Inhoud blog
 • Herbalife 24 sportvoeding
 • Herbalife Voeding voor een fitter gevoel met een maatje minder
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Foto
  Herbalife Onafhankelijke Distributeur
  Herbalife Gezonde Voeding , voor afslanken,meer energie,bijkomen,uiterlijke verzorging en herbalife 24 voor de betere sporter om zijn prestaties te verbeteren .
  http://www.h24sport.be http://www.dieetgezond.com http://www.proefpakket2dagen.be http://www.uwvrijheid.be
  31-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herbalife Voeding voor een fitter gevoel met een maatje minder
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Herbalife is een compleet voedingsmiddel dat helpt af te slanken zonder honger of stress, slank te blijven of, indien gewenst, aan te komen. Herbalife producten bestaan uit natuurlijke plantaardige grondstoffen en soja-eiwitten.

   De speciaal aangepaste voedingsprogramma's en voedingssupplementen houden u jong en vitaal.

  Herbalife formule 1 voedingshake en Herbalife healty meal bar - maaltijdrepen - zijn tevens een ideale voeding voor mensen die behoefte hebben aan extra kracht en energie.

  Herbalife formule 1 Sport is een speciale shakeformule die samenstelling is voor sportmensen, topsporters, atleten en amateursporters om hun prestaties te optimaliseren.

  Wat kan ik verwachten van Herbalife? Het Herbalifedieet is eigenlijk geen dieet maar een leefregel. Herbalife wordt weliswaar meestal gebruikt om af te slanken maar wordt ook gebruikt voor meer vitaliteit en zelfs, met een aangepast programma, om aan te komen. Het is dus zeker geen afslankmiddel maar wél "een middel" om af te slanken.

  Herbalife Formule 1 voedingsshake is een ideaal en voedzaam ontbijt en is bovendien geschikt als sportvoeding. Heel wat bekende atleten en sportclubs zijn trouwe gebruikers van Herbalife als sportvoeding.

  De shakes en maaltijdrepen bevatten 52 essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een levenslange vitaliteit zonder ongemakken. Wie wil afslanken en vermageren vervangt in principe 2 maaltijden per dag door een heerlijke voedingsshake of door een smakelijke maaltijdreep. Toch is die voorstelling te simplistisch.

   Herbalife is niet duur want uiteindelijk bespaart men op gewone maaltijden die op zichzelf ook geld kosten. Uw gewicht voor altijd onder controle houden kan door slechts 1 maaltijd per dag door Herbalife te vervangen. Waarom zou iedereen Herbalife moeten gebruiken? Moderne voeding, groenten, fruit, vlees enz… zijn niet van optimale kwaliteit.

  Vlees bevat meestal resten van bewaarmiddelen, medicamenten en vaak hormonen.

  Groenten worden gekweekt in onnatuurlijk bemeste en vaak volledig uitgeputte grond. Fruit en groenten zijn soms al dagen of weken oud voor we ze consumeren. Fruit wordt zelfs maandenlang onder koeling en onder gas-atmosfeer bewaard. Daardoor ontstaan tekorten aan vitamines en mineralen. Welke voedingstoffen hebben we dagelijks zeker nodig? Zuiver water Proteïnen (eiwitten) Koolhydraten Vitamines Mineralen Sporenelementen Onverzadigde én verzadigen vetten Vezels en kruiden Herbalife is een ideaal voedingsmiddel dat alle tekorten volledig kan opvangen. Het wordt volgens zeer strenge normen geproduceerd en vormt naast onze normale voeding als het ware een noodzakelijke behoefte. Herbalife bestaat voor een groot deel uit soja-eiwit, één van de meest complete voedingsmiddelen.


   Om welke redenen zou  ik Herbalife zeker moeten eten?

  ===========================================


  1. Weinig mensen eten elke dag gezonde voeding. Onze maatschappij laat ons onvoldoende tijd om uitgebreid eten te bereiden. Dit leidt vaak tot: kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt; fast-food zoals pizza´s, frietjes, hamburgers enz.; het overslaan van belangrijke maaltijden zoals een voedzaam ontbijt. tekorten aan noodzakelijk voedingsstoffen, vitamines en mineralen.


   2. Onze voeding bevat steeds minder vitamines door de verarming van de landbouwgrond en de onnatuurlijke bereidingswijzen. Tijdens frituren, bakken, koken en braden gaan vitamines en andere belangrijke voedingsstoffen verloren.


   3. Uit onderzoek blijkt dat ieder mens tekorten heeft aan één of meerdere vitamines (zelfs personen die denken elke dag uitgebalanceerde maaltijden te eten). 4. Wie gezond wil afslanken en afvallen, zal om te vermageren de opgenomen calorieën moeten verminderen en/of de calorieën dat hij verbrandt moeten doen toenemen.

  Dus minder eten en/of meer bewegen. Een vrouw verbrandt per dag gemiddeld 1.250 tot 2.000 calorieën, terwijl een man 1.500 tot 2.500 calorieën verbrandt (mannen vallen daarom sneller af dan vrouwen). Wie uitgebalanceerd eet krijgt per dag ongeveer 2.000 calorieën binnen. Het is voor vrouwen dus moeilijk het aantal calorieën te verminderen zonder een tekort aan essentiële voedingsstoffen !

  Met een Herbalife afslankprogramma eet je per dag slechts 1.250 calorieën, terwijl uw lichaam toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Uw lichaam wordt met Herbalife dus optimaal gevoed zonder overtollige calorieën waardoor je snel gezond en makkelijk zult afvallen. Is uw lichaam zodanig ontregeld dat afslanken "moeilijk" gaat, dan zijn er aanvullende voedingsupplementen voor elke specifieke situatie. Denk daarbij vooral aan een onregelmatige suikerspiegel, voortdurend honger, onregelmatig leven, zeer trage vetverbranding (jojo-effect). Wie een tekort heeft aan vitamines voelt zich niet goed.

  Met Herbalife voedingsproducten worden tekorten aangevuld en ga je snel verbetering ondervinden. Advies van een deskundig en gediplomeerd voedingsconsulent is een noodzaak. Heb je vragen of extra hulp nodig om gemotiveerd te blijven dan staat uw distributeur altijd klaar met begeleiding.

   Herbalife is dat echt cellulaire voeding? Herbalife voedt ons lichaam op cellulair niveau. 52 essentiële voedingstoffen voeden uw lichaamscellen rechtstreeks. Die lichaamscellen krijgen alles wat ze nodig hebben in de juiste samenstelling en verhouding. Je voelt jezelf uitstekend, je bent vitaler en fitter, je gaat gezond afvallen, afslanken en vermageren tot uw ideaal lichaamsgewicht. Bovendien krijg je een mooiere huid, ongemakken verdwijnen, je voelt jezelf gewoon veel slanker en gelukkiger. Cellulaire voeding opent de darmvlokken Darmvlokken zorgen voor een optimale opname van voedingselementen en zijn de poorten voor voeding naar onze lichaamcellen. Darmvlokken sluiten zich onder invloed van veel alcohol, stress, slechte eetgewoonten, minder goede dieeten, conserveringsmiddelen, luchtverontreiniging, onzuiver drinkwater enz. Cellulaire voeding maakt de darmvlokken vrij en actief zodat voedingstoffen weer beter worden opgenomen. De voedingselementen komen sneller en beter in de bloedbaan en activeren de lichaamscellen. Ons algemeen welzijn verbetert aanzienlijk en vele lichamelijke ongemakken verdwijnen als vanzelf. Is aankomen echt mogelijk met Herbalife? Herbalife is niet alleen afvallen en vermageren. Ook aankomen is mogelijk. Gebruik daarom naast normale voeding 2 tot 3 Herbalifeshakes per dag. Het belangrijkste doel van Herbalife is mensen helpen aan een mooier figuur en een blakende gezondheid. Eet regelmatig en liefst 5x per dag kleine maaltijden Tussendoortjes zijn zeer belangrijk voor u Beperk koolhydraten en suikers Eet vooral veel proteïnerijke voeding gebruik om aan te komen twee tot drie Herbalife shakes per dag maar eet ook drie volwaardige maaltijden. Drink minimaal 2 liter thermojetics kruidendrank per dag.

  Producten kan U verkrijgen via de online webshop       http://www.dieetgezond.com

  Voor Herbalife 24 voor de betere sporter            http://www.h24sport.be


  Bijlagen:
  he_createThumbnail.asp.jpg (8.5 KB)   
  http://www.youtube.com/watch?v=Aly0h4uZvd4   

  31-12-2011 om 00:00 geschreven door Herbalife Onafhankelijke Distributeur  


  Tags:herbalife voeding, herbalife blog, herbalife shake,herbalife afvallen
  01-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herbalife 24 sportvoeding  Laatste bewezen wetenschap

  ==========================

  Het Herbalife24-onderzoek is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken, en is samengesteld door de wetenschappers van Herbalife, van wie sommigen zowel topsporter zijn als voedingsdeskundige.

   Wij weten dat sporter zijn een levensstijl is en wij begrijpen de behoeften van een 24-uurs sporter. De Herbalife24-producten dienen een voedingskundig doel. Alle Herbalife24-producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen.

  Prolong, Hydrate, Rebuild Strength en Rebuild Endurance bevatten geen kunstmatige smaakstoffen. Hydrate bevat sucralose om calorieën en suiker te vermijden. Aangezien onze 24-uurs voedingsproductlijn voor betere prestaties ontwikkeld is met de professionele sporter in gedachten, wordt elke p

  roductbatch getest op verboden stoffen zodat u onze producten volledig kunt vertrouwen.

  Adviesraad Wereldberoemde Deskundigen In Herbalifepanel * Vernoemingen zijn alleen ter illustratie. De universiteit van Californië raadt uit beleidsoogpunt geen specifieke producten of diensten aan.

   † De Nobelcommissie heeft geen band met Herbalife en beoordeelt, keurt en steunt de producten van Herbalife ® niet.

      http://www.h24sport.be

  Bijlagen:
  Sergey Konyushok Herbalife Athlete Flyer English.pdf (830.3 KB)   

  01-01-2012 om 00:00 geschreven door Herbalife Onafhankelijke Distributeur  


  Tags:Herbalife 24 ,sportvoeding,h24


  Herbalife Producten Zijn Te Bestellen via http://www.dieetgezond.com
  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Herbalife Links
 • Nederlandse Herbalife site met snelle en eerlijke service
 • Online Shop van Herbalife Onafhankelijke Distributeur
 • Herbalife Distributeur worden
 • Herbalife 24 voor de betere sporter
 • Belgische Herbalife site met snelle en eerlijke service

 • Foto

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tlissewegenartje
  www.bloggen.be/tlissew

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!