GASTRONOMIE & TOERISME Rendez-vous avec le Nord Gastronomie & Toerisme verschijnt vijf maal per jaar en is een realisatie van de vzw Horizon, Astridlaan 90 b1, 8620 Nieuwpoort en vzw Reizen & Smullen, Bassevillestraat 101, 8434 Westende, met als doel de horeca, het toerisme, vrije tijd, lifestyle en interieur in al hun vormen te promoten. De redactie bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Al deze reportages zijn wekelijks te beluisteren op de FM 106,1 Radio Beach, elke vrijdagvoormiddag even na 10 u.
VERSPREIDING
Het magazine wordt gratis selectief verspreid naar een bestand van levensgenieters, gastronomen, reislustigen, managers, zonnekloppers en natuurliefhebbers + gratis verdeling via VVV-kantoren aan de kust, Brugge, Gent, Veurne, Diksmuide, Noord-Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen en in een reeks geselecteerde winkels. Wie een persoonlijk abonnement op adres wenst kan dit mits overschrijving van 20 euro per jaar, over te maken op het PCR-nummer 000-0483943-10 met vermelding "Abonnement 2009".
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt (op gelijk welke manier) zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Publicitaire teksten blijven buiten verantwoordelijkheid van de uitgever.
Magazine Gastronomie & Toerisme
Gastro, Toerisme, Lifestyle, Interieur, Auto
21-11-2012
KERST IN BRUGGE
Kerst in Brugge
Kempinski Hotel Dukes Palace opent Kerstchalet
op het binnenhof van het hotel
Op
vrijdag 23 november opent Kempinski Hotel Dukes Palace op initiatief van de nieuwe Executive Chef
Andreas Schiffer, haar Kerstchalet op het binnenhof van het hotel.
De
chalet zal dagelijks geopend zijn van 14.30 u tot 20.00 u van 23 november 2012
tot 6 januari 2013. Iedereen is welkom, klein en groot, zowel hotelgasten als
niet-hotelgasten. U kunt er de homemade
Glühwein en warme chocolademelk proeven alsook de Beierse specialiteit Stollen,
een kerstgebak op basis van marsempein en rozijnen.
FEESTMENU
Tijdens
de feestdagen is restaurant Manuscript geopendmet een speciaal feestmenu. Op 24 december wordt er vanaf 19.30 u een
7-gangenmenu inclusief aperitief, aangepaste wijnen, water en koffie aan 129
EUR geserveerd. Op 31 december om 19.30 u kunt u genieten van een 7-gangenmenu
inclusief aperitief, aangepaste wijnen, water en koffie aan 189 EUR per
persoon. De Nieuwjaarsbrunch vindt plaats op 1 januari 2013 van 11.30 u tot
14.30 u. Een uitgebreid ontbijtbuffet aangevuld met koude en warme gerechten,
desserten aan 69 EUR pp wordt er geserveerd. Op de drie dagen zorgt een pianist
voor de nodige achtergrondmuziek.
Voor
reservaties op één van deze dagen kunt u bellen naar 050 44 78 88 ofvia mail hans.dekeyzer@kempinski.com.