BLOG TIPS - Niet telkens je paswoord opgeven

Elke keer dat je wil binnengaan op Bloggen.be om iets aan je blog aan te passen, zoals een nieuw berichtje toevoegen op je eigen website, dien je het adres, gebruikersnaam en paswoord in te geven.

Bloggen.be voorziet dat indien je wenst, deze gegevens op jou computer worden bewaard (via zogenaamde "cookies"). Het voordeel is dat je hiermee je deze gegevens niét meer hoeft in te geven, maar telkens rechstreeks kan binnen gaan. Veel sneller en leuker natuurlijk!

Let wel op !! Iederéén die aan je computer kan, kan zo inloggen op je blog. Verzeker jezelf er dus van dat iedereen die toegang heeft tot de computer waar je deze functie op wil activeren, te vertrouwen is. Doe dit dus niét op een openbare computer waar je totaal niet weet wie er achter jou komt.

Om deze functie te activeren, doe je dit als volgt.

Surf naar https://www.bloggen.be

Geef vervolgens het adres van je blog, je gebruikersnaam en paswoord in.

Klik vervolgens met je linkermuisknop op het vierkantje "Gegevens onthouden", zodat de functie geactiveerd wordt om je gegevens te onthouden.

Druk vervolgens op "Inloggen".

Nu ga je naar binnen en zijn je gegevens onthouden voor in de toekomst.

Om in de toekomst binnen te gaan, surf je naar www.bloggen.be en klik je vervolgens bovenaan op "Inloggen". Vervolgens worden de gegevens automatisch ingelezen die onthouden zijn en ga je automatisch naar binnen.

Merk op: je gaat dus niét automatisch naar binnen door gewoon naar www.bloggen.be te surfen, dit geeft je de kans om gewoon naar de blogosfeer te gaan, jezelf in te schrijven voor een ander blog,... Enkel door rechts bovenaan op "Inloggen" te klikken zoals op bovenstaande foto ga je automatisch naar binnen.

Ongedaan maken?

Wil je om de één of andere reden het onthouden terug ongedaan maken zodat je telkens terug de gegevens moet ingeven? Geen probleem.

Je logt in en klikt vervolgens op "Uitloggen" rechts bovenaan indien je ingelogd bent.

 

© 2005-2024 Bloggen.be | Blog | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!