GASTRONOMIE & TOERISME Rendez-vous avec le Nord Gastronomie & Toerisme verschijnt vijf maal per jaar en is een realisatie van de vzw Horizon, Astridlaan 90 b1, 8620 Nieuwpoort en vzw Reizen & Smullen, Bassevillestraat 101, 8434 Westende, met als doel de horeca, het toerisme, vrije tijd, lifestyle en interieur in al hun vormen te promoten. De redactie bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Al deze reportages zijn wekelijks te beluisteren op de FM 106,1 Radio Beach, elke vrijdagvoormiddag even na 10 u.
VERSPREIDING
Het magazine wordt gratis selectief verspreid naar een bestand van levensgenieters, gastronomen, reislustigen, managers, zonnekloppers en natuurliefhebbers + gratis verdeling via VVV-kantoren aan de kust, Brugge, Gent, Veurne, Diksmuide, Noord-Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen en in een reeks geselecteerde winkels. Wie een persoonlijk abonnement op adres wenst kan dit mits overschrijving van 20 euro per jaar, over te maken op het PCR-nummer 000-0483943-10 met vermelding "Abonnement 2009".
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt (op gelijk welke manier) zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Publicitaire teksten blijven buiten verantwoordelijkheid van de uitgever.
Magazine Gastronomie & Toerisme
Gastro, Toerisme, Lifestyle, Interieur, Auto
30-01-2012
Sterrenchef kookt in Café de Paris Nieuwpoort
Liefhebbers van de betere keuken, aansluitend super de luxe materiaal inzake fornuis en toebehoren, zitten op maandag 6 februari tijdens de open keuken kookavond tussen 17 en 23 uur goed in Café de Paris, Kaai 16-17 in Nieuwpoort.
PALUX KEUKENPALEIS
Op uitnodiging van Geert Casteleyn uit Leffinge, met keukenparel Palux als grote troef, en Franky Christiaens, eigenaar van Café de Paris, komt een Brugse sterrenchef zijn kookkunst demonstreren in de gigantische keuken van het visrestaurant in Parijse stijl.
CAFE DE PARIS
Chef Thierry Macker en zijn luitenant Vincent Bricard (foto), aangevuld met sous-chef Franky Verheyen, krijgen in Café de Paris straks een van s lands topchefs mee aan de werktafel. Een opsteker voor horecalui en voor hen die graag op de meest moderne wijze aan het kokkerellen slaan. Vrije toegang van 17 tot 23 uur. Koen, Didert, Rik, Philip en Wim laten u graag genieten van hetgeen de sterrenchefs uit de oven toveren.