Bloggen.be is als 3de dienst in België gestart met het aanbieden van gratis blogs voor elke Belg. Dankzij zeer veel moeite, werk, investering, doorzet en enthousiasme is Bloggen.be dé nummer één voor weblogs in België met de allermeeste mogelijkheden, hoogste gebruiksvriendelijkheid, meest gevarieerdheid en meest toegankelijke service.

Bloggen.be gooit het over een totaal andere boeg dan andere diensten. Op Bloggen.be komt namelijk op de plaats nummer één de bloggers zélf, en geen commerciële of technische beslissingen om bepaalde dingen moeilijker te maken of onmogelijk te maken. Op Bloggen.be heb je de meeste mogelijkheden!

Wij denken als een blogger en zijn geen log bedrijf waar eerst wel dertig vergaderingen moeten gebeuren en talloze handtekeningen nodig zijn alvorens we een komma wijzigen aan de website. Neen! Een jong enthousiast team dat snel reageert en zich stelt in de plaats van de gebruiker.
We denken niet elke dag: "hoe kunnen we het onszelf gemakkelijke maken?" Neen! Wij werken élke dag met het idee: hoe kunnen we het nu de blogger (jij !) het gemakkelijker maken? Hoe kunnen we hen nog meer mogelijkheden geven? Hoe kunnen we het nog gebruiksvriendelijker maken? Hoe kunnen we het nog beter maken?

Dankzij enorme inspanningen is Bloggen.be bovendien zo gebruiksvriendelijk dat écht iederéén een blog kan maken op het internet: kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Dankzij de super eenvoudige handleidingen en gebruiksvriendelijk programma is dit mogelijk.
We moedigen zelfs commerciële blogs aan, omdat we ook vinden dat deze er mogen zijn. Ieder bedrijf, KMO of zelfstandige heeft óók recht op een blog! Bloggen.be is ook als éérste dienst in België die gratis commerciële blogs toeliet!

Door permanent alles onder controle te houden en constant nieuwe verbeteringen te brengen aan de dienst, nieuwe functies toe te voegen, problemen op te lossen en alles nóg gebruiksvriendelijker te maken blijft Bloggen.be op haar éérste plaats voor blogs (weblogs) in België en waarschijnlijk vér daarbuiten!

Bovendien blijft Bloggen.be permanent werken om de snelheid van de blogs hoog te houden en de bereikbaarheid (uptime) van de blogs super hoog te houden. Tot nu toe zijn we ook op dit vlak de dienst met de hoogste bereikbaarheid en snelheid in België voor blogs.

Dankzij frisse ideeën lanceren we nieuwe mogelijkheden en diensten in de blogwereld en dwingen we andere blogdiensten om op z'n minst een kléin beetje mee te gaan in de ontwikkeling, om niet totaal achter te lopen.

Bloggen.be is dé plaats voor élke blogger, "the place to be"! Bloggen.be is dé nummer één voor blogs!

En nog het leukste van alles? Bloggen.be is gratis, helemáál gratis, zonder verborgen kosten of beperkingen!