hartslagmeter hardlopen
Inhoud blog
 • hartslagmeter hardlopen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  hartslagmeter hardlopen
  21-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hartslagmeter hardlopen

  Ik heb gelezen in tal van plaatsen die grenen stro zuur is, zal het draai je de bodem zuur, en alleen planten die zure grond, zoals kan hartslagmeter hardlopen worden geteeld met pijnbomen stro als mulch. Op basis van mijn uitgebreide ervaringen uit het verleden, heb ik publiekelijk betwist deze stelling door te stellen dat, hoewel grenen stro op zich is licht zuur, want het breekt het wordt minder zuur in de tijd en heeft geen echte negatief effect op de bodem zuurgraad of de gezondheid van planten. Ik heb gedaan wat fundamenteel onderzoek in het verleden op dit argument te ondersteunen, maar zijn geïnteresseerd in verder onderzoek en proeven met het oog op die bewering te versterken.
  Onlangs begon ik het uitvoeren van analytische testen van de zuurgraad of pH (hieronder gedefinieerd), van verschillende leeftijden hartslagmeter hardlopen en vormen van grenen stro en de bodem om te helpen bij het scheiden van feit van fictie. De resultaten van deze tests worden hieronder samengevat.
  Als u niet vertrouwd bent met de term pH-waarde, het is gewoon een maatregel van de zuurgraad van een stof of de alkaliteit gebaseerd op een reeks (schaal) van 0 tot 14, met 7,0 wordt beschouwd als neutraal, minder dan 7 wordt gedefinieerd als zuur, en een grotere dan hartslagmeter hardlopen 7 wordt gedefinieerd als alkalisch.
  Soms is de pH-schaal kan al een beetje misleidend. Bijvoorbeeld, we weten dat regenwater gezond is voor onze  tuin en en we gewoonlijk denken aan het als "pure" en dus ietwat "neutraal". Maar, regenwater is eigenlijk een normale pH tussen 5,5 en 6,0, dat is licht zuur op de pH-schaal. Voordat u besluit af te zweren de voordelen van regenwater echter gerust het is nog steeds een veilige en gezonde inzet voor uw planten, een van de redenen die ik later zal bespreken in dit artikel.
  Mijn eerste test bestond uit groene naalden, haalde vers van de boom. Zoals in alle van de naald en de bodem testen, werden de naalden hartslagmeter hardlopen geplaatst in een niet-reactieve container en gemengd met een geschikt volume
  hartslagmeter hardlopen een van gedistilleerd water volgende standaard analytische testen richtsnoeren en met behulp van een goede en geijkte pH-meter (enkel orgaan elektrode met behulp van standaard bufferoplossingen ). De pH van zuiver gedistilleerd water in de container was 6,4. Na toevoeging van de naalden voor 10 minuten hartslagmeter hardlopen genieten van de tijd, de pH van de groene naalden was 6.3. Te simuleren regenwater spoelen om de pH van het percolaat van de naalden te bepalen, werden de naalden toegestaan ​​om voor 24 uur weken en de resulterende pH was 4,5. Om hartslagmeter hardlopen verder de natuurlijke regen en droogcyclus simuleren, werden de naalden gespoeld en vervolgens toegestaan ​​buiten drogen gedurende 7 dagen. De 24 uur soak test werd vervolgens herhaald en de pH was 5,0. Het spoelen, 7 dagen drogen en 24 uur genieten van proef werd herhaald, gevolgd door twee aparte 14 dagen droogcycli en 24 uur genieten van tests. De pH resultaten waren 5,1, 6,2, en 6,5 respectievelijk. Uit deze ronde van de tests, is het duidelijk dat de verse groene naalden percolaat aanvankelijk zuur was op 4,5, maar na een aantal simulaties van regen en droogcycli over een paar weken tijd, de oplossing (de termen percolaat en de oplossing worden door elkaar hier gebruikt) werd op het equivalent van regenwater pH. Over  hartslagmeter hardlopen twee een periode van 46 dagen, de naalden niet hartslagmeter hardlopen meer zuur, met de pH is die van gedistilleerd water.
  De tweede proef bestond uit vers gevallen naalden, het type dat normaal gesproken zou worden verzameld en gebruikt hartslagmeter hardlopen worden als mulch. Na 20 minuten genieten van de tijd, de pH van de dennen stro (kunnen de termen dennennaalden en dennen stro en worden door elkaar hier gebruikt) bedroeg 6,6. Net als bij de groene naald testen, deze test serie bestond uit een eerste 24 uur soak test die vervolgens werd gevolgd door een 7-daagse droogcyclus, 24-uurs soak test, en dan twee 14 dagen wordt gedroogd cycli en 24 uur genieten van tests. De pH resultaten van deze serie proeven waren 5,1, 4,9, 6,0, en 6,0 respectievelijk. In ongeveer drie weken de zuurgraad van vers gevallen grenen stro werd gereduceerd tot die van hartslagmeter hardlopen regenwater. Na 38 dagen werd de pH verhoogd tot 6,0. Volgens het patroon van de groene naald test de pH waarschijnlijk te bereiken zou dat gedestilleerd water binnen hetzelfde tijdsbestek.
  De derde proef gebruik gemaakt van een combinatie van hele en gebroken naalden die waren verpakt en droog gehouden en uit zonlicht, aangezien hun collectie over een tijdspanne van ongeveer zes maanden tot een jaar voorafgaand aan de test. Na 30 minuten genieten van de tijd, de pH van de dennen stro was 5,8. Deze test werd gevolgd door een eerste 24 uur soak test resulteert in een pH van 4,7. Sinds de 24-uurs soak test resultaat was binnen hartslagmeter hardlopen de verwachte marge op basis van eerdere proeven, een 7-daagse soak test werd ingevoerd op dit punt om te zoeken naar bewijs hartslagmeter hardlopen dat meer regen verzadiging simulatie cycli kunnen verhogen pH in een hoger tempo dan kortere regensimulatie cycli. Met het resultaat na 7 dagen wordt 5,3, de uitloging van lijkt te volgen over het algemeen hetzelfde tarief van de voorgaande tests die gebruikt kortere en langere genieten hartslagmeter hardlopen droogcycli.

   

  21-03-2011, 11:21 Geschreven door hartslagmeter hardlopen  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:hartslagmeter hardlopen
  Archief per week
 • 21/03-27/03 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!