Gastronomie bij de Noorderburen
Nieuwe Chef in Badhotel Renesse
Gijs Pijnenburg uit Domburg is de nieuwe Chef in het
Badhotel Renesse. Hij stond eerder aan het fornuis in restaurant Mondriaan in
Domburg en het Badhotel Domburg.
Hierdoor is de kaart volledig in een nieuw kleedje gestoken,
aansluitend wijnkaart.
Intussen staat nog tot vrijdag 20 mei het
Mosselarrangement op de agenda, met uiteraard de Zeeuwse mossel als middelpunt
van alle culinaire genot. Verder sieren de Sint-Jacobschelpen, de oesters en nog veel meer uit de zee de borden van het restaurant Le Marquis.
Meer nog, met Veere, Zierikzee en Middeburg in de
buurt is je verblijf in Badhotel Renesse onvergetelijk.
Meer
info en boeking arrangementen:
Badhotel
Renesse
Laône 2-6, 4325 EK Renesse - Nederland
Tel.:
+31 (0) 111 46 25 00
info@badhotelrenesse.nl
en www.badhotelrenesse.nl
(Georges
Keters Culinair journalist)

|