Inhoud blog
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  HEALTHYWATER
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Zoeken met Google


  Foto
  Zoeken met Yahoo


  Startpagina !
  Foto
  Healthywater
  Vanaf nu gezond kraantjeswater
  29-05-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  VANAF NU GEZOND KRAANTJESWATER

  Private en commerciële zuiveringsinstallaties van het water

  Doodt Bacteriën

  Doodt Virussen

  Vermindert zware metalen op niveau EPA van de veiligheid

  ENVIROLYTE ECO-120: voor wie gezondheid belangrijk is

  ENVIROLYTE ECO-120 is ontworpen voor het zuiveren van kraantjeswater of ander water, dat voldoet aan de normen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Niet alleen doodt het in enkele seconden alle bacteriën en virussen in het water, het vermindert ook sterk de metaalinhoud overeen komstig de Europese veiligheidsnormen. Het produceert smakelijk drinkbaar water, waarbij de voordelige minerale inhoud behouden wordt.

  Envirolyte ECO-120

   

  Het productie van drinkbaar water ontwikkelde zich over vele jaren. ENVIROLYTE ECO-120 heeft tal van technische en onafhankelijk medisch-biologische testen ondergaan en bevestigt dat het zelfs de moeilijkste bacteriën, virussen en organische samenstellingen in het water vernietigt.

  De reiniging van het water in ENVIROLYTE ECO-120 gebeurt door oxydatie en vermindert alle gevaarlijke substanties door het water te neutraliseren. Waterbehandeling via ENVIROLYTE ECO-120 kan als volgt worden samengevat: dergelijke behandeling verwijdert alle schadelijke bestanddelen voor het menselijk lichaam en behoudt enkel de nuttige en onschadelijke bestanddelen.

  Door de grote concentratie van mineralen in het Healthywater kan ons lichaam het beter absorberen. Dat zorgt voor een gezonde hydratatie van ons lichaam.

  Het onderzoek naar de resultaten van het Healthywater dat is uitgevoerd, startte reeds in de jaren ‘50. De gegevens die verzameld zijn wijzen erop dat het kan helpen bij problemen zoals: artritis, chronische constipatie, chronische diarree, diabetes, hartaandoeningen, chronische vermoeidheid, indigestie, hoge bloeddruk, slechte spijsvertering, migraine, misselijkheid, zwaarlijvigheid, osteoporose, psoriasis, stress en te hoge cholesterol.

  Wij vergeten dat zuiver water in onze maatschappij heel belangrijk is voor een goede gezondheid,:

  Geen chloor en andere chemische producten in het Healthywater.

  Gezond en goed ijs.

  Healthywater kan als niet-bruisend mineraalwater worden gebruikt.

  De belangrijkste eigenschappen en algemene specificaties van Envirolyte eco-120


  I  EIGENSCHAPPEN VAN ENVIROLYTE ECO-120

  De machine is voorzien van een zelfreinigende cyclus die gemakkelijk onderhoudt en een maximumproductiviteit verzekert.

  • Het unieke ontwerp van het middenrif in de cel verzekert een maximumcontact van het water met de elektroden. Dit zorgt voor een efficiënt energieverbruik en een betere waterbehandeling.

  • Er is minimale hydraulische weerstand in het water dat door de celkamers vloeit en daarom wordt het optimale stroomtarief bereikt.
  • De elektroden worden specifiek ontworpen om hoge elektrochemische ladingen te verdragen.
  • Envirolyte eco-120 wordt gemaakt van niet corosieve materialen. De buizen en de schakelaars zijn van plastieken EPDM/PVDF.
  • Eenvoudige aan- en uitschakelaar met stroomindicator .
  • Geen beweegbare of vervangbare delen

  II Controles en schakelaars van ENVIROLYTE eco-120


  1) Stroomschakelaar
  2) Zekering
  3) Stroomkabel
  4) Stroomlampje


  5) Ingang van het water
  6) Uitgang van het water


  III  Specificaties van ENVIROLYTE ECO-120

  • Output capaciteit: 120L/h
  • Krachtbron: 220-240V, 50/60Hz, ~2.0A
  • Power: 350WT
  • Afmeting: 300x200x180
  • Gewicht: 5kg


  ENVIROLYTE unit met zadelverbinding en aansluitingskraan

  ENVIROLYTE unit met pijpkraan en aansluitingskraan

  Watertemperatuur van de kraan: tot 35° C     Waterdruk: ~1-4Bar
  Capaciteit: Min. 1.000.000 liter gezuiverd water.

   


   

  Hoe werkt het?  • Het reinigingsproces van het water in Envirolyte unit , omvat een elektrolytische oxydatie anode met gelijktijdige verwijdering van de kationen; electrocatalytische en chemische oxydatie extra in het verticaal midden van de reactortank en katalytische reiniging in de katalytische reactor.
  • De eenheid bestaat uit elektrochemische stroom van het middenrif door de cel, een katalytische reactor, een verticale reactiekamer en een VDC krachtbron. De elektroden in de reactor hebben een speciale deklaag, die oxyderuthenium, irudium, platina en titanium omvat. Het zeer fijn filteren door ceramische diafragma dat van zirconium, ittrium en aluminiumoxyden wordt gemaakt, wordt gevestigd tussen de anode en de kathodekamers en verhindert het water in de anode en kathodekamers te mengen, daardoor vertrekkend ionenmigratie op elektrisch veld tussen anode en kathode. Het ontwerp van de cellen van het middenrif verzekert het contact van alle microvolumes van het water dat door de anode of van de kathode elektrode kamer met een elektroden oppervlakte vloeit, waarin de buurt van ( de zogenaamde dubbele elektrische laag- DEL ) de elektrische intensiteit van 100.000 tot 10.000.000 V/cm bereikt. Dit verzekert een uitstekende kwaliteit van een elektrolytische en electrocatalytic waterreiniging.
  • Water dat door Envirolyte eco_120 wordt gezuiverd verwerft biocidic eigenschappen, bevordert biologische oxydatie, kan indirecte elektrochemische ontgiftiging van het menselijk lichaam door oxydatiehidrolixilation van uremic en andere toxine verstrekken.
  • In de loop van eenpolige anode elektrochemische behandeling wordt het water binnen een fractie van een seconde verzadigd met hoogst actieve oxidatiemiddelen.

  § De processen van directe elektrolytische oxydatie (op de elektroden oppervlakte) en elektro katalytische oxydatie verzekeren de vernietiging van organische onzuiverheden en de vernieling van micro-organismen. De eindproducten van de totale oxydatie van al het organische. Zijn over het algemeen onschadelijk, meestal kooldioxide en water.

  § Het uiterst hoge reducerende oxydatie potentieel van het water in de anodekamer en de metastabiele samenstellingen van actieve chloor en de actieve zuurstof die aan de reacties deelneemt verhinderen direct de vorming van giftige chloororganische substanties en verzekeren totale vernietiging van dioxins.

  § In de katalytische reactor, wordt de hetero-fase katalytische oxidatie van actieve chloorsamenstellingen en heterophase katalytische oxydatie van organische-vrije en regeneratie-vrij katalysator, waar actieve chloorsamenstellingen rotten om hoogst actieve kortstondige deeltjes te vormen. Wanneer het verlaten van de katalytische kamer, is het water verzadigt met zuurstof en praktisch bevat het geen actieve chloorsamenstellingen.

  Hoe installeren?

  • Gewoonlijk wordt ENVIROLYTE ECO-120 onder het keukenaanrecht geïnstalleerd. Het kan ook aan de muur bevestigd worden, dicht bij de watervoorziening.
  • De ENVIROLYTE ECO-120 units komen met de waterkraan ; naast de bestaande kraan op het aanrecht te staan .
  • Om ENVIROLYTE ECO-120 units te installeren worden zadelverbindingen of pijpkranen gebruikt.

  De stijlvolle waterkraan past in elke keuken. De kraanhendel biedt een maximum aan comfort.

  De ENVIROLYTE Groep verzekert een efficiënte en snelle installatie, die u jaren van verser en gezonder water zal geven.

  De eenvoudige installatie en het compacte ontwerp van ENVIROLYTE ECO-120 zorgen ervoor dat de installatie gemakkelijk in de bestaande waternetwerken te monteren is.


  Toepassingen: U denkt "Water" - U denkt "Gezond Water"

  • Voedsel en drank die met gezond water worden aangemaakt zijn veel smakelijker. U kunt het gezonder water  gebruiken bij het koken, het maken van thee, koffie of  vruchtensappen van concentraten.

  • Het reinigt gemakkelijk koppige film van pesticiden en herbiciden van vers fruit en groenten.
  • Wie het gebruikt om zich te wassen, zal er jong en fris uitzien

  • Bent u atletisch of sportief, dan kunt u uw prestaties verhogen door  Healthywater te drinken. Het vermindert melkzuur in het lichaam en verbetert de zuurstofopname. Uw voedingssupplementen worden gemakkelijker geabsorbeerd.
  • U kunt het gebruiken om baby’s te wassen zonder het Healthywater te koken of om het even welk ander product er aan toe te voegen.
  • Zelfs huisdieren verkiezen Healthywater. Het gezuiverde water draagt bij tot een goede gezondheid. Dat resulteert in een mooiere vacht, minder huidziektes en minder jeuk.

  • Het doet planten sneller groeien. De cellen van de planten verwerpen zuurstof als afvalproduct. Planten zullen langer leven, zullen minder water en geen pesticiden nodig hebben, wanneer ze met Healthywater bevloeid worden.

  • Healthywater is een goede oplossing om aquariums te behandelen en te desinfecteren. Het controleert niet alleen de groei van waterplanten maar heeft ook een positief effect op de vissen zelf. Het verbetert ook de kleur intensiteit van de aquariums.

  • Healthywater biedt u verschillende mogelijkheden. Het water is niet alleen beter – het is gezond.

  HEALTHYWATER

  CVHOA. ENVIROLYTE CENTER

  NIEUWKERKESTRAAT 19

  8957 MESEN

  TEL: 057/ 363071

  FAX: 057/ 363079

  GSM: 0478/ 490365

  Contact: maes.dirk1@telenet.be

  www.bloggen.be/healthywater

  29-05-2006 om 00:00 geschreven door MAES DIRK  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)


  Archief per week
 • 29/05-04/06 2006

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto

  Foto

  Nieuws HLN
 • Verenigde Staten recupereren meerderheid van losgeld na cyberaanval Colonial Pipeline
 • Huawei rolt eigen besturingssysteem uit voor nieuwe smartphones
 • Reisapplicatie Covidsafe.be beschikbaar vanaf 17 juni
 • Binnenkort einde aan tripolie? Mogelijke vierde telecomspeler zou prijzen in ons land doen dalen
 • “Nintendo brengt nieuwe Switch-console uit in september of oktober”
 • Google toont gebruikers Android meer keuzes voor zoekmachines
 • Verbeterde privacybescherming Apple-toestellen niet in China
 • Het EK 2021 op groot scherm volgen met vrienden in de tuin? Dat kan met deze beamers
 • Deze smartphones kunnen tegen een stootje
 • “LG is gestopt met het produceren van smartphones”

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!