hairextensions
Inhoud blog
 • Hairextensions
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  hairextensions
  21-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hairextensions

  Hairextensions manier om langer en voller haar te krijgen. Er zijn veel verschillende soorten van hairextensions op de markt, maar omwille van de eenvoud zullen we ons richten op twee belangrijke soorten toepassingen methoden: afzonderlijke strengen en-inslagen. Individuele methode waarbij kleine hoeveelheden van uitbreiding haar (natuurlijke of synthetische) en van toepassing is op kleine delen van je eigen haar door een van beide weven, warmte fusing, lijmen, klemmen met metalen staven of het gebruik van wassen en polymeren. Deze uitbreidingen meestal slechts een paar maanden duren hairextensions voordat ze moeten worden genomen en volledig opnieuw gedaan. Het grootste probleem met deze methode is het nemen van de Hairextensions zonder schade aan uw eigen haar.

  Hairextensions zijn er altijd al geweest, maar sinds kort is er de technologische vooruitgang in de industrie en de moderne hairextensions een zijn steeds beschikbaar en zelfs betaalbaar. Hairextensions kan worden gedaan met ofwel menselijk haar of synthetisch haar. Kleine onderdelen van het menselijk of synthetisch hairextensions haar zijn verbonden aan uw eigen haar, het creƫren van een dikke natuurlijke lange wapperende haren stijl. Hairextensions kan worden gedaan met ofwel menselijk haar of synthetisch haar. Sommige mensen houden door de mens veroorzaakte haar voor haar wegwerpen, en sommige haat de gedachte van het dragen van echte human hairextensions. Goede kwaliteit synthetisch haar uitbreiding moet licht en luchtig zijn. De strengen van haar gescheiden moeten in de wind net als natuurlijk haar.

  Het moet een natuurlijke "platte" glans. Veel mensen verkiezen natuurlijke human hairextensions zoals ze zijn op hun hoede van handgemaakte synthetisch haar of angst kan omhoog beƫindigen kijkend niet zo goed als de hairextensions real thing, Hoewel nephaar is onvoorstelbaar goed, aan het eind van de dag is het moeilijk om beter dan te doen het echte werk. Er zijn verschillende rangen van de kwaliteit van echt hairextensions twee en veel verschillende methoden om het haar te koppelen aan uw bestaande haren. Andere populaire toepassingen zijn voor haar dunner of zelfs haaruitval situaties. Er zijn een aantal methoden van hairextensions die daadwerkelijk kan helpen verbeteren hairextensions van de conditie van uw natuurlijke haar als het groeit uit. Een verwarmd klem smelt de oplossing het afdichten van de uitbreiding rond het haar. Dit staat bekend als "smeltlaseigenschappen.

  Menselijke haar groeit ongeveer 1 cm per maand gemiddeld. De uitbreidingen haar meest waarschijnlijke is gegaan door een soort van de-inkleuring proces en vervolgens opnieuw gekleurd om het te krijgen van de kleur die het nu is. Er zijn honderden methoden gebruikt om de hairextensions van toepassing zijn en net zoals vele soorten haar. De meest populaire systeem uit is nu de lok voor lok methode gemaakt door bedrijven zoals Great Lengths, haardroger, Dromen en SoCap. Deze uitbreidingen zijn bevestigd aan uw haar met polymeer obligaties in de buurt van de wortel in kleine secties. Haar Dromen en SoCap beide gebruik van een verwarmde hulpmiddel om hun obligaties te verzachten, zodat ze kunnen worden uitgerold over de hele haarplukken vormen een ronde zegel. Great Lengths biedt Cold Fusion, die een speciaal hulpmiddel om een ultrasone trillingen om de band te verzachten te maken gebruikt. De obligatie wordt vervolgens gevouwen rond de afdelingen, waardoor het individu verzegelde obligaties klein, glad en plat. De meeste uitbreidingen, mits goed toegepast, zal duren tot vier maanden. Na deze de speciale lijm-achtige band die aan uw natuurlijke haar begint los te maken en af te vallen.

  21-11-2010, 12:26 Geschreven door hairextensions  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:hairextensions
  Archief per week
 • 15/11-21/11 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!