OVER MEZELF EN ONZE FAMILIE
De kleinkinderen in het bijzonder...
Ik ben Hans en ben geboren op 01/12/1954 en woon te Assebroek.(Brugge)
Foto
Foto

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Klik op de afbeelding om de link te volgen

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Vertaal
 • The Wallace Collection - Daydream
 • GROEPSFOTO PASAR FEBRUARI 2009
 • Zeg me wie
 • Mobile sauna
 • Benzine of diesel?
 • 42 jaar dood voor TV
 • In opbouw
 • Gsm aan banden
 • Strijd tegen anorexia
 • Neanderthalers
 • Regering verhuist historische NMBS-schuld
 • Een Duitse
 • De lieven van Paul McCartney
 • De lente is in aantocht
 • Staal kost geld en moeite
 • Nissan Qashqai krijgt zeven zitjes
 • Zonneklopper
 • Ruitenwissers verleden tijd?
 • Wat is ‘nano’?
  Zoeken met Google


  Zoeken in blog

   

  Categorieën
  Hanzie's plaats
  Over camperen reizen en het leven...
  16-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertaal
  J'ai visité votre blog et j'ai été ravi de leur excellent travail.Ne sais pas si je voudrez envoyer la pièce jointe, mais qu'il serait très heureux si vous avez rencontré ma demande.Je suis portugais Açores et ici nous n'avons pas accès à ces merveilles que je vois sur les sites.Je vais attendre avec impatience votre réponse.
  Maria da Graça

  16-09-2012 om 00:55 geschreven door Hans  


  09-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Wallace Collection - Daydream
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  The Wallace Collection - Daydream

  09-04-2009 om 23:42 geschreven door Hans  


  22-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSFOTO PASAR FEBRUARI 2009
  Home
  Link naar onze andere blogs
   

  Groepsfoto wandelen in het Eifelpark februari 2009

  Foto genomen aan de burcht in Heimbach.
  Hier ontbreek Carine op de foto. Hoe zou dat komen?


  22-03-2009 om 18:47 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg me wie
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Zeg me wie...

  .

  22-03-2009 om 16:48 geschreven door Hans  


  01-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobile sauna

  Home
  Link naar onze andere blogs
   

  Mobile sauna

  Tof, maar liefst zonder al die drank. Alchohol en sauna gaan niet goed samen.


                               

  De omgebouwde legertruck waarin het water wordt verwarmd met een houtkachel

  Zit je wat te krap bij kas om thuis een sauna te bouwen? Geen nood: een Russische uitvinder is op de proppen gekomen met een mobiel exemplaar.

  Legertruck
  Igor Chupin heeft een legertruck omgebouwd tot stoombad. Hij verhuurt het vehikel voor 1.000 roebel, zo'n 27 euro, per uur. Geen geld om uit de bol te gaan in z'n omgebouwde GAZ-66-truck.

  Houtkachel
  Chupin, een hobby-uitvinder, heeft maanden aan z'n rijdende sauna gewerkt. Op het dak van de truck staat een watertank van 400 liter die voor de stoom moet zorgen. Het water wordt opgewarmd via een houtkachel.

  Liters vodka
  Russen zijn dol op lekker ontspannen in de sauna. Ze kunnen uren zitten puffen in de hete lucht, terwijl ze liters thee en vodka achterover gieten.

  01-03-2009 om 00:00 geschreven door Hans  


  28-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benzine of diesel?

  Home


  "Benzinewagen goedkoper dan diesel per kilometer"?

  De nieuwste generatie benzinemotoren geeft opmerkelijk goede verbruiksresultaten. Dat blijkt donderdag uit een budgettest van mobiliteitsclub VAB. Wel speelt volgens VAB naast de technische vooruitgang bij de benzinemotoren ook de rijstijl van de chauffeur een doorslaggevende rol om het brandstofverbruik te beperken.

  Minder dan 10.000 km per jaar
  Voor wie minder dan 10.000 km per jaar rijdt is de zuinigste benzinemotor 10 tot 14 eurocent goedkoper per kilometer in vergelijking met een gelijkwaardige dieseluitvoering, zo blijkt.

  Slijtage
  "De moderne dieselmotor heeft een belangrijk nadeel voor de weinigrijder, omdat naast aanschaf- en onderhoudskosten hij ook rekening moet houden met een extra risicokost omdat de complexe dieselmotor bij korte trajecten met abnormale slijtage kampt", aldus VAB.

  Meer dan 20.000 km
  Een dieselwagen is volgens de mobiliteitsclub pas goedkoper voor wie meer dan 20.000 km per jaar rijdt en daarbij vooral lange trajecten aflegt. Verder geeft het normverbruik opgegeven door de constructeur weinig houvast.

  Rijstijl
  "Afhankelijk van de rijstijl wijken de reële verbruikscijfers sterk af. Vooral de categorie van monovolumes en SUV's kampt met een groot meerverbruik", klinkt het.

  Volkswagen
  Een opmerkelijke vaststelling is dat het verschil in verbruik tussen de Volkswagen benzinemotor en dieselmotor uit de test zich beperkte tot 0,2 liter per honderd kilometer. Andere benzinemotoren uit de test scoorden nog steeds zwak, met een meerverbruik tot 1,5 liter tegenover de dieseluitvoering.

  Voor de budgettest vergeleken twintig automobilisten evenwaardige benzine- en dieselmotoren. De deelnemers werd gevraagd een parcours van 225 kilometer af te leggen volgens de principes van eco-driving. (belga/mvl)

  28-08-2008 om 00:00 geschreven door Hans  


  16-05-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.42 jaar dood voor TV


  Kroatische zit 42 jaar dood voor haar tv

   
  De Kroatische politie heeft het stoffelijke overschot gevonden van een vrouw die tweeënveertig jaar geleden als vermist was opgegeven. De dame zat in haar knusse zetel voor de tv. Een zwart-wittelevisie uiteraard.

  Verhuisd?
  Hedviga Golik, geboren in 1924, had zich volgens de politie een lekker kopje thee gezet en haar nadien in de zetel gezet om tv te kijken. Volgens de autoriteiten was de dame in 1966 voor het laatst gezien door haar buren. Die dachten dat de dame verhuisd was naar de hoofdstad Zagreb.

  Hoe is het mogelijk?
  De vrouw werd aangetroffen nadat de politie was ingebroken in de kleine flat omdat het gemeentebestuur wel eens wou uitvissen wie nu eigenlijk de eigenaar van het appartement. "We hebben er tot dusver geen idee van hoe het mogelijk is dat niemand is gaan checken of de vermiste vrouw niet in haar eigen flat woonde", klinkt het bij de politie.

  Wellicht heeft Hedviga ook nooit haar eigen opsporingsbericht gezien op televisie...   En de televisie zelf ?  Geen idee
  ?

  16-05-2008 om 00:19 geschreven door Hans  


  22-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In opbouw

  Home
  Link naar onze andere blogs
   

  Deze site krijgt binnenkort een nieuwe look.

  Om de bezoeker niet te vervelen, een stukje muziek... 

   

  22-04-2008 om 00:00 geschreven door Hans  


  18-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gsm aan banden

  Home
  Link naar onze andere blogs
   

  GSM steeds meer aan banden

   


  Nu iedereen er minstens eentje heeft, lijkt de tijd aangebroken om de gsm aan banden te leggen. In de Oostenrijkse stad Graz geldt vanaf deze week bijvoorbeeld een verbod op bellen met een gsm in bussen, trams en treinen.

  Zen
  In Frankrijk zijn er "zen zones" op de hogesnelheidstreinen: je mag daar niet bellen. Ze bestaan ook al in Denemarken, Duitsland en Finland, van die stille zones in treinen.

  "Geen recht"
  "Ik weet dat ik de gsm-god een beetje beledigd heb", zegt burgemeester Siegfried Nagl van Graz, "maar mensen moeten beseffen dat ze het recht niet hebben om constant aan de telefoon te hangen."

  "Niet gezond"
  De uitspraak van Nagl heeft voor flink wat opschudding gezorgd. Tegenstanders vragen zich wie de burgemeester is om te beslissen wanneer, hoe en waar ze bellen. Nagl zelf beroept zich op gezondheidsredenen: "Het is gewoon niet goed voor je gezondheid om nooit eens wat rust en vrede te hebben." Het noopte de critici tot een slogan: "Worden gsm-gebruikers de nieuwe rokers?"

  Op vliegtuig
  Ongeveer gelijktijdig diende in Amerika Republikeins senator Peter DeFazio een wetsvoorstel in dat gsm-en op vliegtuigen in het Amerikaanse luchtruim zou verbieden. In Europa heeft de EU recent dat verbod opgeheven en is bijvoorbeeld Air France al begonnen met proefvluchten waar gebeld kan worden.

  Uit auto
  In de VS zijn er ook een toenemend aantal steden die de gsm tout court uit de auto willen bannen. Ze argumenteren daar dat mobieltjes voor zowat de helft van de ongevallen zorgen.

  Gepruts
  Handenvrije sets zijn al verplicht, maar dat haalt niks uit volgens de politie, want "of de chauffeurs gebruiken ze niet, of ze zitten te prutsen aan het ding om bijvoorbeeld een nummer in te tikken". Nummers draaien via voice controle is ook geen oplossing: "bestaat nu al een paar jaar en geen hond die weet hoe dat werkt, want jammer genoeg moet je daar de handleiding voor lezen".

  Passagiers
  Ook gsm-gebruik van passagiers is verantwoordelijk voor veel ongevallen menen ze in de States. "De chauffeurs moeien zich in het gesprek, luisteren mee, zijn gewoonweg minder geconcentreerd."


  Bron: hln.be

  18-04-2008 om 09:43 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd tegen anorexia

  Home
  Link naar onze andere blogs
   

  België bindt strijd aan met anorexia


  Open Vld, MR en PS gaan de strijd aan met anorexia. Ze springen daarmee op de kar van Frankrijk.

  Gedragscode
  Vier senatoren van PS, MR en Open Vld bundelden hun krachten in de strijd tegen de eetstoornis anorexia, die vooral jonge meisjes treft. Ze willen dat er een gedragscode komt in de modewereld die extreem magere modellen uitsluit uit modeshows en schoonheidswedstrijden.

  Websites
  Bovendien vragen ze een onderzoek naar de invloed van websites die jonge meisjes tot anorexia aanzetten, de zogenaamde pro-ana sites. "We willen niet zo agressief te werk gaan als Frankrijk," zegt senator Margriet Hermans (Open VLD), "want zo'n aanpak werkt averechts. We maken liever duidelijke afspraken in overleg met de sector zodat iedereen dezelfde doelen nastreeft."

  Frankrijk
  In Frankrijk is een wetsvoorstel goedgekeurd dat het aanzetten tot, of promoten van anorexia strafbaar maakt. Overtreders riskeren er binnenkort tot twee jaar cel en 30.000 euro boete. Ook de Fransen viseren daarbij de pro-ana websites.

  Bron: hln.be

  18-04-2008 om 09:38 geschreven door Hans  
  Welkom op Hanzie's Plaats
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  MIJN FAVORIETEN
 • FRANSJESFOTOS
 • D@nny's UNIVERSAL Space
 • BJORN
 • GILLIOK
 • FREDFOTO
 • PADEBOX
 • SUNNEKE
 • Werkjes van Ingrid
 • PEPINO
 • BORRIQUITO

  CAMPINGS
 • Portugal
 • Friesland
 • Praag
 • Passau Duitsland
 • Hajduszoboslo Hongarije
 • Erd (Budapest)
 • Klein Brabant
 • Wolfgangblick in Abersee AT

 • Leuk om te zien
 • URINOIRS
 • Belg

 • HANZIE's LINKS
 • SPOOR BOEKJE
 • EVCcarts
 • De Driekonkskes
 • Wikimedia
 • VKMARCASSOU
 • Computertips
 • TOMMY
 • MUSIC
 • WOLKEN
 • LUCHT IN VLAANDEREN

  FOTO ALBUMS
 • TROUW VALESKA EN PETER
 • KAARTJES VAN INGRID
 • KERST 2005

 • VAN ALLES EN NOG WAT
 • VOETBALUITSLAGEN
 • MEMISA
 • TREINEN 2 LINK
 • BONSAÏ
 • JAN EN MARLEEN
 • BLOGGEN.BE
 • PERRE ONLINE fotografie
 • Live score.com
 • SISI

 • BLOGTIPS
 • OPA PAT
 • BAEZIE

 • FAVO'S VAN INGRID
 • BEREN
 • INGRID

 • Blog als favoriet !  het nieuws
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  HOME: The Vanbrandekesgazette

  Sport.be  Stageplan
  Image hosting by Photobucket

  WebsiteKeuring.be


  De top 10
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!