Inhoud blog
 • soorten geesten
 • verschnijningen
 • amuletten, orbs en andere voorwerpen
 • welkom
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  geesten
  ervaring met geesten
  19-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verschnijningen
  geesten komen vooral voor in koude en vochtige plekke je kan geesten ook op de foto trekke maar der is maar dat is heel moeilijk zelfs als je precies iets ziet in je foto wilt het nog niet zegge dat dat een geest is. 10% van de gevallen is het echt een geest. meestal is het een fout in de camera ofzo

  het ouija bord is 1 van de bekende om geesten op te roepen met het glasje of een dun hart vormig met in het midde een gat in ( van hout )
  ( meer uitleg over het ouija bord vind he bij geest oproep technieken )

  je hebt ook bloody mary het is een techniek om heel lang in een spiegel kijken tot dat je een overledenenziet van u familie of iemand anders die is overleden ( wil je hier meer info over kijk dan ook bij geest oproep technieken )

  nog redenen of andere dingen van verschijningen

  GEESTEN
  Geestverschijningen zijn beelden uit het geheugen van mensen die soms, onder bepaalde omstandigheden, weer worden gezien. Negentig procent van de geestverschijningen is plaatsgebonden. De meeste verschijningen vinden plaats op koude, vochtige plaatsen en in stenen gebouwen. Volgens een theorie zouden bepaalde materialen zoals stenen bouwsels een bepaald geheugen bevatten, die in de vorm van energie erin opgeslagen ligt. Als die energie weer vrijkomt, worden de hersens geprikkeld en denken mensen dat ze geesten zien. Volgens een andere theorie ligt de oorzaak bij emotionele gebeurtenissen zoals verkrachting en moord. Na de dood zouden de ziel van deze mensen nog niet klaar voor het hiernamaals. De zielen (geesten) zijn niet intelligent, want de geest heeft het lichaam met de hersenen verlaten. Deze zielen zouden volgens de eerste theorie worden opgeslagen in stenen.


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (3)

  23-10-2010
  vraag over geest
  ik heb paar dage  zo het gevoel dat er een geest in huis is, mijn kat is nu al 3maand dood en denk da dat die is, en mijn zu heeft al 4jaar in de zomer dat imand haar  dekt terwijl ze slaapt en dat deken lag eerst voor haar klere kast en dan op haar en ze voelt dan ook iemand haar een nachtzoen geven.
  kan dat??
  mail me snel

  23-10-2010 om 23:35 geschreven door kelly


  05-04-2009
  demonen
  ik heb eens een liedje achteruit gespeeld en ik hoorde een man zo en donkere stem zeggen : '' i'm the satan, i the god of the world,everyone that's up to me i kill him.
  i'm the mightiest man of the world
  be affraid end die in the hell''

  je moet maar eens proberen
  een rustig nummer achteruit laten spelen
  als je dat niet kunt ga naar een muziekwinkel
  en vraag ofdat ze dat willen doen.
  dat kost niks .

  05-04-2009 om 15:17 geschreven door andym


  22-09-2008
  heb een vraag over geesten
  hey ik heb een vraag ben een tijd met oija bord bezig met een glas aleen lukt het me niet om geesten op te roepen het glas gaat niet schuiven ik heb een heel apart ouija bord eentje met 2 raaven aan alebij de kanten en in het miden een oog kun je e meschien verder helpen of zeggen wat ik btr kan doen ik geloof er in heb zelf ook geesten dingen mee gemaakt en gezien aleen lukt me geen tontact te leggen al vast bedankt roy

  22-09-2008 om 10:14 geschreven door roy
  Archief per week
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008

  nog geest sites
 • info geesten


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!