een beetje van alles
Inhoud blog
  • Lewis Waterman (1837-1901)
  • Slimme honden
  • Romeo
  • Nepglimlachen verslechtert humeur
  • Verbrast fortuin
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben Isabel, en gebruik soms ook wel de schuilnaam isaatje70.
    Ik ben een vrouw en woon in Lokeren (België) en mijn beroep is ambtenaar.
    Ik ben geboren op 09/07/1970 en ben nu dus 53 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: lezen, schrijven, ....
    welkom op mijn blogje. Ik vertel graag over allerlei zaken die mij bezighouden!
    Mijn favorieten
  • Athea
  • Blog van Eef
  • Blog De Vriendinnen
  • Nikki's Blog
  • Libelle
  • Lydia's Blog
  • Spelletjes
  • Vera's Blog
  • Schrijven, dichten en weetjes
  • Mijn pad
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    06-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wens iedereen een heel fijn (Sinterklaas)weekend! Isabel
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-12-2008, 10:56 geschreven door isaatje70  
    05-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liegbeest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Goeiemiddag allemaal!

    Wie heeft nog nooit eens een leugentje om bestwil verteld? Iedereen liegt, we doen dat zelfs gemiddeld anderhalve tot twee keer per dag.
    Meestal liegen we om de ander niet te kwetsen. Nooit liegen zou ronduit pijnlijk zijn. Mensen die ongezouten de waarheid zeggen, komen minder sympathiek over. Liegen moet je dan ook zien als een sociaal glijmiddel. We liegen niet alleen tegen anderen, maar ook tegen onszelf. In enquêtes van het genre "Hoe gelukkig bent u?" geven mensen bij voorkeur aan dat ze overwegend gelukkig zijn, ook al is dat niet het geval.

    We leren liegen van kindsbeen af. Je krijgt te horen dat je tante Kaat moet bedanken voor het mooie kerstcadeau, terwijl je het foeilelijk vindt. Aan vreemdelingen mag je nooit zeggen dat je alleen thuis bent, ook als dat wel zo is. Op die manier leren kinderen dat liegen loont.
    Ouders zijn trouwens koplopers in het vertellen van leugens. Zij maken hun kinderen wel 3000 keer iets wijs. Wie heeft als kleuter niet gehoord dat de Sint alleen cadeautjes geeft aan brave kinderen en dat je vierkante ogen krijgt van televisiekijken? Ouders geven toe dat ze leugens vertellen om hun kinderen tegen de harde waarheid te beschermen. Zo werd Popeye bijvoorbeeld alleen maar opgevoerd om spinazie populair te maken. Je kreeg er dus geen spierballen van...

    Liegen kan ook ernstige sociale en emotionele schade berokkenen: je man bedriegt je al jaren met je beste vriendin, of je vennoot is ervandoor met al het geld van je bedrijf. In dat geval worden leugens gebruikt voor direct persoonlijk gewin of om iemand anders te manipuleren of opzettelijk te schaden. Deze vormen van bedrog geven het liegen zijn slechte reputatie.

    Achterhalen of iemand liegt, is moeilijk. Wie denkt dat signalen zoals wegkijken, meer of minder knipperen met de ogen, zweten of een doorschietende stem wijzen op leugens, zit ernaast. Het kan, maar het biedt zeer weinig houvast. De beste manier om leugens te detecteren is doorvragen op details tot iemand door de mand valt ofwel gebruik maken van een leugendetector. De test wordt in België zo'n 300 keer per jaar gebruikt, enkel door specifiek daartoe opgeleide politieagenten en enkel bij zeer zware misdrijven. Een positief resultaat betekent een extra verzwarend element maar geldt niet als ultiem bewijs. De leugendetector brengt de waarheid aan het licht in ongeveer 80% van de gevallen.

    Groetjes en tot de volgende,
    Isabel

    (bronnen: Libelle van 27 november 2008; www.knack.be en www.animaatjes.nl )


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-12-2008, 11:51 geschreven door isaatje70  
    04-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coca Cola
    Mooi en grappig reclamespotje voor Coca Cola:

    http://www.youtube.com/watch?v=xL4DbMAe-d0

    (klik op de link)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-12-2008, 11:20 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieren en muziek

    Goeiemorgen allemaal!

    Je hebt het misschien eerder deze week ook in het journaal gezien: toen de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice een bezoek bracht aan de Britse koningin Elizabeth, heeft ze op de piano gespeeld. Op Buckingham Palace bracht Rice een stuk van Brahms ten gehore. Ze werd op viool begeleid door Louise Miliband, de echtgenote van de Britse minister van Buitenlandse Zaken David Miliband. Ook drie leden van het London Symphony Orchestra namen deel aan het concert. De Queen had haar hond meegebracht. Opmerkelijk: na het concert bleek die hond ineens spoorloos verdwenen! Zou hij niet van muziek houden?
    Nochtans is het wel degelijk zo dat muziek invloed heeft op dieren. In Amerika is er eens een onderzoek geweest over kippen en muziek. Daaruit bleek dat kippen rustiger worden bij het horen van pop en easy listening muziek. Er wordt zelfs gezegd dat ze meer eieren leggen en minder snel ziek worden. Bij klassieke muziek worden ze zenuwachtig.
    Veel boeren in Engeland zeggen dat hun koeien meer melk geven als er muziek aanstaat. Er is nu gebleken dat koeien veel melk geven door de muziek van de Amerikaans soulzangeres Aretha Franklin of rockartiest Lou Reed. Liedjes van Jamiroquai of Supergrass, waarvan mensen dachten dat ze ook invloed hadden op koeien, werken niet. Het onderzoek werd uitgevoerd door de universiteit van Leicester. De wetenschappers zoeken nog uit of dezelfde liedjes die koeien meer melk laten geven er ook voor zorgen dat kippen meer eieren gaan leggen.
    Muziek kan echter wel gevaarlijk zijn voor de gezondheid van muizen. De 16-jarige David Merrill, student aan de Nansemond River Highschool in Suffolk in de Amerikaanse staat Virginia, bedacht dat de luide klanken van hardrockmuziek een schadelijk effect hadden op fans van het genre. Hij bedacht een test om te achterhalen hoe schadelijk dat effect wel was. Hij nam 72 muizen en verdeelde ze in drie groepen: één om te testen hoe muizen zouden reageren op hardrock, één om te testen hoe ze zouden reageren op klassieke muziek en een controlegroep die helemaal geen muziek te horen kreeg.
    Merrill wende de muizen eraan om te wonen in een aquarium in de kelder van zijn huis. Toen begon hij 10 uur per dag muziek te laten horen. Drie keer per dag liet hij elke muis door een doolhof lopen. In het begin deed elke muis daar gemiddeld 10 minuten over.
    Na een tijdje wisten de 24 muizen uit de controlegroep (die dus geen muziek te horen kregen) in 5 minuten door het doolhof te rennen. De muizen die naar Mozart luisterden, wisten het zelfs in anderhalve minuut te doen. Maar de hardrock muizen deden er nu gemiddeld een half uur over! Conclusie: muizen presteren beter bij klassieke muziek!

    Groetjes en tot de volgende,
    Isabel

    (bronnen: www.mediatheek.thinkquest.nl, www.rtl.nl )


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-12-2008, 10:24 geschreven door isaatje70  
    03-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmis shoppen

    Goeiemorgen allemaal!

    Kerstmis komt langzaam maar zeker dichterbij. Misschien heb je al plannen gemaakt om een dagje kerstmis shopping te doen in Londen. Als je in Londen bent, moet je beslist een bezoek brengen aan het beroemde warenhuis Harrods.
    Harrods gaat er prat op dat je er alles kunt kopen. Een flauwe grappenmaker belde eens naar het warenhuis en vroeg of hij er een olifant kon kopen.
    "Jazeker mijnheer," klonk het aan de andere kant van de lijn, "wilt u een Afrikaanse of een Indische olifant?"

    Het warenhuis is gespecialiseerd in luxegoederen en is gelegen aan de Brompton Road in de wijk Knightsbridge. In 1835 begon Charles Henry Harrod, een thee- en kruideniersgroothandelaar, een winkel tegenover zijn woonhuis in Stepney in het Londense East End. Hij maakte zich zorgen over een cholera-epidemie in Londen en verhuisde in 1849 naar de toen nog rustige Brompton Road om daar een kruidenierszaak over te nemen. Samen met de wijk groeide ook zijn handel en nam hij de aanpalende gebouwen mee op in zijn zaak.
    In 1861 werd de zaak overgenomen door zijn zoon Charles Digby Harrod. De winkel werd ingrijpend verbouwd. Harrod kreeg de gelegenheid om alles op grote schaal te herbouwen na een brand op 6 december 1883. Toen Harrod junior in 1889 met pensioen ging, werd Harrods een beursgenoteerd bedrijf, maar zou in 1959 weer in privéhanden komen toen het werd gekocht door House of Fraser.

    In 1898 werd in het warenhuis de allereerste roltrap geïnstalleerd; klanten die onwel waren geworden, kregen bovenaan de roltrap een glaasje cognac aangeboden.
    De huidige eigenaren zijn Mohamed Al-Fayed en zijn broer, twee steenrijke Egyptische zakenmannen. Ze kochten het warenhuis in 1985 voor 615 miljoen pond.

    Bij Harrods werken maar liefst 5.000 mensen uit 50 verschillende landen. Op topdagen ontvangt de winkel 300.000 klanten.

    Harrods was driemaal het doelwit van het IRA, het Iers Republikeinse Leger. Op 17 december 1983 doodde een bomexplosie zes personen en raakten 90 mensen gewond. Ondanks de ravage was Harrods drie dagen later weer open.

    Groetjes en tot de volgende,
    Isabel

    (bron: Wikipedia)






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    03-12-2008, 10:22 geschreven door isaatje70  
    02-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzekering
    Goeiemorgen allemaal!

    Als mensen een officiële brief moeten schrijven, bvb. aan de verzekering, dan schrijven ze soms (onbewust) grappige dingen. Een bloemlezing:

    - Ik weet niet waarom u het me kwalijk neemt dat ik mijn helm niet op had. Mijn voet en niet mijn hoofd werd verbrijzeld!

    - Ik heb een tak op mijn hoofd gekregen toen ik een dutje deed tijdens de pauze. Denkt u dat het om een werkongeval gaat.

    - Meneer de directeur, in de verklaring van het ongeval die ik u heb toegezonden heb ik vergeten te vermelden dat er een dode gevallen was.

    - Ik zie niet in waarom u weigert mij uit te betalen wegens het niet betalen van mijn premie. Vorig jaar had ik wel betaald en toen heb ik geen ongeval gehad.

    - Ik betaal de premie en u betaalt de schade aan de tegenpartij terug. Dat is afpersing...

    - Ik denk dat er een vergissing is gebeurt mijn ongeval van 31 februari jonstleden is nog altijd niet geregeld.

    - Ik wou de bumper van de auto voor mij vermijden en zo heb ik die voetganger overreden.

    - Ik stuur u de factuur op, mocht u ze niet krijgen zou u me dan iets kunnen laten weten.

    - Gezien er geen schade is, gaan ze er nog van profiteren om niets uit te betalen ook.

    - Na het ongeval herhaalde de ander bestuurder dat hij voorang had... tussen ons vind ik dat niets om fier op te zijn; om voorang te hebben volstaat het om van rechts te komen. Dat kan iedere idioot overkomen.

    - Mijn zoon kan niet burgerlijk aansprakelijk gesteld worden voor dit ongeval omdat hij militair is.

    - Alles is verbrand in de keuken zelfs de verse zalm heeft gerookt.

    En als uitsmijter nog een grappig reclamespotje voor een verzekeringsmaatschappij:

    http://www.youtube.com/watch?v=aTvJFEkIstU

    Groetjes en tot de volgende,
    Isabel
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    02-12-2008, 10:52 geschreven door isaatje70  
    01-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps foutje
    Even Apeldoorn bellen:

    http://www.youtube.com/watch?v=tffXZoRdhZc

    (klik op de link om het filmpje te bekijken)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    01-12-2008, 16:04 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh dennenboom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Goeiemiddag allemaal!

    Gisteren hebben we onze kerstboom gezet. Het is misschien nog wat vroeg, de Sint moet nog komen, maar wij hebben geen kindjes dus wij kunnen de boom al zetten. Het is een jaarlijks weerkerend karwei: de boom van zolder halen, controleren of de lampjes nog branden, de kerstversiering van onder het stof halen... maar toch plezant
    Ik heb eens opgezocht vanwaar die traditie (een kerstboom zetten bedoel ik dan) nu eigenlijk komt. Over de ouderdom van het gebruik van de kerstboom lopen de bronnen uiteen. Het heeft waarschijnlijk een Oudgermaanse oorsprong waarbij de boom (een eik) centraal stond in een midwinterviering (eigenlijk de kortste dag). Mogelijk werd de boom dan verlicht.
    Feit is wel dat de christelijke kerken, en vooral dan de Rooms-katholieke kerk, de kerstboom lange tijd hebben geweerd. De kerstboom heeft met de inhoud van het Kerstfeest niets te maken en leidt de aandacht van het Kerstkind alleen maar af. Opvallend genoeg zijn het juist hun negentiende-eeuwse geestverwanten die ervoor gezorgd hebben dat de kerstboom in Nederland zijn intrede deed (figuurlijk gesproken welteverstaan). In de negentiende eeuw heeft het Réveil, dat was een internationale opleving van het christelijke denken in het negentiende-eeuwse Europa, een belangrijke rol gespeeld in de introductie van de kerstboom. In eerste instantie kenden alleen rijke gezinnen het gebruik van een spar in huis. De zondagsschool heeft hem dan wijd populair gemaakt. De zondagsschool, opgericht door figuren uit het Réveil, was niet alleen een geschikte manier om de evangelieboodschap te verbreiden maar ook om armen van middelen te voorzien. Sindsdien staat de kerstboom volgens sommige kerken symbool voor 'het Licht'.
    De katholieke kerk heeft trouwens zijn eigen christelijke betekenis aan de kerstboom gegeven. De driehoekige vorm van de kerstboom zou de heilige drie-eenheid vertegenwoordigen van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.
    De achtergrond van de piek is overigens niet helemaal duidelijk. Volgens sommige bronnen wijst de piek naar de Ster der Wijzen, andere bronnen noemen het een abstracte weergave van diezelfde ster. Een andere interessante theorie is dat de piek een gespieste appel is; appels zijn van oudsher de versiering geweest van de Germaanse boom op het Joelfeest (het Germaanse zonnewendefeest).

    Groetjes en tot de volgende,
    Isabel

    (bronnen: Wikipedia en www.animaatjes.nl voor de afbeelding)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-12-2008, 14:23 geschreven door isaatje70  
    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Love is all
    Mooie videoclip van het liedje "Love is all" van Roger Glover (uit 1975) - met ondertiteling zodat je luidkeels kunt meezingen:

    http://www.youtube.com/watch?v=NRuxAqCAMH0

    (klik op de link)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-11-2008, 11:51 geschreven door isaatje70  
    29-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wens iedereen een fijn weekend! Isabel

    (bron: www.animaatjes.nl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    29-11-2008, 09:57 geschreven door isaatje70  
    28-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parel
    Ik wil nog eventjes terug komen op mijn bijdrage van gisteren, je weet wel, toen ik he-le-maal geen inspiratie had (kan  gebeuren). Achteraf heb ik bij mezelf de bedenking gemaakt dat ik er best wel een gedicht had kunnen op zetten van Herman de Coninck, mijn lievelingsdichter. Bij deze dus:

    O, ik weet het niet

    O, ik weet het niet,
    maar besta, wees mooi.
    zeg: kijk, een vogel
    en leer me de vogel zien.
    zeg: het leven is een brood
    om in te bijten en de appels zien rood
    van plezier, en nog, en nog, zeg iets.
    leer me huilen, en als ik huil
    leer me zeggen: het is niets.

    Herman de Coninck

    Wil je meer informatie over deze dichter of meer gedichten van hem lezen, surf dan naar: www.hermandeconinck.be
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-11-2008, 10:58 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Para-normaal
    Goeiemorgen allemaal!

    Paranormaal betekent, volgens de dikke van Dale althans, 'niet op de natuurlijke wijze verklaarbaar'. Gisteren heb ik naar het VRT-programma Koppen gekeken en daar was een ontnuchterende reportage te zien over mensen die (zogezegd) over paranormale gaven beschikken. Een journaliste solliciteerde zelfs als spiritueel consulent bij een website die zichzelf 'dé referentie voor het paranormale in de Benelux' noemt. Tot haar grote verbazing werd ze zonder enige moeite in dienst genomen, terwijl ze helemaal geen paranormale gaven heeft.
    Het paranormale is tegenwoordig big business. Op diverse websites vind je telefoonnummers van mediums die je kunt bellen als je met een vraag of een probleem zit. De kosten lopen al gauw hoog op: je betaalt 1,50 euro per minuut als je met een vast toestel belt en 3,00 euro per minuut als je met een GSM belt. De duurtijd van de gesprekken zijn beperkt tot maximum tien minuten. Je kan dan bvb. vragen of je een leuk weekend zult hebben en je wordt (letterlijk) aan het lijntje gehouden. Kassa kassa! 
    Ik ga nu niet beweren dat al die helderzienden oplichters en charlatans zijn (pen- en zwendelaar). Er zijn ongetwijfeld veel mensen met bijzondere gaven die het goed met je menen en je niet willen pluimen als een kip. Volgens mij zijn die echter zeldzaam. De Koppen-reportage van gisteren toont dat ook aan. Het bewijs is er: je moet nog niet eens paranormale gaven hebben als je wilt werken als spiritueel consulent voor een tv-programma of betalende telefoonlijn. Je komt er al wanneer je enkele algemeenheden debiteert zoals: "Je werkt veel te hard" (wie niet, de dag van vandaag?" of "Je wordt binnenkort geconfronteerd met een overlijden" (vroeg of laat worden we allemaal wel geconfronteerd met een overlijden). Misschien ben ik te nuchter om te geloven in toekomstvoorspellers, maar ik weet één ding zeker: ik zal nooit iemand consulteren om mijn kaarten te leggen of om in contact te komen met de geest van mijn overleden grootvader. Ik zal mijn geld wel aan iets anders (lees: nuttig) uitgeven!

    Groetjes en tot de volgende,
    Isabel
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-11-2008, 10:52 geschreven door isaatje70  
    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen inspiratie vandaag
    Goeiemorgen allemaal!

    Ik vrees dat ik vandaag niks van inspiratie heb....... zucht......... daarom zet ik maar een grappig reclamefilmpje op mijn blog:

    http://www.youtube.com/watch?v=_R8prS1jsvI

    (klik op de link)

    Groetjes en tot morgen (hopelijk heb ik dan wel inspiratie...)
    Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-11-2008, 11:04 geschreven door isaatje70  
    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doordenkertjes
    Goeiemorgen allemaal!

    Je zou soms denken dat alles heel erg logisch is. Wat dacht je dan van deze gekke vragen?

    Wat voelt een vlinder in zijn buik als hij verliefd is?
    Wat doen militairen in een burgeroorlog?
    Waarom vinden we slakken vies behalve als ze op ons bord liggen (met een flinke portie lookboter)?
    Wat tellen schapen als ze willen slapen?
    Wat gebeurt er als je je twee keer halfdood schrikt?
    Waarom draagt een kamikazepiloot een helm?
    Waarom worden er sigaretten verkocht in een benzinestation als het daar verboden is te roken?
    Waarom wordt fonetisch niet gespeld zoals je het zegt?
    Waarom vind je altijd maar één schoen langs de kant van de weg?
    Als je van zwemmen slank wordt, wat doen walvissen dan verkeerd?
    Als het vandaag 0 graden is en het wordt morgen twee keer zo koud, hoe koud wordt het dan morgen?
    Waarom worden mensen meteen geloofd als ze zeggen dat er aan de hemel 400 biljoen sterren zijn, maar als je ze vertelt dat de deurpost pas geverfd is, moeten ze voelen.
    Leven getrouwde mensen langer of vinden ze dat alleen maar?
    Hoe pak je piepschuimballen in als je ze wilt opsturen?
    Is er een ander woord voor synoniem?
    Waarom wordt er geen kattenvoer met muissmaak verkocht?
    Hoe zet men de bordjes met 'Niet op het gras lopen' in de grasperken?
    Als Amerikanen rijst gooien op huwelijken, gooien Chinezen dan hotdogs?
    Waarom is 'afkorting' zo een lang woord?
    Als de mens afstamt van apen, waarom zijn er dan nog apen?  
    Als je probeert te falen en je slaagt, wat van de twee heb je dan gedaan?
    Houden ze op een theefabriek koffiepauze?

    Als je je bankkaart toevallig bij de hand hebt, moet je voor de aardigheid eens op de achterkant kijken: daar staat een telefoonnummer op dat je moet bellen als je je bankkaart verliest. Hoe kan je nu weten wat dat nummer is als je je bankkaart niet meer hebt?

    Groetjes en tot de volgende,
    Isabel

    (bron: www.lachjekrom.com )
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-11-2008, 09:50 geschreven door isaatje70  
    25-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evolutieleer volgens Guinness
    Schitterende reclame voor het biermerk Guinness:

    http://www.youtube.com/watch?v=GBRmN6J6ehg

    (klik op de link)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-11-2008, 11:22 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panda + knuffel = ??
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goeiemorgen allemaal!

    Heb jij ook altijd gedacht dat panda's lieve knuffelberen zijn? Als je dit verhaal gelezen hebt, zal je je mening toch eens moeten herzien!

    In het zuiden van China betrad een 20-jarige student het domein van een panda in de hoop een knuffel te krijgen, maar in plaats daarvan werd hij door de panda gebeten.
    De student bracht afgelopen vrijdag een bezoek aan Qixing Park samen met enkele klasgenoten en sprong dan over het twee meter hoge hek dat het domein van de panda omringt, zo verklaarde een parkwachter die anoniem wenst te blijven.
    Het park in Guilin, een populaire toeristische stad in de Autonome Regio van Guangxi Zhuang, herbergt een kleine zoo en een pandadomein. Het park was nagenoeg verlaten toen de student het hek beklom rond het domein van de panda die luistert naar de naam Yang Yang, aldus nog de parkwachter.
    De student werd gebeten in zijn armen en benen. Twee buitenlandse bezoekers zagen alles gebeuren en gingen hulp halen bij enkele werknemers van het park.
    Volgens het officiële persagentschap Xinhua verklaarde de student achteraf in het plaatselijke ziekenhuis: "Yang Yang was zo schattig en ik wou hem alleen maar een knuffel geven, ik verwachtte niet dat hij me zou aanvallen".

    Groetjes en tot de volgende,
    Isabel

    (bronnen: www.internet-pets.blogspot.com, www.animaatjes.nl )
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    25-11-2008, 10:19 geschreven door isaatje70  
    24-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Decadent

    Goeiemiddag allemaal!

    Overal hoor je zeggen dat het slechte tijden zijn. Er heerst crisis en die zal nog wel een tijdje aanslepen. Bezuinigen is dus de boodschap. Blijkbaar geldt dit toch niet voor iedereen. In Dubai (een van de Verenigde Arabische Emiraten) is namelijk vorige week (20 november) een grandioos openingsfeest gehouden voor een superchic maar (helaas ook) peperduur hotel. Kostenplaatje van het feest: 20 miljoen euro. De Australische zangeres Kylie Minogue heeft een uurtje staan kwelen en vangt hiervoor 2,5 miljoen (!) euro - het best betaalde optreden ooit (ik wil ook zangeres worden).
    Naast het optreden viel er eveneens een spectaculair vuurwerk te bewonderen, en dit voor de luttele prijs van 3,5 miljoen euro. Het vuurwerk deed de hele kust (zo'n 43 km) van Palm Jumeirah verlichten.
    Uiteraard werd er ook aan eten gedacht. Viersterren Michelinchefs Giorgio Locatelli en Nobu Matsuhisa hebben de catering verzorgd. Het budget? Zo'n slordige 1000 euro per persoon (ik vind dit echt getallen om van te duizelen). De genodigden, ongeveer 2000 mensen, werden naar het hotel gevlogen, dit alles op kosten van het hotel (logisch).
    De eerste gasten voor het hotel hebben zich al gemeld: een Britse familie zal 3 nachten verblijven in het hotel. Ze betalen 50.000 euro. Hiervoor krijgen ze wel drie kamers, vier personeelsleden (butlers) en een grote eetzaal voor 18 personen. De 50.000 euro is helaas voor deze familie alleen voor de overnachtingen met ontbijt. Overige kosten zullen ze nog extra moeten betalen.
    Hotel Atlantis in Dubai beschikt over 1373 luxe kamers en 166 suites met oceanische en Arabische invloeden. Verder zijn er 17 restaurants en een gigantisch waterpark. 
    Het meest bijzondere aan het hotel is dat het suites heeft onder de naam 'The Lost Chambers' die uitzicht hebben op de oceaan. Deze suites bevinden zich onder het wateroppervlak.

    Als je het vuurwerkspektakel wilt bekijken, klik dan op deze link (het filmpje duurt ± 5 minuten):

    http://www.youtube.com/watch?v=b2EtnJZcrHQ

    en als je je wilt vergapen aan de luxe van het hotel (zonder één euro uit te geven), klik dan op deze link:

    http://www.youtube.com/watch?v=DLnhZZlA2BA

    Persoonlijk vind ik het een echte schande dat in tijden van economische crisis en recessie zòveel geld wordt uitgegeven aan de opening van een hotel (maar wie ben ik?). Als je eens bedenkt hoeveel hongerlijdende mensen en kinderen met dat geld geholpen zouden kunnen worden... hier is maar één woord voor: decadent....

    Groetjes en tot morgen,
    Isabel


    (bronnen: www.sochicken.nl, www.youtube.com



     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    24-11-2008, 18:50 geschreven door isaatje70  
    23-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haha
    Grappig reclamespotje voor een Amerikaans biermerk:

    <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=9201"><img

    (klik op de link)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-11-2008, 11:53 geschreven door isaatje70  
    22-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breinbreker: de oplossing
    Hier is de oplossing van de logische puzzel:

    De Duitser heeft de goudvis als huisdier.

    En hier is de complete oplossing:

    (eigenaar/ kleur/ rookt.../ drinkt.../ huisdier)

    Huis 1: de Noor/ geel/ Dunhill/ water/ kat
    Huis 2: de Deen/ blauw/ Blends/ thee/ paard
    Huis 3: de Brit/ rood/ Pall Mall/ melk/ vogels
    Huis 4: de Duitser/ groen/ Prince/ koffie/ goudvis
    Huis 5: de Zweed/ wit/ Bluemaster/ bier/ hond

    Ik had de puzzel juist opgelost (zonder spieken)! En jij?


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-11-2008, 00:00 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wil iedereen een fijn weekend wensen!!! Isabel

    (bron: www.animaatjes.nl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-11-2008, 00:00 geschreven door isaatje70  
    Foto
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    cat4u_culi
    www.bloggen.be/cat4u_c
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Archief per maand
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs