Het leven is net ganzenbord; je kunt steeds opnieuw beginnen, behalve als je in de put blijft zitten

Gastenboek
 • goeiemorgen !
 • Hallo josé.
 • Aangename dag toegewenst
 • Dag lieve Jose
 • dag lieve José

  Heerlijke aardbeien met slagroom staat klaar

   
  Een appel per dag houdt de doktors weg
  vooral als je goed mikt


   
  Een bankier is iemand die je zijn paraplu leent als de zon schijnt en hem terughebben wil zodra het begint te regenen

   
  Wij beseffen de waarde van het water eerst
  wanneer de bron is opgedroogd


   
  Iemand heeft pas het recht om kritiek te uiten, als hij een behulpzaam hart heeft.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto


  Foto


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto
   

   

  ~~ Welkom bij José ~~

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strawbarry  Een doordenkertje

  Een ijsje, een pistool, een televieserie
  Het begint met de letter M en heeft 6 letters

  Veel succes!!

  Antwoord-Magnum


  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hello...is anybody here?  Waarom je altijd je kraan aan moet zetten als je terugkomt van vakantie

  Dit is waarom de kraan goed door moet stromen.

  Bacterie

  Uit onderzoek in de Verenigde Staten is gebleken dat bacteriën zich nestelen in een ongebruikte kraan. Omdat er geen water door stroomt hebben ze de ruimte om zich lekker te vermenigvuldigen, met al gevolg dat je kraan vol zit met deze vieze beestjes. Deze bacteriën hebben niks met de plek waar je woont te maken, ze zitten meestal in de riolering van je huis.

  Ziek van kraanwater

  Bacteriën zijn niet altijd reden om je zorgen te maken, want we worden niet overal ziek van. Maar, onderzoekers van de Amerikaanse University of Illinois vonden in het water van een kraan die een tijd niet gebruikt was microben die Legionellose veroorzaken, een vorm van longontsteking. Deze bacteriën zaten vooral in de eerste 100 milliliter kraanwater.

  Doorstromen

  Je hebt misschien al vaker gehoord dat je een kraan even moet laten doorstromen als hij een tijd niet gebruikt is, omdat bacteriën zich nestelen en het water soms niet lekker smaakt. Professor Wen-Tso Liu van de universiteit van Illinois raadt aan om de kraan twee minuten door te laten stromen als deze een paar dagen niet gebruikt is alvorens je het water drinkt. Dit gaat misschien tegen je principes qua waterverspilling in, maar volgens Liu is het een basisstap in hygiène. Vooral nu de zomer er weer aankomt is dit belangrijk! Laat jij de kraan altijd stromen als je terugkomt van vakantie?


  » Reageer (20)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dode jaren

  .


  » Reageer (20)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spring  Dit is hoe je een teek op een veilige manier verwijdert

  Gruwel jij ook zo van deze vieze beestjes?

  Duidelijkheid

  De adviezen vliegen je om de oren: de één zegt dat je een teek moet draaien, de ander zegt dat dat dat juist niet moet. Dit advies komt voort uit de gedachte dat teken zich als het ware vastschroeven in je huid. Dit idee klopt alleen niet! Wel 'haken' teken zich vast met hun snuit, waardoor een licht draaiende beweging ze los kan krijgen. Helaas loop je hierbij het risico dat je het lijfje lostrekt van de kop, waardoor de kans dat je besmet wordt groter wordt. Ook denken sommige mensen dat je de teek wegkrijgt met zeep, alcohol of vuur. Niet doen! Dit irriteert de teek waardoor de kans groter is dat hij je besmet.

  De teek verwijderen

  Gebruik om de teek veilig te verwijderen altijd een schone tekentang of een pincet met een dun uiteinde. Pak de teek altijd bij zijn kop, zo dicht mogelijk op de huid. Knijp NOOIT in zijn lijf, want dan leeg je zijn maag in jouw bloed, waardoor de eventuele ziekte dus juist verspreid wordt. Pak de teek langs de zijkant bij de kop vast en trek hem recht omhoog uit je huid. Het kan zijn dat zijn mond achterblijft, maar dit kan geen kwaad. Deze komt net als een splinter vanzelf omhoog. Desinfecteer het wondje met alcohol of jodium en was je handen goed. Desinfecteer ook de tang of het pincet door deze in kokend water te leggen.

  Nazorg

  Blijft er een groter stuk dan alleen het mondstuk zitten? Ga dan altijd naar de huisarts om het te laten verwijderen, want hierdoor loop je een grotere kans om besmet te worden. Is de teek goed verwijderd, blijf dan de komende tijd goed opletten. Noteer waar de tekenbeet precies zat, wanneer je deze hebt opgelopen en wanneer hij is verwijderd. Noteer ook hoe je de teek precies hebt verwijderd. Blijf de plek goed in de gaten houden, want als er een rode kring omheen komt is dit een teken van de ziekte van Lyme. Ook als je je na een tijdje grieperig voelt, moet je de tekenbeet melden bij je huisarts.


  » Reageer (19)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Behind the windows

  Dit kan je doen tegen hooikoorts

  Voor hooikoortspatiënten is er weer een lastige periode aangebroken. Natuurlijk is er heel wat medicatie waarmee je minder gaat snotteren, maar er zijn ook een aantal alternatieven.

  Ramen toe

  Als het mooi weer is, ben je geneigd om de ramen wagenwijd open te zetten, maar dat doe je beter niet, stelt bioloog Arnold van Vliet aan de Nederlandse omroep RTL. “Zo hou je de pollen buiten.”

  Zonnebril

  “Wat ook helpt is om een zonnebril op te zetten. Daarmee voorkom je dat de pollen rechtstreeks in je ogen komen, en verminder je ook de lichtintensiteit, waardoor je ogen minder gevoelig worden.”

  Ga naar de zee

  Ga naar de zee als je veel last hebt van hooikoorts. Als de wind van zee komt heb je daar geen last van pollen, maar als de wind van land komt zitten er op het strand natuurlijk nog steeds pollen in de lucht.

  Vaseline

  Smeer vaseline onder je neus. Dat is een veelvoorkomende tip. “Het is niet bewezen dat het werkt”, waarschuwt voormalig neus-keel-oorarts Francis Burgersijk. “Mensen zeggen dat de pollen dan aan je neus blijven plakken, maar zelfs als dat zo is adem je er natuurlijk nog steeds veel in.”


  » Reageer (26)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parure  Maak komaf met zweetplekken in 7 tips

  Nu de zomer voor de deur staat, lacht het goede weer ons tegemoet. Jammer genoeg is er ook een keerzijde aan dat verhaal: zweetvlekken. De gedachte alleen doet je al meer zweten. Maar dankzij deze tips zeg je zweetplekken voorgoed vaarwel.

  1. Let op je kledij

  Wanneer je shirtjes van synthetische stoffen draagt, is de kans veel groter dat je zweetplekken krijgt. Katoenen t-shirts kunnen helpen. Die ademen beter en zorgen er dan ook voor dat je okselvijvers veel minder zichtbaar zijn.

  2. Gebruik okselpads

  Er bestaan speciale okselpads die zweet absorberen. Ze zijn te koop bij de drogist. Door die pads transpireer je niet minder, maar het zweet wordt wel opgenomen waardoor je geen natte plekken onder je oksel krijgt.

  3. Scheer je oksels

  Wanneer je je oksels scheert – en dus alle haartjes weg zijn – blijft het zweet minder hangen. Daardoor zal je minder snel een geurtje krijgen.

  4. Schaf een speciale deodorant aan

  Gebruik een zogeheten antiperspirant. Omdat hier andere ingrediënten in zitten dan in gewone deo’s, pakken ze het zweet echt goed aan.

  5. Vermijd alcohol en cafeïne

  Alcohol- en cafeïnehoudende dranken verhogen je hartslag. Je lichaam wordt daardoor steeds warmer. Bijgevolg ga je meer zweten onder je oksel. Alcohol en koffie laat je dus beter staan als je vaak last hebt van natte oksels.

  6. Verminder stress

  Stress kan zorgen voor een zweetuitbraak. Als je merkt dat je vaak stress hebt, probeer dan eens te mediteren. Als je over het algemeen rustiger bent, dan zul je minder transpireren.

  7. Verbeter je conditie

  Een goede conditie verlaagt je hartslag in rust en zorgt er dan ook voor dat je minder zweet. Ga dus sporten en werk aan je conditie. Het kan wonderen doen


  » Reageer (26)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beauty

  Cranberrysap is een echt wondermiddel

  De cranberry, of de Amerikaanse veenbes, staat vooral bekend om zijn helende werking bij pijnlijke blaasontstekingen of als het hoofdingrediënt van een verdraaid lekkere cocktail (Cosmopolitan!). Volgens recente studies zou de helderrode zure vrucht ook beschermen tegen hartziektes en een beroerte.

  Twee glazen cranberrysap per dag zouden volstaan om ons hart te beschermen. Dat blijkt uit een Amerikaanse studie bij 56 deelnemers. Zo hadden de proefpersonen die regelmatig ongesuikerd sap van de superbes dronken heel wat gezondheidsvoordelen, zoals een betere bloeddruk en gezondere, regelmatigere bloedsuikerspiegels. Na acht weken liepen ze zelfs 15% minder kans op een hersenbloeding en 10% minder kans op een hartziekte.

  “Deze bevindingen bevestigen dat de polyfenolen uit de bessen ons lichaam beschermen tegen verschillende aandoeningen”, zegt hoofdonderzoekster Christina Khoo. Redenen genoeg dus om deze veenbes op te nemen in ons dagelijkse dieet.


  » Reageer (26)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orange


  Zonnig weer: hou je huisdieren zoveel mogelijk binnen

  Als je je huid teveel blootstelt aan de zon, kan dat gevaarlijk zijn. Gebruik een zonnebrandmiddel met een hoge factor. En wees heel voorzichtig met kinderen, want zij zijn extra gevoelig voor de zon. Dat weten de meeste mensen al.

  Wat velen niet weten, is dat de zon ook schadelijk kan zijn voor huisdieren. Als ze teveel blootgesteld worden aan de felle zon, hebben ook zij kans op verbranding, een zonnesteek en huidkanker. Huidkanker komt steeds vaker voor bij huisdieren, vooral bij katten. Daarom is het advies: hou ze binnen.

  Er zijn wel al zonnebrandmiddelen voor honden en katten. Daarmee kun je plekken waar ze weinig haar en/of plekken met weinig pigment, zoals de oren, rondom de neus, de binnenkant van de dijen en de buik, om de zoveel tijd insmeren. Als je hond of kat licht van kleur is, een dunne vacht of een gevoelige huid heeft, kun je ze beter helemaal insmeren. Maar waarom zou je zoveel moeite doen, terwijl het veel makkelijker is om de dieren gewoon binnen te houden?


  » Reageer (24)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leona
  Chocolade smoothie

  Ingevroren bananenplakjes zorgen ervoor dat deze smoothie een heerlijke structuur heeft.

  Aantal personen:

  2

  Bereidingsduur:

  30+ minuten

  Ingrediënten:

  2 kleine bananen

  1½ dl chocolademelk light

  1 bolletje chocoladeijs

  1 zakje vanillesuiker

  1. Schil de bananen en snijd ze in plakken.
  2. Laat de bananen in een zakje in de diepvries invriezen.
  3. Mix de bananen met de chocolademelk, het ijs en de vanillesuiker tot een schuimige drank.
  4. Verdeel de smoothie over 2 hoge glazen.

  Menusuggestie

  Lekker met als hoofdgerecht varkenshaasje met salsa van rode ui, bloemkool en aardappelen.


  » Reageer (24)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Cloony


  Wanneer de eerste zonnestralen door het wolkendek breken, is het tijd om onze BBQ vanonder het stof te halen. Met deze nieuwe BBQ-trends, ben je de ultieme grillmeester(es).


  1. Roosteren op hout

  In 2018 gaan we terug naar onze roots. Dat betekent geen hoogtechnologische snufjes of grillen op gas, maar een eenvoudige BBQ op hout. Behalve dat het authentiek is, is het ook gezond(er). Het vlees ligt niet bovenop het vuur en kan dus niet zo snel verbranden.

  2. Groenten

  De tijd dat we allemaal bergen vlees probeerden te grillen, ligt al een tijdje voor ons. Groenten hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en krijgen nu, terecht, een plaatsje op de rooster. Enkele heerlijke gegrilde paprika’s of asperges met een pastasalade zorgen voor een culinair hoogtepunt.

  3. Zoutsteen

  Zout is niet zo gezond voor het lichaam, maar en toe zondigen moet kunnen. Weet je niet wat de juiste dosering zout op je vlees is? Probeer dan eens een zoutsteen. De intense smaakbeleving geeft je vlees, vis en groenten een extra meerwaarde zonder te overdrijven.

  4. Bier

  Geen land dat zo gespecialiseerd is in bier als België. Ook kiezen meer en meer brouwerijen ervoor om speciaal voor deze gelegenheid een BBQ-bier te maken. Met het juiste brouwsel, versterk je de smaken in je maaltijd. Een IPA-biertje is uitermate geschikt bij kruidige gerechten en visgerechten gaan dan weer goed samen met een blond brouwsel.

  5. Vers van de boer 

  De trend was al een tijdje bezig, maar door alle vleesschandalen zal dit alleen nog maar meer groeien. Echte BBQ-liefhebbers kiezen voor een kwalitatief stuk vlees en zijn sneller geneigd om te kopen bij een plaatselijke boerderij. Dit geldt trouwens ook voor groenten en fruit.


  » Reageer (29)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I think

  Wist u dat...?!

  Vrijdag de 17e een ongeluksdag is in Italië?

  Dit heeft te maken met de schrijfwijze van 17 met Romeinse cijfers. 17 is namelijk XVII in Romeinse cijfers. 

  Dit is een anagram van 'VIXI', wat Latijn is voor 'ik heb geleefd'. "In het huidige Italiaans is dat vissi, in de passato remote, om aan te geven dat het leven helemaal is afgesloten". 

  Daarom wordt het getal 17 in Italië geassocieerd met de dood.
  Zoals in veel landen het getal 13 gemeden wordt (ondere andere in hotels) zo gebeurt dat in Italië dus met het getal 17:
  De Renault 17 heet daar R177.

  De vliegtuigen van Alitalia hebben geen stoel 17.

  En Napoleon, die door zijn geboorte op Corsica door Italië is beïvloed, weigerde op vrijdag 17 brumaire ten strijde te trekken.  » Reageer (27)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nobody is perfect

  Deze etenswaren kun je beter niet door de gootsteen spoelen

  Koffiedik

  Voor het gemak legen we wel eens ons bakje van het koffieapparaat in de gootsteen, spoelen we het direct af onder de kraan en stoppen we het bakje schoon terug in de machine. Koffiedik kun je echter nooit door de gootsteen spoelen omdat het niet helemaal oplosbaar is in het water. De koffieresten hechten zich aan de olie die de leiding al bedekt. Uiteindelijk leidt deze ophoping tot een verstopping in de leidingen.

  Rijst

  Je giet je pas gekookte rijst af in de gootsteen en een rijstkorreltje hier en daar glipt gemakkelijk door het putje heen. Eenmaal in de leiding komt de korrel in aanraking met water en zet het nog meer uit. Je raad het vast al, die paar rijstkorrels kunnen voor een hardnekkige verstopping zorgen. Dit geldt overigens ook voor pasta.

  Eierschalen

  Het lijkt zo onschuldig, maar eierschalen kunnen ook een hoop schade aanrichten in de gootsteen. De schalen zelf beschadigen het gootsteenputje, het vliesje wikkelt zich om de randje van het putje en eenmaal doorgespoeld hechten de overige eierschaalresten zich aan overige blokkades in de leidingen

  Margarine en boter

  Met name als margarine en boter nog gesmolten zijn en het door de gootsteen gespoeld wordt, kan dit erg gevaarlijk zijn. Eenmaal in de leidingen gaat het namelijk klonteren en verharden. In combinatie met ander vuil ontstaat er een vieze drab die de leidingen verstopt. Ditzelfde geldt ook voor mayonaise en dressings.

  Meel

  Wanneer je meel met water mixt ontstaat er eigenlijk een soort lijm. Iets wat je liever niet in de leidingen wilt hebben natuurlijk. Nooit meel door de gootsteen spoelen dus!


  » Reageer (22)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spring is here   Verrassende manieren om cola te gebruiken waar je nog nooit van had gehoord

  Kwallen en muggen beet verlichten


  In de zomermaanden lopen we het risico door van alles geprikt en gebeten te worden. ’s Nachts zoemen de muggen om je oren en tijdens een frisse duik in zee kun je zomaar een kwal tegenkomen. Wordt je nu door één van deze beestjes gestoken dan kun je maar beter wat cola bij de hand hebben. Wanneer je cola op een muggenbult of kwallenbeet aanbrengt zal dit de pijn en jeuk direct verlichten!

  Kauwgom uit je haar halen

  Heb je wel eens kauwgom in je haar gehad? Dan weet je dat dit echt een nachtmerrie is die vaak eindigt met een schaak en een gekke korte pluk haar op je hoofd. Gelukkig is er een trucje waardoor je niet meer met een schaar aan de gang hoeft. Dip het haar met de kauwgom erin in een bakje met cola en laat het er een paar minuten in hangen. Daarna kunt u de kauwgom veel gemakkelijker van het haar loskrijgen. Ook wanneer je met je schoen in de kauwgom hebt gestaan, kan cola erg handig zijn: zet je schoen met de zool in een laagje cola en een minuut of vijf veeg je het er zo af met een doekje.

  Buikpijn en keelpijn verminderen

  Cola is oorspronkelijk bedoeld als medicijn tegen lichamelijke klachten. Voor dat doeleinde is cola dan ook erg geschikt! Het werkt tegen opkomende misselijkheid en diaree en bij een zere keel. Reizigers in Azië wordt bovendien vaak geadviseerd om na elke maaltijd een blikje cola te nemen. Dit zou de kans op voedselvergiftiging sterk verminderen. Bovendien helpt het zoete drankje om keelklachten te verminderen.

  Tegels en voegen poetsen

  Het is niet het allerleukste klusje in de tuin: het schoonmaken van de voegen tussen de tegels. Je moet altijd hard schrobben, de spetters vliegen in het rond, en wanneer je bleek gebruikt betekent dit gegarandeerd vlekken in je kleding.. Maar met cola zal het een stuk sneller gaan. Giet een beetje cola over de voeg, even laten inweken en veeg het weg. Hoppa, schone voegen en tegels.  » Reageer (24)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Butterfly

  Je eigen nestje kuisen, het is geen dankbaar karwei. Vooral de keuken blijkt een bron van bacteriën en ergernis te zijn.

  Met deze tips is je koelkast in een mum van tijd weer schoon

  Slechte geurtjes 

  Per ongeluk iets slecht laten worden? Met een simpel trucje, lost je dit probleem op. Zet gewoon een bakje keukenzout in de koelkast. Elke keer als je deur opendoet en met het bakje schudt, verdwijnt de geur als sneeuw voor de zon.

  Sorteren 

  Probeer de verschillende voedselsoorten van elkaar te scheiden en werk met bakjes. Op deze manier heb je een overzicht en kunnen smaken en geuren niet in elkaar overvloeien.

  Vocht

  Bepaalde fruit- en groentesoorten zijn sneller vatbaar voor vocht en schimmel. Je kan dit voorkomen door ze op een droog doekje te leggen. Regelmatig verversen is wel de boodschap.

  Verstandig poetsen

  Ben je van plan om de ijskast te poetsen? Denk dan wel twee keer na welke je producten hiervoor gaat gebruiken. Het beste middel is nog altijd azijn. Het is quasi geurloos en werkt zeer effectief in de strijd tegen hardnekkige vlekken. Zeep daarentegen kan je eten sneller doen bederven

  Herkenning 

  Hoe vaak trek je de ijskast niet open en heb je eigenlijk geen idee wat er nu juist in dat kleine hoekje ligt. Om te vermijden dat je koelkast vol ligt met onbekende en vervallen producten, kan je best overal een label plakken met een beschrijving en de houdbaarheidsdatum op.

  Rangorde

  Voedsel heeft in de koelkast een bepaalde rangorde. Zo leg je vlees en vis best onderaan, want daar is het het koudst. Bovendien kan er geen ander eten aangetast worden als het hele boeltje begint te lekken. Fruit en groenten liggen er net boven en kan je ook beter scheiden. Sommige soorten rijpen/rotten sneller als ze te dicht bij elkaar liggen..


  » Reageer (26)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eastern


  Toen en nu

  De keuken uit mijn kindertijd was altijd vol met mensen.
  er stond ’n warme kachel in, wat had je meer te wensen?
  de was hing er te drogen en de worst aan een spijker.
  de koffie stond te pruttelen, waar was het leven rijker?


  We zaten in ons keukentje met negen man te eten
  met soep vooraf en pudding toe, ik zal ’t nooit vergeten.
  de afwas was het ergste niet, dan stonden we te zingen.
  ’n grote zinken teil, dat was ons bad, er waren ergere dingen.


  De keukenmat werd opgerold, want vader kwam van de markt.
  met armen vol met groenten, we hadden weer te eten.
  brood was er altijd op de plank en een varken in de kelder.
  was ’t vuil dan ging de dweil erdoor en alles was weer helder.


  De keuken van onze kinderen, staat vol met apparaten.
  het nieuwste van het nieuwste, maar je kunt er niet mee praten.
  de was zit in de droger, in de vriezer zit het eten.
  het is ongekende luxe, als ik niet beter had geweten.


  Ze eten in het keukentje, ja met wie dat toch verzon?
  ’n twee minuten maaltijd, zo uit de magnetron.
  de afwas die gaat in ’t machien, daar zitten ze niet mee.
  en zingen dat hoeft ook al niet meer, ze draaien een cd.


  Geen teil meer, maar een bubbelbad, ’n auto voor de deur
  wie nou niet tevreden is, dat is een ouwe zeur.
  wij hadden al die dingen niet, maar toch wel ietsje meer.
  ’n kostbaarheid in ,t leven, gezelligheid en sfeer.

  Onbekend


  » Reageer (20)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiss me i'm lucky

  Aspirine kun je ook op déze verrassende manieren gebruiken! Wist jij dit al?

  Niet alleen als medicijn, maar ook tijdens de huishoudelijke taken kan aspirine goed van pas komen.

  Beschadigd haar

  Is je haar droog en beschadigd? Maak dan een verzorgend masker voor glanzend en gezond haar door één strip met aspirines in een kopje warm water te mengen. Verdeel het mengsel op de hoofdhuid en in de rest van het haar wanneer de aspirines zijn opgelost. Laat dit 15 minuten intrekken en spoel het hierna goed uit. Mocht je last hebben van roos, dan kun je ook 2 vermalen aspirines door je shampoo mengen. Je haar zal weer in optimale staat zijn.

  Zeepaanslag

  Wanneer je lekker een tijdje hebt liggen dobberen in bad blijft er vaak na afloop een vervelende zeepaanslag achter in de badkuip. Om dit schoon te krijgen hoef je alleen maar vijf aspirines aan je normale schoonmaakmiddel toe te voegen. Spuit het mengsel op de aanslag en laat dit een halfuur intrekken. Spoel de badkuip schoon met wat warm water en je badkuip zal blinken als nooit tevoren!

  Onrustige huid

  Aspirine heeft een ontstekingsremmende werking en kan goed helpen om de huid te kalmeren. Meng in een kommetje 2 à 3 aspirines met een beetje citroensap. Breng het mengsel aan op de onrustige delen van de huid en laat een paar minuten intrekken. Belangrijk: ga niet met dit mengsel op de huid in de zon zitten.

  Zweetplekken

  Het is erg vervelend als er hardnekkige zweetplekken in je kleding zijn gekomen. Zowel de vlek als de zweetgeur zijn er niet altijd gemakkelijk uit te krijgen. Door wat aspirine met warm water te mengen en dit op de zweetvlek in het kledingstuk aan te brengen kan dit wel. Laat het mengsel een nacht goed intrekken en was het kledingstuk de volgende dag volgens het normale wasprogramma. Weg zweetvlek  » Reageer (22)


  T -->

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!