Zeevruchtenschotelsxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Klassieke menus
& Buffet à Gogo
elke zondag in
Salons Saint Germain Diksmuide
De fijnproevers zijn ook deze zomer opnieuw aan het feest in de Salons Saint Germain in Diksmuide. Naast de succesformule Buffet à Gogo kunnen de liefhebbers van de klassieke keuken, met bediening aan tafel, genieten van een succulent menu dat elke maand verandert.
In juli staan gebakken langoustines, zeebaars en lam op tafel, in augustus zwaaien king krab, zonnevis, rivierkreeftjes en kalfsvlees de plak en in september is het smullen van garnalen en hoeve eitje, grietbot en parelhoenborst.
ZEEVRUCHTENSCHOTEL
Wie het begrepen heeft op zeevruchten kan zijn ogen niet geloven: een waaier van het beste uit de Noordzee wacht de ganse zomer op u. Elke zondag ligt Diksmuide aan de Bretoense kust. Meesterkok Frans Saint Germain haalt kreeft, krab, langoustines, wulken, scampi, kreukels, rivierkreeftjes en onder andere oesters rechtstreeks uit Bretagne. Aangevuld met passende sausjes, sla en diverse broodsoorten een delicatesse, af te ronden met koffie en versnaperingen.
BUFFET A GOGO
Ook in de zomer gaat het Buffet à Gogo verder, met aangepaste formule met zomerse en zuiderse gerechten met daarbij paëlla met basmatirijst, scampi in de wok, zeebaars met tapenade, Hollands mosselpotje, bouillabaisse met Middellandse Zee visjes, zeekreeft, rundsvlees, garnalen en de heerlijke zeevruchtenbar.
Elk van deze formules wordt steeds voorafgegaan door rijkelijk en feestelijk aperitief met hapjes. Koffie met versnaperingen zet steevast telkens de kroon op het werk.
ALL IN
Deelnemen aan een dezer formules kost slechts 54 euro, aperitief, water, wijnen en koffie inbegrepen.
Meer info en reservatie:
Salons Saint Germain, De Breyne Peelaertstraat 12 (aan de Markt), Diksmuide, tel.: 051 50 25 20 Dinsdag gesloten.
www.salonssaintgermain.be en frans@salonssaintgermain.be
Georges Keters

|