gipsplaten plafond
gipsplaten plafond
Inhoud blog
 • gipsplaten plafond
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  17-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gipsplaten plafond

  Er is zoveel te doen als je het opzetten van een nieuw kantoor of het opknappen van een huis of werkplek.

  Niet alleen heb je om ervoor te zorgen
  gipsplaten plafond dat alle elektrische bedrading, de leidingen, en iets anders dat moet worden geïnstalleerd correct is ingevoerd, ook je zorgen te maken over het maken van zeker dat het kantoor ziet er schoon en respectabel of uw huis gastvrije en veilig. Met alle recente bouwwerkzaamheden, de meeste van de bedrading en leidingen wordt waarschijnlijk duidelijk zichtbaar langs het plafond en moet worden verborgen - snel. Installeren flush plasterboard verlaagde plafonds kan een manier zijn heel snel gipsplaten plafond omzetten van uw interieur van een loods-achtige bouwplaats naar een stijlvolle en vriendelijke ruimte.

  Oke, dus nu je je afvraagt ​​wat dat precies is?

  Gipsplaat is de naam gegeven aan het product gemaakt wanneer vellen van vlakke, droge pleister zijn ingeklemd tussen twee lagen karton om een ​​licht maken
  gipsplaten plafond maar robuust materiaal. Flush is een afkorting van 'flushing', die is het proces gipsplaten plafond dat de installatie van verlaagde plafonds gevormd uit panelen van gipsplaten volgt. Blozen gaat laagjes gaas over de naden tussen de gipskartonplaten en het aanbrengen van een grondlaag om veilig bond hen. Een lichte toplaag wordt dan toegevoegd en terug geschuurd worden 'flush' met de gipsplaten vellen.

  Er zijn veel verschillende soorten gipsplaten plafond die populariteit hebben genoten van de loop der jaren, maar spoel gipsplaten plafonds hebben ontpopt als een van de top keuzes voor moderne gebouwen voor een aantal redenen. Ten eerste, het toevoegen van spoelen gipskartonplafonds hieronder uw belangrijkste plafond is een eenvoudige en zeer effectieve methode te verbergen luchtkanalen, buizen en armaturen of gipsplaten plafond draden. U kunt moeiteloos bereiken van een look die is netjes, professioneel en functioneel in zeer weinig tijd en met minimale kosten.

  Nog een van de bekendste voordelen van dit soort plafonds is dat ze meer energie-efficiënte verwarming oplossingen te bieden. Aangezien warme lucht stijgt, een lager plafond zorgt voor een natuurlijke methode van thermische gipsplaten plafond isolatie door het behoud van warmte in de directe omgeving. Daarnaast is een laag lucht opgesloten tussen de belangrijkste plafond en het verlaagde plafond, die fungeert als een effectieve secundaire isolator.

  Flush gipsplaten plafonds zijn een aantrekkelijk en zeer zuinig methode van het transformeren en actualisering van de uitstraling van uw kantoor. Het is ook veel goedkoper om een ​​merk te installeren van nieuwe plafond hieronder een oudere belangrijkste plafond dan het is om het bestaande plafond te renoveren tot een gelijkwaardige norm gipsplaten plafond van charme en efficiëntie te bereiken.
  Regelwerk en stucwerk is een middel om het afronden van de inwendige oppervlakken van een huis en was zeer vaak tot de invoering van gipsplaten (gipsplaat in de VS) in de jaren 1950.

  Deze methode van de interne afwerking bestaat uit dunne reepjes van hout, de zogenaamde latten waren ofwel gezaagd of verscheurd (gesplitst langs de korrel), die cross-wegen zijn gespijkerd op de houten kader van het huis ongeveer 1 / 4 gipsplaten plafond "of 6 mm van elkaar. De lat werd vervolgens bedekt met een pleister, meestal een tweelaags haired kalkmortel mix en afgevlakt. Een verdere dunne laag van fijne gips werd kort daarna toegepast en troffel glad tot een goede en duurzame afwerking voorzien.

  Veel regelwerk en pleisterwerk wanden en plafonds duurde ruim honderd jaar eerder die reparaties vereisen behalve voor normale versieren, gipsplaten plafond hebben sommige regelwerk en gipsplafonds is op zijn plaats voor enkele honderden jaren, met name in het Verenigd Koninkrijk.

  Een cruciaal element van deze constructie is het 6mm gat tussen de latten, omdat dit zorgt voor een 'sleutel' voor het gips als het doordrukt en uitstulpingen uit de achterkant van de lat iets. Dit cruciale keying van het pleisterwerk is ook de bron gipsplaten plafond van de meeste pleisterwerk mislukkingen; als de sleutels geleidelijk kopgroep als gevolg van normale verkeer van huizen gedurende langere perioden van tijd.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:gipsplaten plafond
  17-08-2011, 14:54 geschreven door gipsplaten plafond  
  Archief per week
 • 15/08-21/08 2011
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!