Hotels in Brussel
Inhoud blog
 • Voluit genieten in een hotel in Giethoorn
 • Voluit genieten in een hotel in Enschede
 • Vakantie in een hotel in Gasselte
 • Van Brussel naar een hotel in Harderwijk
 • Van Brussel naar een hotel in Genève


  Zoeken in blog  Mijn favorieten
 • Hotels in Brugge
 • Travel Belgium
 • hotels in Vlaanderen
 • Vlaanderen bezoeken
 • Hotels in Vlaanderen
 • Hotels in Belgium
 • Travel to Belgium
 • Travel Belgium
 • De Kust en Brugge
 • hotels in Zeeland

  Zoek een prachtig hotel in Brussel voor een heerlijk weekendje weg!
  Mooie hotels in Brussel, de Europese hoofdstad.
  04-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voluit genieten in een hotel in Giethoorn
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Net terug van een heerlijke paar dagen in een hotel Giethoorn, een dorp in de kop van Overijssel, in de gemeente Steenwijkerland in de Nederlandse provincie Overijssel. Vele huizen, waaronder ook mijn Hotel Giethoorn zijn op eilandjes gebouwd, die alleen via bruggetjes te bereiken zijn, uniek gewoon! De enige doorgaande verbinding over land is een fiets- en wandelpad dat recht door het dorp loopt, het voornaamste verkeer gebeurt dan ook via het water. Daarvoor wordt vaak gebruik gemaakt van de punter, voortbewogen met een punterboom, net als de gondels in het echte Venetië. Heel wat hotels Giethoorn spelen dit Venetië-achtig karakter gretig uit. Ik heb me kostelijk geamuseerd in dat Hotel Giethoorn, ik keer er vast en zeker nog eens terug.

  04-08-2009, 00:00 geschreven door brussel  


  Tags:hotels in giethoorn, venetië van het noorden, weekendje nederland, reizen
  03-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voluit genieten in een hotel in Enschede
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een Nederlands stadje met heel wat bezienswaardigheden, op het kruispunt tussen de Hollandse en Duitse cultuur? Dan moet je beslist in een Hotel Enschede zijn! Een tweetal weken terug boekte ik er een verblijf van een paar dagen, ik had gekozen uit het ruime aanbod van hotels Enschede en had, zo bleek meteen na aankomst, een uitstekende keuze gemaakt! Parkhotel Moorhof is idyllisch gelegen temidden heel wat natuur. Het hotel en restaurant zijn omgeven door een prachtig park met diverse vijvers waar eendjes en andere watervogels hun plekje hebben gevonden. Dit Hotel Enschede is zeer handig centraal gelegen, letterlijk op de Nederlands/Duitse grens, amper een paar minuten rijden van het centrum van Enschede in Nederland en Gronau in Duitsland. Een van de allerbeste hotels in Enschede waar ik ooit al ben geweest!

  03-08-2009, 00:00 geschreven door brussel  


  Tags:hotels in enschede, parkhotel moorhof, reisje, tripje, city trip enschede, hotels in nederland
  03-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in een hotel in Gasselte
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hotel Buxus is een bijzonder gezellig en gastvrije hotel, in het centrum van het mooie Drentse dorp Gasselte. Op korte afstand van dit Hotel in Gasselte vind je Emmen (met het Noorder-dierenpark), Assen (met het Drents Museum) en de stad Groningen terug. In de omgeving van dit Hotel à Gasselte ligt ook een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes te wachten, de perfecte kans om te genieten van het prachtige natuurschoon in deze omgeving. Een bezoekje aan het 'wellnesscentre' maakt uw verblijf in dit hotels Gasselte wel heel ontspannen! Een van die hotels in Gasselte waar ze mij vast en zeker opnieuw zullen zien!

  03-07-2009, 00:00 geschreven door brussel  


  Tags:hotels in gasselte, vakantie, hotel buxus, city trip, genieten
  01-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Brussel naar een hotel in Harderwijk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn weekendje in een hotel Harderwijk bleek een echte openbaring. Harderwijk is een enig mooi stadje, zowel gelegen aan het water als aan de Veluwe. Op cultureel en recreatief gebied is er verbazingwekkend veel te doen. Heel wat hotels Harderwijk spelen gretig op deze toeristische troeven in. Zo is er de pittoreske binnenstad, die in 1969 tot beschermd stadsgezicht werd verklaard.

  Hotel Marktzicht is gevestigd in een imposant aandoend pand aan het bruisende marktplein van het mooie historische stadje Harderwijk. De huiselijke sfeer en het welkome gevoel in dit Hotel Harderwijk is vooral te danken aan de persoonlijke benadering van de uitbaters. Alle kamers in dit Hotel Harderwijk zijn rookvrij en uitgerust met alle moderne voorzieningen. Een van die hotels in Harderwijk waar ze mij binnenkort zeker nog eens te gast zullen hebben!

  01-07-2009, 00:00 geschreven door brussel  


  Tags:hotels in harderwijk, vakantie in nederland, overnachting, city trip, tripje, reisje
  25-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Brussel naar een hotel in Genève
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik in een hotel Genève heb verbleven. Aan het westelijke uiteinde van het Lac Léman, midden in de ongerepte natuur tussen de Jura en de Alpen, ligt Genève, dat soms ook wel omschreven wordt als 'de kleinste metropool ter wereld' en ook nog 'hoofdstad van de vrede' - een bijnaam die de stad kreeg door de aanwezigheid van de hoofdzetels van meer dan 200 wereldorganisaties, waaronder de Europese zetel van de VN. Een stad van een kleine 200.000 inwoners maar groots in heel wat andere zaken.

  Tal van Hotel Genève zitten het hele jaar door volboekt met mensen van over de hele wereld. Maar Genève is meer dan een administratief centrum: je vindt er heerlijk mooie promenades langs het wereldberoemde meer, parken, bruisende straten en steegjes in de binnenstad en exclusive winkels. Ook kun je vanuit je Hotel Genf zalig flaneren en een boottochtje op het Lac Léman of de Rhône maken. Ook voor een flinke portie kunst en cultuur zit je in een van de hotels Geneva meer dan goed: er zijn een pak musea, bibliotheken, het 'Grand-Théâtre' en natuurlijk het Orkest van Romaans Zwitserland. Allemaal maken ze je verblijf in een hotels Genève een cultureel meer dan verantwoorde trip!

  25-05-2009, 16:50 geschreven door brussel  


  Tags:hotels in genève, vakantie, overnachting, reisje, weekendje weg, city trip genève
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in een hotel in Groot-Bijgaarden
  Het Gosset Hotel ligt strategisch aan de ringweg van Brussel en biedt een verfijnde, moderne ambiance, zodat u onmiddellijk van Groot-Bijgaarden kunt genieten. Dit hotel Groot-Bijgaarden heeft karaktervolle, hedendaags uitgeruste kamers en openbare ruimten en biedt excellente accommodatie. Wat de reden ook moge zijn van uw verblijf in een Hotel Groot-Bijgaarden, dit is echt het hele jaar door een uitstekende keuzen.

  De gemeente heeft vooral een zekere naambekendheid gekregen door de aanwezigheid van het zogenaamde Klaverblad van Groot-Bijgaarden, maar wie voor een verblijf in een Hotel Groot-Bijgaarden zal zien dat de gemeente nog heel wat meer te bieden heeft.

  25-05-2009, 16:36 geschreven door brussel  


  Tags:hotels in brussel, hotels groot-bijgaarden, vakantie, logeren, city trip brussel
  03-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Brussel.

  Brussels: here we come!

  Brussel,de hoofdstad van België, ook wel eens de hoofdstad van Europa genoemd. Dat heeft Brussel te danken aan de hoofdzetel van de NATO die gevestigd is in Brussel. Met zijn meer dan 1.000.000 inwoners en salad bowl aan culturen is Brussel een 'to do'-stad voor iedereen die dol is op grootsteden. De stad biedt meer dan 10000 bedden aan onderverdeeld bij verscheidene hotels Brussel.

  Brussel dankt zijn bezoekers hoofdzakelijk aan businesspeople die in Brussel zijn om conferences en andere meetings bij te wonen voor hun werk. Als middelpunt van Europa is Brussel een efficiënte plaats om ontmoetingen te plannen. Het aanbod van hotels Brussel is dan ook zeer groot, zoals al eerder gezegd. Het assortiment hotels is zeer uiteenlopend, enerzijds heb je de prachtige luxehotels Brussel en anderzijds kan je kiezen uit veel goedkope hotels Brussel.

  Bij het reserveren van een hotel in Brussel dient men zeer goed te informeren in welke periode men komt en te verifiëren of de zaken die men wil bezoeken wel toegankelijk zijn op deze tijdstippen. Daarna kunt U voluit gaan voor het hotel boeken in Brussel.

  Het kan iedereen overkomen dat men in een schijnbaar rustige periode Brussel wil bezoeken en een hotel Brussel boeken en dat er op dat moment net een groot evenement plaatsvindt, dit kan de prijzen de hoogte in drijven en U zo een rotstart bezorgen voorr het begin van uw vakantie.

  Prijzen van hotels Brussel kunnen zeer snel de hoogte inschieten daar sommige hotels aan pricemanagement doen en zo actief hun prijzen sturen. Bijkomend is dat de prijzen niet alleen hoog zullen zijn voor een overnachting in een hotel Brussel evenals in de omgeving.

  03-02-2009, 22:24 geschreven door brussel  


  09-01-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Hotels in Brussel

  Maar zoals het een Belgische hoofdstad toekomt, is er in de hotels Brussels plaats voor mensen met elk budget. Zo zijn er de budgethotels Brussels, die voorzien in een mooi aanbod van kamers aan economische prijzen en vriendelijke service.

  Deze goedkope hotels Brussel bieden kwaliteit en hebben veelal een jonger publiek. Als U meer geneigd bent om de stad te bezoeken en minder nadruk legt op het verblijf dan zijn deze budgethotels Brussel zeker een aanrader voor de economische padvinders.

  Voor wie meer de luxe en het comfort gaat opzoeken dat hotels Brussel te bieden hebben zijn er enkele specifieke hotels in Brussel die U zeker zullen kunnen bekoren voor één of meerdere overnachtingen. De echte luxe hotels Brussel kunt U vinden op deze link. Hieronder beschrijf ik enkele die mij persoonlijk in de smaak zijn gevallen als het om echte luxe hotels Brussel gaat waar comfort en extravagantie op de eerste plaats staan.

  09-01-2009, 00:00 geschreven door brussel  


  09-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 2 beste hotels in Brussel

  Vooreerst het Thon Hotel Brussels City Centre. Dit luxury hotel Brussels heeft een warme Noorse stijl in zijn uitstraling. Dit hotelletje is gelegen in het hartje van de Europese hoofdstad temidden van de pracht en praal dat Brussel te bieden heeft. Dit vier sterren hotel Brussel voorziet in 454 volledig uitgeruste kamers zodoende dat ditluxe hotel Brussel ook kan dienen om grote groepen te voorzien van slaping. Ook de accomodatie voor businessmeetings is er voorzien. Op de bovenste verdieping geniet U bovendien van een adembenemend panoramisch zicht over de skyline dat Brussel te bieden heeft. De vier sterren van dit hotel in Brussel zijn hun verschijning zeker waard.

  Een uitstekend en luxueuzer hotel is het Stanhope Hotel, gevestigd in een origineel Brussels herenhuis. Dit luxury hotel Brussels combineert geschiedenis, cultuur en elegantie met de hedendaagse moderne faciliteiten. Dit zijn dan ook de grootste troeven van het hotel zodat dit Brussel 5 sterrenhotel schittert als geen ander. Dit charmant gastverblijf is gelegen in het hartje van de Belgische hoofdstad, dichtbij de belangrijkste Europese instellingen die te bezichtigen zijn voor toeristen. Op wandelafstand vindt U tevens prachtige toeristische plekjes zoals het Koninklijk Paleis, de Grote Markt en de modieuze en befaamde Louisalaan. Het hotel beschikt over 108 kamers, allen in een elegante en Engelse stijl ingericht. Mahoniehout en dergelijke zijn er niet zeldzaam. Stanhope Hotel, biedt tevens ook een gastronomisch restaurant, “Brighton” genaamd, met middaglunch en diner. Tevens ook een aangename binnentuin met 100-jarige Magnolia voor iedereen te bezichtigen, een bar lounge “The Library Bar” met rustige zithoek om heerlijk te verpozen en verscheidene conferentie- en banketvoorzieningen die perfect aangepast kunnen worden aan alle mogelijke evenementen. Dit 5 sterrenhotel Brussel is dan ook op maat gemaakt voor iedereen die Brussels wil zien vertoevend in luxe en heerlijk comfort.

  09-11-2008, 00:00 geschreven door brussel  


  14-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichtbij Brussel

  Hotels in de nabijheid van Brussel

  Wat is er heerlijker dan even de kust opzoeken na het drukke werk of in dat weekje vakantie waar je al zolang naar uitkeek? De rust die de zee een mens kan brengen is niet te beschrijven en van een meerwaarde van de kust is daarom zeker te spreken. Een passend hotelaanbod van de kuststreek is dan ook een plezier voor mensen die enkele dagen over hebben.

  Hotels in Knokke bieden dan een prachtige verandering van omgeving na het drukke stadsverkeer dat U gewend bent. Hotels Ostende kunnen een economischer antwoord bieden voor de kuststreek.

  Als U eerder geneigd bent om terug de culturele tour op te gaan kan ik U zeker een verblijf in de prachtige hotels Brugge aanraden. Deze stad biedt een schat aan cultuur en ook de luxe hotels in Brugge bieden veelal een groot aantal geschiedkundige juweeltjes.

  Voor wie dichtbij nog niet dicht genoeg is, kan altijd zijn heil zoeken in een verblijf in één van de hotels Antwerpen, stad van mode en moderniteit. Comfortliefhebbers kunnen zich ook hier tegoed doen aan luxury hotels Antwerpen maar ook voor de mensen die hun geld liever aan kleren geven zijn er de budgethotels Antwerpen.

  14-09-2008, 00:00 geschreven door brussel  


  Archief per week
 • 03/08-09/08 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 03/11-09/11 2008
 • 08/09-14/09 2008


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Mijn favorieten
 • Hotels Ardennen
 • hotels in de Ardennen
 • hotel Ardennen
 • Hotels Ardennen
 • België bezoeken
 • Brugge en Zeeland
 • Reis door België
 • Hotels in Brugge
 • Hotels in Brussel
 • Hotel in Brugge


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!