glasvezelbehang kopen
glasvezelbehang kopen
Inhoud blog
 • glasvezelbehang kopen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  16-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.glasvezelbehang kopen

  "Waarom kan niet het ontwerpen en installeren van een glasblokken wand of balk worden net zo makkelijk als het samenstellen van Lego blokken," een klant eens gevraagd. Hoewel het niet zo makkelijk, met de nieuwe vormen, glasvezelbehang kopen maten, tot prefab-technieken en de installatie van accessoires die vandaag beschikbaar zijn van deze unieke glazen wand product wordt gebruikt in toenemende mate in huizen, bedrijven en commerciële gebouwen. Volg deze 5 stappen en je zult in staat zijn om een ​​koele, stijlvolle en makkelijk te maken aan de muur of bar te handhaven.

  Stap 1) Waar wilt u uw glasblokken muur of bar te gebruiken? Hoe groot wil je aan de muur te maken?

  Deze gespecialiseerde glazen wanden kan glasvezelbehang kopen worden gebruikt aan de binnenkant, de buitenkant binnen de structuur van de woning of gebouw, of zelfs aan de buitenkant. Meest voorkomende toepassingen zijn scheidingswanden op aparte kamers, douche wanden, en bars voor de keuken-en recreatiezalen. Als u het ontwerpen en bepalen van de materialen die nodig zijn voor dit project de grootte en vorm van
  glasvezelbehang kopen de muur zijn kritisch.

  o glasblokken bar maten en vormen - De glasvezelbehang kopen meeste bars zijn gebouwd 40 "hoog (5 vakken van 8" blokken gestapeld op elkaar). Het aanrecht is geïnstalleerd nadat het blok werk is voltooid. Voor extra stabiliteit en het coole design overwegen om uw bar met ofwel een "L-vormige" of hoekige design in de vorm of afgerond (radius) kijken. De balken moeten worden verankerd in een muur voor extra ondersteuning.

  o glasblokken muur maten en vormen - Blok muren gebouwd kan worden vrijwel elk formaat, maar de maximale afmetingen van elk wanddeel (of paneel) zal variëren op basis van de dikte van het blok (3 1 / 8 "of 3 7 / 8" dik) en als de muur zal glasvezelbehang kopen worden aan de binnenkant of buitenkant van het huis of gebouw. Aangezien de meeste muren zijn gebouwd met behulp van de 3 7 / 8 "dik formaat, hier is een snelle referentie voor hoe groot u uw muur te maken, zonder de noodzaak voor een soort van engineered, stalen of aluminium draagstructuur tussen uw glazen panelen:

  Stap 2) Wat voor soort vloer, muur of gedeeltelijke zal de basis van de bakstenen muur worden geplaatst? Wat is de kleinste breedte van glasvezelbehang kopen de basis voor het blok muur?

  Blok muren of balken worden geplaatst kan vrijwel op elk oppervlak, zolang het is structureel gezond en ongeveer 3 "tot 4" breed. De glasvezelbehang kopen meeste muren blok weegt ongeveer 12 pond per vierkante voet van de muur gebied. Douche pannen gemaakt van acryl, glasvezel, en tegels met concrete werken goed. Binnenmuren met hout balken zijn meestal ook goed, zolang de vloer vlak is. Het plaatsen van het blok op de knie van muren (ook wel halve muren) met metal-stud en gipsplaten ondersteunt eronder werkt ook.

  Stap 3) Wat heb je nodig om je glasblokken glasvezelbehang kopen muur of balken in elkaar gezet? Kan paneelsecties worden vervaardigd om het project gemakkelijker?

  De installatie van blok wanden kunnen heel wat makkelijker gemaakt met het gebruik van spacers, installatiesystemen, of de aankoop van pre-en-klare onderdelen van het blok. Hier volgt een kort overzicht van elk type van de aanpak:

  o glasblokken Spacers - In de oude glasvezelbehang kopen dagen blok moest worden gelegd stuk voor stuk door een ervaren metselaar aannemer - deze vakmensen kunnen duur zijn en moeilijk te vinden. Met het gebruik van alle kunststof afstandhouders de blokken kunnen worden uniform vastgesteld en de afstandhouders zelfs helpen om de muur of bar flush en op zijn plaats als je bouwen. Spacers zijn beschikbaar voor glasvezelbehang kopen een rechte of straal muren.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:glasvezelbehang kopen
  16-05-2011, 16:32 geschreven door glasvezelbehang kopen  
  Archief per week
 • 16/05-22/05 2011
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!