HERFSTMENU
HOSTELLERIE RENTY
Welkomstbordje: fijn slaatje met krab, gerookte zalm organic en eendenfilet
met ganzenlever
Halve kreeft met truffelroom, verse pasta, Oud
Bruggeschilfers
(min. 2
pers.)
of
Wilde zeebaars op vel gebakken, groentepuree
Filet van inlandse haas, shii-take, Limburgse
peer in rode wijn en gratin
(min. 2
pers.)
of
Filet puur, rundvlees natuur rechtstreeks van de
hoeve, morieljes en gratin
Citroentaartje met bolletje yoghurtroomijs
Prijs: 56
euro
(79 euro met halve fles Champagne brut
Prévoteau-Perrier per persoon)
Voor ganse tafelgezelschap vanaf 2 pers. tot
maximum 6 pers.
_____________________________________________
Dit menu wordt opgediend vanaf zaterdag 18 oktober tot en met
zondag 4
januari 2015
Feestdagen +
weekend Champagne enkel dit menu met Champagne
aan 79 euro.
Reservatie met keuze gerecht noodzakelijk enkele
dagen voordien
tel. 059-31 20 77
Winterperiode OPEN vrijdag, zaterdag en
zondag.
Hotel OPEN vanaf donderdag (check-in) tot
maandag.
HOSTELLERIE RENTY
Louis Logierlaan 51 8430 MIDDELKERKE
(Tramhalte Krokodiel Watertoren)
059 31 20
77
www.renty.be
|