Inhoud blog
 • soorten geesten
 • verschnijningen
 • amuletten, orbs en andere voorwerpen
 • welkom
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  geesten
  ervaring met geesten
  18-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Algemeen
  INLEIDING

  op deze site kome de mafste verhale over geeste enzo wil je er iets op toevoege een verhaal reageer dan gewoon:)


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (7)

  16-07-2011
  Leer schrijven plus mijn verhaal
  Dit bericht is voor de maker van deze website!

  Leer eens typen! Je zinnen zijn zeer slecht geschreven en je woordenschat trekt op niets! Je vergeet je komma's, punten, hoofdletters en je typt dezelfde woorden achter elkaar.

  Voorbeelden van je fouten!

  > dinge
  > roepe
  > geeste
  > rame
  > lichte
  > dan ginge de lichte weer aan en uit en de mama kwam en aan en uit en dan de papa en dan de broer rob en alsof dat was niets alsof dat was heel snel

  Al deze woorden bestaan niet omdat je ze zonder een n typt. In plaats van dinge is het dingen met een n. Roepe met een n. Ben je niet naar school geweest ofzo? En in die verhalen van jou, de zinnen zijn zo slecht omschreven dat ik gewoon niet begrijp wat je probeert te vertellen? Hoe oud ben je 12? Voordat je zo een website maakt, leer dan eerst eens correct zinnen schrijven met leestekens, zonder fouten en een juiste woordenschat met een correcte omschrijving van je verhaal.

  Als ik je verhaal lees krijg ik echt zenuwen van je woordenschat. Of je bent zo dom en achterlijk dan je het zelf niet eens beseft.


  16-07-2011 om 15:36 geschreven door blablabla


  15-06-2011
  geesten oproepe

  hee allemaal

  ik en mijn vriendinnen wouden vrijdag geesten oproepen
  daarom wou ik met mij zus en moeder het vandaag even voor de lol probeeren we vroegen of hij er was maar we kregen geen antwoord mijn moeder haalde een grapje uit en verschoof het ik werd ineens heel bang!!!! ik had het gevoel of er wel iemand was ookal  had mijn moeder dat gedaan het was heel raar ik denk dat ik vrijdag toch geen geesten oproep ik wil wel weten of het echt is maar na al die verhalen die ik heb gelezen vind ik het toch maar eng maar ik ben zoo nieuwsgierig en als ik nou bang ben en ik ga snel weg ofzo dan kan er ook iets gebeuren of niet ??

  groetjes een watje hahah

  15-06-2011 om 22:57 geschreven door joyce


  01-01-2011
  orbs
  orbs zijn vaak bij donkere plaatsen....
  en ik heb een vraag voor iedereen...
  ik zal eerst mezelf voorstellen.
  ik ben 10jaar geboren in augustus sterrebeeld:leeuw
  en nu komt de vraag.
  in de sas  van gent hè daar heb ik foto's zitten trekken en eerst trok ik een foto en ik zag gewoon maar orbs...
  en de volgende foto (op de zelfde plaats) heb ik een raar iets gezien het is wit lijkt op een hand en was op een plank in het water.
  weet jij hoe dat komt
  stuur dan een mailtje naar deanglo_guiliams@live.be
  of naar mijn moeder maar....haar email vertel ik niet want dat maag nou niet...

  dus ik hoop dat iemand het weet

  01-01-2011 om 20:06 geschreven door deangelo


  25-10-2010
  ...
  Rose geeft vanavond een slaapfeestje. Haar vader is daar niet zo blij me want hij vind haar nog veel te jong! Rose en haar moeder hebben hem overgehaald want haar moeder vond het wel leuk dat ze een slaapfeestje hield.
  'Dan komt ze eindelijk eens onder de mensen' zei ze. S'avonds als ze een film wouden gaan kijken, voelt de vriendin van Rose, Vanessa iets aan haar been trekken. Ze denkt dat het niks is. Later verteld ze het tegen Rose en die zegt dat ze zich er niks van moet aantrekken.'Het gaat vanzelf wel weer over' zegt ze. Vanessa begint zich er toch wel aan te irriteren. In 1 keer voelt ze een enorme ruk aan haar been en schrikt.'Aaaauhhw hou op!' schreeuwt ze. Alle meisjes kijken haar aan. Ze zegt dat ze hele tijd iets aan haar been voelt, maar niemand gelooft het. Linda, ook een vriendin van Rose, roept opeens op 'zullen we geesten gaan oproepen!'. Iedereen kijkt haar schrikt op en kijkt haar raar aan. Marsha zegt 'Ja dat is lachen'. Dan kunnen we allemaal vragen stellen. Rose zegt 'ik weet het niet, ik heb allemaal verhalen gehoord over geesten dat het hééél gevaarlijk kan zijn. Ach, stel je niet aan, geloof je die verhalen? Rose mompeld wat onverstaanbaars. Vanessa zegt 'we kijken eerst wel die film af en dan kijken we wel wat we doen'.


  Nadat ze de film hebben gekeken roept Marsha of ze nu dan geesten willen oproepen. Iedereen vind het goed. Rose twijfelt maar doet later toch mee. Ik heb nog een Ouija bord thuis, die hebben m'n ouders gebruikt vroeger om glaasje te draaien zegt Linda. Ik woon hier om de hoek, kan ik hem zo ophalen zegt ze.

  Nadat ze het bord heeft opgehaald beginnen ze. Rose zegt 'nee niet hier, ik heb gelezen dat je geest dan in huis blijft hangen! Laten we het buiten doen' Vanessa zegt snel 'Ja doe maar buiten dat is uuhh.. leuker! Marsha mompelt en gaat later ook mee. Rose pakt een glas en en zet die op het midden van het Ouija bord. Ze leggen allemaal hun wijsvinger op het glas. Is er een geest in ons midden? zegt Linda. Ze vraagt het opnieuw. Opeens begint het heel hard te waaien, en het glas schuift langzaam naar Ja. Vanessa staat op en begint voor zich uit te staren. Marsha zegt 'Vanessa wat doet je! Dat moet je niet doen, straks gaat de geest weer weg. Maar Vanessa luistert niet. Ze begint hele rare dingen uit te praten. Hisnafiskijus.. farlopintius.. Rose vind het maar niks. Opeens zegt Vanessa 'Barlewentusjmon.. kantelarfimas ta!' Ze kijkt ineens Marsha aan en springt bovenop haar. Ze begint haar te wurgen. Vanes.. a Vanessa! Hou o.. Meer zegt ze niet en valt verstijfd achterover. Linda en Rose voelen 2 koude handen in hun nek en raken ook verstijfd. Ineens zijn de handen weer weg. Ze kijken elkaar aan. Vanessa en Marsha zijn weg! Linda en Rose willen naar binnen rennen maar Linda struikelt... Als Rose binnen is kijkt ze achterom. Geen Linda... HELP roept ze keihard. Ze ziet in een flits haar vader en moeder in een auto zitten die tegen een boom aan staat. En meteen is het weer weg. Ze vind het allemaal heel eng! Nog een keer roept ze help. Daar komen haar vriendinnen aanrennen. Hoe kan dat? Net waren ze nog.. maar.. huh? Rose snapt er allemaal niks van. Ze verteld het hele verhaal maar haar vriendinnen vertellen een heel ander verhaal. Dat ze gewoon een film aan het kijken waren en dat Rose popcorn ging halen. Er was dus eigenlijk helemaal niks gebeurd... Ze ziet een schim voor zich en voelt de koude handen ineens weer! Ze ziet wit voor haar ogen en is overleden.


  Niet zelf meegemaakt maar wel echt gebeurd!

  25-10-2010 om 19:48 geschreven door rein


  06-11-2009
  De Dromendief

  Hallo! Ik ben Laura,12 jaar en ik vind dat jullie dit moeten weten !...Ok, Mijn beste vriend heeft in het 3de leerjaar eens een verhaal gehoord over de dromendief samen met nog een vriend van mij. Na dat verhaal was voor hun alles anders ! Ze hadden alle 2 verschrikkelijke nachtmerries over een zwarte man ( de dromendief>geest) die hun achterna zat. Mijn beste vriend kwam in het 5de studiaar naar mijn school, hij had mij alles verteld over die verschrikkelijke geest,toen begon ik hem ook te zien! We hebben 2 jaar geprobeerd het mysterie op te lossen maar het was ons niet gelukt...nu staan we er allebij alleen voor (omdat we nu in 2 verschillende scholen zitten).

  06-11-2009 om 21:27 geschreven door Laura


  30-06-2009
  in trance met een geest
  ik kwam van een avond uit met men vriendje we kwamen om 4 uur thuis en zette me in de zettel nog geen 5 minuten lag ik in trance met een geest die in mij zat ik denk een miesje van een jaar of 10 die op sterven leg met buisjes en darmkes in haar lichaam men vriend is tegen me beginnen te praten heeft me vastgenomen dat ging over waarna mijn geest even weg was ik ben nu 25 ma ik voel haar nog bij me soms en nog veele geesten die ik kan horen en af en toe voelen is dat een gave of een vloek ik hoop een gave zo kzn ik met een overleden vriend van me praten die ik regelmatig voel

  30-06-2009 om 17:46 geschreven door verhaegen joke


  08-02-2009
  Stemmen uit de Geestelijke wereld
  Een website over het bandstemmen fenomeen (EVP)
  Communicatie met overledenen via de elektronische weg.

  www.evp-voices.com

  08-02-2009 om 16:34 geschreven door Henk
  Archief per week
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008

  nog geest sites
 • info geesten


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!