Inhoud blog
 • soorten geesten
 • verschnijningen
 • amuletten, orbs en andere voorwerpen
 • welkom
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  geesten
  ervaring met geesten
  21-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soorten geesten
  je hebt verschillende geesten goede en kwade daarom moet je altijd naar zijn naam vragen als het iets met cijfers is is het waarschijnlijk een kwade geesten (  DUS LET OP!!! )j e weet nooit als geesten liegen soms doen ze dat om gewoon je aandacht te houde ofzo

  Klopgeesten ( kwade geesten )

  Een klopgeest is een verschijnsel waarbij een onzichtbare kracht lawaai maakt en voorwerpen kan doen bewegen.

  De naam beschrijft het voornaamste kenmerk waarmee dit verschijnsel zich manifesteert. Andere uitingen die - naast klopgeluiden - vaak met klopgeesten in verband worden gebracht, zijn voetstappen, onverklaarbare geluiden, stemmen, het gooien met voorwerpen vanuit het niets, het verdwijnen van sleutels en andere gebruiksvoorwerpen die vervolgens op de gekste plaatsen kunnen worden teruggevonden, meubilair dat uit zichzelf beweegt, enz. In Duitssprekende en Engelstalige landen is dit verschijnsel ook wel bekend als poltergeist, wat Duits is voor "luidruchtige geest".

  Klopgeestverschijnselen worden samen met andere paranormale verschijnselen bestudeerd in de parapsychologie. Volgens de meeste parapsychologen zijn klopgeestverschijnselen het gevolg van niet onder controle gebrachte telekinese.

  Wetenschappers stellen dat klopgeesten toe te schrijven zijn aan fysieke oorzaken (die bij oppervlakkige beschouwing over het hoofd worden gezien) of aan aandachttrekkerij en bedrog. Er zijn door nader onderzoek inderdaad vele klopgeestverhalen ontkracht, maar er zijn er ook die niet te verklaren waren. Er is een mogelijk oorzakelijk verband tussen opgroeiende tieners en klopgeesten. Conflicten op het gebied van ontluikende seksualiteit en dergelijke zouden soms ongewild paranormale manifestaties tevoorschijn kunnen roepen.

  Het is de algemeenheid van dit fenomeen en de lange geschiedenis ervan die de interesse blijft wekken: reeds in het oude Egypte werd er melding gemaakt van stenen die uit het niets verschenen en bedden die uit zichzelf bewogen.


  21-01-2008 om 17:52 geschreven door chillerke-95  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (683 Stemmen)
  >> Reageer (9)


  Archief per week
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008

  nog geest sites
 • info geesten


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!