Inhoud blog
  • Varkenshaasje met champignonroomsaus en aardappelgratin
  • Oreo cheesecake
  • Bloedworst met appel
  • American pancakes met banaan-chocoladesaus
  • Balletjes in tomatensaus
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foutloos koken
    Waar koken en wetenschap samenkomen
    27-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Basisrecept gehakt aanmaken

    Gehakt aanmaken

    Nodig?   Voor 500g

    Gehakt

    500g gehakt, vlees of vis

    50g losgeklopt ei (1st)

    50g paneermeel

    peper en zout

    Bereiding?

    -          Alles onder elkaar mengen


    Verhoudingen?

    -          Voor 500g vlees of vis gebruiken we 10% ei en paneermeel, dus 50g van elk


    Voorbeelden

    -          ­Zie het recept Hamburgers voor enkele voorbeelden

    -          Indien het gehakt fel plakt kunnen we de handen licht bevochtigen, zo kleeft het niet meer aan de handen.

    -          Een andere mogelijkheid is om het gehakt in vershoudfolie te wikkelen en zo tot hamburgers te pletten. Vershoudfolie kleeft niet aan het gehakt.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs