Minuutpannenkoeken
Ingrediënten:
- 200 gr bloem
- 30 gr suiker
- 1 pakje vanillesuiker
- ½ l melk
- 4 eieren
Zeef de bloem en meng ze met de suiker.
Maak een kuiltje. Klop daarin de melk en de eieren door elkaar.
Meng langzaam met de bloem tot een glad beslag.
Bak in een hete beboterde pan dunne pannenkoekjes.
Bestrooi ze met bloemsuiker. Dien op met confituur, slagroom of chocoladesaus.
Benodigdheden:
- Karton of mat
- vaseline
- kruipolie
- vorstbestendige vloeistof voor de ruitensproeiers
- plastic ijskrabber
Dek je voor- en achterruit af met een stuk karton of een mat.
Vul het reservoir voor de ruitensproeiers met vorstbestendige vloeistof.
Zijn je ramen al bevroren?
Gebruik bij het ontdooien nooit warm water.
Krab met een plastic krabber je ruiten ijsvrij.
Maak de ruitenwissers voorzichtig los. Beschadig ze niet!
Smeer de rubbers van je deuren en kofferbak in met vaseline.
Spuit kruipolie in je deurslot.
Zet bij het parkeren niet de handrem op.
Parkeer je auto in versnelling.
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek