Cruise Plus en Crystal Cruises in zee met sterrenschef topchef Stephane Buyens en topsommelier Wouters.
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Gastronomie op de golven
Cruisen dat is genieten. Gastronomie dat evenzo genieten. Voeg die twee samen en je beleeft het summum van genot. CRYSTAL CRUISES is al jaar en dag de absolute top binnen het cruisewereldje, meesterkok Stephane Buyens, goed voor twee Michelinsterren in zijn Hostellerie Le Fox in De Panne, behoort op zijn domein tot de top van ons land. Voeg daarbij een topsommelier als William Wouters en het feest is compleet. Een perfect huwelijk dat men kan meemaken, aan boord van de Crystal Serenity, van donderdag 8 tot dinsdag 20 oktober 2009, varend en genietend op de Middellandse Zee, van Piraeus naar Venetië.
CRYSTAL CRUISES behoort al een aantal jaar tot de absolute top omwille van de sublieme en zeer verfijnde keuken, de uitmuntende service, de ruimte aan boord en de brede waaier aan activiteiten.
Ook op gastronomisch vlak gooit men er hoge ogen. CRUISE PLUS EN CRYSTAL CRUISES zijn dan ook troks om Stéphane Buyens, Hostellerie Le Fox in De Panne, in oktober 2009 aan boord van de Crystal Serenity ***** te mogen verwelkomen. Stéphane Buyens is de eerste Belgische topchef aan boord van één van de Crystal-schepen. Als president van de Orde der 33 Meesterkoks van België weet Stéphane als geen ander wat hedendaagse gastronomie betekent.
Zijn restaurant Hostellerie le Fox (2 Michelinsterren) behoort zonder enige twijfel tot onze toprestaurants in ons land. Aan boord zal Stéphane aan internationale gasten de Belgische keuken serveren in de Crystal Dining Room. Bovendien worden er 2 Cooking Shows van 45 minuten georganiseerd en zal Stéphane het menu van de Vintage Room bereiden voor slechts 14 gastronomische uitverkorenen.
Geen goede Belgische keuken zonder goede wijn. Dat dachten ze gelukkig bij Crystal Cruises ook en wij zijn dan ook enorm verheugd om William Wouters van restaurant & wijnbar Pazzo in Antwerpen mee op deze cruise te mogen verwelkomen. William zal aan boord een aantal wine tastings organiseren. Het is meteen duidelijk, met Stéphane en William is het neusje van de Belgische topgastronomie aan boord van de Crystal Serenity !
VOORPROEFJE OP 3 FEBRUARI
Omdat deze cruise wat meer uitleg vergt organiseert Cruise Plus samen met Restaurant Pazzo op dinsdag 3 februari 2009 een Gastronomische Crystal Cruises Avond aan de Oude Leeuwenrui te Antwerpen. Deze exclusieve avond zal plaatsvinden in zeer beperkt gezelschap. Vooraf inschrijven is verplicht. Meer informatie vindt u onder de rubriek agenda op www.cruiseplus.be.
CRUISE
De 13-daagse cruise vertrekt op donderdag 8 oktober vanuit Athene en gaat via Santorini, Rhodos, Israël, Egypte (Alexandrië), Corfu en Dubrovnik naar Venetië, waar ze op dinsdag 20 oktober in schoonheid eindigt. Prijs vanaf 5.239 euro per persoon in vol pension inclusief vluchten en transfers.
Meer info:
CRUISE PLUS & Regionale Cruise Plus Partners
Preferred Partner Crystal Cruises
Tel : 03-780.76.60 ● info@cruiseplus.be ● www.cruiseplus.be
Georges Keters

|