Italiaanse topkeuken met Kerst en Eindejaar
Enogastronomia Italiana in Nieuwpoort
Wie gek is op
Italiaanse gerechten en dito wijnen vindt zijn geluk voor de eindejaarsfeesten
in Enogastronomia Italiana in de Marktstraat in Nieuwpoort. Valentina, Nathan,
Vanessa en Claudio zorgen een brede keuze aan uitstekende Italiaanse gerechten,
klaargestoomd met de beste ingrediënten. Er zijn twee formules naar keus.
Menu voor Kerst en Nieuwjaar
30 euro
Antipasto
Italiano
Groene olijven Bella di Cerignola;
Moscardelli (klein oktopus in olijfolie);
Roulade van prosciutto met truffels gevulde met burrata;
Olive ascolana (gepaneerd, gevuld olijven met gehakt);
Creme van linzen en wortelen;
of
Kipbouillon met cappelletti;
Risotto met pesce persico, limone e Prosecco rosé Risotto met witte vis,
citroen geparfumeerd met Prosecco rosé;
of
Reginette ai porcini
Reginette met wild italiaance cépes;
Filetto di Orata in crosta di sale
Filet van zeebrasem in zoutkorst met groentjes
of
Ragù di cervo marinato al Chianti Classico e polenta alla griglia
Ragout van hert, gemarineerde met Chianti Classico en gegrilde polenta
Triologia di Formaggi o Triologia di Dolci
Trilogie van Kazen (Pecorino crotonese, Gorgonzola Eccellenza en Taleggio) of
Trilogie van Zoetjes (Tiramisù met speculoos en gecarameliseerde appeltjes,
Pannacotta fleur d'orange, pikante mousse van chocolat)
Menu voor Kerst en Nieuwjaar
50 euro
Antipasto Italiano
Groene olijven Bella di Cerignola;
Moscardelli (klein oktopus in olijfolie);
Roulade van prosciutto met truffe gevulde met burrata;
Olive ascolana (gapaneerde, gevulde olijven met gehackt);
Creme van linzen en wortelen;
Vitello sgombrato (fijn gesneden kalfsvlees met makreel saus);
of
Carpaccio van rundsvlees of tonijn al tartufo;
Reginette ai funghi, crema di tartufo e fegato dOca
Reginette met bospaddestoelen, truffelsaus en gebakken ganzelever;
of
Risotto ai porcini
Risotto met wild italiaance cèpes;
Filetto di Orata al cartoccio
Zeebrasem in papillotte met groentjes en krielaardappelen ;
Ragù di cervo marinato al Chianti classico e polenta alla griglia
Ragout van hert, gemarineerde met Chianti Clas. en gegrilde polenta;
Triologia di Formaggi o Triologia di Dolci
Trilogie van Kazen (Pecorino crotonese, Gorgonzola Eccellenza en Taleggio) of
Trilogie van Zoetjes (Tiramisù met speculoos en gecarameliseerde appeltjes,
Pannacotta met fleur d'orange, pikante mousse van chocolat)
Bestellingen
graag uiterlijk tegen respectievelijk zaterdag 21 en 28 december 2012, met
betaling van een voorschot van 50%.
In de periode van de feestdagen zullen wij onze sluitingsdagen aanpassen,
waardoor we zondag 22 en maandag 23 december, alsook zondag 29 en maandag 30
december open zullen zijn.
We sluiten dan op woensdag 25, donderdag 26 december en woensdag 1 januari en
donderdag 2 januari
Aangezien het voor ieder van ons Kerst is, schenken we
per menu 2 euro aan het Kinderkankerfonds
PRETTIGE FEESTDAGEN
&
VOORSPOEDIG NIEUWJAAR
VINOFILIA
Enogastronomia Italiana di
Claudio Acquaro e Vanessa Beyens
Marktstraat 30
8620 Nieuwpoort
tel 0473/489521
info@vinofilia.be


|