GASTRONOMIE & TOERISME Rendez-vous avec le Nord Gastronomie & Toerisme verschijnt vijf maal per jaar en is een realisatie van de vzw Horizon, Astridlaan 90 b1, 8620 Nieuwpoort en vzw Reizen & Smullen, Bassevillestraat 101, 8434 Westende, met als doel de horeca, het toerisme, vrije tijd, lifestyle en interieur in al hun vormen te promoten. De redactie bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Al deze reportages zijn wekelijks te beluisteren op de FM 106,1 Radio Beach, elke vrijdagvoormiddag even na 10 u.
VERSPREIDING
Het magazine wordt gratis selectief verspreid naar een bestand van levensgenieters, gastronomen, reislustigen, managers, zonnekloppers en natuurliefhebbers + gratis verdeling via VVV-kantoren aan de kust, Brugge, Gent, Veurne, Diksmuide, Noord-Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen en in een reeks geselecteerde winkels. Wie een persoonlijk abonnement op adres wenst kan dit mits overschrijving van 20 euro per jaar, over te maken op het PCR-nummer 000-0483943-10 met vermelding "Abonnement 2009".
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt (op gelijk welke manier) zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Publicitaire teksten blijven buiten verantwoordelijkheid van de uitgever.
Magazine Gastronomie & Toerisme
Gastro, Toerisme, Lifestyle, Interieur, Auto
09-08-2010
Middelkerke, 27 april 2010
BIB GOURMAND menu à 35 euro (menu voor tafelgezelschap - pour l'ensemble de la table)
Aperitiefsuggestie: glas Champagne Romeo&Juliette 8.5 glas Prévoteau-Perrier blanc de blanc 8
Carpaccio van Wagyurund, nicola en wasabi
Uw keuze aan voorgerechten:
Superanoham (15 m. gerijpt), puur natuur uit Buggenhout Jambon - Schinken
Scampis Black Tiger (6) met verse kruidenboter Beurre aux herbes fraîches - Kräuterbutter - Fresh herbbutter
Halve kreeft met gember en curry (min. 2 pers.) Demi homard - Halb Hummer - Half lobster ginger
Terrine van eendenlever Maxim (+ 4) Foie de canard - Entenleber - Duckliverterrine