Welkom op mijn blog en laat mij weten wat je er van vind
Over mijzelf
Ik ben Patteeuw Gina
Ik ben een vrouw en woon in deinze-astene (belgië) en mijn beroep is Unitmanager bij tupperware.
Ik ben geboren op 13/12/1964 en ben nu dus 60 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: gitaar spelen, tupperware, mijn hond.
Geniet iedere dag van de kleine dingen , morgen kan het te laat zijn !!
Categorieën
  • aardappelgerechten (1)
  • apperitiefhapjes (2)
  • babyvoeding (0)
  • bakken met multiflex (9)
  • BBQgerechten (0)
  • broodbeleg (1)
  • de koelkast (0)
  • desserts (4)
  • dipsausjes (1)
  • dranken (2)
  • garantie tupperware (0)
  • hoofdgerechten (1)
  • koude gerechten (0)
  • koude hapjes (0)
  • microcook / gerechten in de microgolf (6)
  • microgourmet-steamer (2)
  • microminuut (0)
  • nieuwe folder (14)
  • ovenschotels in de ultrapro (0)
  • pastagerechten (0)
  • quickchef (0)
  • rijstgerechten (2)
  • shaker (1)
  • taarten (0)
  • UltraPro (10)
  • visgerechten (0)
  • voorgerechten (0)
  • warme hapjes (0)
  • Inhoud blog
  • gastvrouw geschenken december
  • promoties en gastvrouwgeschenken november 2014
  • gastvrouwgeschenken en promoties september
  • promoties augustus
  • youghourtroom met fruit
  • gastvrouwgeschenken en promoties juni
  • gastvrouwgeschenken mei-promoties mei 2014
  • perentaart
  • pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
  • promoties april
  • gastvrouwgeschenken april
  • pastel de nota
  • brésiliennetaart
  • promoties maart 2014
  • bailey's
  • promoties maand februari
  • promoties maand januari
  • vogelnestje met provençaalse saus
  • moeilleux au chocolat
  • promotiefolder oktober 2013
  • alternatief harmoniekist
  • brood bakken in de ultra pro
  • scampi's met yoghurt dipsaus
  • stoofschotel van zoete en gewone aardappelen
  • toastjes met geitenkaas
  • rijstsalade
  • fluwelen pompoensoep met mosterdroom
  • duivelse scampi's
  • vanilleijs
  • dressing- yoghourtsaus met komkommer
  • croissantparty
  • speculaasmousse
  • rijstsalade
  • chocolademoussetaart
  • quiche met spek en broccoli
  • vinaigrette, mangosaus,baileys
  • nieuwjaarsdessert met advokaat en meringe
  • Mexicaanse kip
  • mini cakes met boursin en noten
  • brood bakken
  • vlaaien
  • Appelcrumble
  • champignonsaus van oesterzwam
  • gegratineerde aardappelen met look
  • crunchies
  • opendeurdag
  • rijsttaart
  • lauwe appeltaart met ijs
  • baileys
  • kip in de oven
  • tagliatelli met spek-champignons en mascarpone
  • gestoomde peren met mascarpone
  • Griekse quinoasalade
  • tapenade
  • welkom!!!
  • Proficiat!
  • brocollisoep
  • courgettesoep
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Startpagina !
    ginastupperboekje

    05-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gastvrouw geschenken december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ook in december gaan wij voor de microgourmet, de kerstfolder is nog van toepassing tot eind december

    05-11-2014 om 12:55 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    13-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties en gastvrouwgeschenken november 2014






    13-10-2014 om 14:45 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    19-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gastvrouwgeschenken en promoties september
    Tino de Dino en nog zoveel meer



    19-08-2014 om 08:34 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    16-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties augustus
    de vakantie is voor velen begonnen, en overal zie je in de rekken al de nieuwe boekentassen en schoolgerief maar ik wil jullie zeker nog heel wat zomerse receptjes mee geven waar jullie bij een BBQ kunnen van genieten.
    in bijlage de nieuwe folder en het zou leuk zijn mocht je mijn blogpagina door geven aan jullie vrienden en kennissen. 
    Ook even mijn blog aan het bijwerken met heerlijke receptjes; zoals bv in de rubriek microcook het heerlijk fris youghourt room dessert met fruit... en nog zoveel meer. 
    smakelijk en graag tot ziens !!!



    16-07-2014 om 14:48 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.youghourtroom met fruit
    Ingrediënten: 

    1/2l melk 50 gr vanillebloempudding 150 gr suiker 2 eieren 1/2 l youghourt 250g platte kaas( mag bv ricotta zijn) vers fruit naar keuze ( bv : appel; 2 kiwi's en 1/2 meloen of gemengd fruit uit blik

    producten : microcookschenkkannetje extra chef mes/snijplank dubbel vergiet blikopener mengbeker mengkom keukenmesje pollepel 

    bereidingswijze: doe 750 ml melk in het kannetje en zet gedurende 2 minuten op 850watt in de microgolf met deksel los dan de vanillepudding en de suiker op klop deze goed door en plaats de melk ( zonder deksel) etrug in de microgolf op 850 watt klop terug goed dooreen plaats deze terug twee minuten in de microgolf meng er de platte kaas en de youghourt onder laat even afkoelen, meng er dan de eidooiers onder klop de eiwitten stijf snij het fruit in stukken meng het fruit onder de vanillepudding en daarna de opgeklopte eiwitten serveer fris in een schaaltje 

    heerlijk !!!

    16-07-2014 om 14:46 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:microcook / gerechten in de microgolf
    11-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Laat de zomer maar beginnen met deze prachtige bekers in pasteltinten !!!
    'n Braziliaanse cocktail en Braziliaans hapje , en genieten met de mannen van onze Belgen in Brazil !!!






    11-06-2014 om 07:45 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    28-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gastvrouwgeschenken en promoties juni
    de classic 2000 kommen van de vorige folder lopen door tot eind juni !!!!!



    28-04-2014 om 15:11 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    10-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gastvrouwgeschenken mei-promoties mei 2014




    10-04-2014 om 08:40 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    06-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.perentaart
    Perentaart met speculoos 

    Ingrediënten : 

    1 rol bladerdeeg (voor princess), 
    2 rollen voor tarteletten 

    1 grote blik peren op sap 
    2 zakjes vanillesuiker 
    80 g suiker 
    2 eieren en 
    3 dl room 
    Snuifje kaneel 
    ½ pakje speculoos van 250 gr 
    eventueel 1 l vanilleijs 

     Producten : 

    Multiflex princess of 2 tarteletten 
    Quickshaker 
    Blikopener, 
    vergiet 

    Bereidingswijze : •

    Doorprik het deeg en leg het met het bakpapier in de vorm. •
    Maak het blik open met behulp van de blikopener 
    •Laat ondertussen de peren uitlekken in het vergiet. 
    • Verdeel de koekjes over de bodem. 
    • Leg de peren erop met de bolle kant bovenaan en met de punten naar het midden en maak een paar inkepingen. 
    • Shake de eieren, de room en de suikers en giet over de peren. 
    • Strooi wat kaneel over de peren. 
    • Bak in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende 45 min. 

     Smakelijk !!

    Bijlagen:
    speculoos perentaart.jpg (117.1 KB)   

    06-04-2014 om 12:49 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
    Tupperware Pizza 
    Kooktijd: 15‐20 min op 200 °C (Th 6/7) 

    Ingrediënten 
    500 g bloem 
    10 g zout 
    20 g verse gist 
    300 ml lauw water 
    1 Minibekertje olie 
    1 mozzarella bol 
    Tomatencoulis 
    Ham 
    Zout en peper 

    Tupperware producten 

    Deegkom 3 
    l Ruimtekommen 
    500 ml Silicone Spatel 
    Kaasmolen Plus Verstelbare 
    Deeg‐N‐Rol 
    MultiFlex Deegblad 

     Verwarm de oven voor op maximale temperatuur zonder de rooster. 
     Doe de bloem in de Deegkom, maak een kuiltje en besprenkel met zout. 
    Los in de Ruimtekom de gist op in lauw water. 
    Giet de gist en de olie in het kuiltje, sluit de Kom en schud krachtig. 
    Maak met behulp van de Silicone Spatel een bol van het deeg, plaats het deksel op de Kom en laat rijzen. 
     Maal de mozzarella met behulp van de Kaasmolen Plus. 
     Rol het deeg uit met behulp van de Verstelbare Deeg‐N‐Rol, leg het op het MultiFlex Deegblad geplaatst op de koude ovenrooster, 
    giet er de tomatencoulis over en besprenkel met de ham en de geraspte mozzarella. 
    Eindig met de kruiden. 

     Zet de temperatuur op 200 °C wanneer je de pizza in de oven zet. 
     Laat 15 à 20 min. bakken. 


    2) Provençiaalse courgettes‐tomatenschotel (tian) 
    Bereidingstijd: 20 min. 

    Kooktijd: 

     Courgettes: 15 min. in de microgolfoven op 750 watt 
     Schotel: 35 min. in de traditionele oven op 210 °C (Th 7) of 12 min. in de microgolfoven op 750 watt 

    Ingrediënten voor 6 personen 

    2 kg courgettes 
    2 teentjes look 
    2 geklopte eieren 
    50 g paneermeel 
    100 g geraspte gruyère 
    2 el olijfolie 
    1 takje tijm 
    Zout en peper 

    Saus: 
    3 tomaten 
    200 ml verse room 
    1 teentje look 
    Enkele takjes bieslook 
    Zout en peper 

    Tupperware producten 

    Snijwonderplank 
    Keukenmes UltraPro 3,5 l 
    Lookpers 
    Dubbel Vergiet 
    MultiFlex Princess 
    Deegkom 3 l 
    TurboMax 
    Silicone Spatel Pak‐N‐Schaar 
     Verwarm de oven voor op 210 °C zonder de rooster. 
     Was de courgettes, verwijder de uiteinden en snij ze in schijfjes. 
    Doe ze in de UltraPro 3,5 l, 
    voeg de olijfolie, de geplette teentjes look toe en bak 15 min. in de microgolfoven op 750 watt; 
    laat 5 min. rusten, laat uitlekken in het Dubbel Vergiet en laat afkoelen. 

     Zet de MultiFlex Princess op de koude ovenrooster. 
    Leg een laag courgetteplakjes die elkaar overlappen. 
     Meng in de Deegkom 
    3 l de eieren en de rest van de courgettes en giet alles in de MultiFlex. 
    Bestrooi met paneermeel en geraspte gruyère en strooi er ook nog wat tijm over. 
    Laat 35 min. gaar worden in een voorverwarmde oven op 210 °C.  
    Bereid ondertussen de saus: 

    schil de tomaten, verwijder de zaadlijsten en mix ze in de TurboMax om tomatenpuree te hebben. 
    Voeg er de verse room aan toe, samen met een geraspt teentje look en het gesnipperde bieslook, 
    zout en peper, 
    meng met de Silicone Spatel. 
    Ontvorm de Provençaalse schotel (tian) en dien op met tomatensaus.

    3) Gerookte zalm in bladerdeeg op een bedje van prei 

    Bereidingstijd: 20 min. 

    Kooktijd: 30 min. op 200 °C (Th 6/7) 
    Ingrediënten voor 6 tot 8 personen 
    1 bladerdeeg 
    4 tot 5 plakken gerookte zalm 
    Het wit van 3 grote preien (± 500 g) 
    50 g boter 
    4 eieren 
    200 ml verse room 
    100 g geraspte gruyère Zout en peper 

    Tupperware producten 

    Snijwonderplank 
    Keukenmes Schenkkan Vierkant 1 l 
    MultiFlex Queen 
     Verwarm de oven voor op 200 °C zonder de rooster. 
     Smoor de prei in een sauteerpan, in 50 g boter, breng op smaak met peper en zout. 
     Breek de eieren één voor één in de Schenkkan Vierkant 1 l, en doe er de room, de geraspte gruyère, het zout en de peper bij. 
    Plaats er het deksel op en schud. 
    Plaats de MultiFlex Queen op de koude rooster en bedek de bodem van de MultiFlex met het bladerdeeg, 
    leg er de prei op, 
    en ook de in grote stukken gesneden sneetjes gerookte zalm en begiet met het mengsel uit de Schenkkan Vierkant. 
     Laat 30 min. gaar worden in de oven, op stand 200 °C. 
     Serveer warm. 

    4) Zachte chocoladebiscuit Bereidingstijd: 15 min. 

    Kooktijd: 25 min. op 180 °C (Th 6) 
    Ingrediënten voor 8 personen 
    70 g banketbakkerschocolade 
    70 g boter 
    70 g amandel‐ of hazelnootpoeder 
    2 hele eieren + 
    6 eierdooiers 
    40 g bittere cacao 
    170 g suiker 
    6 stijfgeklopte eiwitten 
    1 snufje zout 
    ½ kl vanille‐extract 

    Tupperware producten 

    Snijwonderplank 
    Keukenmes 
    MicroCook Schenkkan 1 l 
    Deegkom 3 l 
    Silicone Spatel 
    Quick Shaker 
    Speedy Chef 
    MultiFlex Princess 

     Verwarm de oven voor op 180 °C zonder de rooster. 
     Doe de boter en de chocolade in de MicroCook Schenkkan 1 l en laat 1 min. smelten in de microgolfoven op 500 watt. 
     Giet de gesmolten chocolade en de boter in de Deegkom 3 l, voeg het amandelpoeder en de suiker toe en meng met de Silicone Spatel. 
     Giet in de Quick Shaker de 2 hele eieren, de 6 eierdooiers en de bittere cacao; sluit af en schud. 
    Giet de inhoud van de Shaker bij de inhoud van de kom en meng met de Menger. 
     Klop in de Speedy Chef de 6 eiwitten goed stijf met een snufje zout en voeg dit bij het mengsel in de Deegkom, samen met het vanille‐extract. Meng voorzichtig met de Silicone Spatel. 
     Plaats de MultiFlex Princess op de koude rooster, giet er de bereiding in en laat 25 min. bakken in een voorverwarmde oven op 180 °C. 
     Wacht enkele minuten en haal het gebak dan uit de MultiFlex. 

    5) Fruitkoek Bereidingstijd: 15 min. 

    Kooktijd: 50 min. op 200 °C (Th 6/7) 

    Ingrediënten voor 8 personen 
    Deeg: 250 g (250 ml) suiker 
    250 ml room 
    3 eieren 
    Geraspte schil van 1 citroen of 1 sinaasappel 
    250 g (500 ml) bloem 
    2 kl gistpoeder Garnituur: 
    4 appels of 4 peren in blokjes of ½ blik abrikozenhelften of ananas 
    Garnering: 1 peer 

    Tupperware producten 

    Deegkom 3 l 
    Silicone Spatel 
    Mini Mengkom 650 ml 
    Citrusvruchtenpers 
    MultiFlex Princess 
     Verwarm de oven voor op 200 °C zonder de rooster. 
     Meng in de Deegkom 3 l de suiker, de room, de eieren en de citroenschil met de Silicone Spatel. 
    Voeg de bloem en de gist toe en meng nogmaals. 
     Plaats de MultiFlex Princess op de koude rooster. 
    Giet er het deeg in en voeg de gekozen vruchten toe, in blokjes gesneden. 
    Als u verse vruchten gebruikt, bestrooi ze dan met rietsuiker alvorens u ze op het deeg schikt. 
     Laat 50 min. bakken in een voorverwarmde oven. 
     Wacht enkele minuten en haal dan uit de vorm. 
     Alvorens te serveren, versier de koude koek met een gekarameliseerde peer in waaiervorm gesneden.

    06-04-2014 om 12:32 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex


    kooklessen iedere derde donderdag van de maand

    elke derde donderdag van de maand komen wij met een groepjes samen en experimenteren wij weer met nieuwe gerechtjes. De bedoeling is jullie meer vertrouwd te maken met de microgolf. de Microcooks en de UltraPro van Tupperware zijn dan ook een uitstekend artikel om er heerlijke recepten in klaar te maken.Inschrijven is noodzakelijk, want deze gaat door in zaal Ter Leie in Astene/Deinze Meer inlichtingen? Stuur mij dan een mailke : gina.patteeuw@telenet.be..graag tot dan



    Archief
  • Alle berichten

    Gastenboek
  • mevr
  • Super verkoopster en kokkin !!!!
  • koopjes jagen...
  • grandioze tupperkoopjes
  • super!!!

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    mailinglijst



    Foto

    gina.patteeuw@hotmail.com

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs