Champagne voor 20 Jaar
Restaurant De Vlaschaard Middelkerke
Dit jaar vieren Stefaan Lauwereins, Tineke Deryck en
Kenzo de 20ste verjaardag van hun restaurant De Vlaschaard, een
monument aan zee, Stijn Streuvels achterna. Een restaurant met een ziel, een
knus interieur en
een prima keuken. Hier tovert Chef Stefaan Toque Blanche
Orde der 33 Meesterkoks van België alleen kwaliteitsproducten uit de oven.
Alles wat op tafel komt is in huis gemaakt, tot de brede waaier van versnaperingen
bij de koffie toe.
Met de zee als voortuin en de polders als de beste
producent van landelijke producten pakt de Chef steevast uit met smaakvolle
visschotels met tong en tarbot als grote spelers op het bord, aansluitend prima
vleesgerechten, met liefde en passie bereid. Discrete en uitstekende bediening
van gastvrouw Tineke met een feestelijk Champagnemenu dat geserveerd wordt van
Donderdag 22 maart tot en met zondag 22 april
CHAMPAGNEMENU
Wachtbordje
Oosterscheldepaling
met asperges, lamsoor en ganzenlever met boschampignons
Gebakken
langoustines met tarboulez van Noordzeekrab, geparfumeerd met safraan en
auberginekaviaar
Lamrug
met jonge wortelen, raapjes, ras el hanout en crême van geitenkaas
Nagerecht:
creatie van de Chef
80
euro per persoon Fles Champagne Guy Cadel voor twee personen inbegrepen.
Restaurant De Vlaschaard
Stefaan
Lauwereins en Tineke Derycke
Leopoldlaan
246
8430
Middelkerke
Tel.:
059 30 18 37
vlaschaard@telenet.be
www.de-vlaschaard.be
Dinsdag
en woensdag gesloten

|