BISTRO DU PORT
KERSTAVOND
Zaterdag
24 december
Aperitief
met hapjes
Oesters
Fine Champagne
Open
ravioli van strandmessen, tomaat, gember, citroengras en tomatencoulis
Blinis
met witte pens, spinazie, escargots en groene kruiden
Eendenborst
à lorange
Kerstbuche
Leterme
Prijs:
80 euro per persoon Menu per tafel
OUDEJAAR
Zaterdag
31 december
Aperitief
met hapjes
Tomaat
garnaal, kokkels, burata, guacamole en groene kruiden
Espuma
van aardappel met truffel, king krab en strandmessen
Risotto
met inktvis en tomatenfondue
Kalfsribstuk
Petersfarm, kalfsjus met mosterd en wintergroenten
Gegratineerde
sabayon met fruit en kokos
Koffie
en zoetigheden
Glaasje
Champagne om middernacht
Prijs:
110 euro per persoon
BISTRO DU PORT
Kaai
8 8620 Nieuwpoort
058
24 12 44
info@bistroduport.com
www.bistroduport.com

|