Inhoud blog
 • De Flipovers, zijklaphoesjes, telefoontasjes of wallets give them a name.
 • Flipcases, Flipovers, smartflexcards je blijf lachen in telefoonprotectieland
 • Hoe bescherm je nu je Huawei toestel
 • Huawei het merk.
 • Smartflexcard met creditcard insteek
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cullinair
  www.bloggen.be/cullina
  Mailinglijst

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist. Om van de laatste acties van Huaweitelefoonhoesjes te profiteren


  Nieuws GVA
 • Nederlanders ongerust over dubbelganger Jürgen Conings die in Groningen zou zijn gezien
 • The Beast van Joe Biden is op alles voorzien, hij kan alleen geen verkeersdrempel nemen
 • G7-landen willen wereld in 100 dagen klaar krijgen bij nieuwe pandemie
 • Vlaanderen en Wallonië kleuren oranje op Europese coronakaart, alleen Brussel is nog rood
 • Tui schrapt alle pakketreizen naar niet-Europese bestemmingen
 • Bestuurder vlucht na botsing tegen gevel
 • Drukke middag voor het busvervoer
 • Erika Vlieghe: “We weten niet tot wat de deltavariant gaat leiden”
 • Persbericht om buurt te waarschuwen voor PFOS-vervuiling stond jaren geleden al klaar, maar werd niet verzonden
 • Warmte doet brugdek van Brielenbrug een centimeter uitzetten: brug zakt niet meer
  Een interessant adres?
  Blog als favoriet !
  Leuke trendy HUAWEI telefoonhoesjes
  Leuke trendy HUAWEI telefoonhoesjes.
  http://www.huaweitelefoonhoesjes.nl/
  08-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer over privacy
  Ik zou nog verder ingaan op bescherming van je privacy en wat je daar zoal aan kan doen. Ik heb een leuk alternatief voor Whatts app

  Telegram Messenger: gratis + encrypted WhatsApp alternatief

  Telegram Messenger: gratis WhatsApp alternatief
  Ben je helemaal klaar met de onbetrouwbaarheid van WhatsApp en zoek je een messaging app die niet af te luisteren is? Dan is Telegram Messenger wellicht een alternatief. Het is gratis en biedt ook nog eens de mogelijkheid om berichtjes te sturen die zichzelf vernietigen, net zoals Snapchat dat met foto’s doet.

  Gisteren kwam WhatsApp weer eens negatief in het nieuws toen bleek dat een update van de Android app voor een virusmelding zorgde. Uiteindelijk bleek dat om een valse melding te gaan, maar het zet mensen wel aan het denken.

  Het feit dat een betaald abonnement van 0,89 euro per jaar straks haast niet meer te ontlopen is zet veel mensen aan het denken over alternatieven. Tel daar nog eens onzekerheid met betrekking tot afluisteren en privacy bij op en je begrijpt precies waarom Telegram Messenger bedacht is.

  Deze app is bedacht door Digital Fortress, een stichting die is opgericht door Pavel Durov. Hij is de Russiche tegenhanger van Mark Zuckerberg en de oprichter van Vkontakte, oftewel het Russische alternatief van Facebook. Pavel is naar eigen zeggen een voorstander van privacy en vind het belangrijk dat mensen vrijelijk met elkaar kunnen communiceren zonder obstakels of de angst dat ze afgeluisterd worden.

  In hoeverre Telegram anders is dan WhatsApp kunnen ze zelf het beste uitleggen:

  How is Telegram different from WhatsApp?
  Unlike WhatsApp, Telegram is cloud-based, decentralized and heavily encrypted. As a result, you can access your messages from several devices and store an unlimited number of photos and videos in the cloud. Thanks to decentralization and encryption, Telegram is also faster and way more secure. On top of that, Telegram is free and will stay free — no ads, no subscription fees, forever.

  Als ik ergens ‘voor altijd gratis’ lees, dan denk ik meteen: ‘If You’re Not Paying, You’re The Product’. Bij Telegram kunnen ze ook niet van de lucht leven, daarom willen ze op het moment dat het geld op is de gebruikers om een vrijwillige donatie vragen, of betaalde opties inbouwen. Denk bijvoorbeeld aan extra smilies of iets dergelijks.

  Verder streeft Telegram er naar om zo open mogelijk te zijn, om elke verdenking met betrekking tot spionage of afluisteren weg te halen. Meer daarover kan je lezen op hun website.

  Beschikbaarheid
  Op dit moment is Telegram Messenger te downloaden voor iOS 5 en hoger en Android 2.2 en hoger, wat feitelijk betekent dat op vrijwel elke recente telefoon/tablet met iOS of Android deze app geïnstalleerd kan worden. Telegram Messenger is nog niet beschikbaar voor Windows/Mac OS X, maar daar wordt aan gewerkt.

  Ga je deze nieuwe app een kans geven? Of hou je lekker vast aan het oude vertrouwde WhatsApp? Het feit dat BBM in enkele dagen tijd al 10 miljoen keer werd gedownload toont al aan dat er veel behoefte is aan een veiligere messaging app.

  08-02-2014 om 20:26 geschreven door Huaweitelefoonhoesjes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hierbij enkele tips voor je privacy

  Smartphonehoes houdt draadloze signalen tegen

  De Amerikaanse ontwerpstudio PRVCM heeft een smartphonehoes ontwikkeld die alle binnenkomende en uitgaande draadloze signalen tegenhoudt, zodat gebruikers niet kunnen worden gebeld of gevolgd.

  De OFF Pocket, zoals de smartphonehoes heet, zou zelfs beter presteren in het tegenhouden van draadloze signalen dan speciale hoezen die gebruikt worden door forensische politieteams, laten de makers weten op hun Kickstarter-pagina.

  Via de crowdfunding-website hoopt PRVCM 35 duizend dollar op te halen, om de OFF Pocket in productie te kunnen nemen. Met nog 22 dagen te gaan is inmiddels meer dan een derde van dat bedrag binnen.

  Materialen

  De smartphonehoes is geschikt voor elk type smartphone, aldus de makers. Het beschermtasje is gemaakt van speciale materialen die draadloze signalen als mobiele telefoonsignalen, wifi en gps tegenhouden, zo wordt getoond in een video.

  Zo is de binnenkant vervaardigd van gemetaliseerde vezels, terwijl er aan de buitenkant twee elastieken in een kruisvorm om de OFF Pocket moeten worden gespannen, om lekkende signalen geen kans meer te geven.

  Uitzetten

  Volgens ontwerpers Adam Harvey en Johanna Bloomfield doen smartphonegebruikers die niet gevolgd willen worden of niet bereikbaar willen zijn, er beter aan de OFF Pocket te gebruiken dan hun toestel uit te zetten. "Zelfs als je je telefoon uitzet, kan deze signalen af blijven geven", aldus Harvey.

  Uit eigen tests concludeert PRVCM bovendien dat de OFF Pocket draadloze signalen beter tegenhoudt dan vergelijkbare producten. Zo zou de smartphonehoes 100 keer efficiënter zijn dan forensische hoezen. Ook rigoureuzere maatregelen - een smartphone in de koelkast of in een cocktailshaker verstoppen - zouden niet kunnen tippen aan PRVCM's hoes.

  De OFF Pocket wordt in twee verschillende formaten aangeboden en heeft een waterafstotende buitenkant. De hoes kost omgerekend 64 euro en is, als het beoogde Kickstarter-bedrag wordt gehaald, vanaf september leverbaar

  07-02-2014 om 00:00 geschreven door Huaweitelefoonhoesjes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  06-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips om je privacy beter te waarborgen
  Maak wat kun je er tegen doen om je privacy een beetje beter te waarborgen.
  Ik hoorde laast op BNR een intervieuw met de maker van de startpage.com

  Een bedrijf dat het keurmerk heeft ter bescherming van Uw privacy.
  Op 14 Juli ontving Ixquick als eerste Europees Privacy zegel.
  Ixquick is nu de eerste en enige EU-goedgekeurde zoekmachine.
  Startpage Beschermt Uw Privacy!

  Startpage, en haar zuster-zoekmachine Ixquick zijn de enige zoekmachines die door onafhankelijke privacy-instanties zijn gecertificeerd en die uw IP adres niet opslaan noch uw zoekgedrag volgen.

  Uw privacy is in gevaar!

  Iedere keer dat u met een gewone zoekmachine zoekt, worden uw persoonlijke zoekgegevens opgeslagen. De grote zoekmachines slaan uw IP adres op en gebruiken traceerbare cookies om uw zoektermen, het tijdstip van uw zoekopdracht, en de links waar u op klikt bij te kunnen houden. Deze informatie wordt opgeslagen in grote databases.

  Deze zoekopdrachten geven een enorme hoeveelheid persoonlijke informatie over u prijs, zoals uw interesses, uw familie omstandigheden, uw politieke overtuiging, uw medische situatie, en hoogstwaarschijnlijk nog veel meer. Deze informatie is het moderne goud voor marketeers, overheids-functionarissen, "black-hat" hackers en criminelen - deze zouden allemaal erg graag beschikken over uw privé-zoekinformatie.

  Waarom zou u zich zorgen moeten maken?

  De grote zoekmachines hebben, zonder dat men zich daarvan bewust is, de grootste database ooit van gegevens over individuele personen aangelegd. En helaas kunnen deze gegevens te gemakkelijk in verkeerde handen vallen. Een voorbeeld ter illustratie:

  In augustus 2006 speelde zich in de V.S het America Online (AOL) privacy schandaal af:
  Het bestand met deze gegevens is nog steeds te doorzoeken. Het laat zien hoe uw privé-gegevens op straat kunnen komen te liggen.
  Een absolute Privacy nachtmerrie...

  Later zal ik je meer vertellen over hoe je je privacy beter kan beschermen....

  Bijlagen:
  http://www.huaweitelefoonhoesjes.nl   

  06-02-2014 om 11:17 geschreven door Huaweitelefoonhoesjes  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:hauweitelefoonhoesjes,privacy.veilig internetten


  Archief per week
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Huaweitelefoonhoesjes.nl leuke trendy hoesjes voor je kostbare Huawei.
  Foto

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  denbellys
  www.bloggen.be/denbell

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!