Eindejaar
in Oostende
BRASSERIE FARO
Kerstmenu
25
december 2011
Trio van hapjes
Tartaar van Sint-Jacobsnootjes met gebakken ganzenlever,
geparfumeer met soja en balsamico, chifs van tonijn
Cappucino van witloof met een beignet van langoustines
Paupiette van fazant, eend en ganzenlever, truffel, gedroogde en
gemarineerde vijgen, boschampignons en seizoensaardappelen
Kerststronk
Koffie & versnaperingen
Prijs:
42,90 euro per persoon
Drankenformule:
gepaste wijnen en waters: 12 euro per persoon
Dit
Kerstmenu is enkel te verkrijgen op zondag 25 december.
Menu Nieuwjaarsdag
1
januari 2012
Trio van hapjes
Carpaccio van Sint-Jacobsnootjes en kreeft met Belgische kaviaar
Emulsie van langoustines met rivierkreeftjes, gerookte
ganzenlever en kervelpluksels
Grietfilet met een tijmsausje, garnalen en lamoren
Verrassingsdessert van de Chef
Koffie en versnaperingen
Prijs:
44,90 euro per persoon
Drankenformule:
gepaste wijnen en waters: 12 euro per persoon
Dit
menu is enkel te verkrijgen op zondag 1 januari 2012
NIEUW: TRAITEUR FARO
Met
Traiteur Faro in de Aartshertoginnestraat 51 is Oostende een gloednieuwe
traiteurzaak rijker. Naast de gelijknamige brasserie pakt de familie
Renty-Vanhoutte onder leiding van Stefanie Renty uit met succulente dagverse
meeneemschotels aan democratische prijzen. Diverse specialiteiten vis, vlees en
schelpdieren sieren de fraai ogende
frisse presentatietoog. Stefanie Renty geeft u het gepaste advies bij uw
schotels. Ideaal voor hen die thuis lekker willen tafelen, maar niet graag aan
het fornuis staan. Vandaar onze afdeling afhaaltraiteur met ruime keuze. De schaal- en schelpdierenschotels worden
enkel op bestelling geleverd. Het is steeds onze droom geweest om naast de
brasserie Faro uit te pakken met een service meeneemschotels. Deze worden
door ons keukenteam onder leiding van Luc LHoest elke dag vers bereid. Alleen
op die manier kunnen we het beste op tafel zetten. De eindejaarsfeesten zijn
alvast onze vuurdoop maar we zijn goed uitgerust om de lekkerbekken alleen maar
het beste voor te schotelen, stelt Stefanie Renty.
Ingang: Aartshertoginnestraat 51 - Oostende
Dagverse vis- en vleesschotels, schaal- en schelpdieren
en kwaliteitsvolle feestschotels: elke dag open van 10 tot 14 uur en van 17.30
tot 19.30 uur.
Afhaalgerechten voor de feestdagen op Kerstavond en
Oudejaarsavond, open van 10 tot 18 uur. Vooraf bestellen is aanbevolen: Tel.: 059 51 34 34
Meer info: www.brasseriefaro.be en faro@renty-vanhoutte.be


|