De film Paddington al gezien? Het is een echte familie film. Het zit boordevol humor. Voor de personen die denken dat ze te oud zijn voor teddyberen bewijs ik het tegendeel. Het is dan wel niet een film waar heel veel actie inkomt maar ontroerend is hij zeker.
Een film die jullie ongetwijfeld al zijn gaan kijken. Of het klinkt jullie bekend in de oren.Het is een echte aanrader. We raden het wel af voor heel jonge kinderen want het kan wat gruwelijk zijn.
waardering: 3 / 5 sterren
Dylan O' Brien Kaya Scodelario
Thomas ontwaakt op een dag in een lift, zonder enige kennis hoe hij daar terecht is gekomen. Hij kan zich niet meer herinneren wie hij was. Eenmaal buiten komt hij erachter dat hij in een afgesloten wereld terecht is gekomen met 60 andere jongens van zijn leeftijd, die proberen te ontsnappen uit een steeds veranderend labyrint.
Als je de film gezien hebt of het boek hebt gelezen laat dan zeker een reactie achter.
Ik weet niet of jullie de hongerspelen leuk vinden, maar wij n elk geval wel.
We zijn dan ook naar de derde film hiervan gaan kijken.
Het is zeker een aanrader als je de eerste twee ook hebt gezien.
The Hunger Games: Mockingjay Part 1 is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2014. De film is gebaseerd op het boek Spotgaai van Suzanne Collins. Het is de derde film in de hongerspelen trilogie.
- 75g ongezouten boter 1. Verwarm de oven voor op 200°C (gasstand 4). Bekled een bakplaat met bakpapier. Doe de - 125 g bloem boter in een steelpannetje en voeg 250 ml water toe. Breng het mengsel aan de kook en zeef alle
- 4 eieren bloem erbij. Blijf roeren tot het mengsel een bal vormt. Laat het 5 minuten afkoelen.
- 125 g pure chocolade, gesmolten
- slagroom 2. Voeg al kloppend en voor een de eieren toe tot het mengsel dik en glanzend is. Schep het in een spuitzak en spuit korte 'worstjes' op de bakplaat (als je geen spuitzak hebt kun je het ook doen met 2 lepels). Besprenkel ze met wat water.
3. Bak ze 10-15 minuten op 200°. Zet de oven op 180°C (gasstand 4) en bak ze nog 10-15 minuten, tot ze goudbruin en stevig zijn.
4. Prik met een satéprikker in de zijkant van elke eclair om de stoom te laten ontsnappen. Zet de oven uit en laat de eclairs er nog 5 minuten in drogen. Laat ze afkoelen op een rooster.
5. Snijd de eclairs doormidden en verwijder eventueel ongaar deeg. Bestrijk de bovenste helften met chocolade en laat die hard worden. Schep slagroom op de onderste helften en leg de bovenste er weer op.
Hey iedereen, eergisteren hebben we veel lekkere dingen gemaakt. Eerst zijn we begonnen met eclairs. We dachten dat ze heel klein gingen zijn, maar uiteindelijk zag het eruit als mega soezen.We hebben chocolade gesmolten en op de eclairs gegoten. Daarna maakten we slagroom met de mixer en smeerden we het ertussen. Het deeg was toen we het nog niet in de oven hadden gebakken echt heel erg raar! Maar op het einde was het superlekker!