annuleren.
3. Zoek eronder de informatie van de verkoper.
4. Je vindt een optie om hem een ​​e-mail te sturen.
5. Voer uw vraag in en volg enkele eenvoudige aanwijzingen.

klacht indienen

1. Ga naar het 'Resolution Center' nadat u bent ingelogd op uw PayPal-rekening.
2. Selecteer de optie "een probleem melden" en vervolgens de gewenste transactie.
3. Klik nogmaals op de link 'Resolution Center' onderaan de pagina.
4. Vink het vakje aan met de tekst 'Ik heb een probleem met een artikel dat ik heb gekocht'.
5. Selecteer een item in het vervolgkeuzemenu en klik op 'Doorgaan'.
6. Voer het vergoedingsbedrag in en klik nogmaals op 'verder'.
Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, maak je een fout of moet je contact opnemen met de PayPal-klantenservice via Paypal Bellen voor hulp.

04-09-2021 om 00:00 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Paypal Bellen
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • Eenvoudige stappen om het probleem met Garmin Express op te lossen dat niet werkt in Windows en Mac
 • Hoe auteursrechtelijk beschermde muziek op Instagram te gebruiken
 • Facebook Messenger werkt niet op desktop
 • Geconfronteerd met Gmail-aanmeldingsfout? Ken de eenvoudige oplossingen
 • Hoe per ongeluk likes op Instagram te verbergen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 29/11-05/12 2021
 • 22/11-28/11 2021
 • 15/11-21/11 2021
 • 08/11-14/11 2021
 • 25/10-31/10 2021
 • 18/10-24/10 2021
 • 11/10-17/10 2021
 • 04/10-10/10 2021
 • 27/09-03/10 2021
 • 20/09-26/09 2021
 • 13/09-19/09 2021
 • 06/09-12/09 2021
 • 30/08-05/09 2021
 • 23/08-29/08 2021
 • 16/08-22/08 2021
 • 09/08-15/08 2021
 • 02/08-08/08 2021
 • 05/07-11/07 2021
 • 28/06-04/07 2021
 • 21/06-27/06 2021
 • 14/06-20/06 2021
 • 07/06-13/06 2021
 • 31/05-06/06 2021
 • 24/05-30/05 2021
 • 17/05-23/05 2021
 • 13/04-19/04 2020
 • 23/03-29/03 2020
 • 16/03-22/03 2020
 • 09/03-15/03 2020
 • 02/03-08/03 2020
 • 24/02-01/03 2020
 • 17/02-23/02 2020
 • 10/02-16/02 2020
 • 27/01-02/02 2020
 • 20/01-26/01 2020

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!